呢間西餐平日午膳時間都好多人排隊,都冇乜機會試。 今日晚餐黎到,門面佈置係簡單cafe小清新風格,牆上都有幾幅畫去點綴下氣氛,唔似普通工業區餐廳Dinner set都有好多選擇,由麵包、飯、意粉、沙律同扒類都有,滿足到小奢華既要求。 蟹肉藜麥沙律靚料都係落少少去吊一吊沙律既單調味道,用胡麻醬都幾有趣。生果topping最清爽,食完開哂胃。 餐湯是日餐湯係羅宋湯,湯料好充足,有好幾舊牛肉。飲飲下仲會有薯仔煲融成蓉既感覺,口感不錯。 黃金蟹肉闊條麵一黎到都覺得誠意滿滿,見到一大舊咸蛋黃係頂,旁邊有不少蟹肉包圍四周,仲有兩條蟹柳藏係麵條中間。醬汁算煮得ok,輕輕一拌就可以掛上麵條入口。雖然份量唔大,但食完都會有少少滯脹感。 燉牛肋骨飯肉同飯既比例接近1比1,幾適合食肉獸人士幫襯。牛肉都燉得好軟爛,入口咬兩下已經散出濃厚牛味,有3分1都係油脂位,食落比較覺得肥膩。旁邊配菜都有入到味,食菜平衡返罪惡感。但白蘿蔔同紅蘿蔔明顯煮得太耐,冇哂清甜味道,好咸仲有少少苦,仲有改進空間。 玫瑰普洱冷泡茶主就係普洱茶味,將上面粒細細玫瑰花蕾攪混後會有淡淡花香滲出,幾適合消滯。 冷壓橙汁比普通橙汁冇咁甜,多咗種

餐湯
羅宋湯

黃金蟹肉闊條麵
黃金蟹肉闊條麵

燉牛肋骨飯
燉牛肋骨飯

冷壓橙汁
比普通橙汁冇咁甜,多咗種自然感覺,飲完都refresh咗油油既口腔。
2021-04-15
羅宋湯
冷壓橙汁
今日想去九龍灣MegaBox度睇吓行山野但係個商場真係好多人呀攪到個人無乜mood好彩朋友即刻話有間隱世西餐廳環境靜得黎又好味甘緊係叫朋友即刻帶路啦行到攰一攰我唔客氣啦😍我同朋友一個要沙律一個要湯呢個沙律幾特別入面食到的蟹肉碎加片橙好味又醒胃到我個湯黎啦基本上我係紅色怪羅宋湯簡直係my favourite又有的湯料食下咬下暖下個胃正我叫咗個手撕蟹肉牛油果他他呢個黎到我係有的驚訝既第一擺盤擺得好靚第二係旁邊個個窩夫好有驚喜佢唔似一般嘅窩夫質地係有啲似牛角包加上少少既蜜糖熱辣辣甘食好好味🥲個手撕蟹肉牛油果他他兩樣加埋好match上面仲有少少辣椒碎去吊下味將個鮮味帶埋出嚟有驚喜得黎又好味👍🏻之後到我朋友個法式燉煮羊膝一上枱我即刻”嘩”左出嚟好大碟呀羊膝同紅蘿蔔煮得好林意粉軟硬適中我都偷食左朋友幾啖朋友叫左冷壓橙汁話飲到真係fresh的wor我叫左杯棉花糖朱古力個拉花好得意呀環境又靚卡位又舒服野食又好味一定再黎呀😍
今日想去九龍灣MegaBox度睇吓行山野

卡位又舒服
野食又好味
一定再黎呀😍
2021-04-13 77 瀏覽
餐廳環境偏向有格調,燈光聚焦於餐枱中央,氣氛恬靜,非常適合情侶約會。食物以西餐為主,感覺菜式有稍為加入了一些餐廳的風格在內。牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條 ($108)• 跟餐會附送餐湯及蟹肉藜麥沙律,雖是跟餐的食物,但質素並不馬虎;餐湯為羅宋湯,食材豐富,味道濃郁鮮甜。沙律加入了一些水果,配合適量藜麥,令口感更有層次。• 漢堡大致分成四層,漢堡包夾著原隻軟殼蟹、底下有兩片塗滿牛油果他他的厚切番茄、加上生菜片。• 軟殼蟹外層炸得鬆香可口,內𥚃保留到軟殼蟹獨有口感,同時帶有點海水味,配合調配過的醬汁,令滋味程度大大提升。• 番茄和沙律菜口感新鮮爽口,番茄片上的牛油果非常粉滑香軟,只是略嫌牛油果味不算突出。• 薯條有別一般吃到的鹽炸類型,改用蜜糖,保留一貫香脆口感外,配上茄汁後酸甜的味道更為開胃。

牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條

牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條 ($108)

2021-04-12 62 瀏覽
環境舒適優雅,昏暗氣氛充滿情調,適合約會拍拖👫,假日主食奉送餐湯,另收+1服務費#原條鰻魚漢堡 配 #蕃薯條 $98喜歡他的甜甜香脆蕃薯🍠條🍟好吃。原條鰻魚夾漢堡包第一次食,充滿鰻魚汁的鰻魚甜甜的,非常入味,魚肉質嫩滑。焗得脆脆的漢堡包大大個,配有醃蘿蔔絲、生菜沙律醬等#法式燉煮羊膝 $138羊膝肉嫩軟腍,淡淡的羊肉香味而且沒有羊羶味。另外有燉蘿蔔、薯蓉等伴碟,配上意粉很飽肚。非常清淡健康,旁邊有鹽、胡椒粉給你自己調味~#忌廉朱古力 $42不會太甜,淡淡朱古力味#抹茶鮮奶 $42非常淡的抹茶味🍵服務質素:7/10環境舒適度:8/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10

環境舒適優雅,
昏暗氣氛充滿情調,適合約會拍拖👫,假日主食奉送餐湯,
餐湯
另收+1服務費

#原條鰻魚漢堡 配 #蕃薯條 $98
原條鰻魚漢堡包

喜歡他的甜甜香脆蕃薯🍠條🍟好吃。

#法式燉煮羊膝 $138
法式燉羊膝頭

#忌廉朱古力 $42
不會太甜,淡淡朱古力味

#抹茶鮮奶 $42

ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10
2021-04-11
原條鰻魚漢堡包
2021-04-11 45 瀏覽
隱藏喺工業區入邊嘅西餐廳,平時不嬲都去開MegaBox開餐,好彩有朋友帶路先識黎呢間隱世西餐廳!🤩位於企業廣場一樓,唔講都唔知道有間平靚正嘅西餐廳!🥰法式燉煮羊膝$138🐏廚師煮羊膝煮得好入味,肉質柔嫩,夠juice ,唔會乾爭爭!原條鰻魚漢堡配番薯條🍟$98嘩嘩嘩!超大條鰻魚夾落漢堡包咁食都係第一次!淡淡都係鰻魚味!仲有甜甜地嘅番薯條非特別!玫瑰普里冷泡茶$36🌹清清地,有淡淡的普洱茶同埋玫瑰花香味!凍棉花糖朱古力$42🍫真係有一粒粒棉花糖嘅朱古力!啱晒鍾意食甜野嘅我!多得朋友介紹以後又多個地方開餐啦!🥳#高級酒店級數#隱世西餐廳#西式餐廳#法式煮羊膝#九龍灣必食#cotiThebistro#九龍灣美食#咖啡#食好西#九龍灣#必食之選#相機食先#coti#企業廣場

法式燉煮羊膝$138🐏

原條鰻魚漢堡配番薯條🍟$98

玫瑰普里冷泡茶$36🌹
清清地,有淡淡的普洱茶同埋玫瑰花香味!

凍棉花糖朱古力$42🍫
真係有一粒粒棉花糖嘅朱古力!啱晒鍾意食甜野嘅我!

多得朋友介紹以後又多個地方開餐啦!🥳

2021-04-11 940 瀏覽
今日喺九龍灣睇完傢俬開倉,行到好攰差唔多六點幾嘅時間,喺附近搵嘢食,最後揀咗呢一間Cafe,喺企業廣場嘅一樓由於係星期六嘅時間,呢度嘅人流都比較少,可以靜靜地坐低飲杯咖啡食下野呢間餐廳嘅咖啡種類都好多,除咗咖啡之外仲有茶可以揀;晚餐方面都有10款左右可以揀我同朋友一人揀咗一個set原條鰻魚漢堡配薯條:估唔到真係一大條鰻魚,基本上個包都包唔晒條鰻魚,漢堡包係有彈力嘅,入面有蕃茄,黃椒同生菜,仲有紫菜喺鰻魚麵,口感超豐富,尤其是佢嘅鰻魚上面嘅醬汁真係好好味,佢嘅薯條係甘薯條嚟嘅,同樣幾好味慢煮西班牙烤雞甜薯蕃茄配薯條:半隻大大隻嘅烤雞,見到佢外皮燒到金黃色,一到切開仲會噴煙嘅,夠晒熱辣辣,可能因為佢用慢煮嘅方法雞入面啲肉一啲都唔鞋,仲要讚下佢個醬汁真係好開胃咖啡方面我叫咗杯mocha, 朋友叫咗杯忌廉朱古力,朱古力味夠濃想悠閒咁樣坐低食一餐,呢間餐廳絕對係唔錯嘅選擇

我同朋友一人揀咗一個set

想悠閒咁樣坐低食一餐,呢間餐廳絕對係唔錯嘅選擇

2021-04-10
2021-04-10 23 瀏覽
講起九龍灣,我淨係諗到德福,淘大,MegaBox,IKEA.... 朋友就帶我去間性價比高嘅餐廳食下野喔🧐呢間 Coti the Bistro餐廳位於商業大廈裡面,裝修Mordern非常,柔和燈光再有80年代嘅英文金曲伴奏,同周邊嘅快餐店有好大嘅對比講明係性價比高嘅餐廳,晚餐個set menu真喺呢.....是日餐湯 - 羅宋湯:呢個湯唔太濃味,味道啱啱好是日自制沙律 - 蟹肉柚子沙律:蟹肉都幾多,清清地薯條炸雞:跟menu包嘅一個小食,正正常常,無咩特別,飲啤酒就岩嘅香草平鐵牛扒(5成熟):勁大塊牛扒,煎得好靚,切開裡面,肉嘅顏色好分明。我鐘意食5成熟,因為唔會太生,太熟又怕會韌,影響口感。呢塊牛扒咬落鬆軟,仲超juicy,塗d蒜蓉牛油,加埋個黑椒汁,真係超級正,啱晒鐘意食牛扒嘅我😍慢煮西班牙烤雞甜椒蕃茄:原本朋友想轉全條鰻魚漢堡,不過職員極力推介呢個烤雞,ok,就試下啦。半隻燒春雞,都幾大隻,陣烤焗味好香,而且皮脆肉嫩。不過呢道菜,一定要手撕雞咁整開雞肉食,因為個汁真係不得了,酸酸甜甜,再有d香草調下個味,拎嚟撈飯都正。仲有一樣野要講嘅,就喺個薯條,點解係橙色嘅,同埋係好幼身,原

是日餐湯 - 羅宋湯:
呢個湯唔太濃味,味道啱啱好

是日自制沙律 - 蟹肉柚子沙律:
蟹肉都幾多,清清地

薯條炸雞
跟menu包嘅一個小食,正正常常,無咩特別,飲啤酒就岩嘅

香草平鐵牛扒(5成熟):

慢煮西班牙烤雞甜椒蕃茄:
原本朋友想轉全條鰻魚漢堡,不過職員極力推介呢個烤雞,ok,就試下啦。半隻燒春雞,都幾大隻,陣烤焗味好香,而且皮脆肉嫩。不過呢道菜,一定要手撕雞咁整開雞肉食,因為個汁真係不得了,酸酸甜甜,再有d香草調下個味,拎嚟撈飯都正。仲有一樣野要講嘅,就喺個薯條,點解係橙色嘅,同埋係好幼身,原來係蕃薯乾,嘩,真係超耐無食😋

棉花糖泡泡咖啡:
朋友話喺高級版棉花糖朱古力,面層棉花糖用火燒過,連埋咖啡飲,好好味😊

凍有汽檸檬咖啡:
係啦,開估啦!係一杯Espresso 加 一杯檸檬梳打水,職員有提醒用塊檸檬去控制個酸度,我就唔搞塊檸檬啦,味道似檸檬茶+咖啡,睇落就好靚嘅,飲落就見仁見智,總知我就飲晒😬

烤棉花糖朱古力:
超級香嘅燒棉花糖味,再有朱古力漿 同 碎係面,下面個層係用薑同糖整嘅餅底,甜中有少少辣,幾特別同好好食👍🏻

成餐飯最後埋單係$547.5,出面真係好難搵到差唔多級數,價錢又差唔多嘅餐廳
2021-04-08
慶祝紀念
生日
  • 香草平鐵牛扒
  • 慢煮西班牙烤雞
2021-04-10 39 瀏覽
今日約左frd係附近行街,d 朋友都有向我推薦呢間西餐廳,上網睇完評價都唔錯,同埋菜色好吸引,所以就黎朝聖下🌹果然冇令我地失望 #COTI #COFFEETIME #西式餐廳 #新蒲崗 #九龍灣 #咖啡 #必食之選)"🌟牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條✨$108原只軟殼蟹🔥不得了,份量十足,睇得又食得,打卡唔會輸💥蜜糖薯條係驚喜⭐️正正正😍唔會好似連鎖店d薯條🍟咁鹹味,口感夠脆香,加上清甜蜜糖帶出本身薯條少少鹹味,味道口感不錯👍🌟慢煮烤雞配西班牙甜椒蕃茄✨$115雖然平時怕辣的渣渣食唔到辣🤣西班牙甜椒幫到你😆其實一點都唔辣,有辣椒的香味,但係唔會辣,第一次食覺得好神奇,食完就上癮了,辣不起人的恩物😆配上番茄醬,酸酸甜甜的烤雞罪惡感就少d😂❤️👍🌟提拉米蘇咖啡✨$48咖啡人必食必食,超推薦的說❤️先食一啖上面香滑可口嘅提拉米蘇,再品嚐下面嘅酸咖啡😍甜甜地酸酸地😆係我嘅口味呀🥰好正🌟玫瑰普洱冷泡茶✨$36好香玫瑰味,鍾意玫瑰🌹嘅朋友一定要試試,好少地方飲到有咁香玫瑰味嘅普洱茶❤️本身冇添加糖,健康之選

🌟牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條✨$108

🌟慢煮烤雞配西班牙甜椒蕃茄✨$115

🌟提拉米蘇咖啡✨$48

🌟玫瑰普洱冷泡茶✨$36
2021-04-09 20 瀏覽
早幾日去行MegaBox,但係又唔想去嗰度食嘢。就搵到附近喺企業廣場入面一間西餐連cafe叫Coti。我同朋友各自叫咗個晚餐set,晚餐係跟埋羅宋湯同埋沙律。特別要讚一讚呢度嘅羅宋湯,酸酸辣辣咁好開胃👍主菜方面我哋分別叫咗,黃金蟹肉闊條麵同埋慢煮烤雞配西班牙甜椒蕃茄。首先黃金蟹肉闊條麵原來都係中西合璧,將闊條麵同埋鹹蛋黃醬一齊煮,再加埋原條蟹柳同埋蟹肉一齊炒再加埋鹹蛋。估唔到原來係咁match!餐廳都幾有創意整哩個fusion 菜。至於朋友叫嗰個烤雞配西班牙甜椒番茄更加正,個烤雞烤得啱啱好,切開雞肉仍然係鮮嫩同埋多汁。搬埋嗰sauce食好特出,因為個sauce入面已經有好多蔬菜。側邊有啲炸嘅甜薯條,但係我覺得啲sauce 好鬼岩送意粉,如果有埋就更加正啦。至於特別要提一提呢度嘅棉花糖咖啡($48),整得好靚之餘而且幾好飲。下面咖啡係無糖但係上邊嘅棉花糖溝埋一齊就啱啱好。👍

2021-04-09 17 瀏覽
原來九龍灣有咁多好味嘅食店,今日比我發現咗其中一間係位於九龍灣企業廣場嘅西餐廳,地理位置好方便,喺九龍灣地鐵站行幾分鐘就到,非常就腳👍🏻而且一嚟到見到餐牌食物嘅種類好多元化,基本上所有西餐廳嘅嘢食呢度都搵到,價錢仲幾抵添,重點係嘢食好好食😋首先我哋叫咗一個牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條🍟估唔到牛油果同軟殼蟹嘅味道咁夾!本身我個人唔係好鍾意食漢堡,但係今次破例,覺得超級好食😋 牛油果味道好新鮮,而且原來係肉質好鮮嫩,勁多汁,配住漢堡包食超級好食😋加上薯條都好高質,炸到好香脆💕另外仲叫咗一個慢煮炸雞配西班牙甜椒蕃茄真係勁高質,係我食過咁多次炸雞裏面,其中一個最鍾意嘅餐廳,炸雞外層烤得勁香脆,裏面肉質勁鮮嫩多汁,必食推介!

首先我哋叫咗一個牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條🍟

另外仲叫咗一個慢煮炸雞配西班牙甜椒蕃茄
2021-04-08 35 瀏覽
Coworkers and I work nearby and whenever we choose to eat better, that is, a cafe style restaurant, Coti would be one of our top choices.This time, on a happy Thursday after a long weekend, we chose a more economical choice at Coti;1) $68 | Grilled Chicken & Scramble Egg with RiceMyself and another coworker chose this option with a mutual consensus, the chicken skin was grilled to perfection!  Attempting to eat "healthy" I normally take off the skin prior to eating chicken, but this time I chose

Grilled Chicken & Scramble Eggs with Rice
Myself and another coworker chose this option with a mutual consensus, the chicken skin was grilled to perfection!  Attempting to eat "healthy" I normally take off the skin prior to eating chicken, but this time I chose to eat juuuuuust 1~  The scrambled egg hides a mountain of rice although if I were to make a recommendation, it would be to, by default, add more sauce.

2) $68 | Carbonara

Though I haven't sampled it myself, from just seeing the dish, I would say it is a very creamy Carbonara loaded with ham and mushrooms

KPIs
Taste: Highly highly vouch for chicken dish if looking for an economical option although I have tried a Bulgogi Rice (Look for it when available!) on a previous occasion which I also find to be very tasty

Wait Time: As I'm looking at this purely at a lunch option; I highly value the initiative of the wait staff to proactively check the line and seating parties at every opportunity.  What I believe gave an even better experience would be that even they try to seat as much customers as they can, I didn't feel rushed to finish my meal and leave (which in HK is uncommon especially during peak hours).  A tip for customers: make sure your party is all here when close to the front of the line!

Value for Money: $68 for a pretty large dish with all the trimmings is a good deal.  We also get an option between a tasty soup or a salad WITH special drink options (i.e. Lattes, Fruit Teas; hot or COLD) with no additional charge!  Note that there is a 10% service charge (Which I personally think is well worth)
Pumpkin Cream Soup
2021-04-08
10 分鐘 (堂食)
Pumpkin Cream Soup
2021-04-08 43 瀏覽
喺呢個古古怪怪既企業廣場入面 竟然有一間裝修唔錯既餐廳 終於可以食個lunch lunch menu有平有貴 我最試個最平$68雞扒滑蛋飯 包埋餐湯同飲品 冷熱同價 可選 美式咖啡 鮮奶咖啡 蜜桃茶 玫瑰茶 檸檬茶 餐湯係南瓜湯 南瓜味香濃 唔係果d罐頭湯開出黎牛奶咖啡☕️非常精美仲有拉花 咖啡味香夠滑 但有d唔熱 不過咁既價錢既餐仲有杯靚咖啡真係好有心機雞扒滑蛋飯賣相好好 好似出面日本餐廳果d蛋包飯 雞扒都應該係即煎 雞皮仲係脆卜卜雞肉熱辣辣 好好食 😋 蛋仲係滑嘟嘟

餐湯係南瓜湯 南瓜味香濃 唔係果d罐頭湯開出黎

2021-04-06 36 瀏覽
從九龍灣地鐵站出發,步行大概需要十至十五分鐘左右,這間位於跟Mega Box不到五分鐘步行距離的餐廳尚算交通便利。餐廳環境幽靜,座位寬闊且舒服,環境雖則少些昏暗但燈光舒適。店員服務態度也是令人滿意,雖然我們比預約時間晚了半個小時到達,但店員也是依舊有禮貌的招待了我們。跟平常一樣點了冰朱古力咖啡,而朋友點了冰杯棉花糖泡泡咖啡。朱古力跟咖啡的味道出乎意料地濃厚,微苦的咖啡味道中和出了朱古力的甜度,味道剛剛好。跟朋友一樣選擇了當天的羅宋湯,湯裡盛著多種雜菜,份量也是很足夠。店員同時也為我們上了主餐,包括燉牛肋骨飯,和牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條,而兩份主餐份量相當的足夠。當中多汁的燉牛肋骨的肉質不會過熟或生,搭配著白飯跟雜菜也是相當的開胃。另外一份主餐有著完整的炸軟殼蟹在漢堡裡,搭配著牛油果、蔬菜和番茄,連著外在鬆脆的麵包一口咬下去,感覺這個味道上的組合是絕配,旁邊還搭配了薯條和細心提供的番茄醬,味道也是相當好吃。

2021-04-03 23 瀏覽
估唔到九龍灣區喺工商大廈裏面都有一間幾高質素嘅cafe, 今次就選擇食咗呢一個黃金蟹肉闊條麵, 份量非常足夠, 有大大條蟹柳同埋新鮮嘅蟹肉。 第一個就叫咗牛油果軟殼蟹漢堡包配蜜糖薯條,薯條非常香脆好食,軟殼蟹亦都即叫即整,外脆內嫩嘅漢堡包即叫即整, 飲品方面 主要都係係咖啡為主,我再嗌咗一杯紅豆咖啡,另一杯就叫咗棉花糖泡泡咖啡, 質素都相當唔錯, 最後就係甜品啦有一個手工芝士蛋糕,份量亦都非常,一件兩份食就已經啱啱好,質感軟話唔會非太甜。

2021-04-01 28 瀏覽
喺九龍灣住咗咁耐,一直都好少去企業廣場嗰邊食飯,亦都唔知原來有餐廳😂但係原來隱世高手在民間😍我真心覺得係✨九龍灣最好食嘅西餐✨⭐️慢煮西班牙烤雞甜椒蕃茄 $115⭐️牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條 $98⭐️咖啡果皮茶配蜜糖(凍) $52⭐️Rose Latte (Hot) $42餐廳位置非常闊落,而且好多卡位,坐得好舒服,而且裝修好似古老法式🇫🇷小店咁,一坐低職員會即刻比一個口罩套,仲要好靚,有design 㗎!細心位值得一讚👍🏻✨主菜同埋嘢飲真係令我一試難忘✨西班牙烤雞🐔有半隻份量,烤雞外脆多汁,因為慢煮嘅關係,鎖住咗啲肉汁,所以一啲都唔乾,連雞胸都好嫩滑 ! 再點埋佢個甜椒番茄汁嘅話,酸酸甜甜,好開胃。配菜就有番薯條,配返個汁好match。軟殼蟹漢堡包又係一個highlight,我覺得判斷一間餐廳好唔好食,食個包就已經知😂 佢個包外邊烤得啱啱好,入面好軟熟,兩邊有渣牛油,軟殼蟹都算幾大隻。一啖咬落去簡直係味蕾上嘅衝擊😳嘢飲最特別嘅一定係果皮咖啡茶🫖,唔係咖啡嚟㗎!係我人生第一次試,中西合璧咁,味道好特別同清新,飲落去口腔會有果皮嘅回甘味,但係果皮味亦都唔算好搶,真係估佢唔到咁好飲😳Rose

⭐️慢煮西班牙烤雞甜椒蕃茄 $115
⭐️牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條 $98
⭐️咖啡果皮茶配蜜糖(凍) $52
⭐️Rose Latte (Hot) $42

✨主菜同埋嘢飲真係令我一試難忘✨

嘢飲最特別嘅一定係果皮咖啡茶🫖,唔係咖啡嚟㗎!係我人生第一次試,中西合璧咁,味道好特別同清新,飲落去口腔會有果皮嘅回甘味,但係果皮味亦都唔算好搶,真係估佢唔到咁好飲😳Rose latte 個味亦都唔會好假!

最後最後我哋所有嘢都清晒,連汁都唔放過😂 真係各方面都好高質素,由環境、服務、食物質素都係我九龍區西餐嘅top three,仲要唔貴,性價比超高😭夜晚唔算好多人,夜晚唔算好多人,希望介紹完之後唔會爆曬😳🙏🏻