餐廳:Chapter 3 Steak Bar & Restaurant (太子)地址:太子花園街232-234號地下J號舖最近一個星期參加咗中大崇基搞嘅一個本地歷史考察團,好多餐都喺食中菜,一完咗就即刻想去搵返啲西餐食吓🍴,經過花園街果邊見到好多Bar and Restaurants,就求其搵咗一間食晚飯今次去咗Chapter 3 Steak Bar & Restaurant呢間餐廳,入到去就見到牆同埋隔離板有好多幽默嘅美國風畫作🇺🇸,例如《創造亞當》同《最後的晚餐》等,畫中人物大兜亂,玩味十足😆,唔知老細喺唔喺基督徒呢?好多食客仲一齊睇奧運直播,勁有feel🇭🇰坐低先嚟咗客Nachos,等緊嘢食果陣都可以有啲嘢入口😋,叫主食加$22轉餐有湯同飲品,而是日嘅餐湯喺甘荀湯,個碗碟勁大隻😂蒜片香煎美國牛仔腸拼家鄉雜椒雞肉串 $158呢個拼盤小食有兩串12吋長嘅雞肉串,仲有兩條美式牛仔腸,雞肉同雞肉之間有三色椒🫑,份量都幾大🙈,有成隻手臂咁長🤪,食到有黑椒香,三色椒亦中和咗肉嘅油膩感,而牛仔腸用蒜片煎香🧄,皮脆得嚟牛肉香仲好濃厚,不過呢隻腸就有啲油喇芥末魚柳漢堡 $98魚柳勁厚勁大件😍,外層
地址:太子花園街232-234號地下J號舖

而是日嘅餐湯喺甘荀湯,個碗碟勁大隻😂

蒜片香煎美國牛仔腸拼家鄉雜椒雞肉串 $158
有成隻手臂咁長🤪,食到有黑椒香,三色椒亦中和咗肉嘅油膩感,

芥末魚柳漢堡 $98
魚柳勁厚勁大件😍,外層微微香脆,魚柳超嫩滑,直頭有入口即溶嘅感覺,加上唔會攻鼻嘅芥末醬,簡直就喺perfect match,
有生菜同埋蕃茄做配菜🍅,咁大個雖然食得有啲論盡,不過真係令人食唔停口🤤,仲有薯條伴碟🍟

香烤美國傳統無骨豬肋排 $158
原本以為每條都有骨要自己慢慢拆,點知咬落先知成條已經去晒骨🤩,仲要足12安士,認真抵食同埋超方便易入口,啲豬肋肉好腍,
唔洗點用刀切都可以整開一疏疏肉出嚟,美中不足喺個人覺得啲醬有啲太濃味🤏,不過酸酸甜甜喺幾惹味嘅
2021-08-01
8 分鐘 (堂食)
2021-07-29 20 瀏覽
呢間bar喺太子,地點方便就腳,環境都幾靚,有三個大screen 播緊波,啱晒一班朋友一齊睇波入到黎職員先放低nachos, $40可以無限refill 啱晒慢慢飲酒傾計主食方面都幾多選擇,有意粉 飯類 扒類同埋pizza ,而且價錢都係百幾蚊牛柳配三文魚沙律🥗牛柳肉質都算嫩,但可惜有根串燒彩色椒雞塊配牛仔腸;雞肉都燒得好juicy 好嫩,而且同個彩色椒好夾重點黎啦,飲品Mohjiti Sangria佢啲酒偏甜,但都好易入口

主食方面都幾多選擇,有意粉 飯類 扒類同埋pizza
,而且價錢都係百幾蚊

牛柳配三文魚沙律🥗

牛柳肉質都算嫩,但可惜有根

重點黎啦,飲品

Mohjiti

Sangria

佢啲酒偏甜,但都好易入口
2021-07-29 32 瀏覽
呢條街有好多酒吧餐廳,今日就同朋友黎左呢間Chapter 3. 之前有試過隔離街既Channel 3, 係食tapas既,睇個門面應該係姐妹舖。鍾意餐廳高樓底。Nuts $40炭燒美國頂級肉眼扒(14安士) $168Grilled USA ribeye steak (14oz)我地揀左5成熟,配黑椒汁,另外加左配菜: +$28 黃金芝士炸薯條(French fries w/ cheese),牛扒有14安士都幾大舊,咬落唔會韌。炸薯條有好多芝士醬。燒烤風味自家手打薄餅12吋 $138BBQ meat lover 12 inches(BBQ sauce, mozzarella cheese, sausage, pepperoni, bacon, ham, pepper & onion)呢個薄餅底係比較厚既,有腸,煙肉,洋蔥,三色椒等配士,啲芝士都落得幾多。有得拉絲。蒜片香煎美國牛仔腸拼家鄉雜椒串(12吋x2串) $158Pan fried cowboy sausage w/ garlic slices and bell peppers chicken skewers (12inches x

鍾意餐廳高樓底。

Nuts $40

炭燒美國頂級肉眼扒(14安士) $168
我地揀左5成熟,配黑椒汁,

燒烤風味自家手打薄餅12吋 $138
BBQ meat lover 12 inches

蒜片香煎美國牛仔腸拼家鄉雜椒串(12吋x2串) $158
Pan fried cowboy sausage w/ garlic slices and bell peppers chicken skewers (12inches x2)
呢個份量十足,足足有2大串,以呢個價錢黎講CP值超高!雞肉唔會燒得太乾,啲三色椒幾鮮甜。

2021-07-29 39 瀏覽
“炭燒美國頂級肉眼扒(14oz)”($168)“煙三文魚沙律”(+$38)“傳統芝士忌廉焗通心粉”($78)“蒜片香煎美國牛仔腸拼家鄉雜椒雞肉串”($158)“Nachos”($40)“Shirley Temple”($62)宜家全球熱話當然係奧運啦想同朋友一齊食住嘢睇比賽去bar就岩哂😜今次就去咗呢間喺太子嘅chapter 3😆一入座店員就會放底無限refill嘅nachos😆嚟得Steak bar當然要叫返塊扒食吓啦🤩要咗份14oz嘅炭燒美國頂級肉眼扒🐮塊扒燒到有網面,聞落好香😍叫咗medium,入面都仲紅紅地❤食落一啲都唔韌😋配埋蒜蓉牛油汁好正😚叫扒類仲可以加配配菜🤗我地加咗份煙三文魚沙律🥗份量都唔會太細😆另外叫咗2款小食🥰雖然話係小食但size一啲都唔細🤣首先係mac & cheese🧀食落芝士味超香濃😍加咗忌廉口感幼滑真係極邪惡😈另一樣係牛仔腸拼雜椒雞肉串🐔串燒有成12吋長超巨型😆差啲連張枱都唔夠擺😂雞肉燒得夠香,肉質都算腍滑😚大大條美國牛仔腸用蒜片煎過夠哂惹味😋成哂真係超級飽😂飲品方面叫咗杯Shirley Temple味道酸酸甜甜幾似果汁糖😆食完嘢飲返啖舒服哂😝
“傳統芝士忌廉焗通心粉”($78)
“蒜片香煎美國牛仔腸拼家鄉雜椒雞肉串”($158)
“Nachos”($40)
“Shirley Temple”($62)

宜家全球熱話當然係奧運啦
想同朋友一齊食住嘢睇比賽去bar就岩哂😜
今次就去咗呢間喺太子嘅chapter 3😆
一入座店員就會放底無限refill嘅nachos😆

嚟得Steak bar當然要叫返塊扒食吓啦🤩
要咗份14oz嘅炭燒美國頂級肉眼扒🐮
塊扒燒到有網面,聞落好香😍
叫咗medium,入面都仲紅紅地❤
食落一啲都唔韌😋配埋蒜蓉牛油汁好正😚

食落芝士味超香濃😍加咗忌廉口感幼滑
真係極邪惡😈

另一樣係牛仔腸拼雜椒雞肉串🐔
串燒有成12吋長超巨型😆差啲連張枱都唔夠擺😂
雞肉燒得夠香,肉質都算腍滑😚
大大條美國牛仔腸用蒜片煎過夠哂惹味😋
成哂真係超級飽😂

飲品方面叫咗杯Shirley Temple
味道酸酸甜甜幾似果汁糖😆
食完嘢飲返啖舒服哂😝
2021-07-27 1045 瀏覽
呢幾日天氣實在太熱,喺太子行到成身汗要搵個地方抖下。 飲品:Edelweiss啤酒、MojitoHappy Hour價嘅啤酒用黎消暑一流,Edelweiss類似hoegarden咁嘅味道,比較多花香同好light嘅味道。至於呢度嘅Mojito就同出面有少少唔同,比較似Lemonade 加Mint,我個人好鐘意呢個味道。 炭燒美國頂級肉眼扒(14安士)$168 食倒14安士肉眼扒,真係抵到不得了,再講到似肉嘅質素,都幾有牛香味,凍肉舖買呢個重量同質素嘅牛扒都肯定唔止呢個價! 牛扒要求係五成熟,煮出黎係剛剛好五成,中間仲有少少生。加埋黑椒汁on the side,要點幾多汁可以自已揀。 追加黃金芝士炸薯條、松露炒雜菌、煙三文魚沙律因為追加個價錢好平,無預計到野食嘅質素咁高。芝士薯條比較粗身,面頭有滿滿芝士醬。松露炒雜菌都幾有誠意,有好香松露味,炒到啲雜菌好香。煙三文魚沙律有好大塊三文魚,沙律夠曬新鮮。 牛肝菌雞柳意大利燉飯意大利燉飯用珍珠米,口感同riosotto有少少唔同,但係好食嘅。加埋超多雞柳,牛肝菌汁都好香,成個燉飯overall都好唔錯。
呢幾日天氣實在太熱,喺太子行到成身汗要搵個地方抖下。

飲品:Edelweiss啤酒、Mojito

炭燒美國頂級肉眼扒(14安士)

追加黃金芝士炸薯條、松露炒雜菌、煙三文魚沙律

牛肝菌雞柳意大利燉飯
  • 炭燒美國頂級肉眼扒
  • 炭燒美國頂級肉眼扒(14安士)
2021-07-26 20 瀏覽
去酒bar唔一定定係睇波⚽飲酒🍺的,而家好多酒bar晚市會做埋西餐😋多選擇之餘味道又唔錯放工去左太子花園街的chapter 3😊叫左個黑森林自家手打薄餅🍕芝士、磨菇、黑松露的pizza😋12 吋🤣我地每人食左塊已經有飽意了~材料超多😆邊切邊掉d餡美國肉眼扒🥩14安士 medium well~切開入面還是粉紅色等,肉味香濃炸洋葱圈🥨口感有d像魷魚呢度最大特色真係好像去bar飲野咁~墨西哥栗米片係無限re-fill的😜只要唔怕喉嚨痛的話😝
炸洋葱圈🥨口感有d像魷魚
太子酒吧街一間高質素既扒房酒吧,餐廳設有酒吧枱、酒類飲品陳列櫃,電視及大型projector,非常適合近期同一班朋友一齊睇奧運賽事📢 餐牌上面有各色各樣食物,種類繁多,選擇非常多!味道方面,肉眼扒最為出色,五成熟,外層煎得香脆可口,而入面仍然保留左鮮嫩肉汁,值得一試👍🏻 而其他食物,例如自選扁意粉、炸物拼盤等,全部都出色好味,而且份量非常多,CP值高!另外酒精飲品,例如cocktail等選擇非常多,推介mojito🌿,賣相、味道等都相當唔錯~ 整體幾滿意同值得推介既一間bar & restaurant!
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ 今次食咗Chapter 3 steak bar & restaurant 呢間bar & restaurant 都幾chill, 一路都有人傾計飲嘢😆炭燒美國頂級牛柳(12安士)($168) 牛柳叫左七成熟,真係啱啱好ʕ •ᴥ•ʔ而且仲好淋,就算邊邊位都唔會好硬😆值得一試!牛味都好重,切出嚟係粉紅色🥰龍蝦汁蝦肉意大利飯($128)呢一個意大利飯份量好多,配料有蕃茄翠玉瓜同蝦🦐意大利飯比較淋,而且好似蕃茄味比龍蝦味重,好似叫蕃茄意大利飯比較適合🤣所以有啲失望🥺水牛城雞翼($88)一共有四隻雞翼,每一隻都好大隻!佢嘅醬汁做得好好,唔會太杰或者浠,味道都好好🥳酸酸甜甜咁(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)雞翼沾滿晒醬汁,啖啖都有😚芝士蟹肉焗讓大菇($108) 雖然呢一個價錢來講有少少貴,但係蟹肉份量好夠,多到會跌出來🤩大菇好juicy, 配埋蟹肉同芝士好好味😋整體來講,我會建議大家叫小食同牛柳,因為真係幾出色,有興趣嘅一定要試☺️至於意大利飯,可能試其他款式會比較好🙈
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ

炭燒美國頂級牛柳(12安士)($168)
炭燒美國頂級牛柳

龍蝦汁蝦肉意大利飯($128)

水牛城雞翼($88)
水牛城雞翼

芝士蟹肉焗讓大菇($108)
芝士蟹肉焗釀茄子大菇

• 水牛城雞翼
  • 炭燒美國頂級牛柳(12安士)
2021-07-20 22 瀏覽
📍𝗖𝗵𝗮𝗽𝘁𝗲𝗿 𝟯 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗸 𝗕𝗮𝗿 & 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁 (太子) 除左上次介紹過既Channel 3之外,太子仲有間特色酒吧餐廳叫Chapter 3~ 💓 呢度同樣都係裝修燈光好有氣氛好有情調,而且佢哋既電視係有足球賽事既直播架!🍻無論係Happy Hour落黎,情侶過嚟dating,或者一大班frd過嚟睇波都得!🍸佢地有好多款酒類飲品提供,不過今次就冇試到,下次一定會試試!𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:▪️ 經典英式炸魚薯條 ($108) 炸魚足足有3塊大大舊!🐟炸魚既炸粉唔會太過厚,而且佢既魚肉夠哂嫩滑,咬落去啖啖肉好滿足!🍟另外當然仲有薯條啦,薯條份量好多,而且仲炸得好香脆添!▪️ 炭燒美國頂級牛柳 ($168) 牛柳非常大塊同厚身,足足有12安士架,份量好足!🐮牛柳選擇左5成熟,廚司控制火候控制得剛剛好,牛柳既色澤好粉嫩💕。牛柳會配上黑椒汁,食落炭燒味道好香,而且牛味好重,肉汁仲要好豐富!✨如果加$22既話就可以升級套餐,會有餐湯同埋飲品。🌽餐湯係忌廉粟米湯,飲落好creamy同埋有好多粟米粒!而飲品就選擇左凍檸茶。▪️牛油焗薯蓉 (+$28) 🥔估唔到薯蓉既份量會有咁多!

𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:
▪️ 經典英式炸魚薯條 ($108)

▪️ 炭燒美國頂級牛柳 ($168)

▪️牛油焗薯蓉 (+$28)
🥔估唔到薯蓉既份量會有咁多!薯蓉好大碗,🧈而且食落好creamy好香牛油味~

▪️牛肝菌雞柳意大利燉飯 ($108)
燉飯軟硬適中,食落好有咬口,而且佈滿醬汁。🥰 意大利飯嘅材料亦都非常豐富,有好多野菌,雞柳亦都唔會太過鞋~

▪️Pineapple Squash 🥂 ($62)
菠蘿味道好清新好解渴!🍍而且應該係由新鮮菠蘿搾出黎架,味道酸甜適中~

𝑨𝑫𝑫𝑹𝑬𝑺𝑺:
📍太子花園街232-234號地下J號舖
Shop J, G/F, 232-234 Fa Yuen Street, Prince Edward
2021-07-18 23 瀏覽
炭燒西冷肉眼 (HK$168) : 冇overcook😌切開個陣好滿足~表面因為炭燒關係比較燶😂,配埋個蒜香燒烤醬 😌😌唔錯👍👍唯一扣分係比較多筋🙈芝士蟹肉焗大菇(HK$108): 隻菇比較細, 不過有d 心思既係佢痴左d 面包糠炸過菇既表面👍👍 食落口個菇都好juicy又多蟹肉👍👍自選意粉(HK$58up): 第一次見餐廳有依個做法🤩 咩都係自己決定😎唔怕menu set死既餸唔岩食👍👍又幾好喎😆😂 要平要貴 自己配搭👏另外加HK$22 就可以加多份餐湯同野飲😌 夜晚既二人份好滿足🤤🤤 另外佢都有唔同既啤酒加手工啤😂可惜男友係到我冇得試😂😂😂

2021-07-18 23 瀏覽
經過太子呢一間餐廳,唔祇有酒飲,而且仲係一間西餐廳,入邊嘅菜式幾豐富。趁放假,一於同朋友嚟chill一chill。炭燒美國頂級肉眼扒牛扒好大,而且旁邊都有啲椰菜拌碟,煎得好香,唔會過老。加22蚊有湯同埋飲品今日嘅湯係椰菜花湯,非常之creamy,好香。松露炒雜菌。炭燒美國頂級牛柳 蒜蓉牛油汁牛柳要比牛扒細塊,但係肉質就比較實,同埋嫩滑。類似瘦肉嘅質感,好香滑。經典英式炸魚薯條炸漿好薄,做得出色,而且份量都幾唔錯

炭燒美國頂級肉眼扒
牛扒好大,而且旁邊都有啲椰菜拌碟,煎得好香,唔會過老。

加22蚊有湯同埋飲品
今日嘅湯係椰菜花湯,非常之creamy,好香。

松露炒雜菌。
炭燒美國頂級牛柳 蒜蓉牛油汁

經典英式炸魚薯條
炸漿好薄,做得出色,而且份量都幾唔錯
2021-07-16 15 瀏覽
🍽芝士蟹肉焗釀大菇 $108大菇表層有層薄薄吉列脆漿上面有層芝士一切開d汁流晒出黎 夠哂juicy不過略嫌芝士味蓋過哂蟹肉味🤏🏼唔係好食得出有蟹肉味🍽炭燒美國頂級牛柳(12安士) $168點了5成熟 燒得剛好切開仲係呈粉嫩肉質好腍 好有肉味🍽意式牛油炒香草薯仔粒+$32好香, 切到細細粒作為配菜黎講 恰到好處🍽香烤美國傳統無骨豬肋扒$158豬肋扒上的燒烤醬汁非常出眾加上無骨 食落啖啖肉唔洗點佢配送個汁都好食😋🍽煙三文魚沙律+$38沙律夠fresh假如加埋黑醋/胡麻醬就更加好兩個主菜都加咗$22餐湯同餐飲餐湯係忌廉湯應該加咗啲薯仔🤔成個湯都好香好濃稠一入座職員會放低🍽墨西哥脆片 $40可以refill,配埋酸忌廉醬👍👍💬如果鐘意睇波同飲酒呢到會係個好地方🍻因為成個氣氛都好好
🍽芝士蟹肉焗釀大菇 $108

應該加咗啲薯仔🤔
成個湯都好香好濃稠

一入座職員會放低
🍽墨西哥脆片 $40
可以refill,配埋酸忌廉醬👍👍

💬如果鐘意睇波同飲酒
呢到會係個好地方🍻
因為成個氣氛都好好
2021-07-13
慶祝紀念
生日
2021-07-16 826 瀏覽
/ /太子酒吧街高質扒房🤩平時講一次飲嘢🍺一定係去太子酒吧街估唔到呢度有一間咁高質嘅餐廳又可以飲嘢、睇波,啲嘢食仲幾好食添!同其他酒吧一樣,嚟到會有nuts($40)呢度嘅nuts係墨西哥脆片,仲配埋個醬汁芝士蟹肉焗釀大啡菇大啡菇夠juicy,唔會焗到好乾食落中間有好多蟹肉,配埋芝士又幾夾香烤非洲大白雞雞髀扒呢個雞髀扒係我見過最大塊!真係超巨型,好嫩口好juicy💦食落啖啖都係雞髀肉🍗好滿足呀!炭燒美國頂級牛柳(12安士)今次叫咗黑椒汁,都係同平時一樣叫咗五成熟中間生生地,食落都好重口味口感都好煙韌有咬口芝士薯條🍟仲加咗呢個小食,超級多芝士!薯條都係即叫即炸,好好食真係停唔到口😍😍📍 Chapter 3 Steak Bar & Restaurant (太子)太子花園街232-234號地下J號舖#太子美食 #太子酒吧 #太子酒吧街 #旺角美食 #hkbar #香港餐廳 #睇波
/ /
太子酒吧街高質扒房🤩
平時講一次飲嘢🍺一定係去太子酒吧街
估唔到呢度有一間咁高質嘅餐廳

又可以飲嘢、睇波,啲嘢食仲幾好食添!
同其他酒吧一樣,嚟到會有nuts($40)

呢度嘅nuts係墨西哥脆片,仲配埋個醬汁

芝士蟹肉焗釀大啡菇

大啡菇夠juicy,唔會焗到好乾
食落中間有好多蟹肉,配埋芝士又幾夾

香烤非洲大白雞雞髀扒

呢個雞髀扒係我見過最大塊!
真係超巨型,好嫩口好juicy💦
食落啖啖都係雞髀肉🍗好滿足呀!

炭燒美國頂級牛柳(12安士)

今次叫咗黑椒汁,都係同平時一樣叫咗五成熟
中間生生地,食落都好重口味
口感都好煙韌有咬口

芝士薯條🍟

仲加咗呢個小食,超級多芝士!
薯條都係即叫即炸,好好食
真係停唔到口😍😍

太子花園街232-234號地下J號舖

• 炭燒美國頂級牛柳(12安士)
2021-07-16 19 瀏覽
中意飲酒同朋友仔搵個地邊傾傾計呢間餐廳好岩你地呀佢有吾同既主食都好好食🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️吾飲酒都可以黎食個飯中意飲酒既呢到又有好多特別既cocktail有勁多款,吾中意飲酒既你都可以試下💕💕環境好闊落,吾會聽到附近既人傾計😉。魚子松露蟹肉伴冷意粉 $108份量勁多,配合佢地調味既醬汁係好好味😇。芝士蟹肉焗釀大菇 $108大菇入邊釀咗多種材料外皮係一層炸左既脆皮裏面包左滿滿嘅蟹肉外脆內軟,超juicy。炭燒美國頂級肉眼扒 $168我地叫左5成熟煮到岩岩好配合埋黑椒汁牛扒充滿肉汁,仲好有牛香既味道😚肉嘅質感軟硬適中,完全冇筋腱位。Blue Diamond $82入邊有多種水果嘅味道好有清新嘅感覺唔飲酒嘅朋友,可以試吓。Sweet Day $88鍾意益力多嘅朋友可以試吓佢唔會好似益力多咁極甜有少少似可爾必思既味道又帶少少薄荷味完全唔會覺得自己係飲咗酒😇
中意飲酒同朋友仔搵個地邊傾傾計
呢間餐廳好岩你地呀
佢有吾同既主食
都好好食🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️吾飲酒都可以黎食個飯
中意飲酒既
呢到又有好多特別既cocktail
有勁多款,吾中意飲酒既你都可以試下💕💕
環境好闊落,吾會聽到附近既人傾計😉

魚子松露蟹肉伴冷意粉 $108
份量勁多,配合佢地調味既醬汁
係好好味😇

芝士蟹肉焗釀大菇 $108
大菇入邊釀咗多種材料
外皮係一層炸左既脆皮
裏面包左滿滿嘅蟹肉
外脆內軟,超juicy

炭燒美國頂級肉眼扒 $168
我地叫左5成熟
煮到岩岩好配合埋黑椒汁
牛扒充滿肉汁,仲好有牛香既味道😚
肉嘅質感軟硬適中,完全冇筋腱位

Blue Diamond $82
入邊有多種水果嘅味道
好有清新嘅感覺
唔飲酒嘅朋友,可以試吓

Sweet Day $88
完全唔會覺得自己係飲咗酒😇
2021-07-15
  • Blue Diamond
2021-07-16 31 瀏覽
想飲酒又想同朋友傾偈,搵一間有酒吧嘅西餐廳,一定係一個好選擇,今日行過嚟太子,發現呢一間餐廳,夜晚黑dinner time都坐滿人🥰上嚟試下佢嘅出品先!😍諗唔到入邊嘅環境都係比較舒服安靜,最啱可以同朋友一齊傾偈。叫咗兩個主菜分別係牛扒同煎雞扒。🥩牛扒好大塊,而且係用專業嘅煎pan,非常有心思。雞扒外脆,入面都好juicy,非常滋味。朋友都叫咗酒飲,佢覺得呢度嘅Cocktail非常之唔錯而且服務態度都好好,下次會再嚟幫襯!

諗唔到入邊嘅環境都係比較舒服安靜,最啱可以同朋友一齊傾偈。

叫咗兩個主菜分別係牛扒同煎雞扒。