2025-07-07 159 瀏覽
今日本身想去馬鞍山踩單車,但係突然勁大雨,個天都唔鍾意我。不過好好彩見到呢度有間Cafe,咁就一於嚟避雨啦。雖然話就係coffee shop,但係因為好肚餓,所以我哋都叫咗好多嘢食。不過好好彩見到呢度有間Cafe,咁就一於嚟避雨啦。雖然話就係coffee shop,但係因為好肚餓,所以我哋都叫咗好多嘢食。我最推薦嘅就係呢個意式白蜆大蝦黑松露意粉,一上枱已經聞到好香,而且白蜆同大蝦都非常大隻,食落好新鮮,同呢個白汁非常配搭。不過黑松露味唔係太重,啱晒我因為我唔特別鍾意啲比較假嘅黑松露味,但係overall都係好好食。因為要等朋友一齊嚟 咁我哋就叫咗個炸物拼盤 裏面有有雞翼又有蝦條又春卷有洋蔥圈 ,性價比嚟講,非常高。我自己就最鍾意食呢個雞翼,因為甜味足夠之餘而且好香脆。這間餐廳可以一路飲飲品,一路坐着看書很chill,而且佢仲係pet friendly 㗎坐出面就可以同狗狗一齊玩啊。黑松露意粉,一上枱已經聞到好香,而且白蜆同大蝦都非常大隻,食落好新鮮,同呢個白汁非常配搭。不過黑松露味唔係太重,啱晒我因為我唔特別鍾意啲比較假嘅黑松露味,但係overall都係好好食。因為要等朋友一齊嚟 咁我
今日本身想去馬鞍山踩單車,但係突然勁大雨,個天都唔鍾意我。

• 小食拼盤
  • 假日拼盤
  • 煙三文魚香草厚薄餅
2025-06-14 432 瀏覽
今日放假嚟馬鞍山搵friend食Weekend brunch,佢推介咗間海邊餐廳Casa Cafe and Bristro呢度個View真係唔錯,對住海邊靚景。座位幾闊落舒適,播住柔和音樂,職員都好友善,感覺幾Chill有機藜麥紅菜頭柑肉沙律$ 88我哋嗌咗一個沙律,紅菜頭同柑肉都好香甜,黑醋汁清新,火箭菜有滿滿的芝麻香氣。而且擺盤都靚🥰令人心情愉悅煙燻三文魚 班尼迪蛋 牛油果醬伴酸種面包 $88呢個份量好對得住佢嘅價錢啊!🤓三文魚份量大方,同牛油果簡直係最佳拍檔;酸種麵包脆口,流心蛋一拮爆漿好滑溜,唔錯燒美國頂級牛小排 伴牛肝菌意大利飯 $148意大利飯口感適中,牛肝菌味濃。忌廉調配得宜,濃郁得來唔會太膩,好食。牛小排嘅牛味幾濃郁,份量都好收貨,而且有燒香味😋建議食果時再切細啲,食落再腍身啲養顏玫瑰花果茶 $ 35餐飲方面,我哋一杯嗌咗養生啲嘅茶包。好濃烈嘅玫瑰香氣,配襯番weekend輕鬆嘅心情海鹽榛子鮮奶咖啡 $40另一杯叫咗latte,少甜就剛剛好。望住靚景,嘆杯咖啡,同友人暢聚,係好悠閒同開心嘅一日😇

有機藜麥紅菜頭柑肉沙律$ 88

煙燻三文魚 班尼迪蛋 牛油果醬伴酸種面包 $88

燒美國頂級牛小排 伴牛肝菌意大利飯 $148

養顏玫瑰花果茶 $ 35

海鹽榛子鮮奶咖啡 $40

2025-03-18 814 瀏覽
閨蜜從英國回來,專程揀左附近的Casa Cafe & Bistro食LunchCafe鄰近海濱長廊,設有戶外戶內坐位,是一間寵物友善Cafe,環境舒適闊落,空間感十足,食物水準高,職員有善,我地一行三人,過了一個愉快的下午,值得推薦溫泉蛋煙三文魚豆腐沙律配日式胡麻醬新鮮沙律菜配上溫泉蛋,加日式胡麻醬,提升味道層次感,仲有幼滑的日式豆腐添素食精選全日套餐 $98鮮牛油果、炒雜菇、焗豆、脆薯餅、有機藜麥乳酪、田園沙律、烤蕃茄、酸種麵包素食精選全日早餐款式豐富,樣樣都很喜歡,特別鍾意牛油果,同酸種麵包夠煙韌,炒雜菇都好香口原條英式炸魚柳配薯條 $88原條英式炸魚柳份量十足,外層香脆,又唔會過多粉漿,魚肉厚身口感幼嫩,配上炸薯條,好滋味炸魷魚圈 $25炸魷魚圈炸到剛剛好,金黃酥脆,魷魚口感爽彈70%朱古力可可撻 $2870%朱古力味道濃郁,又吾會過甜桂花鮮奶咖啡香醇的鮮奶咖啡,加上陣陣桂花香,都幾特別烤黑糖鮮奶咖啡烤黑糖鮮奶咖啡口感幼滑、味道偏甜

溫泉蛋煙三文魚豆腐沙律配日式胡麻醬

素食精選全日套餐 $98

原條英式炸魚柳配薯條 $88

炸魷魚圈 $25
炸魷魚圈炸到剛剛好,金黃酥脆,魷魚口感爽彈

70%朱古力可可撻 $28
70%朱古力味道濃郁,又吾會過甜

桂花鮮奶咖啡
香醇的鮮奶咖啡,加上陣陣桂花香,都幾特別

烤黑糖鮮奶咖啡
烤黑糖鮮奶咖啡口感幼滑、味道偏甜

2025-03-05
午餐
有時想同米蘇蘇輕鬆chill下,我地會嚟馬鞍山呢間近海濱長廊嘅寵物友善cafe,毛孩需要坐室外,室外只有4張枱,所以記得預先book位啊!望住綠色植物🌿同海邊🌊食飯,感覺特別舒適,食完仲可以去散吓步🥰🐾。🐟原條英式炸魚柳配薯條 $88配黑松露醬 +$12炸魚柳新鮮熱辣炸起,份量好大件!外皮金黃酥脆,粉漿唔會好厚身。魚肉厚肉嫩滑,搭配他他醬食。薯條脆口十足,份量多,食完好飽肚。🥩燒美國頂級牛小排伴牛肝菌意大利飯 $148牛小排熟度剛好,肉質色澤粉嫩,入口軟嫩多汁。意大利飯充滿牛肝菌香味,質感好creamy,而且飯粒軟硬度啱啱好,煮得好好味!🥞美式班戟伴鮮雜果配蜂蜜焦糖漿 $58加雪糕球 +$15美式班戟即叫即整,有4層高,淋上香甜蜂蜜醬🍯,配搭士多啤梨🍓、香蕉🍌同藍莓芝士,口感豐富。建議大家加雪糕球🍨,一啖班戟一啖雪糕,味道更美味!🍫熱焦糖脆脆鮮奶朱古力 $40濃郁嘅鮮奶朱古力搭配香甜嘅焦糖脆脆,脆脆增加咗口感層次,每一口都充滿著滿足感。☕️Flat White $38📍 Casa Cafe & Bistro 馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖

🐟原條英式炸魚柳配薯條 $88

📍 Casa Cafe & Bistro
馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖
2025-03-09
午餐
假日來到馬鞍山海傍的cafe享受一下美食這家Casa Cafe & Bistro 已重訪多次食物質素不錯 靠海氣氛一流是很多附近居民及單車友的歇腳點🥩🍚燒美國頂級牛小排伴牛肝菌意大利飯 ($148)最喜歡這裡的牛小排!厚切口感極佳 肉質剛好 不會難咬 而且一碟有5、6塊👍🏻意大利飯粒粒飽滿吸滿醬汁它的醬汁不會太heavy和油膩牛肝菌增加口感和香氣👍🏻👍🏻🧊青瓜鮮奶咖啡(凍) ($42)清爽涼浸浸的選擇青瓜為latte增加絲絲清新感夏天飲超級棒!
假日來到馬鞍山海傍的cafe享受一下美食
這家Casa Cafe & Bistro 已重訪多次
食物質素不錯 靠海氣氛一流
是很多附近居民及單車友的歇腳點

🥩🍚燒美國頂級牛小排伴牛肝菌意大利飯 ($148)
最喜歡這裡的牛小排!
厚切口感極佳 肉質剛好 不會難咬 而且一碟有5、6塊👍🏻
意大利飯粒粒飽滿吸滿醬汁
它的醬汁不會太heavy和油膩
牛肝菌增加口感和香氣👍🏻👍🏻

🧊青瓜鮮奶咖啡(凍) ($42)
清爽涼浸浸的選擇
青瓜為latte增加絲絲清新感
夏天飲超級棒!
燒美國頂級牛小排伴牛肝菌意大利飯
燒美國頂級牛小排伴牛肝菌意大利飯
2025-07-25 0 瀏覽
我今日約咗好友去馬鞍山公園遊玩,順道去位於馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖的<Casa Cafe and Bistro>食午餐,環境舒適,坐得舒服,遙望八仙嶺。我哋點咗:🍴8安士紐西蘭肉眼牛扒配薯條紅酒汁 $138+ 甜品(熱情果芒果撻)$28+熱檸檬茶(跟餐) 五成熟牛扒的牛味香濃,外脆內嫩,肉汁豐富又鮮味;薯條香脆可口;熱情果芒果撻賣相吸引,果味香濃,好味又好食。🍴帆立貝蟹子忌廉汁意大利飯 $96+小食(炸魷魚圈)$25+熱檸檬茶(跟餐)兩隻巨大帆立貝鮮甜美味,蟹子忌廉汁意大利飯軟綿好食;魷魚圈炸得香脆可口又好味。🍴香煎煙鴨胸田園沙律配黑醋 $88+甜品(檸檬蛋白撻)$28+熱檸檬茶(跟餐)煙鴨胸煎得香脆可口,沙律菜新鮮好味;檸檬蛋白撻檸檬味香濃,蛋白清甜好食。

我哋點咗:

• 香煎煙鴨胸田園沙律配黑醋
  • 檸檬蛋白撻
  • 8安士紐西蘭肉眼牛扒配薯條紅酒汁
2025-07-23 0 瀏覽
馬鞍山邊望海景一邊chill chill 嘆coffee😙😙😙10吋黑松露鮮什菌薄餅🍕…….. 薄餅烤焗香脆可口,而且菇菌嘅味道香濃,味道方面👍蒜香辣椒蘑姑蜆肉羅勒意大利粉………味道帶少少辣 …再加上好多嘅蒜蓉,非常惹味…….而且蜆肉份量不少又大隻,味道鮮甜😙😙😙8安士安格斯牛肉漢堡 伴蜜糖芥末汁配薯條配黑松露醬……..牛味濃郁多汁,薯條亦炸得香脆可口!青瓜鮮奶咖啡(凍)……..味道好Fresh好香嘅青瓜味😙😙

青瓜鮮奶咖啡(凍)……..味道好Fresh好香嘅青瓜味😙😙

2025-07-01 143 瀏覽
每次嚟到 Casa Cafe & Bistro,都有一種放假嘅感覺,同朋友傾偈都特別開心! 我哋叫完lunch set 之後,再加配小食同甜品🍰。✨8安士紐西蘭肉眼牛扒配薯條紅酒汁牛扒表面煎得焦香,切開之後肉質厚實多汁,充滿濃郁嘅牛味,配菜嘅薯條炸得酥脆,搭配牛扒平衡返肉類嘅油膩感。✨帆立貝蟹子忌廉汁意大利飯意大利飯米粒軟硬適中, 配上忌廉汁,調味啱啱好。 帆立貝外層微焦,內裡保持嫩滑,鮮味十足。加上拌入飯嘅蟹子,每一啖都充滿海洋嘅鮮甜風味!🤤✨炸魷魚圈小食叫咗我哋最鍾意嘅炸魷魚圈,金黃色嘅魷魚圈,咬落仲帶有魷魚嘅嚼勁同鮮甜嘅口味。✨玫瑰鮮奶咖啡 ☕️  + 朱古力鮮奶咖啡好鍾意呢杯玫瑰🌹鮮奶咖啡,鋪滿玫瑰花瓣襯托,賣相靚靚之外,仲帶有玫瑰嘅香氣同味道,下次都要再飲呀!✨熱情果芒果撻 ✨檸檬蛋白撻
✨8安士紐西蘭肉眼牛扒配薯條紅酒汁
炸魷魚圈
熱情果芒果撻
檸檬蛋白撻
2025-06-29 65 瀏覽
位於馬鞍山的 Cass Café and Bistro坐落在吐露港畔,憑藉其無敵海景😎與輕鬆寫意的環境,成為區內一處別具特色的餐飲地點。戶外座位更能讓人感受到海風輕拂的舒適。室內木質傢俬與簡約裝飾營造出清新自然的氛圍,無論是與朋友小聚還是家庭聚會,都令人感到放鬆自在。🥰🍕10吋夏威夷煙肉菠蘿薄餅以自家製薄餅皮製成,薄餅皮烤得香脆,邊緣帶有微微焦香,口感輕盈而不膩。煙肉的鹹香與菠蘿的甜酸形成鮮明對比,搭配濃郁的芝士,味道和諧而不過分甜膩,適合喜愛經典夏威夷風味的食客。🦑墨魚汁海鮮燴飯則展現了餐廳對海鮮料理的用心。燴飯色澤深邃,墨魚汁的濃郁海洋氣息令人垂涎。飯粒軟硬適中,吸收了墨魚汁的鮮味,搭配新鮮🦑魷魚、🦐蝦仁、青口同大蜆,海鮮質素新鮮。🧇美式窩夫伴鮮雜果與蜂蜜焦糖漿是甜品中的亮點,額外加$15的雲呢拿雪糕更是錦上添花。窩夫外脆內軟,與新鮮草莓、藍莓和香蕉的果香相得益彰。蜂蜜焦糖漿甜而不膩,與雪糕的滑順口感完美融合,令人一口接一口。🍵熱森半抹茶牛奶抹茶的濃郁苦香與牛奶的溫潤完美平衡,入口絲滑且回甘,適合在涼爽天氣享用。飲品溫度適中,抹茶味濃而不澀,令人滿足。🍹藍色海洋(百香果、藍柑、寒天

🍵熱森半抹茶牛奶

🍹藍色海洋(百香果、藍柑、寒天波波)則更適合夏日。飲品呈現夢幻的藍色,百香果的酸甜與藍柑的清新交織,寒天波波增添了有趣的嚼感。
2025-06-28 79 瀏覽
馬鞍山朋友福音,餐廳外面就係海景,感覺好舒服,落地玻璃非常開揚,亦可以帶寵物一齊坐低食嘢。墨魚汁海鮮燴飯放上新嘅大蝦、藍青口、墨魚,米飯吸收了濃郁的墨魚汁,每口飯煙韌之餘重特出咗墨汁嘅鮮甜。夏威夷煙肉菠蘿薄餅薄餅嘅餅底薄,烤得香脆。煙肉的鹹香與菠蘿的甜酸味道非常夾,而且唔會好膩。香烤蜜糖雞中翼熱辣辣嘅雞翼,有蜜糖嘅甜同香脆嘅外皮,肉嫩多汁好好味。美式窩夫伴鮮雜果配蜜糖焦糖醬窩夫比d雜果活埋左🤤,香蕉、藍莓、士多啤梨、顏色對比好靚,食到甜甜又香口嘅窩夫,滿足我嘅胃口。養顏玫瑰花果茶清香玫瑰熱飲,非常舒服。夢幻甜心入口酸酸甜甜又咬到煙韌嘅珍珠,的確清爽涼快。

墨魚汁海鮮燴飯

夏威夷煙肉菠蘿薄餅

香烤蜜糖雞中翼
熱辣辣嘅雞翼,有蜜糖嘅甜同香脆嘅外皮,肉嫩多汁好好味。

美式窩夫伴鮮雜果配蜜糖焦糖醬

養顏玫瑰花果茶
清香玫瑰熱飲,非常舒服。

夢幻甜心
入口酸酸甜甜又咬到煙韌嘅珍珠,的確清爽涼快。

今日同小朋友行完圖書館就在附近覓食,記得有個媽媽推薦近海旁的親子餐廳🍴,原來位置都容易找到的,就在海澄軒酒店旁邊。可能由於假日關係,的確有很多家長帶小孩到店午餐。一坐低店員好好遞上適合小朋友的小玩意。小朋友在忙於玩沒有打擾點餐多好!香烤蜜糖雞中翼:金黃雞翼裹着蜜糖醬,一上桌就散發焦香。咬下去外皮「咔嚓」一聲裂開,蜜糖的甜味湧出,雞肉鮮嫩多汁的口感。焦糖脆脆Affogato:濃縮咖啡流入雪白的香草冰淇淋。第一口嚐到的是咖啡的苦醇與冰淇淋的冰涼綿密,緊接着焦糖脆片在齒間「喀滋」,甜中帶苦的層次,冷熱交融更是甜品的精髓。森半抹茶鮮奶:清新的抹茶綠與純白的鮮奶形成漸層,頂層細密的泡沫上點綴着一抹翠綠的抹茶粉。第一口喝下去,抹茶的微苦立刻在口中擴散,忍不住一口接一口。八安士安格斯牛肉漢堡伴蜜糖芥末汁配薯條:厚實的安格斯牛肉漢堡排粉嫩多汁,熔化的芝士覆蓋在肉排上,蜜糖芥末醬沿着漢堡邊緣流下,旁邊的薯條散發香氣。一口咬下,牛肉的肉汁立刻在口中爆發,薯條外脆內綿,沾上醬汁更是風味十足,每一口都是滿足。

2025-06-07 133 瀏覽
Casa Cafe & Bistro 坐落於馬鞍山海濱長廊旁海澄軒地下,地理位置得天獨厚,與吐露港的優美海景僅一步之遙。無論是清晨騎單車的運動愛好者,還是午後散步的居民,這裡都是一個理想的中途休息站。餐廳環境以簡約舒適為主調,落地玻璃窗讓自然光灑滿室內,配以清新白色牆身和木質傢俬,營造出輕鬆的用餐氛圍。戶外設有數張小桌,迎著海風用餐,格外愜意。8安士安格斯牛肉漢堡🍔伴蜜糖芥末汁配薯條🍟是餐廳的招牌菜之一。漢堡選用安格斯牛肉🥩,肉質厚實多汁,烤至五成熟時,牛肉的鮮嫩與油脂香氣完美平衡。漢堡麵包烘烤得外脆內軟,輕輕一咬便散發淡淡的奶香。蜜糖芥末汁是這道菜的亮點,甜中帶微辛,與牛肉的濃郁風味相得益彰,令人回味。薯條炸得金黃酥脆,份量充足,撒上適量海鹽,簡單卻滿足。😆😆燒美國頂級牛小排🐮拌牛肝菌燴飯🍛則展現了餐廳對西式料理的用心。牛小排🥩火候掌握得宜,外層微微焦香,內裡保持嫩滑,肉質入口即化,帶有濃郁的牛肉香氣。牛肝菌燴飯以濃稠的菌菇醬汁為基底,米飯吸收了牛肝菌的鮮香,意大利飯口感軟硬適中。醬汁的鹹香與牛小排的油脂完美融合,令人一口接一口。飲品方面都有頗多選擇,我就揀左熱紫薯鮮奶🍠,紫薯的天然

飲品方面都有頗多選擇,我就揀左熱紫薯鮮奶🍠,紫薯的天然甜味與濃郁鮮奶融合,口感順滑,甜度適中,溫暖的紫色吸引眼球,適合悠閒午後細細品味。
另一款就揀左既是甜品又是飲品嘅Casa 焦糖脆脆Affogato🍨 。濃郁的雲呢拿雪糕🍦與熱騰騰的Espresso☕️交織,雪糕緩緩融化,帶來絲滑與苦甜的層次感。焦糖脆脆點綴其上,增添了香脆口感和焦糖的甜香,然而,Espresso的苦味略重,加上甜甜嘅焦糖脆脆中和就剛好👍🏻❤️
2025-06-07 115 瀏覽
好中意呢度,係海濱長廊嘅西式cafe,望住吐露港,可以坐室外或室內,一樣咁chill!👉🏻燒美國頂級牛小排伴牛肝菌意大利飯 四件牛小排,外焦香內粉嫩,肉汁豐盈,牛肝菌意大利飯好濃郁入味,creamy質感!👉🏻8安士安格斯牛肉漢堡伴蜜糖芥末汁配薯條 牛肉漢堡肉質厚實,配微甜蜜糖芥末醬,夠哂風味,漢堡麵包鬆軟,配有脆生菜同番茄片!薯條幼長香口! 👉🏻桂花鮮奶咖啡 咖啡香中透出淡雅嘅桂花甜香,綿密嘅cream,甜度適中,柔和又清新! 👉🏻森半抹茶鮮奶 茶香濃郁,奶香滑順,啱哂抹茶控嘅我!👉🏻熱情果芒果撻 擺盤靚,酸甜交織嘅熱帶風情,清新而不膩!

👉🏻燒美國頂級牛小排伴牛肝菌意大利飯

👉🏻8安士安格斯牛肉漢堡伴蜜糖芥末汁配薯條

👉🏻桂花鮮奶咖啡

👉🏻森半抹茶鮮奶
茶香濃郁,奶香滑順,啱哂抹茶控嘅我!

👉🏻熱情果芒果撻
擺盤靚,酸甜交織嘅熱帶風情,清新而不膩!
2025-06-03 147 瀏覽
🩵溫泉蛋煙三文魚豆腐沙律沙律菜夠新鮮!三文魚同豆腐放埋一齊做沙律又幾夾,撈埋溫泉蛋食好滿足!🩵炸魚薯條塊炸魚一上枱,真係「嘩」左聲,超大塊!仲要肉質好嫩滑,外層又炸得唔厚,呢個價錢,真心物超所值🤤🩵8安士紐西蘭肉眼牛扒配薯條紅酒汁牛扒揀左5成熟,雖然熟左少少,但肉質都仲軟淋,薯條熱辣辣🍟🩵酥炸鹽酥雞&炸魷魚圈跟餐小食,份量都唔少,炸物的確幾出色🥰 完全無油膩感👍🏻👍🏻🩵焦糖脆脆鮮奶朱古力有造型既棉花糖朱古力😍 朱古力味濃郁!📍Casa Cafe & Bistro (馬鞍山)馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖
🩵溫泉蛋煙三文魚豆腐沙律

🩵炸魚薯條

🩵8安士紐西蘭肉眼牛扒配薯條紅酒汁
牛扒揀左5成熟,雖然熟左少少,但肉質都仲軟淋,薯條熱辣辣🍟

🩵酥炸鹽酥雞&炸魷魚圈

🩵焦糖脆脆鮮奶朱古力
有造型既棉花糖朱古力😍 朱古力味濃郁!

📍Casa Cafe & Bistro (馬鞍山)
馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖

2025-05-26 116 瀏覽
好友約我去位於馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖的《Casa Cafe and Bistro》食午餐,環境舒適,遙望大埔八仙嶺,氣氛悠閒。我地點左2個午餐:🍴主食:📍8安士紐西蘭肉眼牛扒配薯條紅酒汁 $1385成熟肉眼扒,牛味香濃,外脆肉嫩,伴碟的薯條香脆,西蘭花和椰菜花鮮美好食。📍10吋夏威夷煙肉菠蘿薄餅 $108餅底薄脆可口,餡料豐富好味。🍴甜品:📍雜果乳酪 $22(跟餐)新鮮雜果豐富,乳酪好味。📍熱情果芒果撻 $28(跟餐)果味香甜好食。📍檸檬蛋白撻 $40(正價)檸檬味香濃。🍴飲品(跟餐半價)📍野莓派對(香橙、士多啤梨、波波寒天)$20口感豐富,波波寒天好爽囗。📍桂花鮮奶咖啡(熱)$21咖啡味香濃好飲。

我地點左2個午餐:
🍴主食:
📍8安士紐西蘭肉眼牛扒配薯條紅酒汁 $138

📍10吋夏威夷煙肉菠蘿薄餅 $108
餅底薄脆可口,餡料豐富好味。

🍴甜品
📍雜果乳酪 $22(跟餐)
新鮮雜果豐富,乳酪好味。

📍熱情果芒果撻 $28(跟餐)
果味香甜好食。

📍檸檬蛋白撻 $40(正價)
檸檬味香濃。

🍴飲品(跟餐半價)
📍野莓派對(香橙、士多啤梨、波波寒天)$20
口感豐富,波波寒天好爽囗。

📍桂花鮮奶咖啡(熱)$21
咖啡味香濃好飲。
  • 8安士紐西蘭肉眼牛扒
  • 10吋夏威夷煙肉菠蘿薄餅