2025-05-14
呢間我已經唔係第一次幫襯佢🤣 佢地既cake🍰外表靚得嚟高級,裡面層次豐富,每款口味都有新鮮既配搭,夾得黎有啲新鮮感,好食😋又唔貴,所以跟住都會繼續支持💪🏻(5 😍 係滿分,🤩係半分)6寸開心果麻糬巴斯克芝士蛋糕 🟢🧀🍰 - $320 (好味指數:😍😍😍😍😍)宜家食正開心果🟢既熱潮,所以佢地都出左開心果蛋糕🟢🍰😍 呢道選用左意大利🇮🇹100%開心果醬🟢製作低糖忌廉,味道香濃醇厚,亦都無落色素、香料同添加劑👍🏻 質地軟滑細膩,濕潤綿密,好似雪糕🍨咁🤩開心果味🟢同芝士味🧀平衡得幾好,唔會搶味~ 味道唔會好甜,有幾香濃既焦香,芝士🧀既鹹香同風味濃郁~ 上面又鋪滿宜家超hit既意大利開心果脆脆,口感香脆,入面有自家製既清香Q彈拉絲牛奶麻糬🥛,層次豐富,好滿足到我呢個開心果甜品fans😌好味指數:😍😍😍😍😍推介指數:😍😍😍😍😍
(5 😍 係滿分,🤩係半分)
6寸開心果麻糬巴斯克芝士蛋糕
6寸開心果麻糬巴斯克芝士蛋糕