2004-04-18
位於soho 區, 都唔預會平得去邊, 但對於味道都有所期望. 但係有d 失望, 食物味道好普通, 雖不致難食, 但係真係好一般. 我地八個人叫左:東蔭功: 上枱時唔熱, 辣o既程度即刻降級. >_<Red curry duck/ green curry beef : 完全唔辣, 個duck 同beef 都唔"un", 如果唔食得辣會覺得幾好味.柚子salad.. 麻麻..柚子肉唔係咁fresh.泰式小食拼盤, 好普通.炸soft shell crab : 炸得太多油~什麼炸雞: 雞肉有少許鞋.Dirnk 就有驚喜, 我order 左個Coconut Daquiri $68 (類似咁串), 幾得意, 佢係用成個棷青上, 好青甜, 酒精唔太重. 女仔飲好咁.仲叫左幾碟, 有炒菜, desert, 不過味道一般.呢度dish size 幾細, 碟碟$68-1xx, 幾貴. 雖然環境唔錯, 幾好坐, service ok, 但係以呢個quality唔會有下次.當晚雖然係Thur, 但都有8 成客, 幾多外國人.
東蔭功: 上枱時唔熱, 辣o既程度即刻降級. >_<
柚子salad.. 麻麻..柚子肉唔係咁fresh.
泰式小食拼盤, 好普通.
炸soft shell crab : 炸得太多油~
什麼炸雞: 雞肉有少許鞋.
仲叫左幾碟, 有炒菜, desert, 不過味道一般.
當晚雖然係Thur, 但都有8 成客, 幾多外國人.