2022-12-01
以前喺中環做嘢,間中都佢嚟lee度食lunch, 當然人流多,又嘈。所以我較鍾意食dinner, 貪個商場夜晚無乜人 😅😅😅😅Boston Lobster Linguine 🦞$388龍蝦忌廉汁,味道香濃,唔太鹹; 龍蝦肉好新鮮,唔嚡口;麵條煮得啱啱好,唔淋身,有咬口。可惜食到最後,龍蝦汁已經被麵條索曬,有d乾…… 值得一讚 👍服務員好細心❤,會問客人Lobster 🦞需唔需要拆肉,我咁懶,費事攪到一手🖐都係,當然要啦! 1/2 lb Wagyu Beef Burger $220好豐富嘅一個burger, 除左和牛,仲配有smoked bacon, cheddar cheese 同薯條。因為小朋友食,所以我地叫well done, 囝囝食指👍👍老公就覺得8成熟可能更適合大人口味🤣Grilled U.S. Kurobuta Pork Chop 🐷 $220 個人認為lee main course 最好味😋本以為🐷唔多唔少都有少少鞋,但係lee款prok chop grilled 完都好淋,已經配有apple sauce n horseradich, 好新鮮好夾環境: 🌕🌕🌕🌕🌑服務:
所以我較鍾意食dinner, 貪個商場夜晚無乜人 😅😅😅😅
Boston Lobster Linguine 🦞$388
1/2 lb Wagyu Beef Burger $220