2023-05-14
放假放鬆一下系列,今次就去到位於灣仔朋友推介嘅漢堡店,話明放假食就緊係要食邪惡啲🤣💬 Fish Burger 🐟魚柳好大塊仲好厚身,食落好juicy👏,片裝芝士溶係魚柳炸皮面,邪惡地滿足,加上魚柳包專屬嘅他他醬,仲有新鮮生菜蕃茄同洋蔥,食完大滿足🤤🤤回頭食: ⓨⓔⓢ💬 Cheese Burger 🍔芝士愛好者就緊係要試下佢嘅cheese burger! 漢堡好香濃嘅牛肉同滲出油香🤤同芝士非常搭配!仲加埋蔬菜配料,同魚堡少少唔同就係 cheese burger 係有pickles 🥒,食落酸酸哋🤭 更帶出肉嘅香味!回頭食: ⓨⓔⓢ我哋叫咗套餐,包括薯條同飲品,薯條都有幾款,自由揀選經典款式薯條、扭扭、薯寶仲有洋蔥圈添,或者可以好似我加購熱溶芝士薯條🤤 而飲品都有幾款罐裝飲品選擇,除咗可樂、芬達,仲有薑啤、梳打水等等💬Melted Cheese Fries 🧀佢係熱嘅芝士醬,食落幾rich😍 而且醬嘅份量仲唔少,食到底都仲有!!回頭食: ⓨⓔⓢ💬Curly Fries 🍟帶有微微微香辣味嘅扭扭薯條😍我至愛,味道十分惹味之餘,相對仲較為酥脆🤩,沾上茄汁食就一流👍回頭食: ⓨⓔⓢ總結一下,地理
💬 Fish Burger 🐟
💬 Cheese Burger 🍔
💬Melted Cheese Fries 🧀
💬Curly Fries 🍟
回頭食: ⓨⓔⓢ
總結一下,地理位置上都幾方便,巴士同港鐵都近,而附近都多酒吧,如果週末去一定感受更多chill嘅氣氛~而食物方面不錯,價錢都合理,值得一試😍
❤️Burger Joys (君悅居)
❤️灣仔駱克道42-50號君悅居地下E舖
❤️2787 1288