2021-07-11
朋友山長水遠出黎話好掛住BHC個芝士炸雞, 我心諗有咁誇張咩😅正常都係撒啲芝士粉啫🤷🏻♀️一直都save低左想去試下, 比朋友講一講期望值係120%😂<BBU LINKLE>🧀🐥真係暫時食過最好食既芝士炸雞😍強調芝士係因為佢個雞無論係味定口感都正常啦👐🏻個芝士粉係完美包裹住成舊肉, 唔係好似我之前食既芝士味炸雞咁撒啲炸係上面就算🧂另外有啲驚艶既係白色個兜醬, 上網睇有人話佢叫bling bling sauce, 係芝士+沙律醬+乳酪溝出黎既, 好好食🥺本來怕好膩, 但個醬一啲都唔膩仲中和左濃味既炸雞🍗非常推薦芝士炸雞, 一定會再encore👍🏻👍🏻<泡菜湯?>搵唔番佢叫咩名, 純粹想濕下口叫個湯😉記得menu好似仲有牛肉湯個啲基本上款既~ 我唔食得辣, 勉強食到啲料既, 湯就一定要餸幾啖飯🍚我覺得配炸雞食都夾既💁🏻♀️最後我地兩隻餓鬼去食都差唔多洗哂兩碟野😂
BBU LINKLE
BBU LINKLE