2020-06-06
2028 瀏覽
有同事請食飯。佢帶我地一行五人嚟到新嘅酒店,試吓西班牙菜。地方寬躺又時尚。一坐低就叫咗兩jar house cocktails 一齊share. 三百幾蚊一jar, 都reasonable 啦!味道.....女仔會覺得容易入口嘅,酒精成份不太多!可以放心飮!生蠔🦪襯cocktails就最夾,🦪really fresh!再來一客tuna tarta, 比想像中清新件sea bass 就最唔掂!我有理由相信廚師大哥連salt都唔記落囉!🤣 廚師大哥又放咗啲矮瓜🍆蓉墊底⋯⋯搞到我哋食到口歪歪🤣😂海洋燴飯 & 蒜油辣椒煮蝦⋯⋯不過不失,但絕對唔正宗囉!牛肋骨都grill得好好,好有肉香味!👍🏻甜品....我地班女人又點會放過呢?churros....我至愛😍!雖然係一個簡單嘅甜品,但係我都要讚下佢,佢真係做得好!👍🏻👍🏻
再來一客tuna tarta, 比想像中清新
海洋燴飯 & 蒜油辣椒煮蝦⋯⋯不過不失,但絕對唔正宗囉!
牛肋骨都grill得好好,好有肉香味!👍🏻
生蠔🦪
Tuna tarta