2023-12-11 302 瀏覽
呢間起時代廣場9 樓,其實已經唔系第一次食,之前疫情果時有coupon 試過幾次都覺得好正,今次時隔大半年再黎一次,依然覺得無得輸連鎖黎講我覺得呢間韓式餐廳整體水準保持得好好,餐牌耐唔耐轉下,服務生遇過既全部都好有禮貌,野食質素長期保持高水準,唯一要彈既位可能就系張枱唔夠擺我地叫既野食🐖 🍳韓國炸豬排蛋包飯$128次次黎都會叫一份蛋包飯就知佢做得幾好,今次炸豬排系第一次叫,果然無令我失望,一如既往既出色。例牌既流心蛋漿,職員會起你面前切開佢,睇住佢慢慢反開真係食慾大開。 D飯系少少濕既,撈埋d 汁同蛋漿個口感幾夾,不過如果佢切開完個蛋之後會再起上面淋少少汁就10/10個豬排都炸得唔錯,不過就稍為薄左少少,調味適中,如果唔系鍾情吉列豬排可以試下其他🌹玫瑰醬八爪魚年糕$89呢比較有驚喜,本身少食韓國菜,玫瑰醬唔辣又幾惹味,年糕長身軟糯配搭個醬唔覺唔覺可以食完一碟,呢個推薦如果有可以試試🥤荔枝蘇打$42正正常常,同炸雞食一流🐔🍗韓式炸雞(半份)$108呢個都係每次黎都叫,真係炸得好好食,外脆內軟,咬落去爆油,d醬汁都夠,淋滿曬每舊雞,如果你係睇緊呢篇食後感既,聽我講,叫左一定唔會後悔!

🐖 🍳韓國炸豬排蛋包飯$128

🌹玫瑰醬八爪魚年糕$89

🥤荔枝蘇打$42
正正常常,同炸雞食一流

🐔🍗韓式炸雞(半份)$108
2023-12-05 217 瀏覽
Timesquare 夜晚消費滿$200就有免費泊車。揀咗呢間韓國fusion菜,其實之前已經試過佢其他分店。今次叫咗橡果黑毛豬卡邦尼意粉同柑桔炸雞。 兩樣都好食,柑桔炸雞,仲有少少驚喜,酸酸甜甜!
2023-11-08
東涌依間「Banchan & Cook」推出咗個嚐吃套餐,睇落好吸引,最掛住佢嘅蛋包飯,因為個蛋真係好凍L凍L,好啱打卡。*此餐廳收取加一服務費。嚐吃套餐(單點$560),醬油白切肉蛋包飯,白切肉肉質肥瘦相間,味道甜鹹,雞蛋口感滑溜,食落充滿蛋汁,炒飯帶有醬油味道,內有翠玉瓜粒、紅蘿蔔粒。五花肉玫瑰燉飯(跟餐$0),玫瑰醬採用韓式辣醬、番茄紅醬、奶油白醬製作,味道香辣,配以青醬食用,味道清新,燉飯口感煙韌。炸雞拼盤(跟餐$0),炸雞即叫即炸,肉質外香脆內肉嫩,內有炸年糕,口感外薄脆內煙韌,洋蔥汁炸雞表面鋪有洋蔥、白芝麻、番荽碎,洋蔥汁味道清甜;甜辣炸雞表面鋪有腰果、花生、杏仁、南瓜籽、黑芝麻、白芝麻、番荽碎,味道偏甜微辣;芝士炸雞表面鋪有芝士粉、白芝麻,味道,味道鹹香帶甜,配以芝士汁食用,味道更佳。伯爵茶布丁牛角包窩夫(跟餐$0),表面鋪滿脆片,牛角包窩夫酥脆,四重伯爵茶味道,伯爵茶奶蓋口感幼滑,伯爵茶醬茶味濃郁,伯爵茶厥餅口感軟糯,伯爵茶布丁表面鋪有曲奇,布丁口感滑溜,茶味濃厚,帶有柑橘、花香味道。紅菜頭汁醃白蘿蔔青瓜(跟餐$0),口感爽脆,味道酸甜。焦糖蘋果紅豆沙冰(跟餐$0),表

*此餐廳收取加一服務費。

紅菜頭汁醃白蘿蔔青瓜(跟餐$0),口感爽脆,味道酸甜。

焦糖蘋果紅豆沙冰(跟餐$0),表面鋪有忌廉、焦糖脆脆,紅豆沙冰飲落入口即化,甜度適中,內有紅豆粒、蘋果蓉。

凍萬聖節驚喜特調咖啡(跟餐$0),南瓜鮮奶咖啡,表面鋪滿南瓜糖漿、奶泡,咖啡味道濃香,內有南瓜泥,口感綿滑,味道香甜。
  • 五花肉玫瑰燉飯
  • 炸雞拼盤
  • 伯爵茶布丁牛角包窩夫
2023-12-01 188 瀏覽
Came here with a friend since we saw that the reviews were not bad but was quite disappointed with the dishes we ordered, service was not great as well. The chicken was dry and tough, the fried rice had no flavour. Unfortunately we will not be coming back anytime soon…
2023-11-26 246 瀏覽
閒日同媽咪出左銅鑼灣行街,我們大約兩點來到반찬앤쿡 Banchan and Cook吃午餐,由於閒日加上兩點已經不是午飯時段,我們不用排隊便可以即時入座,坐下時職員已經即時遞上酸酸甜甜的蘿蔔﹑青瓜開胃菜。燉牛肋骨蛋包飯 - 上菜時,職員已經即時問需不需要幫忙切開蛋,看著蛋汁慢慢流出來,十分治癒😆。果然是招牌燉牛肋骨,起初以為牛肋骨十分麻煩,怎料Banchan and Cook的燉牛肋骨弄得十分冧,基本上刀輕輕一介,肉便從骨輕易分離,而且牛肋骨的醬汁非常入味,配上濃郁蛋汁,十分滿足。柑橘炸雞(無骨)(半份) - 炸雞的炸得十分酥脆,但雞肉仍然十分嫩滑及肉汁保存得十分好,每一口都十分Juicy,柑橘酸甜味亦十分融入炸雞,薯條尚算香脆可口,值得一試,不過我們覺得年糕有點靭,但整體評分仍算是高。可能因為已經過了午餐時段,職員沒有幫過我們加水,不過亦因為這個時段比較清靜舒服,聊天十分舒服。

2023-11-23
  • 韓國炸雞
  • 燉牛肋骨蛋包飯
呢間餐廳食過幾次 一每次食都覺得好好食+保持到水準因佢有好多招牌菜式园其中醬油白切肉蛋包飯我覺得做得最出色🥹🤩醬油白切肉蛋包飯肥美的黑毛豬白切肉配上嫩滑嘅蛋包飯,五花腩肥瘦相間🥹肉質鮮嫩多汁☺️☺️它們經過煮熟後,醬油的香氣渗透其中,讓肉質更加鮮美。每一口都帶來豐富的肉汁和口感,黑毛豬肉已經以醬油烹煮入味毛並火炙表面再添一份燒烤香氣四同埋個蛋包飯簡直係絕配!😍😍一巴馬火腿卡邦尼年糕一有巴馬火腿、生蛋黃、年糕和煙肉碎,它們一起食落去帶來濃郁的忌廉味。帶著微妙的煙肉鹹香😚特別是年糕,它是長條型的,食起來有點像面條的口感,非常煙靱😍生蛋黄的加入增添了香味 而巴馬火腿則不會太鹹,口感柔軟順滑,真的很好吃!這道美食非常適合兩個人一起分享,啱啱好!😍😍其實呢間餐廳仲有好多其他菜,例如炸雞紫菜包飯部隊鍋🥰都好唔錯如果煲緊韓劇又好想食韓國嘢嘅話呢間就好啱😌
呢間餐廳食過幾次 一每次食都覺得好好食+保持到水準
因佢有好多招牌菜式园其中醬油白切肉蛋包飯我覺得做
得最出色🥹
🤩醬油白切肉蛋包飯
一巴馬火腿卡邦尼年糕一
其實呢間餐廳仲有好多其他菜,例如炸雞紫菜包飯部隊鍋🥰
都好唔錯如果煲緊韓劇又好想食韓國嘢嘅話呢間就好啱😌
2023-11-12 334 瀏覽
新派文青路線:韓國+西式的完美結合銅鑼灣一向美食多多,早前出開銅鑼灣時代廣場行街,見到一間既精緻又美觀的韓式料理餐廳,-於入去試試,結果也大有驚喜~當日品嘗了兩款主食、-款小食、-款甜品和兩杯飲品套餐價:$5XX可供2位大人+ 1位小朋友 都夠食這款五花肉蛋包飯,職員送上枱時,會預留時間給相機食先,之後再用刀子在蛋面上介上一刀,然後可以清楚見到蛋汁流出來,既香又滑的雞蛋包住炒飯,配上極度肥美的五花肉,令人食指大動,口感唔錯,不會太濃味,配合輕食沙律一同品嘗,可以中和五花肉的肥膩。這款卡邦尼意粉有別於一般西餐廳的,因為蛋黃是整個放在意粉上面,按喜好自行決定是否需要攪拌蛋黃,一般的卡邦尼意粉已經配合好蛋黃製作的,我個人認為自己攪拌的比較好,因為可以控制蛋汁的份量,相當個人化的選擇。這款炸雞有多種口味可以選擇,今次選擇了甜辣、芝士和原味,每款炸雞上面都配有合適口味的年糕,再配上沙律醬和薯條,十分滿足。個人推介原味炸雞,配合沙律醬已經好好味~這款甜品叫海鹽焦糖牛角包窩夫,好香焦糖味,而且脆卜卜配合軟滑的芝士,好啱口味,因為唔會太甜,值得一讚。兩款飲品都相當唔錯,特別我選擇的伯爵茶咖啡,的確好香
新派文青路線:韓國+西式的完美結合

當日品嘗了兩款主食、-款小食、-款甜品和兩杯飲品

套餐價:$5XX

可供2位大人+ 1位小朋友 都夠食

個人推介原味炸雞,配合沙律醬已經好好味~

兩款飲品都相當唔錯,特別我選擇的伯爵茶咖啡,的確好香醇好特別,一試就愛上。另一款朱古力特飲都好香濃朱古力味,配有朱古力薄脆在上面,十分加分。

餐廳環境優美,有美麗的花牆裝飾,打咭-流。

반찬앤쿡 Banchan and Cook

地址:銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場9樓9 2 2-923號舖

味道🌟🌟🌟🌟
環境🌹🌹🌹🌹
服務👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

• 韓式卡邦尼意粉
2023-10-14 545 瀏覽
반찬앤쿡 Banchan & Cook 🔥 係韓式既cafe 都係臨時見到,朋友仔想食韓國炸雞入左去。唔洗等位亦無限制時間。我地點左二人餐+飲品,豐富到三人都食唔哂😎有好多食物🥘(appetiser +2 main course+ share plate + dessert + 2 drinks )我地點左1)五花肉玫瑰🌹燉飯: 佢整到好靚,燉飯係蕃茄味,圍住青醬同芝士🧀️碎,仲有醬燒汁既五花肉擺係飯上面,仲要幾大份量。佢都整得幾creamy 同埋五花肉層層分明(當然減肥你就唔好食咁多呢樣)食五油脂香同醬汁混合,幾惹味,大家都覺呢個好食🤤。2)另一個main 點左「巴馬火腿卡邦尼年糕」,又係超大碟同presentation 好靚,佢用左韓式長形年糕,巴馬火腿都幾多而卡邦尼汁濃郁同芝士🧀️味幾明顯,但幾漏,我地最後食唔哂🤣3)share plate 要左韓式炸雞拼盤,要左芝士炸雞同甜辣味炸雞,佢地配左一個芝士汁,炸年糕同薯條,炸雞有8-9件,而且佢地排到好靚。佢都炸到好脆卜卜但入面既雞都有肉汁唔會超乾,自己比較鐘意芝士味炸雞再點芝士汁(食到佢比較脆呀嗎🤣)同埋佢地可以揀有骨/無骨架,呢個幾細
我地點左

3)share plate 要左韓式炸雞拼盤,要左芝士炸雞同甜辣味炸雞,佢地配左一個芝士汁,炸年糕同薯條,炸雞有8-9件,而且佢地排到好靚。佢都炸到好脆卜卜但入面既雞都有肉汁唔會超乾,自己比較鐘意芝士味炸雞再點芝士汁(食到佢比較脆呀嗎🤣)同埋佢地可以揀有骨/無骨架,呢個幾細心位要讚,不過自己食韓式炸雞鐘意有骨😳

甜品🍮要左海鹽焦糖牛角包窩夫,等到食完所有野先上,佢地係即點即整超新鮮咁上(因為上枱個刻真係好熱),脆卜卜好食但覺得佢既芝士🧀️碎有陣騷味扣左分,品要芝士碎好似好食好多

飲品,朋友點左一熱一凍既朱古力🍫完全滿意

二人餐三個人都食品哂而且水準唔差,而且員工都幾勤力又幫手加水同幾有禮貌,見唔到其他人提是無禮/唔理人情況
佢地仲好熱情幫隔離台小朋友到瀉野清潔又主動問要唔要幫手影相,感覺良好

利申: 太少followers ,自費的🤣

5🐰為滿分
回購指數:🐰🐰🐰🐰
好味指數:🐰🐰🐰
抵食指數:🐰🐰🐰
2023-09-30
2023-10-09 417 瀏覽
🍖반찬앤쿡 Banchan & Cook烤牛肉蛋包飯店員上枱後會幫忙介開一刀~炒蛋望落滑溜🤤食落滑口~烤牛肉味道可口👍兩樣加埋炒飯確係唔錯無骨原味炸雞(1份)炸得剛好~無骨咬落啖啖肉易入口~雞肉滑溜😋又方便~店舖有膠手套提供韭菜煎餅應該唔岩小編口味🫣因為朋友都覺得唔錯😅口感正常係韭菜味唔狗香濃盛惠💰$6xx好味指數(7級最佳)▁ ▂ ▃ ▄ ▅ —————————————————☻非專業食評·純個人口味☻—————————————————📍總結:有機會再食~今次感覺一般般~可能再想叫其他餸都無~下次希望試到😃
🍖반찬앤쿡 Banchan & Cook

烤牛肉蛋包飯

無骨原味炸雞(1份)

韭菜煎餅

盛惠💰$6xx

好味指數(7級最佳)
▁ ▂ ▃ ▄ ▅

—————————————————
☻非專業食評·純個人口味☻
—————————————————

📍總結:
2023-10-08 419 瀏覽
歡迎follow @eatwifme2k23 睇更多❣️二月嘅時候去咗𝑩𝒂𝒏𝒄𝒉𝒂𝒏 𝒂𝒏𝒅 𝑪𝒐𝒐𝒌銅鑼灣分店試吓Lulu豬限定餐單❤️可能因為繁忙時間+黃金地段,時有漏單/服務不周嘅情況,不過睇在Lulu豬咁可愛(好食)嘅份上,尚可接受!我哋嗌咗焦糖脆脆炸雞LULU FUN享桶、泡菜炒五花肉蛋包飯、傳統紫菜包飯、炸芝士豬扒忌廉年糕、暖LULU香蕉朱古力奶、荔枝梳打,每樣都幾唔錯!因為去得比較即興,嚟唔切訂位,要排半個鐘隊先入得🥲同埋個人認為屯門嗰間裝修靚啲+服務好啲,下次應該會去屯門分店食😋
歡迎follow @eatwifme2k23 睇更多❣️

泡菜炒五花肉蛋包飯
炸芝士豬扒忌廉年糕
暖LULU香蕉朱古力奶
2023-10-02 173 瀏覽
呢間位於銅鑼灣,時代廣場既韓國餐廳值得一試。於晚飯時間一行2人叫左3樣食物,蜜糖炸雞(無骨半份)、牛肉飯卷和明太子炸豬排意粉。 🐔蜜糖炸雞(無骨半份)$128:蜜糖炸雞絕對有驚喜,外層酥脆的炸雞皮下藏著多汁嫩滑的雞肉,蜂蜜的甜味完美地融入了雞肉中,薯條香脆可口亦沾滿蜜糖汁,值得一試。 🦬牛肉飯卷$96:薄薄的韓國海苔包裹著嫩煮的牛肉、蛋、黃蘿蔔、紅蘿蔔及青瓜。配料的新鮮蔬菜增添了口感的豐富度和層次感。這款牛肉飯卷不僅美味,而且份量十足,一碟有10件。 🐷明太子炸豬排意粉$108:炸豬炸炸得香脆,但豬排肥肉偏多,另外肉少係敗筆之處,但明太子醬汁搭配意粉恰到好處。

🐔蜜糖炸雞(無骨半份)$128:

🦬牛肉飯卷$96:

🐷明太子炸豬排意粉$108:

2023-09-25 277 瀏覽
終於食到喇!!🥹每次行過時代9樓,都見到呢間餐廳門口企晒人等位,忍唔住探個頭入去睇,原來係食韓國菜架!!好吸引⋯⋯⋯今次終於忍唔住同朋友一早打咗去訂位,終於食到喇💜佢個menu 真在款款都好吸引,我真心揀唔到呀🥲所以都係幾個責任推比朋友吧啦嚟個「朋友發辦」燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜🥬燒得香香嘅豬腩肉,肥肉比例唔會過份,夾在生菜內配上大醬、青椒同生蒜片,真係不知不覺食多咗⋯⋯🥹🥹🍛燉牛肋骨蛋包飯🐮🐮超入味嘅牛肋骨,味道香濃又唔會無晒口感。重點係佢個汁真係好好好好好味!可以送到幾碗飯呀!!加埋奄列蛋又香又滑,口感真係好豐富🫶🏻🐮牛肉紫菜包飯(全份)🫔基本去就韓國餐廳我都係會食既一就菜!唔通係我太想念當日係韓國食到嘅地道味道?💜呢度號紫菜包飯都係一樣餡料豐富!而且牛肉味道好香,飯嘅麻油味又香,真係每人回味非常。無骨炸雞🍗(半份)食韓國菜真係唔少得炸雞,仲要同小朋友一齊食。佢哋見到碟炸雞仲有埋薯條放上枱已經嘩嘩聲嘈住要食喇!🤣🤣🤣無骨炸雞完全係小朋友friendly 💜加埋薯條,秒清👍🏻卡邦尼意粉🍝同小朋友一齊嘅關係,主食都係唔少得。叫咗個卡邦尼比佢哋,等佢哋填飽飽我哋就可以慢慢食喇😌😌個意
終於食到喇!!🥹

燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜🥬

🍛燉牛肋骨蛋包飯🐮🐮

🐮牛肉紫菜包飯(全份)🫔

無骨炸雞🍗(半份)

卡邦尼意粉🍝
同小朋友一齊嘅關係,主食都係唔少得。叫咗個卡邦尼比佢哋,等佢哋填飽飽我哋就可以慢慢食喇😌😌個意粉唔會太結汁,係剛剛好做到掛汁效果,加埋蘑菇火腿等配料,又係好快秒清😅

烤朱古力棉花糖🍡
係我女一坐低已經睇中嘈住要食嘅甜點,好啦,食埋甜點先係最完美就叫佢啦!棉花糖熱辣辣配上朱古力醬,餐廳仲配埋消化餅等係夾住棉化糖一齊食,不得了😌

唔怪得呢度成日咁多人等位啦,我仲有好多野想試呀!下次要再嚟💜😌😌
 반찬앤쿡 Banchan and Cook - 韓國菜 -  銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場9樓922-923號舖🎈推荐指數: 🧡🧡🧡🤍🤍|✏️環境: 5/10|✏️位置: 6/10|✏️服務: 4/10|✏️味道: 4/10|✏️選擇性: 5/10|✏️返尋味: 3/10|✏️Time: Dinner Time|✏️Through: walk-in|✏️Price: Around $200/person|✏️Pay Attention: |✏️Recommend:  🚗 🚗🚗___呠呠車停泊:  周街搵咪錶《 我覺得 》: 👴📢作為一位食評家,我一直熱愛品味不同國家的美食,這次我來到了銅鑼灣的 ,這家韓國菜餐廳給我留下了不好的印象,儘管如此,仍有一些改進的空間。 Banchan and Cook的招牌炸雞絕對是一個亮點。它們的炸雞味道香脆,肉質鮮嫩,帶有微妙的辣味,使人回味無窮。然而,一些其他菜品的味道相對平淡,需要更多的調味和風味。 這家餐廳在食材的新鮮度方面表現不錯,特別是他們的炸雞,肉質優良,皮脆多汁。 Banchan and Cook的菜單相對傳統,主要注重經典韓國菜。儘管如此,我認為這家餐廳可以探

🎈推荐指數: 🧡🧡🧡🤍🤍

|✏️Pay Attention:

|✏️Recommend:

🚗 🚗🚗___呠呠車停泊:  周街搵咪錶

《 我覺得 》: 👴📢

Banchan and Cook的菜單相對傳統,主要注重經典韓國菜。儘管如此,我認為這家餐廳可以探索更多創新的菜品,以吸引那些追求不同風味的食客。

這家餐廳的一些菜品在味道平衡方面需要改進,有些菜品的調味略顯過於沉悶,需要更多的層次感。

Banchan and Cook的菜品在視覺上表現一般,缺乏令人驚艷的外觀。更精心的裝飾和視覺呈現可能會提高整體用餐體驗。

這家餐廳的服務質量不錯,服務員友善且樂於助人。用餐環境也相當舒適,適合與家人朋友一同享用美食。

Banchan and Cook的價格相對合理,考慮到食材的質量和份量,它是物有所值的。在這個價位範圍內,這家餐廳在性價比方面表現不錯。

Banchan and Cook成功地展現了韓國菜的地域性和文化特色,這對那些想要體驗正宗韓國風味的食客來說是一個吸引點。

餐廳的菜單相對偏向傳統,缺乏較多的健康選擇,但他們的炸雞和炸物菜品仍然是美味的選擇。

總之,Banchan and Cook是一個可以品味到美味韓國菜的好地方,特別是他們的炸雞。儘管有一些方面有待改進,但這家餐廳提供了一個充滿風味和文化特色的用餐體驗,絕對值得一試。我期待在未來看到他們菜單的進一步發展和改進。
2023-09-12 222 瀏覽
見佢環境同食物都幾吸引就比佢呃咗⋯特登山長水遠過嚟同男朋友慶祝紀念日1️⃣幾次cancel我嘅booking我係openrice到book咗枱,就比佢地cancel咗,再book再cancel我(?)都算,最後男朋友book到😄2️⃣無啦啦比人話缺席去到餐廳同佢講book咗枱,佢問清楚曬我地啲資料就放我地入去,但一日後openrice彈咗個通知出嚟話我地缺席😂咁都算啦3️⃣最大問題係啲服務 唔明點解可以惡劣到咁Lunch time忙都明白嘅,去到後尾啲人都開始散,叫佢落單叫咗幾次先應人,啲waitress個樣西到好似殺咗佢全家咁😂有個仲勁全程啤住我地(請問得罪你啲乜?到上菜嘅時候,有個waitress就咗pat低碟野,搞到啲沙律菜跌曬落枱,佢見到仲要走咗去不了了之…有個身材比較肥胖一啲嘅waitress行過,好大聲嗝…仲要無戴口罩…即刻搞到成餐飯都無胃口食🤢點解可以連啲最基本嘅禮貌都無?4️⃣最尾忍唔聯絡佢地嘅負責人,負責人話佢比我更緊張啲服務態度😂話下次我地再去請返我地食個甜品…要我再比錢買多啲難受?😂老實講我自己都係做高級餐廳嘅主任,教啲細嘅點樣service啲客係首要啦大佬你啲野食再點好食,服務
見佢環境同食物都幾吸引就比佢呃咗⋯
特登山長水遠過嚟同男朋友慶祝紀念日

1️⃣幾次cancel我嘅booking
我係openrice到book咗枱,
就比佢地cancel咗,再book再cancel我(?)
都算,最後男朋友book到😄

2️⃣無啦啦比人話缺席
但一日後openrice彈咗個通知出嚟話我地缺席😂咁都算啦

3️⃣最大問題係啲服務 唔明點解可以惡劣到咁
Lunch time忙都明白嘅,去到後尾啲人都開始散,
叫佢落單叫咗幾次先應人,
waitress個樣西到好似殺咗佢全家咁😂
有個仲勁全程啤住我地(請問得罪你啲乜?
到上菜嘅時候,有個waitress就咗pat低碟野,
搞到啲沙律菜跌曬落枱,佢見到仲要走咗去不了了之…
有個身材比較肥胖一啲嘅waitress行過,
好大聲嗝…仲要無戴口罩…
即刻搞到成餐飯都無胃口食🤢
點解可以連啲最基本嘅禮貌都無?

4️⃣最尾忍唔聯絡佢地嘅負責人,
負責人話佢比我更緊張啲服務態度😂
話下次我地再去請返我地食個甜品
要我再比錢買多啲難受?😂
老實講我自己都係做高級餐廳嘅主任,
教啲細嘅點樣service啲客係首要啦
大佬你啲野食再點好食,服務差到咁都無用啦😂

⚠️希望大家慎重❗️
唔好好似我咁傻仔比錢買難受🙏🏻
平時都好鍾意周圍搵好野食
第一次嬲到忍唔住打咁大篇負評

火滾到要黎寫評語。。。到底點解有得比0星服務態度差到不得了😡😡😡😡看完食評又話好好,態度好好,問好講笑啦應該都係好耐之前,一係就係看人,如果係看人,就整個membership only 咪算囉晤理係晤係晤同人,反正開得餐廳,就要看管好應有基本上service 一個又一個打尖,問個位帶位小姐叫咩名,先晤應人,再話冇名,你身有屎呀⋯⋯💩同個經理講分明hea 人你間野有冇咁巴閉 馬會餐廳都冇你咁寸….🥴更何況又晤係d咩特別食物💩💩好難想像今時今日有d咁既服務態度🤬🤬🤬🤬🤬
火滾到要黎寫評語。。。到底點解有得比0星

服務態度差到不得了😡😡😡😡
看完食評又話好好,態度好好,問好講笑啦
同個經理講分明hea 人
你間野有冇咁巴閉 馬會餐廳都冇你咁寸….🥴