Abbraccio

今次又嚟介紹多間嘉兆商業大廈嘅餐廳,今次呢間仲設有露台位置非常Chill,室外燈光非常有氛圍感,坐窗邊直接就可以望到大館。———————————————🌟Latturga e Tartufo $158呢個沙律其實幾有驚喜,一上台就聞到好香嘅黑松露味,面頭都加有啲杏仁片,蔬菜本身亦好鮮甜。🌟Alla Bolognese $208呢個其實係用慢煮和牛整嘅肉醬意粉,同平時食開嘅好唔一樣,充滿牛肉香。意粉本身就比較幼身同短,整體味道都唔錯。🌟Margherita SOP $188我見好多人都讚呢度嘅Pizza,果然都冇令我失望,佢Pizza內裡好軟熟咬落又有少少煙韌,口感非常唔錯。加上面頭嘅蕃茄同芝士,絕對係一個出色嘅Margarita👍🏻🌟Mango Rush $88呢杯其實係芒果味的梳打,調味上唔錯,芒果香夠出唔會太甜。🌟Shirley Temple $88一樣都係梳打不過係類似櫻桃嘅味道,比較甜少少。

———————————————
🌟Latturga e Tartufo $158

🌟Alla Bolognese $208

🌟Margherita SOP $188

🌟Mango Rush $88
呢杯其實係芒果味的梳打,調味上唔錯,芒果香夠出唔會太甜。

🌟Shirley Temple $88
一樣都係梳打不過係類似櫻桃嘅味道,比較甜少少。

2024-02-29 56 瀏覽
前排去咗位於中環雲咸街嘅Abbraccio食晚餐。餐廳裝修有格調,分咗室內外兩部分,室內設有吧枱和一個酒櫃,而今次店員安排我地坐喺室外,可以望到中環大館旁嘅街景,有氣氛得黎同時帶點浪漫~餐廳有提供幾款前菜,Pizza,Pasta同甜品等,選擇都豐富。另外同時都有Dinner Set,但今次我地就選擇散叫。溫馨提示餐廳有每人最低消費$350。🔻 Caprese味道:8/10價錢:$178前菜選擇了意大利傳統的菜式,軟滑Creamy的Mozzarella配上新鮮的蕃茄仔,味道夠曬refresh同開胃!🔻Salmone e Panna味道:8/10價錢:$218一上枱已經聞到濃濃嘅香味。整道菜以忌廉、白酒和三文魚烹調而成,食落味道充滿著濃濃嘅忌廉味。而通心粉軟硬適中,幾有口感。🔻Tonno味道:9/10價錢:$198餐廳每一個pizza都好想試,諗咗好耐決定揀呢個Tonno。Pizza餅底屬於厚底,整體口感煙韌,而且更有點炭香味。Pizza佈滿住大量新鮮茄醬、吞拿魚、洋蔥同芝士,整體配搭均衡,十分惹味!🔻Tiramisu Classico味道:8.5/10價錢:$118好好食嘅Tiramis
和一個酒櫃,

🔻 Caprese

味道:8/10
價錢:$178

🔻Salmone e Panna

味道:8/10
價錢:$218
而通心粉軟硬適中,幾有口感。

🔻Tonno

味道:9/10
價錢:$198

🔻Tiramisu Classico

味道:8.5/10
價錢:$118
好好食嘅Tiramisu,朱古力味同咖啡味道均勻,而且手指餅碎更充滿着酒香味,整體口感幼滑,十分好味!
難得約左個好耐無見既朋感覺,特登搵間舒服啲既餐廳食飯慢慢傾計😌餐廳有室內同室外,室外仲望倒大館,景觀不錯👍🏻Lunch set有幾款,都包哂頭盤、主食、甜咖同飲品。Appetiser |Lunch set頭盤可以揀湯同沙律,各要左一個。沙律菜幾新鮮,蕃茄湯竟然辣辣地,幾開胃👍🏻Tonno |呢個係吞拿魚pizza,我鍾意佢個pizza dough夠煙韌但又好soft 😋同埋有啲似酥皮,就算係邊位都唔會好硬!餡料都好豐富🥰Pesto Genovese |呢個係pesto sauce既意粉,pesto sauce好濃郁好香蒜味😍意粉有咬口,不過就略嫌無咩配料有啲單調。Affogato |蛋糕夠濕潤帶微微酒香,忌廉都好滑!話說我係第一次食呢個甜品😂express加上雪糕,冰火交融。溝埋雪糕中和番咖啡既苦澀味,雪糕好重雲呢拿味👍🏻Tiramisu |蛋糕濕潤,忌廉夠滑身,酒味岩岩好😌

餐廳有室內同室外,室外仲望倒大館,景觀不錯👍🏻

Lunch set有幾款,都包哂頭盤、主食、甜咖同飲品。

Appetiser |

Tonno |

Pesto Genovese |

Affogato |

蛋糕夠濕潤帶微微酒香,忌廉都好滑!

Tiramisu |

蛋糕濕潤,忌廉夠滑身,酒味岩岩好😌

• Tonno
  • Pesto Genovese
中环chill的露台bar又多了一家捏,不管白天去还是夜晚去氛围感都不错,感觉非常适合约个小会啥的〈Polpetoni〉肉球真的是全场最佳,牛肉是很扎实的安格斯牛肉,蕃茄酱是微酸口感的,不会很咸。分量有足足四五个肉球〈Marinara〉这款是cheese free pizza, 本以为会干干的,不会有pizza的拉丝感,但是饼底烤的很酥脆很有嚼劲。每块pizza上面都有一条白凤尾鱼~〈Tiramisu〉这款提拉米苏也是偏湿湿的口感,有点像pici的那款

2024-02-18 103 瀏覽
這間餐廳以前來過一次,幾高質.今次食它們的lunch set.最平228一人,其他extra 要加錢,餐飽沙律或湯,主菜,飲品或甜品2選一,另外水要收錢,75一瓶.💠Zuppa del Giorno湯有少少藥材的味,但很甘香又濃郁.💠 Insalatina沙律很fresh, 有少少清甜.💠 Contadina 有濃郁的味道和微妙的酸度,更有奶油味濃郁、絲滑順口的口感🤩雞胸肉嫩滑的口感和多汁的肉質,增添了蛋白質的豐富度.芝士的口感層次和有美味的拉絲效果。💠 Pesto Genovese味道非常濃郁,羅勒有新鮮而芳香的味道,口感光滑而濃稠的.💠 Caffè Affogato雪糕加 espresso,完全不苦,有濃郁的咖啡香氣和苦甜的味道.💠Tiramisu 有香濃的咖啡和酒香,tiramisu 超滑身,而且很濕潤,易入口.

💠Zuppa del Giorno
湯有少少藥材的味,但很甘香又濃郁.

💠 Insalatina
沙律很fresh, 有少少清甜.

💠 Contadina

💠 Pesto Genovese
味道非常濃郁,羅勒有新鮮而芳香的味道,口感光滑而濃稠的.

💠 Caffè Affogato

💠Tiramisu
2024-02-15 112 瀏覽
農曆新年就到,一想起接住幾天都只可以食傳統新年食品,就想約朋友新年放假前,食餐西餐飲飲酒🍻一到達餐廳,就發覺現場環境幾舒服又夠Chill,我和朋友特登選了露台旁邊的座位,可以望到雲咸街,和朋友飲酒食好嘢至正😌我地點了Pizza Contadina $218、意粉Salmone e Panna $218、前菜Piovra $228🥰Pizza Contadina 🍕所有Pizza都是即點即烤,用料一點都唔孤寒,有大量的雞胸肉、忌廉、和我至愛的車打芝士😍,估唔到喺香港都可以食到正宗的意大利Pizza👍🏻Salmone e Panna 🍝以忌廉和白酒做配搭,再配上煙燻三文魚👍🏻,通粉食落口感唔會太硬或者軟,忌廉配上三文魚,口感順滑😋同朋友一齊當然要叫杯飲,我們叫了Hollywood、Bubble Gum🍷🍹

Pizza Contadina 🍕

Salmone e Panna 🍝

Abbraccio (中環).浪漫露台靚景意大利餐廳🍴。依加呢個完全係enjoy坐露台嘅季節。昏暗嘅氣氛,面向大館,咁啱大館有燈光show令到件事更上一層樓。談心又好談情又好,呢度都係唔錯嘅選擇。.Polpetoni $198/5粒係自家製安格斯牛肉肉丸配意大利蕃茄醬同埋巴馬臣芝士🧀️。結實嘅肉丸,係有實在嘅口感,牛肉味好香濃而係充滿肉汁,蕃茄醬係肉嘅好朋友中和到肉嘅油膩。⭐️出色。如果再光臨,會回頭再食。.Tonno $198 係pizza🍕入面有水牛芝士、 手番茄 醬 、 鮪魚 、 洋蔥 、 牛至🌿(意大利香草)。係暫時食過嘅意大利pizza當中最好食嘅批底!好薄好薄,外層脆但又食到柔軟又有韌性嘅麵團,重要就算凍咗都唔會變得好硬好難咬。薄薄批底再塗滿食材,呢個口感令人唔覺唔覺食完一塊又一塊😧。😆好有可能我自已都可以食哂一個。.Pesto Gen Pasta $188意大利粉,得三款選擇。既然食咗兩款蕃茄醬base嘅菜式,意粉就揀青醬意粉,最地道的意大利吃法,👀羅勒+大蒜+烤堅果碎+橄欖油,整體會偏油,不過都係健康嘅油嚟。口味亦唔會好濃,🤓有特殊嘅香氣。係體驗意大利菜嘅好選擇。.Pin
Abbraccio (中環)

Polpetoni $198/5粒

Tonno $198
係pizza🍕入面有水牛芝士、 手

Pesto Gen Pasta $188

Pineapple Juice $48
普通嘅菠蘿汁,地捫果汁嗰種感覺。

• Polpetoni
[ Abbraccio ]中環蘭桂坊附近有好多西餐廳,呢間主打意大利🇮🇹薄餅🍕及意粉🍝,更有室外用餐區可以望到大館等中環區景色。✿ Abbraccio Lunch Menu $228/位12-3pm供應,套餐有3道菜:前菜、pizza或意粉、甜品或飲品。Antipasti 前菜有餐湯或沙律選擇。是日餐湯🥣係南瓜湯,沙律🥗有數款沙律菜、番茄仔、紫洋蔥,相當清新。Pizza 意式薄餅 (7吋) 🇮🇹🍕餐廳pizza即點即烤。「Margherita DOP」意大利薄餅材料有番茄醬🍅、意大利mozzarella水牛奶芝士🇮🇹🧀及特級初榨橄欖油🫒,麵糰發酵後嘅pizza外脆內裡超鬆軟,奶香突出,素食者都食得。Pasta 意粉 🍝「Pesto Genovese」羅勒香草蒜蓉意粉,青醬味道濃厚,意大利麵條偏幼身口感爽,相當掛汁。Dolci 甜品 🍮有兩款:Caffè Affogato (Espresso雪糕)及迷你Tiramisu,充滿意大利風味。Drinks 飲品 🥤☕️有汽水、茶、咖啡等選擇。總結🫦 餐廳嘅pizza有意大利風味,室外露台用餐區環境舒適,相當寫意。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ Abbraccio ]

✿ Abbraccio Lunch Menu $228/位

Antipasti 前菜

Pizza 意式薄餅 (7吋) 🇮🇹🍕

Pasta 意粉 🍝

Dolci 甜品 🍮

Drinks 飲品 🥤☕️
有汽水、茶、咖啡等選擇。

總結🫦
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Abbraccio
地址:中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈5樓
電話:2633 3878
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
作為中西區最前衛既「Abbraccio」,裡面有一個金光燦爛既大型酒櫃,外面有一個露台,對外就係繁忙既中環鬧市,夜光美景盡收眼底,有d野唔洗多講,埋牙坐底,野食一上枱就見真章,果然係臥虎藏龍,好有驚喜!👇🏻📌P I Z Z E - ▪️ T o n n o - $198▫️ 第一件事一定要整返個招牌Pizza「吞拿魚甜洋蔥意大利薄餅」,呢個size有六大塊,絕對夠2-3人食,外皮夠厚身,口感煙煙韌韌,咬開裡面滿滿既意大利DOP認證水牛奶製Mozzarella,同埋自家製蕃茄汁,夠哂惹味;面頭仲有大量吞拿魚碎、洋蔥,新鮮牛至,真係好好食。📌P A S T A - ▪️ Salmone e Panna - $218▫️ 主食方面一定要試佢地手工製「三文魚意大利通心粉」,chef再用白酒、白蘭地煮過,所以上枱果陣已經好濃香入味,通心粉食落好有咬口,而煙三文魚亦有淡淡酒香,食唔到口!▪️ Alla Bolognese - $208▫️ 另一個「意式肉醬麵」又係必食,呢種經典意粉Spaguetti質感係好順滑,麵質爽彈,chef用上慢煮牛肉醬、高級巴馬臣芝士,難怪入口食到濃厚地道風味,值得一試。

外面有一個露台,對外就係繁忙既中環鬧市,夜光美景盡收眼底,

有d野唔洗多講,埋牙坐底,野食一上枱就見真章,

果然係臥虎藏龍,好有驚喜!👇🏻

📌P I Z Z E -
▪️ T o n n o - $198
Tonno

▫️ 第一件事一定要整返個招牌Pizza吞拿魚甜洋蔥意大利薄餅」,
咬開裡面滿滿既意大利DOP認證水牛奶製Mozzarella
Tonno

同埋自家製蕃茄汁,夠哂惹味;面頭仲有大量吞拿魚碎
洋蔥,新鮮牛至,真係好好食。

📌P A S T A -
▪️ Salmone e Panna - $218
Salmone e Panna

▫️ 主食方面一定要試佢地手工製「三文魚意大利通心粉」,
chef再用白酒白蘭地煮過,所以上枱果陣已經好濃香入味,
Tonno

通心粉食落好有咬口,而煙三文魚亦有淡淡酒香,食唔到口!

▪️ Alla Bolognese - $208
Alla Bolognese

質感係好順滑,麵質爽彈,chef用上慢煮牛肉醬高級巴馬臣芝士
Alla Bolognese

難怪入口食到濃厚地道風味,值得一試。
2024-02-07
Alla Bolognese
餐廳:Abbraccio (中環)地址:中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈5樓嚟緊六月將會去意大利展開美食朝聖之旅🇮🇹,未去之前趁機會喺中環呢間新開咗兩個月嘅意大利餐廳——Abbraccio @abbracciohk 先睹為快,而講到意大利菜🍽,Pizza同Pasta喺一定走唔甩😎Abbraccio喺意大利文解作「擁抱」,餐廳希望每個嚟到嘅人都可以感受到一份熱情同享受🥰。精緻華麗嘅室內裝修設計✨,加上悠閒舒適嘅室外茶座空間,仲可以望到對面充滿藝術同古蹟感嘅大館,加上為人熟悉嘅背景音樂🎶,喺度真喺可以好好咁relax一番巴西籍主廚Chef Agnes Lessa精通巴西、拉丁美洲、意大利、西餐同中東菜式,喺香港廚藝學院畢業亦喺學院第一個女烹飪導師👩🏼‍🍳,餐廳每道菜式都經佢做最後把關做Quality Check,希望確保每樣送上枱比客人嘅食物都可以保持一定嘅賣相、水準同質素👍平日中午有唔少打工仔過嚟食晏🍴,12noon-3pm有一個lunch Menu提供,聽講嚟緊仲會不定時更新菜式,比大家有多啲唔同選擇同驚喜🎉。$228再加一,包一道前菜🥗、一份Pizza或意粉🍝,同一款甜品或飲品☕️。
餐廳:Abbraccio (中環)
地址:中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈5樓

是日餐湯喺忌廉甘筍湯,
卡布里沙律就用咗新鮮蔬菜、紫洋蔥同車厘茄,輕輕加上鹽同橄欖油調味,Chef親自挑選最靚最新鮮嘅蔬菜,變黃或者爛咗小小嘅都一律唔用,相當有心❤️

✝️Margherita DOP Pizza
獲得意大利DOP認證嘅瑪格麗特Pizza🍕,意思即喺餐廳選用意大利原產地Mozzarella芝士去整呢個Pizza 🧀。餐廳所有Pizza都喺即叫即搓即整即烘烤,
仲可以透過玻璃櫥窗見到師傅由頭到尾嘅整pizza表演,保證食嘅每一件Pizza都喺熱辣辣最新鮮嘅😋。
濃郁嘅拉絲芝士配上蕃茄同特級初榨橄欖油,簡單得嚟先品嚐到Pizza餅底嘅香烤滋味🔥

✝️Penne Arrabiata
用咗甜度高而風味濃郁嘅Datterino蕃茄🍅,加上新鮮辣椒整成開胃長通粉🌶️,當中加入白酒同巴馬臣芝士去提鮮調味,鮮香十足🤤

✝️Pesto Genovese
用咗自家製意大利羅勒松子青醬、特級初榨橄欖油同巴馬臣芝士去烹調呢個青醬意粉🫒,
雖然用料簡單但喺味道出眾🤩,鹹香得嚟唔會好油膩,成為午市餐牌獨有而且大受歡迎嘅意粉

甜品叫咗個Caffe Affogato同Mini Tiramisu(+$20),
前者由店員喺綿滑帶有粒粒雲呢拿籽嘅雲呢拿雪糕上面淋上Espresso☕️,嗰種冷熱交替嘅感覺加上咖啡香真喺難以抵擋😌;
呢度嘅Tiramisu喺Chef Agnes嘅招牌之一,層次分明嘅Mascarpone cheese配上微微濕潤浸咗Espresso嘅手指餅,再加上可可粉,嚟度不妨一試🤓
2024-02-06
2024-02-05 166 瀏覽
諗住食個pizza同意粉就走,網上見到呢間餐廳comment 幾好,就喺openrice訂位了。好方便👍🏻進入餐飯,嘩😱!露台鏡望到大館,好靚😍但當晚好凍,所以選擇室內座,卡位寬鬆👍🏻坐下準備睇餐牌時,職員重覆咗兩次,每人最低消費$350 ! 😱🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ 我真係無諗快食要比呢個價錢😮‍💨好彩每碟份量不多😂,可以多兩款埋甜品都唔太飽,不用浪費食物😅最後不用一小時食完,埋單九百蚊😅🙈食環境大於食物,意粉普通,pizza ok ,Tiramisu 好味,另一款甜品no good😌,打卡ok 😂
進入餐飯,嘩😱!露台鏡望到大館,好靚😍
但當晚好凍,所以選擇室內座,卡位寬鬆👍🏻
我真係無諗快食要比呢個價錢😮‍💨
最後不用一小時食完,埋單九百蚊😅🙈

2024-02-04 111 瀏覽
中環嘅呢間西餐廳真係好有氣氛,餐廳令人感受到浪漫嘅氛圍。餐廳嘅職員全都係外國人,所以一踏入去,就彷彿身處喺外國嘅感覺。餐廳內有露台同室內座位供選擇,而露台位置又可以欣賞到大館嘅美景,真係好靚!餐廳入面有一個酒櫃,裝飾得好漂亮,令人目不暇給。而且餐廳周圍都擺滿咗好多香香嘅鮮花,營造出一種浪漫嘅氛圍,真係好啱情侶嚟嘅地方。餐廳嘅職員都好友善,服務態度一流。當你點咗Pizza之後,只需要等一陣,佢哋就會叮一聲,表示你嘅Pizza已經做好。呢個感覺真係好似喺外國即食手工Pizza嘅時刻,好有幸福感!而且佢哋嘅Pizza真係超好味,全部都係手工即做嘅。我特別推介咗佢哋嘅Caprese,新鮮嘅蕃茄同新鮮嘅Mozzarella,一齊食真係好開胃。仲有佢哋嘅Tonno Pizza,上面有滿滿嘅美味吞拿魚,味道鮮美又多汁。如果你鍾意辣嘅味道,可以試下佢哋嘅Sugo all' Arrabiata,辣辣嘅醬汁配上長通粉,絕對係一個刺激嘅口味享受。呢間中環嘅西餐廳真係一個浪漫又特別嘅地方。露台位置、漂亮嘅酒櫃同埋香香嘅鮮花,加上友善嘅職員同美味嘅手工Pizza,絕對可以帶嚟一種置身於外國嘅感覺。

2024-02-02 158 瀏覽
好耐冇食義大利嘢🧡今日同朋友嚟咗中環呢間樓上餐廳 佢哋有戶外座外 吹住風食dinner真係好chill~今次我同朋友都嗌咗佢哋嘅3 courses dinner,好正!-Vitello Tomnato 呢隻前菜非常特別~切薄咗嘅小牛肉配上芝士調味,令味道十分豐富-Polpetoni採用安格斯牛肉製造嘅義大利肉丸🍡配上義大利茄汁同parmensan cheese風味十足💕前菜嚟講一絕-Tonno佢哋嘅pizza好大份呀!芝士拉絲超級吸引,再加上番茄汁實在太優秀了- Alla Bolognese 呢隻意粉嘅肉醬係慢煮beef ragu~好香-Gelatto (choco & vanilla)朱古力gelatto好濃味-Tiramisu Classico 嚟義大利餐廳點可以唔試XD好高質💰$876

-Vitello Tomnato

-Polpetoni

-Tonno

- Alla Bolognese
呢隻意粉嘅肉醬係慢煮beef ragu~好香

-Gelatto (choco & vanilla)
朱古力gelatto好濃味

-Tiramisu Classico
嚟義大利餐廳點可以唔試XD好高質

💰$876
這家餐廳位置中環半山,有戶外用餐空間,讓客人欣賞到大館的燈光表演。點了一份3 courses和點了飲品和主菜。🌟House-made Angus Beef meatballs餐廳自製的安格斯牛肉丸,搭配意式番茄醬和芝士。口感不錯,配料間的搭配非常協調,帶來了一種濃郁的美味。🌟Salmone e Panna這道菜以忌廉、白酒和煙燻三文魚為主要材料,與意粉搭配。這道菜的忌廉汁濃郁滑順,煙燻三文魚的口感嫩滑。🌟Tiramisu Classico提拉米蘇濃郁香滑,咖啡的苦甜與乳酪的柔滑完美結合,令人回味無窮。🌟Marinara以純正手工製作的番茄醬為基礎,加入大蒜片、牛至、新鮮橄欖油和腌製白鯷魚的菜餚。餅底香脆,味道挺正宗的。🌟Mango Rush以芒果糖漿、青檸汁和汽水調製而成的飲品,帶有清新的口感和果香。

點了一份3 courses和點了飲品和主菜。

🌟Salmone e Panna

🌟Tiramisu Classico

🌟Marinara

🌟Mango Rush

2024-01-28 240 瀏覽
呢間之前食過,但係又好似改咗名見到OpenRice話New所以試吓環境格局冇乜點變都可以出去outdoor不過因為凍,所以就揀咗室內Menu方面轉左,而且價錢貴過以前好多有得選擇pasta或者Pizza$2XX包湯嘢飲同埋甜品兩款意粉都好食,蕃茄長通粉有少少辣辣地青醬意粉就不過不失,不過食得出係新鮮blend嘅不過分量好似有啲細Pizza七吋長,有埋沙律最鍾意係佢嘅燶邊,好脆甜品方面有咖啡雪糕同tiramisu揀(加錢)本身麻麻哋咖啡不過呢一個雪糕加埋Espresso好好食,因為完全唔甜,仲有啲一粒一粒沙沙地嘅口感整體唔錯,雖然價錢偏貴,但係同朋友聚一聚食飯吹下水都係一個幾好嘅地方Saw this new restaurant popped out on OpenRice so I decided to try it with my friendsLike before they provide seats for both outdoor and indoor, this time I chose indoor due to the weatherThe menu is differ
呢間之前食過,但係又好似改咗名
見到OpenRice話New所以試吓
環境格局冇乜點變都可以出去outdoor
不過因為凍,所以就揀咗室內
Menu方面轉左,而且價錢貴過以前好多
有得選擇pasta或者Pizza
$2XX包湯嘢飲同埋甜品
兩款意粉都好食,蕃茄長通粉有少少辣辣地
青醬意粉就不過不失,不過食得出係新鮮blend嘅
不過分量好似有啲細
Pizza七吋長,有埋沙律
最鍾意係佢嘅燶邊,好脆
甜品方面有咖啡雪糕同tiramisu揀(加錢)
The menu is different from the previous one as they only offer set lunch
The set comes with salad/ soup plus entree and dessert
We ordered 2 pastas and a 7-inch margarita
The pasta tasted great although I think they’re a bit small in portion
The tomato one had some spice to it, the pesto sauce tasted fresh and delicious
Margarita pizza was very crunchy and I like the salad as well
Not a coffeeholic but I think the dessert was surprisingly good, the espresso went well with the vanilla ice cream and reduced the sweetness
Overall I think this restaurant was quite nice for gathering and the food was tasty despite the price