2023-08-25 37 瀏覽
今日又同朋友去食好嘢喇😃環境好正,入面舖頭好多人好有氣氛吖,內裏仲要播住一啲比較搖滾音樂,而且員工都係外國人服務態度良好,有員工仲識講廣東話,超可愛👍🏻係呢度食嘢係勁relax,收工後黎呢度休閑下真係好正🌟Buffalo Chicken $138首先黎嘅係開胃推介之選,上面有好多雞肉絲🐣而且玉米片有分紫色同紅色,成盤睇落去好有食慾😋仲可以有2個醬可以點,食落去好香脆,又吾油,又有好多蔬菜,雞肉食落去辣辣地,超惹味,又唔驚會肥又飽肚👍🏻🌟Chicken Verde Burrito $148試咪個墨西哥烤雞肉卷先,望落去好足料,拎上手都好有份量🤣入面有好多辣辣地嘅雞肉再加埋炒飯同芝士,食落去好惹味又有芝士拉絲🧀食落去係完全吾油膩,啖啖料,又有雞同芝士嘅香口,超正,食完一個都已經好飽😄🌟Seafood Paella $198食墨西哥餐就要試吓佢哋嘅海鮮飯,啲料都好豐富,有墨魚仔🐙蝦🦐青口,蜆,連咪你地海鮮一齊去燜嘅飯食落去好鮮甜,食落去少少辣辣地又軟林林,索晒啲海鮮湯汁,又有洋蔥配搭,食落去超香🌟Big Bang $88呢杯真係好高顏值📸賣相都好吸引,飲落口好清香,飲落去有芒果同熱情果嘅香味

🌟Buffalo Chicken $138

🌟Chicken Verde Burrito $148

🌟Seafood Paella $198

🌟Big Bang $88
呢杯真係好高顏值📸賣相都好吸引,飲落口好清香,飲落去有芒果同熱情果嘅香味,又唔會好甜,細細地一杯好得意,唔止打卡靚又真係好飲😋

⌂ 尖沙咀8five2 Restobar尖沙咀天文臺道8號地下2號舖星期日至一 12 : 00 - 00 : 00 星期二至六 12 : 00 - 02 : 00· 墨西哥牛肉玉米餅沙律 Mexican Beef Taco Salad  | $138· 炸魷魚 Calamari Frito | $128· 燒豬仔骨配水牛城辣醬 Grilled Pork Ribs with Buffalo Sauce | $128· 豬肉絲加勒比海醬配墨西哥酥餅 Pulled Pork Caribbean Habanero Sauce Quesadilla | $138𖧷 設有加一︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸#ewm尖沙咀#ewm西式#ewm墨西哥菜︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸*・゜二訪尖沙咀墨西哥菜酒吧 ゜・*裏面環境昏暗很有情調 ⸝⸝‪⸝♡寬敞的酒吧,環境昏暗很有情調夏日炎炎還會開著幾把大風扇 ٩(ˊᗜˋ*)و餐廳設有吧檯位置及戶外用餐區,非常適合和朋友聚會店員多為外籍人士,需要用英文點餐 .ᐟ‪‪.ᐟ值得一讚的是服務態度十分好!亦會向你推薦菜式 ~𖧷
⌂ 尖沙咀

#ewm西式
#ewm墨西哥菜

*・゜二訪尖沙咀墨西哥菜酒吧 ゜・*
裏面環境昏暗很有情調 ⸝⸝‪⸝♡
寬敞的酒吧,環境昏暗很有情調
夏日炎炎還會開著幾把大風扇 ٩(ˊᗜˋ*)و
餐廳設有吧檯位置及戶外用餐區,非常適合和朋友聚會
店員多為外籍人士,需要用英文點餐 .ᐟ‪‪.ᐟ
值得一讚的是服務態度十分好!亦會向你推薦菜式 ~

𖧷 晚上九點後便會關燈,環境會更為昏暗,而且音樂會更大聲,將餐廳瞬間變成 Bar 的氛圍,想找幽靜的地方坐坐慎入!

︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸
๑ 墨西哥牛肉玉米餅沙律 Mexican Beef Taco Salad  | $138
羅馬生菜 | 牛肉碎 | 牛油果 | 紅石榴 | 車里茄 | 芝士 | 番茄沙沙 | 酸忌廉
份量十分多,而且配料非常豐富,兩個女生去 Share 絕對足夠!
整體口感清新宜人 ~

๑ 炸魷魚 Calamari Frito | $128
第一次到訪時點了炸魷魚,炸粉十分薄,而且熱辣辣的十分香口 (⸝⸝¯ᵕ¯⸝⸝)
配上沙律醬和蕃茄他他,十分開胃ദ്ദിᐢ- ̫-ᐢ₎
當時覺得十分驚艷.ᐟ‪‪.ᐟ.ᐟ‪‪.ᐟ
可惜再次點這道菜時,已經回復不了當日水準
質素有點不穩定,但依然十分推薦大家一試 ~

๑ 燒豬仔骨配水牛城辣醬 Grilled Pork Ribs with Buffalo Sauce | $128
份量十分多,而且肉質容易撕開,不會鞋口
醬汁如果可以再辣一點會更好 ~

๑ 豬肉絲加勒比海醬配墨西哥酥餅 Pulled Pork Caribbean Habanero Sauce Quesadilla | $138
一份有四塊,每人兩塊剛剛好
酥皮外脆內軟,內部的芝士和豬肉絲融合在一起,可以配搭牛油果醬、蕃茄他他同乳酪醬一起吃(・・)v
而且夾心還加入了來自加勒比海的辣味醬,會有小小辣𓈒 𓂂𓏸𓋪‪

︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸

#尖沙咀美食 #hk #hkdaily #hkfoodie #美食 #hkfoodie #food #hkfood #hkig #foodiehk #foodinstagram #foodphotography #手機食先#foodpics#foodblogger #香港美食 #hkigshop #餐廳推薦 #打卡餐廳 #餐廳推介 #尖沙咀好去處 #香港美食指南 #墨西哥菜 #ensalada #quesadilla
2023-08-23
2023-08-23 33 瀏覽
今日去到尖沙咀天文台道、同朋友杯野食下甜品食下小食chill下!成間酒吧都充滿濃濃的型格風格!加上裝修都好有獨特風格!周圍都充滿住型格既裝修品!今次我叫左個佢地幾受歡迎既食物墨西哥片,呢個醬料配上酸忌廉,同牛油果醬再加莎莎醬!墨西哥片黑紅色顯得食物更加有藝術感!入面仲有濃濃既芝士醬!食落去好香濃啖啖香!再配上叫左雞肉做配料!好香濃好嫩滑!令到層次感再提升左!之後我再叫左杯manga芒果特飲,飲落去香香甜甜又唔膩!加上芒果味都好出眾!之後再叫左個甜品!香濃柚子芝士蛋糕!啖啖都有濃濃既柚子味!香甜味美,仲有唔同既水果配搭埋一齊,更加多藝術感!8Five2 Restobar尖沙咀天文臺道8號地下2號舖

8Five2 Restobar
2023-08-23 28 瀏覽
大愛芝士菠菜酥餅😍拉絲芝士配合菠菜超絕配🫶🏻外皮脆香口感好加分💕個人鍾意點乳酪醬,感覺好match🥰雞肉墨西哥脆玉米片 份量好多玉米片要快啲食,耐左會變腍唔脆😳夾住雞肉一齊食好正🤩豬肉Tacos 卷餅皮軟軟的,豬肉似係BBQ豬仔骨味道醬汁有少少辣,整體幾惹味❤️燒豬仔骨$188分量多,兩個人都食唔晒🤣調味唔會太鹹,食落都有肉汁,唔會太乾~伴碟嘅薯條無加鹹,新鮮炸起幾好食🥰呢度幾適合收工過嚟吹水gathering嘅好地方💕

大愛芝士菠菜酥餅😍
拉絲芝士配合菠菜超絕配🫶🏻
外皮脆香口感好加分💕個人鍾意點乳酪醬,感覺好match🥰

雞肉墨西哥脆玉米片 份量好多
玉米片要快啲食,耐左會變腍唔脆😳夾住雞肉一齊食好正🤩

豬肉Tacos 卷餅皮軟軟的,豬肉似係BBQ豬仔骨味道
醬汁有少少辣,整體幾惹味❤️

伴碟嘅薯條無加鹹,新鮮炸起幾好食🥰
呢度幾適合收工過嚟吹水gathering嘅好地方💕
2023-08-22 812 瀏覽
和男朋友在尖沙咀staycation,晚飯過後在附近散步,想靜靜地飲杯酒小酌怡情,經過天文臺道這間酒吧。酒吧有室外室內座位,感覺好chill~室外坐滿了外國人,所以我和男朋友就坐室內。點了三杯酒,Porn star Martini 適合女生飲,甜甜的vanilla 和熱情果味,如果覺得酒精濃度唔夠,有一少shot vodka可以自己加~除了有佐酒小食,都有不少Main course可以選擇~ BBQ Pork Ribs ( half)相當有驚喜,份量好大!!!足足有女生上臂咁長(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)而且樓當惹味,做到骨肉分離,肉質並不會很嚡~必點!!!小食Calamari Frito 和Ceviche tuna 都佐酒一流~魷魚香脆,撒上少少胡椒調味~Ceviche tuna 很香辣惹味!!不錯~Long Island Iced Tea $98Porn star Martini $128BBQ Pork Ribs ( half)$188Calamari Frito $128Mojito $98Ceviche tuna $138
Porn star Martini
Long Island Iced Tea

Ceviche tuna 很香辣惹味!!不錯~

Long Island Iced Tea $98
Ceviche tuna $138
Porn star Martini
Long Island Iced Tea
2023-08-19 38 瀏覽
Decent Mexican place in TST, there's only a handful of places so this one you can dine alfrescoWe came for dinner, start with beef Nachos which was really loaded! We couldn't even see the nachosThen we wanted something meaty so we went for the roast chicken - portion size is definitely satisfying. And the taste is nicely doneAlong with that theme, the spare ribs meant we couldn't finish the meal! And it was tender tooWe also had some cocktails, the staff seem friendly & promptRecommended, next t

Recommended, next time have to try lunch
2023-08-18 39 瀏覽
想吃帶有異國風情的料理🥳不如就吃墨西哥菜啦🫶🏻在尖沙咀就有一間挺不錯的墨西哥料理餐廳+酒吧。午後時段挺多人來嘆一杯happy hour的。內裝以金色黑色為主,滿有格調。而近門面屬於半開放式,放了幾張面向街景的小圓枱💗 鬧市中也感覺Chill Chill 🔶buffalo chicken nachos $138份量很多喔!色彩繽紛令人胃口大開。玉米片上鋪滿了香辣雞肉絲和各種配料,另外附上乳酪醬和牛油果莎莎,辣味濃郁,層次豐富。🔶辣椒雞Tacos $142餅殼裏面放滿了雞絲餡料,餡料味道有層次,辣度十足,很惹味。🔶鐵板燒牛肉 $198吱吱聲十分香噴噴!牛肉燒得嫩軟多汁又入味,口感不錯。配了4大片薄餅和醬汁🫶🏻把燒牛肉夾在餅裏吃🥳有風味。

🔶buffalo chicken nachos $138

🔶辣椒雞Tacos $142
餅殼裏面放滿了雞絲餡料,餡料味道有層次,辣度十足,很惹味。

🔶鐵板燒牛肉 $198

香港主打墨西哥菜嘅餐廳唔多,果日咁岩同朋友行開尖沙咀,經過天文臺道見到有間酒吧 - 8Five2 Restobar,入面有個超靚嘅打咭酒吧位,整體感覺好chill,好岩收工同同事/朋友飲番兩杯🍻~頭盤我哋order咗墨西哥牛肉玉米餅沙律,賣相色彩繽紛望落好吸引,配料亦都好豐富,底層鋪滿羅馬生菜,牛肉碎、芝士、紅石榴、蕃茄及牛油果,配搭埋蕃茄他他同埋乳酪醬,一啖食到咁多款配料,滿足感level up,而且食落好清新唔會好膩,另外仲叫咗份小食 - 玉米片配牛油果醬,玉米片同平時食開嘅唔同,佢係有分紅色同紫色但食落味道係一樣的,質地好薄身食落好脆,配埋牛油果醬好refreshing,兩個人share岩岩好,正啊😄👍~main方面我哋order咗兩款,當然唔少得豬肉絲加勒比海醬墨西哥酥餅,餡料除咗豬肉仲有芝士,係有拉絲效果的🤤,雖然好fat fat但好滿足🧡仲可以配搭牛油果醬、蕃茄他他或乳酪醬一齊食,估唔到食落味道係咁夾,好清新🤩我係果種冇飯到肚會腳軟嘅人🤣,見到menu有西班牙海鮮炒飯,就一於order埋佢~呢度嘅炒飯係好足料的,基本上你平時食開嘅海鮮都喺齊度,飯粒仲要係粒粒分明,醬汁相對嚟

main方面我哋order咗兩款,當然唔少得豬肉絲加勒比海醬墨西哥酥餅,餡料除咗豬肉仲有芝士,係有拉絲效果的🤤,雖然好fat fat但好滿足🧡仲可以配搭牛油果醬、蕃茄他他或乳酪醬一齊食,估唔到食落味道係咁夾,好清新🤩我係果種冇飯到肚會腳軟嘅人🤣,見到menu有西班牙海鮮炒飯,就一於order埋佢~呢度嘅炒飯係好足料的,基本上你平時食開嘅海鮮都喺齊度,飯粒仲要係粒粒分明,醬汁相對嚟講唔會好多,整體食落好乾身,不錯不錯💁🏻‍♀️~

2023-08-17 126 瀏覽
呢間墨西哥酒吧餐廳燈光昏暗 就算係中午都好有feel🧡座位寬敞 仲有好多植物做裝飾 環境一流🌿重點係食物質素好高 午市套餐仲要勁抵呀🤑.📌吞拿魚伴厄瓜多爾醬 $138夏日熱辣辣最啱就係食啲酸酸地嘅開胃菜☀️用玻璃器皿煙燻啲吞拿魚 淨係賣相都冇得輸🔮吞拿魚份量好多 切成一粒粒 雖然偏瘦 但食落唔會太實 幾柔軟 冇腥味🍣入面仲有好多青瓜粒, 洋蔥粒, 芫荽🥒🧅🌱厄瓜多爾醬味道偏酸帶微辣 所有野撈埋食 好清新🥰.📌墨西哥卷餅(豬肉) $148食墨西哥菜必食卷餅🌯內餡超多 味道同口感都好有層次😚先會食到酸酸地嘅醬汁 然後就到手撕豬嘅bbq醬甜味🍖加上軟綿綿嘅芝士🧀️淡淡蕃茄味嘅炒飯🍅🍚同埋烤得好香脆嘅外皮 成個卷餅真係好正🫓旁邊有兩碟配醬 一個係好重印度香料味嘅酸辣蕃茄醬 另一個就係辣醃菜🌶️.📌西班牙海鮮飯 $198Paella上枱熱辣辣 香噴噴🥘面頭嘅海鮮好豐富: 三隻新鮮青口, 超多厚肉爽口墨魚 仲有啲蝦仁仔同蜆🦐🐙飯底好乾身 粒粒分明 滿滿嘅海鮮味同薑黃味 仲帶點焦香同微辣 好正🫚

📌吞拿魚伴厄瓜多爾醬 $138

📌墨西哥卷餅(豬肉) $148
食墨西哥菜必食卷餅🌯

📌西班牙海鮮飯 $198
2023-08-15 45 瀏覽
Lunch 想試新菜式,尖沙咀呢間墨西哥菜好似唔錯,環境又chill又靚,仲有戶外座位,於是同朋友去試下。☀️雞肉粟米片chicken nachos紅色和紫色的粟米脆片和普通的粟米片顏色更鮮豔,除了雞肉還有水牛城醬、蕃茄,混合而成,味道清新,還有最重要的一點墨西哥辣椒,這是刺激味蕾的功臣。☀️迷你羊肉漢堡第一次吃羊肉漢堡,羊味濃厚,配上傳統的牛油果醬,滿滿的肉香,配上小小的面包,對於減重人士是很好的選擇。☀️燒肉眼扒14安士這肉眼的牛味很濃,份量很足,油脂十分甘香,但是最特別的是店家獨家秘製的香辣油醬。牛肉配上油醬的辣子,頓時變得十分惹味。熱辣辣薯條十分香口,令人停不下來。
☀️雞肉粟米片chicken nachos
☀️迷你羊肉漢堡
☀️燒肉眼扒14安士
2023-08-11 27 瀏覽
Chicken Nachos at 8Five2:A generous mound of crispy tortilla chips is smothered with melted cheese, tender shredded chicken, tangy salsa, and creamy guacamole. The interplay of textures between the crunch of the chips and the melt-in-your-mouth toppings is simply irresistible. The portion size is perfect for sharing, making it an ideal starter for a group of friends.Fish Nuggets Tacos:Crispy fish nuggets were nestled within soft corn tortillas and adorned with a refreshing medley of chopped vegg
Chicken Nachos at 8Five2:
Fish Nuggets Tacos:
Crispy fish nuggets were nestled within soft corn tortillas and adorned with a refreshing medley of chopped veggies and zesty lime cream. The fish was cooked to perfection, flaky on the inside and golden-brown on the outside. The combination of flavors and textures was spot-on, and these tacos are a must-try for seafood enthusiasts.

Corn Cheese Croquettes:
 Each bite revealed a creamy and gooey center made from a blend of sweet corn and melted cheese. The outer crust was perfectly crispy, adding a delightful crunch to each bite. Served with a tangy dipping sauce, these croquettes were an addictive treat that showcased the chef's creativity.

Buffalo Spicy Beef Quesadillas:
Tender beef slices were infused with a spicy buffalo sauce and encased in a golden-brown tortilla, alongside melted cheese that oozed out invitingly. The balance between the spiciness of the beef and the cooling effect of the cheese created a flavor explosion that lingered on the palate.
2023-07-01
午餐
墨西哥菜一向比人感覺係好咸好酸好甜,所以會食到好口渴。呢個酒吧餐廳嘅cocktails 好多選擇,所以唔想紅都面晒咁走都幾難😳🫣Jerk Pork Nachos 豬肉墨西哥脆玉米片 $138紅色同黑色既玉米片keep到脆身,加入埋好邪惡Muzzarella Cheese & Sour Cream,重有兩款蘸醬🌶️ 辣牛油果醬及乳酪,好開胃。(雖然係請菜,但都gg食到1/3飽。。。)Chimcuri Shrimp Tacos 意式香草蝦肉墨西哥夾餅 $142滿滿的鮮蝦肉、洋蔥粒同香草檸檬,又一度開胃前菜。Pulled Pork Caribbean Habanero Sauce Quesadillas 豬肉絲加勒比海醬墨西哥酥餅 $138三種唔同嘅意式醬汁(酸奶、蕃茄及香草醬)Mexican Roast Chicken (half) $188燒得好香脆,肉質唔算嫰但又未去到椱嘅~加埋少少飯同蔬菜串燒都唔差,不過份量偏細,唔多肉!Menu上找不到的Birthday Special Drink $FREEJ既菠蘿汁Cocktail🫣🫣🫣🫣🫣食物唔算出色,但又未到伏食,只是性價比唔高🥹店員主要以英

滿滿的鮮蝦肉、洋蔥粒同香草檸檬,又一度開胃前菜。

三種唔同嘅意式醬汁(酸奶、蕃茄及香草醬)

J既菠蘿汁Cocktail🫣🫣🫣🫣🫣

食物唔算出色,但又未到伏食,只是性價比唔高🥹店員主要以英文溝通,服務態度好好🫰🏻
環境大,裝修好靚好有情調,戶外位好Chill~不過音樂有啲大聲🫢
Jerk Pork Nachos 豬肉墨西哥脆玉米片
Mexican Roast Chicken (half)
2023-07-21
Jerk Pork Nachos 豬肉墨西哥脆玉米片
尖沙咀周圍都好多酒吧餐廳,今次我去嘅呢間酒吧餐廳係地舖,主食墨西哥菜式,亦係一間酒吧嘅餐廳🍸裏面環境昏暗好有氣氛,天氣熱仲會開著幾把好大把嘅風扇🌬._.🐟|吞拿魚伴厄瓜多爾醬|🐟呢個上菜時好特別,係煙薰上,吞拿魚肉砌粒數量多,味道層次豐富,夾雜住啲沙律菜,係一道好有口感嘅開胃前菜·🦐|金明蝦墨西哥脆玉米片|🦐大大碟上,玉米片兩種顏色,再加埋全部配菜配料,顏色好豐富,蝦隻數量多,啖啖蝦肉,配上兩款唔同味道同口感嘅醬汁,好惹味·🐂|牛肉絲墨西哥卷餅|🐂卷餅大大份咁上,好有誠意,好特別,裏面嘅配料好豐富,有滿滿嘅牛肉絲之餘,仲夾雜咗飯同配菜,食完包你飽·🍊|Grapefruit & Rosemary Infused Cold Brewed Tea|🍊食完咁多濃味道嘅野食,呢杯飲品相對比較清淡,每食完一啖食物再飲一啖,可以清清口腔味蕾嘅濃味道._.
._.
🐟|吞拿魚伴厄瓜多爾醬|🐟
🦐|金明蝦墨西哥脆玉米片|🦐
🐂|牛肉絲墨西哥卷餅|🐂
._.
2023-08-08 274 瀏覽
《8 Five 2 Restobar》📍尖沙嘴站一行入嚟係好明顯感受到異國風情嘅感覺,間餐廳播嘅歌都有西班牙的流行歌曲,令人有種置身於西班牙嘅感覺( ´▽`)💜Mexican Beef Taco Salad 🥗🥢 💰$138一上枱就望到成個賣相都好豐富,當中包括有羅馬生菜,半個牛油果,切好的蕃茄仔,大量牛肉碎粒,芝士碎,蕃茄蓉,忌廉芝士醬個人認為攪拌完之後一齊食,忌廉芝士同蕃茄蓉的味道令到成個沙律的口感更加豐富特別,當食緊嘅時候突然間又食多粒石榴果,即刻有種爆汁的感覺(^。^)💜Buffalo Chicken Nachos🥢 💰$138成個賣相都好豐富同色彩繽紛,當中有紅色同黑色的墨西哥脆片,而中間亦都有大量的雞肉絲,配料亦都有機菜苗,酸瓜同蕃茄蓉,將所有配料放喺脆片上面,再點一啲特別的墨西哥醬汁(有牛油果蓉同忌廉芝士醬)即刻有種多重嘅口感o(^▽^)o墨西哥脆片係食到玉米的香味,相信就係平時一個啲玉米脆片味道👅一食落口即刻感受到雞肉係添加左墨西哥式辣醬(對於meow小編來講有點辣🫣),個口感都幾野味🤣💜Spinach, Nopales, Cheese Quesadilla🥢 💰$13
《8 Five 2 Restobar》📍尖沙嘴站

💜Spinach, Nopales, Cheese Quesadilla🥢 💰$138
一上碟就望到有四塊芝士波菜墨西哥酥餅,每塊酥餅入邊都有大量的菠菜,而且有好多半溶芝士餡,成個賣相都好吸引,旁邊亦都有一啲紅色伴菜(比較辣🔥),而且有三款醬汁比我哋去自由添加 (有牛油果醬,蕃茄蓉同忌廉吉士醬)
菠菜食得出係幾新鮮同有少少鹹鹹的調味,
而且食食吓發現原來餡入邊有酸瓜,令到成個口感會再脆口啲!

💜Big Bang Mocktail (Mango, Passion Fruit, Pineapple) 🍹💰$88
賣相好吸晴,不愧係signature飲品,仲要係冇酒精的! 飲落去酸酸的,有好豐富嘅熱帶地方生果的濃郁口感
Mexican Beef Taco Salad
Iced  Cappuccino
Big Bang
Mexican Beef Taco Salad
Iced  Cappuccino
Big Bang
✍︎︎呢間酒吧餐廳,啱晒一大班人傾計睇波飲酒,而且嘢食係墨西哥菜,唔係普通伴酒小食!🍉西瓜牛油果伴羊乳酪沙律🥑$138味道Fresh得嚟又帶點辣豬肉絲加勒比海醬墨西哥酥餅🥙 $138最愛食餡餅😍屋企平時都會整呢度一份4塊,新鮮熱辣辣入面有豬肉絲,芝士,墨西哥辣椒,好惹味爆餡🤤🤤仲想再惹味啲,有牛油果醬(帶點辣),sour cream,蕃茄沙沙點嚟食雞肉墨西哥脆粟米片$138雞肉絲舖滿最頂層🤤粟米片份量好多,適合一大班飲酒傾計食😆而且仲有微酸辣醬汁係底同樣有牛油果醬同sour cream點嚟食榛子沙冰$88今次嚟到無飲酒,太熱所以叫咗杯沙冰幫助消暑( ̄∇ ̄)••••••••••••••••••••••••••••••🔎8Five2 Restobar 尖沙咀天文臺道8號地下2號舖••••••••••••••••••••••••••••••
✍︎︎

🍉西瓜牛油果伴羊乳酪沙律🥑$138
味道Fresh得嚟又帶點辣

豬肉絲加勒比海醬墨西哥酥餅🥙 $138
最愛食餡餅😍屋企平時都會整呢度一份4塊,新鮮熱辣辣
入面有豬肉絲,芝士,墨西哥辣椒,好惹味爆餡🤤🤤

雞肉墨西哥脆粟米片
雞肉絲舖滿最頂層🤤
粟米片份量好多,適合一大班飲酒傾計食😆
而且仲有微酸辣醬汁係底
同樣有牛油果醬同sour cream點嚟食

榛子沙冰$88
今次嚟到無飲酒,太熱所以叫咗杯沙冰幫助消暑( ̄∇ ̄)

🔎8Five2 Restobar