2020-05-18
放寬限聚到8人,即刻約朋友岀街食!最尾揀咗點鍋,地點方便,個場又大,最重要自己人開!提前有bk, 去到唔洗等,7點半度已經full 囇!鋪頭全部卡位,有囇partition, 枱同枱有距離,擔心都少啲!嘢食選擇都多,用pad嗌嘢,方便得嚟,大家都可以少啲講嘢!上到去真係太肚餓,一有嘢到就搶食,最尾發覺自己淨係影咗兩張相🤣,真失職!嘢食質素ok,對得住個價錢,豬牛雞都唔差,其他食材都多選擇,推介炸響鈴同炸魚皮,仲有自家製韭菜餃同蝦滑,墨魚滑,全部幾高質!最抵讚係醬料種類好多,任君選擇,絕對搵到你中意嘅!我哋今次就揀咗沙嗲湯同豬過湯,兩個都正正常常!總括嚟講,嘢食ok,服務又好,絕對值得一試!Btw, 發覺啲送餐嘅人應該大多數甚至全部都係聾啞人士,係另一個抵讚嘅位!大家畀多少少包容,用多啲body language 畀指示啦!
總括嚟講,嘢食ok,服務又好,絕對值得一試!