2025-08-21
今朝瞓醒,突然之間好想食麥當勞嘅珍寶早晨全餐,於是決定落街買😋😄 仲未行到餐廳,就已經睇到店外有一條好長嘅人龍😅 聽講佢哋係排隊等買有Chiikawa公仔嘅兒童餐😅睇排隊嘅人數,都應該要等好耐😅啱啱想諗睇吓會唔會食其他嘢嘅時候,發覺原來麥當勞隔籬就係McCafe 😆 於是決定行入去睇吓😄見到餐牌上有小龍蝦蛋沙律意式包套餐,而且從餐牌上嘅相片睇落去覺得個包嘅賣相好吸引😆於是好快就決定要買嚟試一試新口味😄長方形嘅意式包不但好鬆軟,仲係熱辣辣嘅☺️裏面嘅蛋沙律清新可口☺️最驚喜嘅係不單止沙律包住完整嘅小龍蝦肉🥰😆,而且小龍蝦肉鮮味彈牙😋😄 配上一杯latte,簡直完美組合🥰😋😄今朝雖然食唔到本身想食嘅珍寶早晨全餐,但反而因為咁而有機會品嚐到小龍蝦包😄真係最美麗嘅意外😆🥰 我亦覺得大飽口福,心滿意足啦☺️😄🙏🏻