2011-03-09 17 瀏覽
因住每沙田,所以每星期至少踏足兩、三次剛出品的Tiramisu,好想試,原因咪係比佢張相吸引..調製師因已很熟落,所以再三提醒老娘,真的比較甜,【你真真真受到嘛】??比佢兇一兇,真有點卻步,最終我的EQ也全失了,選擇一試..但...叮足他要'正常'冲製的1/3糖水,企定定看足全程, 好像怕他會毒老娘一様再坐定定慢嚐, 依...O渦, 幾Cream, 有少少拖肥味, 但走減了少少咖啡味,甜度剛好,如...愛好中度'甜味'我唸1/2也剛好~$24.之作可取,但如果係$16-18.一杯,我想..我會開始改變,唔再獨孤一味Cappuccino~~
好味..個人認為有啲拖肥味添
因住每沙田,所以每星期至少踏足兩、三次
剛出品的Tiramisu,好想試,原因咪係比佢張相吸引..

比佢兇一兇,真有點卻步,
最終我的EQ也全失了,選擇一試..
但...叮足他要'正常'冲製的1/3糖水,
企定定看足全程, 好像怕他會毒老娘一様

如...愛好中度'甜味'我唸1/2也剛好~
$24.之作可取,
但如果係$16-18.一杯,
我想..我會開始改變,唔再獨孤一味Cappuccino~~
2011-03-09
$24.
好味..個人認為有啲拖肥味添
2010-10-16 38 瀏覽
呢間McDonald's係沙田已經有好耐,我細個成日嚟食。 現在McDonald's有新款式。 今天是假期我試了套紐約特級煙肉雞堡餐,味道有水準,好食過時期的將軍漢堡、好食過Burger King的雞排包。 不過間中食一次,怕導致肥。鼓勵McDonald's繼續推出紐約特級煙肉雞堡! McDonald's勝在有創意和有時期食品!
呢間McDonald's係沙田已經有好耐,我細個成日嚟食。

現在McDonald's有新款式。

不過間中食一次,怕導致肥。

鼓勵McDonald's繼續推出紐約特級煙肉雞堡!

McDonald's勝在有創意和有時期食品!
紐約特級煙肉雞堡餐
2010-10-16
6 分鐘 (堂食)
紐約特級煙肉雞堡餐
  • 紐約特級煙肉雞堡
2010-06-19 11 瀏覽
本來想睇波,因為太多人逼埋新城市...結果都係同朋友去m記傾傾計就算!!!!見到麥樂雞點jack $20 ....就order 左一個,因為有新醬xdd另外再加$3.5 試佢個沙津汽水走冰個隻honey 真係幾好味,......沙津個醬係至專漢堡個隻!!!好鐘意食食左朋友少少薯條,,,我覺得炸得太lon,同埋味道同其他店唔同!但又講唔出有咩唔同wo=.=m記好處係...坐幾耐都無所謂但千企千要帶褸~~好凍
本來想睇波,因為太多人逼埋新城市...
結果都係同朋友去m記傾傾計就算!!!!
另外再加$3.5 試佢個沙津

汽水走冰
個隻honey 真係幾好味,......
沙津個醬係至專漢堡個隻!!!好鐘意食
但又講唔出有咩唔同wo=.=

m記好處係...坐幾耐都無所謂
但千企千要帶褸~~好凍
2010-06-17
2009-10-30 136 瀏覽
今天是麥當勞買一送一最後一日,於是趕緊和小朋友到來歡度下午茶快樂時光。叫了一個巨無霸餐加大、一個芝士漢寶兒童餐配細粟米及熱朱古力,和$9.5買一送一的豬柳漢堡。很久沒吃過麥當勞用muffin造的漢堡包,沒料到今天重聚會令我大嘆...今日的妳已不是昨日認識的妳,肥胖身形不再...豬柳漢堡袖珍得令人噴飯,雖然賣$9.5兼買一送一,但實物的確小得可憐,就像2個豬柳漢堡才等於當年一個的大少。麥當勞越來越懂得將貨就價了!

麥當勞越來越懂得將貨就價了!
沙田中心麥當奴
沙田中心麥當奴巨無霸
沙田中心麥當奴足3両漢堡包
豬柳漢堡
沙田中心麥當奴熱朱古力
沙田中心麥當奴巨無霸,豬漢堡
沙田中心麥當奴炸薯條
沙田中心麥當奴熱粟米
2009-10-23
$18.7 (下午茶)
2009-06-07 21 瀏覽
豬柳蛋漢堡早餐 配 鮮橙汁 $18.50 ~ 自從出左黎做野之後就已經冇再試過去麥當勞買早餐食 , 一黎寧願訓晏d先起身返工 , 二黎唔再食得太飽坐係度做野會好易恰眼訓 , 所以今個星期日難得早起身 , 決定去麥當勞坐低慢慢嘆返個早餐先 , 豬柳蛋漢堡依舊係同一種既味道 , 漢堡夾埋蛋味道好夾 , 又唔會dry , 薯餅剛好係岩岩炸好 , 夠哂熱氣同脆口 , 再加埋一杯細既鮮榨橙汁 , 雖然早起但仍然覺得值得。

每次去都係Order煙肉蛋漢堡多,覺得好好味不過近9成都要我等大佬呀,呢個都係餐唔明點解你地唔show個餐出黎喊親都要等3分鐘薯條裝得好少!可能果時lunch time一大班學生過晒黎d呀姐求求其其咁汽水走冰成日唔記得!都係tea time光顧比較好.
每次去都係Order煙肉蛋漢堡多,
覺得好好味
不過近9成都要我等
大佬呀,呢個都係餐
唔明點解你地唔show個餐出黎
喊親都要等3分鐘
薯條裝得好少!
可能果時lunch time一大班學生過晒黎
d呀姐求求其其咁
汽水走冰成日唔記得!

都係tea time光顧比較好.
2008-01-21 14 瀏覽
個汁太多,多到個飽都濕晒,淋晒,但係個汁好好味,不過太多黑椒同洋蔥粒,好彩佢係一邊包勁多洋蔥,一邊包勁多黑椒,咁我只係食塊牛肉(係hamburger果塊肉的juicy version)都ok.個扭扭薯條就麻麻喇!好多都唔係長圈,而係碎的,又無其他快餐店咁粗..
2007-11-05 15 瀏覽
平時食雪糕新地, d醬(朱古力or 士多啤莉)份量都係唔多, 通常食到低只係食到雲呢拿雪糕only, 但今日食到既係勁多朱古力醬, 最後一口都仲要有濃濃朱古力味道, 而我爸食左$2.5果D CONE, 爸話份量好似多左, 佢話可能轉多左個圈, 多謝"PO"呢位女職員既服務態度
2006-12-28 22 瀏覽
前日到這裡order了一個魚柳包餐同埋一個雙層芝士孖堡,我個魚柳包就得四分一塊芝士,而男友嗰雙層芝士孖堡就有大大塊芝士,但佢都分左幾啖俾我食,可能太耐無食呢款包,食得我鬼咁開心,超正!但我上次係公司附近食又唔多覺咁好食噃,可能間間分店的品質都唔同呢!而且今次的薯條有得揀調味粉呀!我地揀左,紫菜味,好食到死呀!下次就想試白汁蒜香呢!
(非會員)
2005-03-02 23 瀏覽
添飲SRVICE 改善了好多,有一瓶MILK放在大堂,可自己加奶,唔洗排隊,好。ALSO, the staff are very nice and helpful to all customers.