2021-02-23 194 瀏覽
嗰日去拎免費辣椒醬,個店務員見無其他幫襯就完全無服務態度,重諸多留難,今時今日有份工巳經好幸福啦,好應該珍惜這份工及尊重每一位客人不論買或不買產品,她要好好再接受陪訓
2018-11-26 335 瀏覽
紹香園應該支持的正野本土味去完新浦剛做野,落鑽石山站,入去紹香園,已經想好買一包雞仔餅,搵吾到包裝好的,走去問服務員,佢話有一盤散裝,半磅20,一磅30,抵過包裝好啊!又應該系喔,包裝好可能已經起碼幾日前的貨,哩個散裝應該新鮮D,仲系睇落成盤未賣過,應該新來的。要了半磅,要求她分開兩包分給家人試下,本來說不可以啊!後來說了一會,她理解後就答應了,不錯的服務。半磅有9個,又有環保袋,幾好啊!返來馬上試下。外皮帶點光澤和很松脆,應該真系剛剛來貨,咬開皮薄函厚,紅紅的內涵,帶點南乳味但嫌不夠,反而甜味重左D,但都系小問題姐,overall 系難得好食的雞仔餅啊!家人食了也是贊不絕口啊!
紹香園

應該支持的正野本土味

半磅有9個,又有環保袋,幾好啊!返來馬上試下。

雞仔餅
皮薄函靚
2018-11-26
早餐
雞仔餅
皮薄函靚
2018-06-22 146 瀏覽
香蕉糕完全唔似一般傳統香蕉糕,味道太濃香蕉香油味,質感不是平時食開嘅香蕉糕質感,唔識形容。 一咬落去,唔知點解令我諗起新年食嘅史蜜夫蜜瓜軟糖。鳳凰卷味道一般,內用料少。今日預到個售貨員服務好好,都會主動介紹其他食品給我,同有禮貌。

鳳凰卷味道一般,內用料少。

香蕉糕
鳳凰卷