/ /黃埔新開超值omakase👨🏻‍🍳超興奮🥰晚市價錢唔貴!值得一試即刻去試吓先🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️好彩都好易book到位!簡約木色系,仲可以望住師傅整!蟹肉豆腐🦀賣相好精緻!豆腐超滑真鯛薄切刺身🐠配埋酸汁好開胃,口感彈牙天婦羅🍤 秋葵、日本舞松茸炸得好鬆脆,炸少好薄!靜岡縣糖心蕃茄🍅灑左岩鹽清一清味蕾就啱哂啦🤩廚師發板壽司🍣金木|黑木 肉質肥美!象拔蚌 好鮮甜!馬糞海膽 我最愛啊😍賴尿蝦 仲食琴蝦膏超香!好爽口彈牙大拖羅 好有驚喜!好香魚油🤩海鮮麵鼓湯🦞好鮮甜,仲飲到蝦嘅鮮味飲番碗湯暖下胃!📍 鮨竜 (紅磡)紅磡必嘉街120號黃埔天地第三期百寶坊地下G9號舖
/ /
黃埔新開超值omakase👨🏻‍🍳
超興奮🥰晚市價錢唔貴!值得一試
即刻去試吓先🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️好彩都好易book到位!
簡約木色系,仲可以望住師傅整!

蟹肉豆腐🦀
賣相好精緻!豆腐超滑

真鯛薄切刺身🐠
配埋酸汁好開胃,口感彈牙

天婦羅🍤 秋葵、日本舞松茸
炸得好鬆脆,炸少好薄!

靜岡縣糖心蕃茄🍅灑左岩鹽
清一清味蕾就啱哂啦🤩

廚師發板壽司🍣
金木|黑木 肉質肥美!
象拔蚌 好鮮甜!
馬糞海膽 我最愛啊😍
賴尿蝦 仲食琴蝦膏超香!好爽口彈牙
大拖羅 好有驚喜!好香魚油🤩

海鮮麵鼓湯🦞
好鮮甜,仲飲到蝦嘅鮮味
飲番碗湯暖下胃!

📍 鮨竜 (紅磡)
紅磡必嘉街120號黃埔天地第三期百寶坊地下G9號舖
2022-01-11 197 瀏覽
今日收工同朋友去咗黃埔度搵食 經過呢間新開嘅鮨竜見冇乜人就入去食下啦餐廳地方好大 有一系列嘅壽司 吧檯空間感十足叫咗個晚市廚師發板十件壽司定食道先前菜白子配酸汁日本水母 白子口感非常creamy 入口即溶鮮甜十足壽司用左赤醋米去整 風味十足烏賊 石垣鯛 伊佐目 鰤魚 深海池魚 日本新鮮烏賊十分張口 鮮甜無比海膽 池魚 黑鯥魚 牡丹蝦 拖羅夠肥美之餘仲冇根 牡丹蝦肉質彈牙十分新鮮碎蔥吞拿魚腩手捲溝咗三文魚子 三文魚指令成件事更加有口感 味道豐富有層次麵豉湯 非常鮮甜豆腐雪糕 唔太甜令成個口腔好清新

餐廳地方好大 有一系列嘅壽司 吧檯空間感十足
叫咗個晚市廚師發板十件壽司定食

壽司用左赤醋米去整 風味十足

麵豉湯 非常鮮甜

豆腐雪糕 唔太甜令成個口腔好清新

2022-01-10 114 瀏覽
正所謂不時不食 嚟食日本嘢梗係要食新鮮㗎喇 所以就叫咗個廚師發板壽司定食啦前菜白子配酸汁日本水母 又係白子當造季節水母好爽口加埋酸汁非常開胃壽司分咗兩輪上菜 keep住食材嘅新鮮度十分細心烏賊 石垣鯛 伊佐目 鰤魚 深海池魚 首先係偏淡味嘅壽司 鰤魚同深海池魚油份十分充足海膽 池魚 黑鯥魚 牡丹蝦 拖羅 海膽超邪惡 成座山咁高紫菜仲係脆卜卜鮮味無比 牡丹蝦有驚喜非常鮮甜碎蔥吞拿魚腩手捲 溝咗三文魚子 分量好多啖啖都有吞拿魚蓉麵豉湯 豆腐雪糕

前菜白子配酸汁日本水母 又係白子當造季節
水母好爽口加埋酸汁非常開胃

壽司分咗兩輪上菜 keep住食材嘅新鮮度十分細心

碎蔥吞拿魚腩手捲 溝咗三文魚子 分量好多啖啖都有吞拿魚蓉

麵豉湯

2022-01-07 1496 瀏覽
試左普通晚餐才omakase 是皇道吧,當我知道黃埔係鮨文以外開左新鮨店之後都幾興奮。至少價錢唔算貴,相對出面亦都容易訂位,而且呢間餐廳亦都有平價嘅選擇,有少少似尖沙咀嘅十和田感覺。當晚同屋企人試咗最簡單嘅晚餐set,$400有找同食個omakase差唔多,有前菜有壽司有甜品,未知好唔好食,但係已經先拔頭籌。平時食嘅沙律,就已經話俾你知佢沒有誠意,平時沙律好少見有刺身,呢度反而係俾白身魚刺身沙律你。由於冇坐吧枱,只係普通食飯,壽司一次過上,但係呢個價錢來講我又冇乜要求。黑鯥,加上其燒過的魚皮,點上了剛剛好的豉油。深海池魚,無出面嘅厚身得霸道,薄身卻依舊有強而有力的油香和質感。間白,厚身的白身魚,味道濃郁而有特性,呢個係真心幾驚喜。中拖羅,唔係一味死話有油脂,絲絲油份和無痕的給你舌頭經歷拖羅後的餘震。白蝦,碎碎的鋪滿整件壽司上,無那些大蝦吃下的鮮甜霸度,但好特別。大拖當然比中拖更好更精彩啦,不用多說。馬糞海膽,通常都係當日高潮,同樣表現出色。帆立貝,勁好刀功,呢個係睇到師傅表現不錯,值得試下廚司發辦。喜之次,燒過後,油香強烈,但好彩食完唔太飽。赤貝,正常水準,相對冇前面出色。最尾加件呑拿

當晚同屋企人試咗最簡單嘅晚餐set,$400有找同食個omakase差唔多,有前菜有壽司甜品,未知好唔好食,但係已經先拔頭籌。

黑鯥,加上其燒過的魚皮,點上了剛剛好的豉油。

間白,厚身的白身魚,味道濃郁而有特性,呢個係真心幾驚喜。

大拖當然比中拖更好更精彩啦,不用多說。

馬糞海膽,通常都係當日高潮,同樣表現出色。

喜之次,燒過後,油香強烈,但好彩食完唔太飽。

赤貝,正常水準,相對冇前面出色。

最尾加件呑拿魚手卷,又有甜品,呢個價,合格有餘,下次廚師發板見。
2022-01-03 189 瀏覽
聖誕月同friend子提前慶祝,到黃埔 新開張嘅 <鮨龍>  食我地喜歡嘅omakase~我地呢個【旬set】包括: 前菜、刺身、refreshing、壽司、卷物、湯和甜品,全部都用上高級食材,十分吸引~【黑梅貝子煮】是日本嘅東風螺,不過佢好乾淨,完全沒有沙,就連佢嘅腸都可以好放心食埋,好彈牙爽口和帶海水味~【間八魚薄切配柚子豉油】好鮮甜嘅間八魚配上柚子豉油,更顯清新~【帆立貝和赤蝦刺身】非常爽口清甜,仲可以好有儀態咁食埋十分香濃幼滑嘅蝦膏,好特別~ 【靜岡縣唐蕃茄】雖然係用嚟間場嘅,但都好清甜多汁~【八款壽司】象拔蚌、活八爪魚、池魚和瀨尿蝦都非常新鮮,放在以越光米煮成嘅壽司飯上,味道更佳~ 店員提我地要由左至右食起~其餘四款壽司之中,我特別欣賞拖羅、馬糞海膽和三文魚籽,鮮甜到不得了,海膽入口即溶,三文魚籽又多又卜卜脆,高質到令我很有在日本旅行嘅感覺~【赤味噌湯配卷物】赤味噌湯比平日的白味噌湯更鮮甜,令整餐飯再提升層次~最後以【豆乳雪糕拼抹茶蕨餅】作結,蕨餅既煙韌又軟熟,食到啖啖的綠茶香味,再食一口香濃嘅豆乳雪糕,好幸福喔! 非常滿足和令人回味的一頓晚餐,食omak

【靜岡縣唐蕃茄】雖然係用嚟間場嘅,但都好清甜多汁~

非常滿足和令人回味的一頓晚餐,食omakase最正嘅就係唔洗諗食咩,交晒俾師父安排就好了,因為師父發板每個菜式都會用上最時令和新鮮嘅食材去俾客人一個最佳嘅享受,而且每碟菜式嘅出場次序都好講究,期待下次再來試吓其他set~
2021-12-06
3 分鐘 (堂食)
  • omakase
2022-01-02 136 瀏覽
#夕食 #omakase 都係$388 #廚師發板 #一人前 十件壽司定食#三文魚籽軍艦 #梭子魚壽司 #大拖羅壽司 #北海道鮮帆立貝壽司 #石垣鯛壽司#間八刺身壽司 #中拖羅壽司 #甜蝦壽司 #原隻活赤貝壽司 #火炙拖羅壽司服務好好👍🏽一嚟到坐好 就先加水發張條餐巾抹手 再上食茶刺身鮮甜、款式多 上碟賣相好吸睛廚師發板價錢都好平民 最尾嘅 #海鮮麵豉湯 先暖暖胃 最後再品賞埋甜品 #豆腐雪糕就完滿哂啦🥰#食好西 #香港美食 #日本餐 #日本菜
#夕食 #omakase 都係$388

#廚師發板 #一人前 十件壽司定食

服務好好👍🏽一嚟到坐好 就先加水發張條餐巾抹手 再上食茶
刺身鮮甜、款式多 上碟賣相好吸睛
廚師發板價錢都好平民

最尾嘅 #海鮮麵豉湯 先暖暖胃
最後再品賞埋甜品 #豆腐雪糕
就完滿哂啦🥰

#食好西 #香港美食 #日本餐 #日本菜

2021-12-22
2022-01-02 124 瀏覽
#廚師發板 #食好西 今次呢間係 #黃埔 新開嘅 #OMAKASE @sushitatsuhk 價錢夠平民 質素亦keep 到👍🏽竜 #會席料理 #TATSU 依家做緊promotion $738 🤑當中有前菜 #鞍康魚肝 #和風海鮮沙律夠fresh 夠開胃#時令刺身薄切 #鰈魚 配 酸汁刀功一流👍🏻 而且真係好新鮮#特選串燒二品 #燒松本茸 #安格斯牛 #精選卷物 #拖羅蓉店員 #溫馨提示 要快食 唔係嘅話 塊 #紫菜 就會唔脆架啦🤦🏻‍♀️#廚師發板壽司八件🍣用珍珠米就基本啦~佢仲已經撈咗豉油Wasabi 所以完全直接放落口就可以#湯 #海鮮麵豉湯#豆腐雪糕
#廚師發板 #食好西

#精選卷物 #拖羅蓉
拖羅蓉卷物

#廚師發板壽司八件
廚師發板壽司八件

🍣用珍珠米就基本啦~
佢仲已經撈咗豉油Wasabi 所以完全直接放落口就可以

燒松本茸、燒安格斯牛
拖羅蓉卷物
壽司🍣
2022-01-01 106 瀏覽
除夕同朋友去左黃埔行街見到呢間新開既鮨竜🙌店以簡約嘅木色調設計🤩入到餐廳面前料理枱已經好吸睛😎我地兩個日本控即刻要入去開餐順便一解思鄉之情😙壽司十貫🍣池魚肉質肥美帶有油香☺️北海道八爪魚入口質感爽身有嚼勁👍北海道帆立貝嫩滿鮮甜😎甜蝦一件三隻🍤比平時大隻之餘蝦味夠出🥰三文魚子粒粒滿瀉爆出超鮮魚子味道🤩馬糞海膽分量十足食到我舔舔脷😋😋間八章紅肉質緊致好新鮮☺️油甘魚魚味夠濃有驚喜😍墨魷魚🦑越咬越甜有個種漿口感😍中拖蘿油脂位置好足夠冇根🙌入口即化😋拖蘿蓉三文魚子手卷大大件手卷以香脆嘅紫菜包住油潤拖羅蓉及粒粒鮮甜三文魚子🤤食埋呢件手卷真係超級飽❤️🥣食飽壽司後飲埋碗麵豉湯熱辣辣暖暖胃👍裡面豆腐粒滑嘟嘟🤤🍨甜品最後以我鍾意超級香濃既豆腐味雪糕作總結🥰呢球雪糕好味到真係好想Encore😋總結呢度每件壽司都食得出🧑‍🍳師傅既用心❤️手握壽司飯有應有嘅溫暖而且已經調校好味道😋可以唔使點豉油已經好好食😎店員好親切☺️令用餐過程輕鬆愉快🥰回頭指數甚高🙌

壽司十貫🍣

🥣
食飽壽司後飲埋碗麵豉湯熱辣辣暖暖胃👍裡面豆腐粒滑嘟嘟🤤

🍨甜品

2021-12-29 117 瀏覽
黄埔越來越多新開餐廳,工作地方咁近百寶坊,原來有間新開日本餐廳都唔知😆收工同埋同事黎試omakase🏮餐廳裝潢簡潔座位排位整齊,一眼望哂長吧枱廚師忙碌準備食物。最期待廚師發板刺身壽司🍣三文魚籽,北海道帆立貝,池魚,甜蝦,北海道八爪魚,海膽,間八,油甘魚,墨魷魚,中拖羅。十件壽司中🍣每一件擺盤都很精緻,平時食刺身壽司我都點好多醬油同washbi,但哩間微微點一下醬油已經帶出刺身鮮味😋手卷係三文魚籽Tora蓉我一向都少食三文魚籽,因為出面食大多有腥味,但哩度三文魚籽軍艦同手卷係完全唔腥,魚子非常大粒😋吃完刺身壽司後,來個暖泣泣麵豉湯,飲得出係肴製,味道好鮮甜。甜品係豆腐雪糕,好濃郁豆腐味,非常香滑。哩間餐廳omaske各樣都選材新鮮,味道令人回味,下次一定會再來👍

餐廳裝潢簡潔座位排位整齊,一眼望哂長吧枱廚師忙碌準備食物。

最期待廚師發板刺身壽司🍣
微微點一下醬油已經帶出刺身鮮味😋

手卷係三文魚籽Tora蓉

甜品係豆腐雪糕,好濃郁豆腐味,非常香滑。

2021-12-29
2021-12-29 145 瀏覽
位於黃埔新開嘅日式餐廳《鮨竜》,食材新鮮,環境舒適,服務好好👍🏻價錢仲要好抵食,唔怪得平日晚市都爆滿同朋友每人叫咗一個Omakase -前菜-蟹膏蟹肉豆腐 鮟鱇魚肝配自家製醬汁賣相精緻,蟹膏蟹肉豆腐濃郁嫩滑,魚肝配上自家製醬汁酸酸地好醒胃-刺身-真鯛薄切刺身味道淡雅,口感彈牙▫️壽司▪️手卷▫️壽司飯調味啱啱好,當中我最鍾意大拖羅,油脂甘香,入口即溶!另外海膽軍艦面頭灑咗淡雪鹽,食落更加突出海膽嘅鮮甜😌梳子魚我第一次食,輕輕燒過,味道甘甜帶點油香,肉質細緻嫩滑!吞拿魚腩手卷,吞拿魚腩幼滑無筋,手卷由頭到尾都有魚蓉,再配上爽脆嘅紫菜,每啖都令人好滿足🥰▫️串燒▫️安格斯牛肉燒得啱啱好,鮮嫩爽滑,而牛舌燒得爽口多汁▪️天婦羅▪️天婦羅有4件,有豆腐、秋葵、舞茸同冬菇炸得酥脆輕盈,好味😋▪️湯▫️甜品▫️ 蝦麵豉湯,豆腐雪糕

同朋友每人叫咗一個Omakase

真鯛薄切刺身
味道淡雅,口感彈牙

▫️壽司▪️手卷▫️

▫️串燒▫️
安格斯牛肉燒得啱啱好,鮮嫩爽滑,而
牛舌燒得爽口多汁

▪️天婦羅▪️
天婦羅有4件,有豆腐、秋葵、舞茸同冬菇炸得酥脆輕盈,好味😋

▪️湯▫️甜品▫️
蝦麵豉湯,豆腐雪糕
睇完youtube介紹即刻去試,book唔到對住師傅嘅bar枱位置,坐左對街嗰邊窗口位叫左1千蚊嘅盛宴OMEKASE啲前菜都ok,鮑魚,番茄,三文魚子蟹膏肉海膽罐都好食 點知上壽司就出事,一上上4件(見到坐喺對師傅位置嘅客人係師傅即刻喺你面前整完即刻比客人),啲魚擺到冇哂光澤,個帶子係唔彈唔甜仲乾身,海膽軍鑑先最嬲 塊紫菜係淋嘅! 忍唔住出聲換,佢話換馬糞海膽壽司 唔係軍鑑黎嘅但成餐飯已經變左食得唔開心比呢個價錢,係咪應該要確保你上碟去到個客度,啲食物質素係最好嘅moment?話因為店員忙,所以師傅整好擺耐左先送到過黎 are you kidding me?大家比一樣價錢食同一樣嘢,個experience 差咁遠 真係笑話
叫左1千蚊嘅盛宴OMEKASE

啲前菜都ok,鮑魚,番茄,三文魚子蟹膏肉海膽罐都好食

但成餐飯已經變左食得唔開心

2021-12-27
慶祝紀念
聖誕節
2021-12-28 99 瀏覽
一向鍾情有質數嘅日本菜,朋友推介間黃埔呢間餐廳一齊Omakase。好彩book定位,平日都全場爆座。論質數同價錢,呢個Dinner Set好抵食,性價比極高。前菜有「鮟鱇魚肝.配自家製嘅汁」「蝦膏豆腐」幼滑得嚟帶有濃郁蝦膏味道「真鯛薄切刺身」將薑同蘿蔔蓉加入酸汁,比起豉油wasabi又好味有10款唔同款式壽司.件件勁鮮勁甜原隻活赤貝.北海道鮮帆立貝.海膽軍艦.烏賊.珍寳牡丹蝦海膽舖上雪花般嘅淡雪鹽.完全不需加上任何調味蝦膏味道好香帆立貝 帶有淡淡柚子香味水白爪魚.特上地金目鯛.深海池魚.梭子魚.中拖串燒 「牛舌.安格斯」牛舌爽口,牛肉完全唔靭,加埋旁邊兩款醬料更惹味甜品係豆腐雪糕,好香滑,豆腐融入牛奶味滿足.好食.有服務.環境舒適 = 一定再Encore

論質數同價錢,呢個Dinner Set好抵食,性價比極高。

前菜有「鮟鱇魚肝.配自家製嘅汁」

「蝦膏豆腐」幼滑得嚟帶有濃郁蝦膏味道

「真鯛薄切刺身

將薑同蘿蔔蓉加入酸汁,比起豉油wasabi又好味

海膽舖上雪花般嘅淡雪鹽.完全不需加上任何調味
蝦膏味道好香
帆立貝 帶有淡淡柚子香味

水白爪魚.特上地金目鯛.深海池魚.梭子魚.中拖

串燒
「牛舌.安格斯」

牛舌爽口,牛肉完全唔靭,加埋旁邊兩款醬料更惹味

甜品係豆腐雪糕,好香滑,豆腐融入牛奶味

滿足.好食.有服務.環境舒適 = 一定再Encore
2021-12-28
2021-12-25 72 瀏覽
同朋友係黃埔搵嘢食~ 經過見到餐廳優雅高質,望望餐牌價廚師發板套餐價錢幾合理~ 仲有好多嘢食~ 我地就決定係呢間餐廳用膳啦~我要左個Tatsu 會席料理套餐~ 套餐包左前菜,時令刺身薄切,特選串燒二品,炸物盛合四品,去除油膩感覺的著休,廚師發板壽司8件,卷物,湯,甜品有成9款唔同層次嘅食品~ 非常多選擇,套餐也非常豐盛~ 前菜是蟹肉豆腐,很香滑~ 口感特別,再來是刺身薄切~爽口!特選串燒二品是超級香口的燒牛舌同野菌,牛的油香和肉汁充滿在口腔內~ 野菌岩岩好平衡左肉類,而炸物盛合四品有秋葵,啡菇,炸白子!超特別!第一次食炸既白子 好好味!可以配上小小鹽和醋一起吃!食完炸物去除油膩感覺的著休是蕃茄配糖~ 廚師發板壽司8件有海膽,賴尿蝦興蝦醬,中吞拿魚,赤貝,蟹籽壽司等,超多選擇!蟹籽特別爽口彈牙爆曬汁出黎!手卷是吞拿魚蓉手卷~ 令套餐好滿足!還有麵鼓湯暖身和雪糕作結!餐廳職員盡責介紹所有菜式,服務優質!值得一贊!
我地就決定係呢間餐廳用膳啦~

有成9款唔同層次嘅食品~
非常多選擇,套餐也非常豐盛~

前菜是蟹肉豆腐,很香滑~
口感特別,再來是刺身薄切~爽口!
野菌岩岩好平衡左肉類,而炸物盛合四品有秋葵,啡菇,
炸白子!
食完炸物去除油膩感覺的著休是蕃茄配糖~

餐廳職員盡責介紹所有菜式,服務優質!值得一贊!
2021-12-22 117 瀏覽
做冬都唔一定要食中餐嘅!可以對自己好啲,食一餐豪華嘅Omakase😙薄切白身魚配酸汁~白身魚晶瑩通透,可見師傅刀功了得,酸汁很開胃,這份前菜可算係得到了滿分。松本燒菇~依然保留菇嘅水份,絕對冇燒到過乾,而且口感依然保持得很好👍🏻旁邊有啲麻味香料,沾上更為香口。安格斯牛~熟既程度剛好,呈現出漂亮的粉紅色,簡單用上黑椒同鹽就已經非常好味🤩天婦羅~當中既豆腐天婦羅真的不是坊間常見的菜式,在這裡還要發揮得這麼極致,金黃色的外衣,包裹著白白滑滑的豆腐,外脆內嫰。靜岡縣甜番茄~蕃茄上面灑上一點點岩鹽,剛好帶出蕃茄嘅甜味,蕃茄非常新鮮脆口又juicy加上係冷盤嘅關係,完全做到清味蕾嘅效果!八貫壽司都非常精彩,當中,金目鯛係令我最驚喜的,金目鯛當造期係12月至2月是最肥美嘅時候,現在品嚐的確是最好不過了,油脂含量恰到好處,肉質細緻鮮美,肉質細膩~麵豉湯~濃淡程度剛好,飲得出淡淡的海鮮鮮味,應該是用海鮮肴製,配上吸湯汁嘅油揚豆腐,完美!豆腐雪糕~呢個口味咁岩係我最喜歡嘅口味,坊間味道都偏淡,但呢度嘅豆腐雪糕非常香濃,值得一讚!

2021-12-22 120 瀏覽
下班後跟家人一起到吃飯~ 由於好耐冇食過壽司~ 今晚決定食餐好既~ 所以都係交俾廚師諗啦~ 廚師發板最正既地方就係廚師會因應當日最好嘅食材而去準備比食客,除咗可以食到上好又新鮮既食材之外,都唔使去諗今餐揀咩壽司好,只要同廚師講你唔食既野就Ok!廚師發板晚市套餐$388 有十件壽司~其中2件自選,我要左海膽同埋活北寄貝壽司!海膽超香濃!好鮮甜!活北寄貝壽司都好新鮮呀仲有手卷湯同埋雪糕做甜品~賴尿蝦配燒蝦膏~蝦膏非常香濃,賴尿蝦爽口美味!水八爪魚是是日新鮮食材~ 感覺係介乎八爪魚同魷魚中間既口感!好爽口原隻活赤背真心爽口彈牙!非常新鮮!套餐仲有深海池魚壽司,中拖羅安心油香好滑!香濃可口!珍寶牡丹蝦壽司都好好味~ 手卷係吞拿魚蓉手卷,仲有埋蘿蔔仔一齊食,配合得宜,麵豉湯都好香濃美味,雪糕係開心果雪糕仲用埋貝母匙羹~真係好細心的餐廳~ 餐廳寬躺,藍藍的背景有種去了一間海洋餐廳的優雅感覺~上座後餐廳職員會倒水進會膨脹的毛巾讓客人清潔雙手~ 令人感覺非常細心,每上一道菜職員都會逐件壽司介紹~ 服務周到~

好鮮甜!活北寄貝壽司都好新鮮呀

仲有手卷湯同埋雪糕做甜品

賴尿蝦配燒蝦膏~蝦膏非常香濃,賴尿蝦爽口美味!

原隻活赤背真心爽口彈牙!非常新鮮!

套餐仲有深海池魚壽司,中拖羅安心油香好
滑!香濃可口!珍寶牡丹蝦壽司都好好味~

手卷係吞拿魚蓉手卷,仲有埋蘿蔔仔一齊食,配合得宜,
麵豉湯都好香濃美味,
雪糕係開心果雪糕仲用埋貝母匙羹~真係好細心的餐廳~