2024-06-30
講到火鍋🍲一定會諗起呢間馬祖,因為佢哋嘅湯底都係同養生有關☺️有好多藥膳類、養顏花膠、滋補等🥰而且一個價錢無限時任食🤤🤤大胃王絕對唔可以錯過😋我哋今次揀左SRF極黑和牛套餐,所以肉類選擇非常多,包括SRF極黑和牛、極級Prime grade安格斯牛頸脊、Prime grade安格斯牛肉、西班牙伊比利黑毛豬、西班牙無激素豬肉片等…我就最鍾意牛小排,因為雪花好靚,油脂比例剛剛好🤤🤤🤤除此之外仲有大量火鍋料,包括海鮮、沙貝、海蝦、各式各樣丸類、蔬菜🥬同台灣特色食物,鴨血、鴨血糕等,選擇非常多,而且全部都好新鮮👍👍我同朋友兩個人都點唔曬所有食物,真係多到不能盡錄😂另外想講火鍋店仲贈送左一客地瓜條俾我地🤤有四款口味嘅調味粉提供,俾你自己shake,我地用左海苔味,食落香脆,加上地瓜條帶甜,令人食到停唔到口😋至於飲品方面,除咗大量凍飲及自家製飲品外,仲有熱飲提供,幾貼心👍食到最後仲有雪糕提供🤤@mazunlimitime 📍馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 (旺角)旺角彌敦道628號瓊華中心11樓#黃金地瓜條 #旺角瓊華 #馬祖 #吃到飽 #火鍋 #藥饍 #養生火鍋放題 #足料火鍋 #台式 #古早味 #
@mazunlimitime
📍馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心11樓
#黃金地瓜條 #旺角瓊華 #馬祖 #吃到飽 #火鍋 #藥饍 #養生火鍋放題 #足料火鍋 #台式 #古早味 #mk #foodie #hotpot #cp值高 #性價比高