2001-07-09 17 瀏覽
夏天係我屋企人o既生日旺季, 乜節目都不離食食食, 上個禮拜又係度擦到甘甘甘, 呢個禮拜要醒定D 啦......我自己好鍾意食東南亞o野, 所以呢度好o岩心水, 咖喱做法有好多種, 怕辣就食馬拉咖喱, 又甜又醒胃, 巴東羊肉個樣擺明惹火, 紅當當好刺激, 佢o的串燒有雞肉同豬肉, 都唔錯, 仲有佢D 東南亞冷盤, 辣鳳爪泰國粉絲都OK, 連甜品最吸引o個part 都係刨冰, 自己落手砌好好玩, 都係東南亞o野.咁buffet o既basic item, 佢都有: 魚生壽司(OK啦!), 燒牛肉(無我份! no comment!), 沙律甜品蛋糕樣樣齊, 不過, 個胃D quota 唔夠駛, 我掃晒D hot item 已經捧住個肚唔願行囉.......咁上下價錢o既buffet, 佢係我第一選擇!
咁上下價錢o既buffet, 佢係我第一選擇!
2001-04-12 17 瀏覽
這是吃東南亞菜式的自助餐,魚生及生蠔也算新鮮,食品多元化,味道也算不錯,但東南亞式甜品我不太接受太甜了,可惜沒有椰汁西米糕,但整體算不錯!
2000-01-04 5 瀏覽
菜式多元化( 有印度, 泰國, 日本.. 等), 環境和服務良好, 每日有自助午, 晚嬤挴 星期六, 日有自助下午茶
星期六, 日有自助下午茶