2017-06-29
同老婆想食吓韓燒,見呢間多人like便決定去試試!未入座老婆已經雙目放光,原來門口有部自助爆谷機丶炒雪糕機和自製棉花糖機,啱曬佢呢d大細路:又貪玩又貪食!我見d小朋友都玩得不亦樂乎!好適合一家大細嚟親子。座位都好闊喎,坐得都幾舒服。整體環境都好乾淨。職員隨即遞上燒汁丶豆瓣醬丶海鹽。配菜有醃蘿蔔丶泡菜丶海帶丶生蒜同埋生菜。全部可自行添加,十分好!老婆先出去睇有咩食,返嚟就話d嘢食種類多到每樣試少少都食唔曬!原來除咗成廿幾卅款燒烤用的肉和菜外,仲有魚生丶壽司丶海鮮丶沙律丶熟食丶炸物丶中西甜品(老婆又雙目放光)丶湯丶糖水丶水果、盒裝雪糕,最特別係仲有部自助軟雪糕機,又可以自製章魚燒和卡通人物燒餅!另有汽水機丶清酒丶咖啡機任飲。老婆話實在眼闊肚窄,都唔知揀邊樣食好!全部自助就唔駛吓吓落單等!想食乜就食乜!我就緊係燒肉行先啦!爐邊職員落咗泡菜蛋同埋芝士粟米!十分驚喜!烤爐上又有牛油紙隔住,燒咗一排黑咗職員便換了張新俾我地,服務唔錯吖!用生菜包住舊juicy的燒牛肉和生蒜,真係冇得彈👍🏻鍾意的話出面仲有不少醬料可以拎,選擇實在很多!雞心好爽口好好味,連平時唔係好食內臟的老婆都覺得OK。老婆除左燒肉
老婆除左燒肉外仲食咗豬腳薑(竟然都有得食)!佢話都好入味幾好食。佢個正餐胃好快塞滿,食咗佢至愛的心太軟(流心朱古力好濃味,超正)丶芝士蛋糕丶芒果布甸丶焦糖燉蛋丶自製棉花糖,勁滿足咁嘅樣。好彩d嘢細細份所以先可以塞咁多落肚!不過女人個甜品胃真係唔可以睇小。
最後由於食得太飽,老婆無法再容納小丸子丶燒餅和爆谷。我都飽到攬住個肚~所以唯有下次再嚟過!加埋1平均每人$207好平幾抵食。