2025-03-08 418 瀏覽
應該是旺角放題之中,性價比最低之一吧。食物質素一般選擇也比較少。想飲個啤酒又要另外俾錢。自助區域十分之細,冇乜嘢揀得嚟,仲要同隔離逼到喊。工作人員走來整個Waffle,其他人基本唔使拎嘢食齋等,因為空間極細。基本上獨立包裝飲品要另外付錢,得一部汽水機響度俾你自己裝真係俾得起呢個價錢其實油尖旺仲有好多選擇。現在放題好多競爭激烈,其實都明白係好難做,不過肯努力嘅人其實好多,希望你哋繼續努力可以做得好啲。
最近同朋友去咗旺角嘅韓燒大叔,真係高質又抵食!🤓 晚市自助餐$298加一,加$108就可以任食海鮮、刺身、啤酒,出面仲有自助區,有前菜、甜品同飲品,選擇多到眼花撩亂!🥰 今次我哋仲另外加咗一蚊升級韓牛西冷同埋醬油蟹 啤酒有幾款揀,配燒肉一流!👏🏻 晚市自助餐有多款肉類,海鮮刺身,小食等等🫢 🍣 刺身有三文魚、赤貝、赤蝦、希靈魚、北寄貝、魷魚同帶子。我最鍾意三文魚,幾新鮮肥美🤓 🥩 肉類有美國同澳洲牛肉,全部都好新鮮,肥瘦均勻!🍤 海鮮有青口、墨魚嘴、丹麥翡翠螺、白蜆同扇貝,燒完鮮味十足,正!😗 🫔 韓式小食呢度韓式小食嘅種類真係好多,有柚子單骨雞翼、紫菜包飯、蛋卷、炸雞同泡菜煎餅,全部即叫即整,熱辣辣超惹味,做前菜一流!😜 自己最鍾意就係泡菜煎餅同埋單骨雞翼 🍰 甜品有蛋糕、泡芙、雪糕同窩夫食完燒肉食返杯雪糕就最啱😍 總括嚟講,韓燒大叔性價比高,食物種類多,質素又好,今次第二次嚟,都仲係好滿意🔥

最近同朋友去咗旺角嘅韓燒大叔,真係高質又抵食!🤓

今次我哋仲另外加咗一蚊升級韓牛西冷同埋醬油蟹
啤酒有幾款揀,配燒肉一流!👏🏻

晚市自助餐有多款肉類,海鮮刺身,小食等等🫢

🍣 刺身

🥩 肉類
有美國同澳洲牛肉,全部都好新鮮,肥瘦均勻!

🍤 海鮮

🫔 韓式小食
自己最鍾意就係泡菜煎餅同埋單骨雞翼

🍰 甜品
有蛋糕、泡芙、雪糕同窩夫
食完燒肉食返杯雪糕就最啱😍

旺角多嘢食就係人都知,因為太掛住OPPA,又未去得韓國,所以同Lisba撐枱腳去咗食韓式燒肉😋食韓燒一定要任飲任食先食得滿足🤪旺角拍完拖去咗呢間近地鐵口韓國燒肉放題,而且午市放題低至$169+😋即刻嚟試一試🥳🍖🍉🍣🍢🍗🍳🍍🧀🍱🍧🍮🌮🐟🍹🫘🍻話明燒肉放題,太肚餓當然乜嘢都有想食,一坐底就order一大堆肉類、海鮮同埋熟食頂住肚仔先😌仲有大大隻虎蝦🦐高質牛肩肉、牛肋骨🥩、鰻魚、墨魚咀、雞扒、豬腩肉🥓⋯上碟速度極快,正到不得了!不得不提就係呢度熟食都有好多選擇,燒緊嘅時候都可以食住啲熟嘢醫肚先😍最難忘嘅係佢個柚子雞翼~夠晒滋味👍而且仲有啲放題櫃位俾大家夾Kimchi自己食,大量菠蘿🍍好多汁🤤仲有熱嘅大麥茶同唔同嘅汽水、雪糕🍦泡芙等飲品甜品任揀任食🥰選擇多!另外放題仲可以加購酒精類飲品,食燒肉又點可以冇啤酒相伴呢😆🍻🍻🍻食肉獸媽媽覺得今餐好滿意!

🍖🍉🍣🍢🍗🍳🍍🧀🍱🍧🍮🌮🐟🍹🫘🍻

🔥「煩惱盡 SIUUUU!」近日同朋友食咗呢間韓燒放題,地理位置方便,一出旺角地鐵出口就到,呢度好適合同朋友聚會開心吓,任飲任食可以隨便嗌! (๑˃́ꇴ˂̀๑)🧔🏻‍♂️韓燒大叔晚市自助餐 $298一見到咁多美食都尖叫!?唔使諗,全部各來一碟試吓先,首先每一碟份量細細,每款都可以試吓,啱晒貪新鮮感嘅我,款式太多啦,未能盡錄,講吓有咩一定要食嘅:✨🐃+$1 換購 慶州韓牛西冷 韓牛果然超好食,全晚最好食就係呢舊西冷,呈現大理石花紋,肉質細嫩且油脂分佈平均,又嚟韓燒適合不過!各款肉類都有18款,牛肉款式都唔少啱晒牛魔王,美國安格斯肩肿翼肉味夠濃肉質飽滿,提提大家:全部牛肉都想呈現係本身嘅鮮味,所以無經過醃製,但作為重口味嘅我,建議加返少少鹽調味,或者混合泡菜同生菜一齊食,咁樣食法勁好食!🩷燒三文魚好香油脂,推!🦑魷魚類別經過配料醃製,口感厚實有鹹香!🐷豬皮充滿濃濃嘅骨膠原,入口竟然有一浸甜味,感覺都幾特別,最好燒到外脆咁就更加好食啦!🐔雞軟骨:炸得好香脆,味道都幾好!💛柚子單骨雞翼:塗上好香甜嘅柚子醬,真係有柑橘皮喺入面,啖啖肉!🦐海鮮方面都齊全,海蝦都算大隻,蝦頭仲有蝦膏添!🍺🥃🍸🍹無酒不歡,
🔥「煩惱盡 SIUUUU!」

🧔🏻‍♂️韓燒大叔晚市自助餐 $298

一見到咁多美食都尖叫!?

✨🐃+$1 換購 慶州韓牛西冷

🩷燒三文魚好香油脂,推!
🦑魷魚類別經過配料醃製,口感厚實有鹹香!
🐔雞軟骨:炸得好香脆,味道都幾好!
🦐海鮮方面都齊全,海蝦都算大隻,蝦頭仲有蝦膏添!

🍺🥃🍸🍹無酒不歡,建議可以$108 再有刺身、清酒啤酒任飲,一定可以回本!

刺身包晒平常魚貝類🐚(三文魚/墨魚/赤蝦/帶子/希靈魚/立魚 /貝/甜蝦/北寄貝/吞拿魚),肉質都新鮮,三文魚勁厚切,帶子大蝦都鮮甜,過下口癮都OK!

呢度嘅配菜都齊全,泡菜都幾辣配搭生菜、肥豬肉一齊食好夾,另外都有大量韓式前菜!

🍦呢度性價比真係好高,甜品仲有雪糕爆谷、汽水任飲任食,可惜已經太飽啦,下次繼續努力! (◍•ᴗ•◍)
  • 韓牛西冷
  • 刺身
2025-03-06 429 瀏覽
呢間韓燒放題真係gathering既好地方, 放題任食120分鐘,只需 $298,加 $108 更可享刺身、啤酒、燒酒任飲,性價比超高~ 😆 前菜、小食同燒肉既種類選擇真係多到眼花繚亂! 座位闊落,枱上有兩個爐,唔怕爭用~我地叫左好多野食,擺滿一枱燒肉,場面好震撼!每4位加$1換購韓國直送既慶州千年韓牛西冷一塊,肉味濃郁,脂肪分佈均勻,非常好食!👌小食選擇豐富~韓國炒粉絲,紫菜包飯,柚子單骨雞翼等都推薦。到最後甜品有爆谷、格仔餅、軟雪糕等🍦。我地個個食完之後都飽到行唔郁,真係超級大滿足

今次輪到我帶屋企人去威💪🏻嚟到位於旺角body shop附近嘅「韓燒大叔」,主打美國及澳洲安格斯牛,成晚任飲任食捧住個肚走😸無諗過原來韓燒放題都有咁多款牛肉,差唔多所有牛嘅部位都滿足到‼️我自己最愛澳洲安格斯封門柳同埋牛頸脊,其次就係韓式牛肉同埋牛脷😛除咗牛肉,韓式豬皮、豬頸肉同埋羊肩肉都好正,最重要係每次order又快又準,而且份量唔會太多,可以盡情試晒menu上所有食物🩷本身都係諗住呢度主打食燒肉,原來海鮮刺身都勁有誠意!當然一定要食蒲燒鰻魚、墨魚嘴同埋帆立貝🤤刺身我就鍾情甜蝦同埋吞拿魚,呢兩樣嘢我可以10件10件上🫢仲有就係竟然有勁多款熟食,紫菜包飯、韓式粉絲、炸雞等等,只有你諗唔到,絕對無食唔到嘅食物😍值得一提嘅係,「韓燒大叔」嘅waffle勁高質,我媽咪飽住個肚都食咗2大件🧇😳Btw而家有推廣⭐️4人即送鮑魚海鮮併盤 仲可以玩埋抽獎,有機會免費升級例如:韓牛、西冷、肉眼 、豬腩片及豬梅頭,仲有醬油蝦及醬油蟹等🦀🦐
今次輪到我帶屋企人去威💪🏻
嚟到位於旺角body shop附近嘅「韓燒大叔」,
主打美國及澳洲安格斯牛,
成晚任飲任食捧住個肚走😸

無諗過原來韓燒放題都有咁多款牛肉,
差唔多所有牛嘅部位都滿足到‼️
我自己最愛澳洲安格斯封門柳同埋牛頸脊,
其次就係韓式牛肉同埋牛脷😛
除咗牛肉,
韓式豬皮、豬頸肉同埋羊肩肉都好正,
最重要係每次order又快又準,
而且份量唔會太多,
可以盡情試晒menu上所有食物🩷

本身都係諗住呢度主打食燒肉,
原來海鮮刺身都勁有誠意!
當然一定要食蒲燒鰻魚、墨魚嘴同埋帆立貝🤤
刺身我就鍾情甜蝦同埋吞拿魚,
呢兩樣嘢我可以10件10件上🫢
仲有就係竟然有勁多款熟食,
紫菜包飯、韓式粉絲、炸雞等等,
只有你諗唔到,絕對無食唔到嘅食物😍

值得一提嘅係,
「韓燒大叔」嘅waffle勁高質,
我媽咪飽住個肚都食咗2大件🧇😳

Btw而家有推廣⭐️
4人即送鮑魚海鮮併盤
仲可以玩埋抽獎,
有機會免費升級例如:
韓牛、西冷、肉眼 、豬腩片及豬梅頭,
仲有醬油蝦及醬油蟹等🦀🦐

2025-02-26 682 瀏覽
朋友一直推介又平又好食,咁就約埋一齊去食下先.$298食足1️⃣2️⃣0️⃣分鐘黎講😍又真係幾抵食,而且食物種類多.每人加多$1️⃣0️⃣8️⃣ 海鮮刺身、啤酒燒酒任飲任食😋今次我地係4️⃣個人去, 免費送左鮑魚海鮮拼盤😍而且仲有得抽獎✨隨時可以免費升級個Set😋或者得到其他美食添呀🍗肉類總共有1️⃣8️⃣款美國安格斯下肩胛、美國安格斯肩胛翼、澳洲穀飼黑安格斯内群肉、澳洲草飼黑安格斯封門柳、澳洲毅飼黑安格斯牛板胜、澳洲草飼黑安格斯牛頸脊、牛肉、牛肋骨、牛脷、一口牛、辣豬肉、豬頸肉、豬皮、五花腩、午餐肉、雞肉、雞翼、羊肩肉🧆熟食1️⃣8️⃣款韓式薯仔、野菜粉絲、柚子雞翼、泡菜煎餅、炸雞、雞軟骨、紫菜包飯、魚片串、蛋卷、韓炸雞、粉絲煎餃、炸紫菜粉絲卷、芝士條、海鲜丸子、水冷麵.....🌟每位加$88就可以任食海鮮刺身✨🦐海鮮韓式八爪魚仔、海墨魚、海鱿魚、鱿魚鬚、魚脯、鰻魚、多春魚、帆立貝、扇貝、墨魚咀、蜆、螺、虎蝦、青口、三文魚鯕、白鱔串、廣島蠔、鮑魚🍣刺身三文魚、赤蝦、希靈魚、赤貝、北寄貝、墨魚、帶子、立魚、甜蝦、吞拿魚出面仲有個自助區可以拎韓式既小食:泡菜、芽菜等等....呢度仲有甜品食添咖💕窩夫、雪榚等等.....
朋友一直推介又平又好食,咁就約埋一齊去食下先.

🍗肉類總共有1️⃣8️⃣款

🧆熟食1️⃣8️⃣款

🌟每位加$88就可以任食海鮮刺身

🦐海鮮

🍣刺身

2025-02-26 705 瀏覽
今日帶埋仔仔同朋友食飯見面。我哋訂咗呢間韓燒大叔🇰🇷餐廳裝修寬敞明亮,採光度極佳我哋揀咗90分鐘的午市自助燒肉。肉類選擇超多,有韓式牛肋骨、韓式牛肉、美國安格斯下肩胛肉以及紐西蘭羊肩肉,每一款都經過精心醃製。搭配燒肉汁、柚子醬汁、韓式辣醬等等,味道層次更加豐富。$168一位抵食👍🏻韓式柚子單骨雞翼和韓式野菜粉絲同樣值得一試。雞翼外皮香脆肉質鮮嫩,搭配柚子醬的清新口感;而野菜粉絲則清爽可口,是肉類的完美伴侶。韓燒大叔係一個適合與朋友聚餐的好去處,唔單止食材新鮮多樣化,還能享受到韓國風味的獨特魅力。

2025-01-23
  • 韓式牛肋骨
  • 韓式牛肉
  • 美國安格斯下肩胛肉
  • 紐西蘭羊肩肉
2025-02-26 655 瀏覽
早排同屋企人出旺角食飯,想揀一間坐得舒服而且任飲任食嘅餐廳,最後揀左韓燒大叔,性價比高而且款式種類夠哂多!😍平日晚市$298,我地就另外加左$108就海鮮刺身,燒酒啤酒任飲😋,刺身款式多,而且質素好同新鮮。而燒酒啤酒嘅種類多之餘仲要有平時韓燒都會接觸到嘅牌子嚟,喜愛飲返兩杯嘅真係唔可以錯過!🍻肉類方面就有18款,分別有美國安格斯同澳洲黑安格斯牛🐮,韓式嘅雞牛豬就當然唔少得。另外仲有18款小食可供選擇,每款都係韓國🇰🇷人氣小食!🔥海鮮都多達十幾款,全部QR落單唔怕會有漏單嘅情況出現,相當貼心!👍🏼餐廳設有自助配料區,另外仲有蔬菜、飲品、甜品,當中雪糕機🍦同埋新鮮即整窩夫🧇好有驚喜!😋原來而家4位訂座晚市放題送原塊安格斯西冷牛扒,只需升級$88就可以$1追加韓國直送韓牛西冷一塊或者醬油蟹拼盤一份,下次一定要再嚟!😍

2025-01-15
  • 刺身
  • 軟雪糕
  • 韓牛西冷
  • 甜品
今晚約咗三位閨密食飯,其中一位提議食韓燒,即刻諗起呢間韓燒大叔,性價比夠高又有得任飲任食🤤🤤𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚𝕨𝕖 𝕠𝕣𝕕𝕖𝕣𝕖𝕕゚*𓐍 𓈒𓂃. ゚*𓐍 𓈒𓂃 夜晚收費劃一每人$298加一,可以食足兩個鐘🤭如果7:00前離座/ 9:00後入座仲可以平多$40🤑 我地就加咗$108,全部海鮮、刺身、燒酒同啤酒都任飲任食🤩🤤 任食黎講佢地質素都幾好同埋選擇超多😍肉類有18款,海鮮有成28款,仲未計刺身😳真係花多眼亂🤭自助區仲有多款韓式前菜,怕食肉食到膩仲可以拎唔同前菜一齊食tim😋我地4個人,加$1有慶州韓牛1+西冷,再加多$1有埋醬油蟹拼盤,岩晒三心兩意嘅我地,咩都有得試下🤭 頭一輪我地叫咗超多嘢食😂餐廳上菜都勁快手,轉眼間已經成枱都係😍 講到最正就梗係慶州韓牛1+西冷啦😍燒好點少少鹽食超正🤤有口感又肉味香濃🥰 醬油蟹拼盤都係亮點,蟹肉鮮甜,醬油味濃郁,撈飯食簡直一流😋 海鮮方面,帶子同蝦都好新鮮,燒完之後鮮味十足,完全唔會乾身👍🏻 食飽飽仲可以出去唧雪糕,仲有窩夫同爆谷🍿仲有多款甜品任揀😍我地幾個食到捧住個肚走🤭 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚

醬油蟹拼盤都係亮點,蟹肉鮮甜,醬油味濃郁,撈飯食簡直一流😋

𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚

呢度環境唔錯而且都好多人幫襯,最欣賞係佢地通風做得幾好,多人食都唔會成身油煙味👍🏻仲有就係店員服務態度都好好,上菜又快手唔會拖慢食嘢進度🤣

成個用餐體驗都好滿意,性價比高之餘,食物質素同服務都超出預期,閨密們都話下次要再嚟🙌🏻

🤑 人均消費:~$406
🤩 推薦指數:8 / 10
📍 餐廳資料:韓燒大叔 (旺角)
旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓

喜歡我的食評請Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.lifestyle

#lifestyle #hklife #foodiegram #foodielife #hkblogger #hkinfluencer #hkkol #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去處 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #旺角美食 #韓燒 #高質 #旺角 #任食 #抵食 # 醬油八爪魚 #韓牛 #韓燒大叔

2025-02-23 806 瀏覽
估唔到我隨口一句而家好似無咩地方有得食高質韓燒,朋友就即刻話佢有好介紹,仲話可能係香港最多韓國燒酒任飲場,絕對係韓燒界中的滿漢全席,保証一定大滿足晚市任食120分鐘,每位都只係$298起,加多$108有埋海鮮、刺身,任飲超多款韓國燒酒、啤酒,4個人一齊去食再送海鮮拼盤同抽獎,獎品有韓牛西冷、韓牛肉眼、醬油蟹、醬油蝦、韓豬梅頭、韓豬腩片或全枱免費升級優惠等⑱ 款肉類 ⑱款韓式熟食 ⑮款海鮮 ⑩款刺身自助區亦有多款飲品、醬料、蔬菜、韓式泡菜、蛋糕、窩夫、爆谷、甜品等餐廳地方闊落寬敞,超過60款食物可以選擇,當成張枱全部都舖滿食物,視覺效果真係勁震撼,性價比同回頭率指數都爆燈阿

、韓豬梅頭、韓豬腩片或全枱免費升級優惠等

⑱ 款肉類 ⑱款韓式熟食 ⑮款海鮮 ⑩款刺身

2025-02-18 1270 瀏覽
約咗屋企人食飯,今次去咗旺角食韓燒大叔晚市任食120分鐘,每位$298起,加多$108 就有齊海鮮,刺身,仲有啤酒燒酒任飲夠4個人仲送咗鮑魚海鮮拼盤仲有得玩抽獎,有機會得到免費升級及各類韓式食品(韓牛 西冷 醬油蟹 醬油蝦 肉眼  韓豬 腩片 韓豬梅頭等) 餐廳有好多卡位,張枱好大,店家上菜好快手,成張枱舖滿晒嘢食,好震撼! 食得好開心! 📱用手機掃QR code點餐 🥩肉類(18款):韓式牛肉、牛肋骨、一口霜降牛、澳洲穀飼牛、牛脷、紐西蘭羊肩肉、美國安格斯、韓式辣豬肉、韓國豬皮、豬扒、豬頸肉、雞肉、雞軟骨、雞翼、午餐肉🍗熟食(18款):多款韓國街頭小食,韓式柚子單骨雞翼、魚糕串、泡菜煎餅、紫菜包飯、春巻、韓式炸雞、韓式炸雞軟骨等 🦑海鮮刺身(25款):虎蝦、帆立貝、韓式八爪魚仔、海墨魚、魷魚鬚、多春魚🦐刺身:帶子、赤蝦、北寄貝、三文魚、希靈魚 🍻飲品:有柚子蜜、汽水、麥茶升級套餐就有啤酒,燒酒任飲 🧁甜品:雪糕🍦、窩夫、蛋糕仔🍰、刨冰 喺等候上餐嘅時候,可以出去自助區攞定其它嘢食嘢飲先有飲品、蛋糕、窩夫、雪糕、爆谷、蔬菜、韓式泡菜一定要記得拎菠蘿,燒熱咗嘅菠蘿更加甜 120mins完
約咗屋企人食飯,今次去咗旺角食韓燒大叔

夠4個人仲送咗鮑魚海鮮拼盤

📱用手機掃QR code點餐

🦐刺身:帶子、赤蝦、北寄貝、三文魚、希靈魚

🍻飲品:有柚子蜜、汽水、麥茶
升級套餐就有啤酒,燒酒任飲

🧁甜品:雪糕🍦、窩夫、蛋糕仔🍰、刨冰

喺等候上餐嘅時候,可以出去自助區攞定其它嘢食嘢飲先
有飲品、蛋糕、窩夫、雪糕、爆谷、蔬菜、韓式泡菜
一定要記得拎菠蘿,燒熱咗嘅菠蘿更加甜

120mins完全無悶場,鍾意食燒肉嘅朋友仔一定要嚟試吓呀!
2024-12-09
2025-02-18 1080 瀏覽
尋晚趁住放假🏖️緊係要食餐豐富啦😬 同埋屋企人就去左位於旺角嘅「韓燒大叔」大食大喝一餐先得🤪真係食到非常之滿足!個個都攬住個肚走😝餐廳真係好岩一大班朋友聚餐👍任飲任食韓燒放題 $298 + $108 海鮮刺身任食 及 燒酒 啤酒任飲🍻黎到食韓燒當然要食得暢快 兼 選擇種類要夠多啦!呢一點餐廳就相當之滿足到我哋啦!嘢食同嘢食黎得夠快之外,款式仲十分之多!肉類已經有18款比大家任君選擇😬包括:美國安格斯下肩胛、美國安格斯肩胛翼、澳洲穀飼黑安格斯内群肉、澳洲草飼黑安格斯封門柳、澳洲穀飼黑安格斯牛板腱、澳洲草飼黑安格斯牛頸脊、韓式牛肉、韓式牛肋骨 同 薄切牛脷 等等……數都數到手軟😂更何況食,都食到牙骹都累🤪而熱食方面亦都係有18款比大家慢慢揀👍 仲有海鮮 同 刺身!嘩 真係咁多款式點食得哂咁多款😬真係要再encore先搞得掂😝而去到燒酒同啤酒🍻方面,有好多不同口味嘅韓式燒酒比大家選擇🤤啤酒就有韓國啤酒 同 黑啤都有👍 鍾意飲酒嘅你點可以錯過🤪P.S. 7:00pm 前離座 或9:00pm後入座 減$40星期五/六/日/公眾假期及其前夕 每位+$20

星期五/六/日/公眾假期及其前夕 每位+$20
2025-02-03 2907 瀏覽
今日同咗屋企人去食韓燒大叔不得不讚嘆...... 佢哋無論 韓式熟食、刺身、主食、海鮮同飲品 全部都有好多款式我自己覺得刺身真係好值得加購 新鮮又鮮甜 好有質素仲有一個小自助區提供韓式冷盤 蔬菜類 甜點窩夫及爆谷 仲有部雪糕機 使用qr code落單 非常方便平日每位$298 每位+$108 包海鮮刺身啤酒燒酒任飲任食每四位仲可以加購一次 $1韓牛或醬油蟹 真係勁抵食店員全部都好友善 會主動介紹食材及優惠等等無論兩個人定一大班朋友 都非常適合
今日同咗屋企人去食韓燒大叔
真係勁抵食
店員全部都好友善 會主動介紹食材及優惠等等
無論兩個人定一大班朋友 都非常適合

2025-02-02 2899 瀏覽
陣容超誇張的韓燒放題(ㆁωㆁ*) 晚市韓燒放題 18款肉類,18款熟食,還有自助區蔬菜、前菜、雪糕、窩夫、爆谷、甜品+$88就多25款海鮮刺身,豐儉由人如果人數多,就可以每樣都點,試試多款口味,而且震撼地打卡🤣🤣食物質素符合價位,主要勝在款式多樣~不過重點是,餐廳職員(應該是老闆??)教路的隱藏食法😎用鍚紙盒,加入燒汁、啤酒作湯底,在烤爐上shabu shabu🤤 老闆還親自幫忙料理作示範,超好吃換言之,一個價錢,就有幾十款食物+燒烤+火鍋 雙重體驗✌️不過謹記不要浪費食物,量力而為呀,食得曬先好嗌🤣

陣容超誇張的韓燒放題(ㆁωㆁ*)

+$88就多25款海鮮刺身,豐儉由人
食物質素符合價位,主要勝在款式多樣~
不過重點是,餐廳職員(應該是老闆??)教路的隱藏食法😎
換言之,一個價錢,就有幾十款食物+燒烤+火鍋 雙重體驗✌️
不過謹記不要浪費食物,量力而為呀,食得曬先好嗌🤣