2015-11-03
星期日出左旺角, 差唔多食野時間咁就左睇右睇最後選擇左 係登打士廣場三樓 依間 韓城( 之前未食過依間,試下先, 雖然食評唔多但多數係唔錯既評語, 價錢划算 )我應該係5:00PM到去,我以為未入得因為睇落冇咩人,但其實入得,只係佢地準備中,入到去連埋我地坐果張枱都只有3枱客人^^'' 餐廳準備緊既時候就拎飲品飲住先,佢有個雪櫃放係入門口左邊個位拎D罐裝飲品, 食野果到好似仲有二飲品但我冇留意係咩飲品.食物方面 : 拎野食既地方唔算太大, 食物選擇唔多,但基本既 燒 : 雞肉、牛肉、、菇類基本上都有. 熟食有 雞翼、咖哩魚蛋、炸雲吞.......(唔係好記得啦) , 冷盤, 三文魚刺身, 沙律.....甜品方面 : 選擇唔算多,但都整到好味另外食緊既時候,會有店員幫你清走枱上既碟同飲完野既空罐,咁就多D空位放野食,仲會幫你換用緊碟!我地食完比錢既時候就開始多人..一陣就坐滿人啦總括黎講 : 我個人覺得價錢划算,食物質數唔差, 我會再去食^^
甜品方面 : 選擇唔算多,但都整到好味
我地食完比錢既時候就開始多人..一陣就坐滿人啦