2022-04-23
講左好耐想食唔洗剝殼嘅瀨尿蝦 等到晚市開返終於可以黎食啦😆😆✨鮮菠蘿拔絲咕嚕肉 $128份量都好足 有唔少咕嚕肉😍 一夾起真係有拔絲 食落口個皮係脆嘅!!!🤤🤤而且個粉唔厚!要求佢比啲冇咁肥嘅肉就真係唔係好肥 正 黎緊一定要試呢個👍👍👍✨鎮店小炒皇 $138啲芋頭絲同腰果都好脆 好食😋 蝦乾幾好唔會話好硬好難嚼但就唔係話好香 同埋一上菜已經食都覺得唔係好夠熱🥲🥲🥲✨避風塘拆肉瀨尿蝦 $238終於可以食蝦唔洗自己剝殼🤣 我諗都有十至十五隻 味道唔錯 炸到好脆而個粉又唔厚 有瀨尿蝦嘅鮮味 仲見到有啲係有膏嘅添😋😋😋總括黎講啲野食都好食 有茶有紙巾提供 不過環境就差少少 咁啱我地坐喺條走廊隔離 側邊會見到啲貨 污糟碗 間唔中仲有蚊滋飛飛下 但咁啱後面有隻貓貓😍好得意 食飯時見餐廳都坐滿建議book 左位先黎味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️💔服務❤️❤️❤️環境❤️❤️💰晚餐人均$~250✅再幫襯
✨鮮菠蘿拔絲咕嚕肉 $128
✨鎮店小炒皇 $138