2025-05-19
😋之前經過見到呢間泰國菜已經好想過黎試吓嚕😚餐廳裝修好時尚😍枱與枱之間空間感十足✅係朋友聚會嘅好地方呀💯🐣棕櫚糖炭燒三黃雞:半隻嘅份量夠曬兩个人食呀✅炭燒雞嘅雞肉係超嫩滑💯而且入口味道仲有陣陣香茅同埋魚露香味🔥加埋果仁一齊食味道好豐富✅側邊仲擺咗好多新鮮嘅烤過嘅菠蘿添🍍勁惹味呀🥳🐮和牛濃汁牛丸船麵:和牛船麵個湯底好濃郁✅而且仲越食越開胃🤤和牛份量都好多😍牛肉嘅質地好滑🥳加埋彈牙嘅牛丸❤️加曬分🐷豬肉肉丸濃湯船麵:呢個船麵超級豐富呀👍啱晒我哋咩都想試下噃🍜麵嘅口感好彈牙順口😋入面仲有豬肉片、豬肉丸同埋炸豬皮添❤️夠晒大碗呀🥳🦐炭燒虎蝦串燒:炭燒咗嘅虎蝦上枱嘅時候已經香噴噴嚕🔥仲係好大隻添👍蝦頭仲好多膏蝦😋肉好爽口彈牙❤️呢個好推介🥳🍹芒果冰涼特飲:估唔到係咁大杯💯呢杯特飲芒果味道好多芒果肉肉添🥭🥥椰青:hubby食泰國菜最鍾意飲返個椰青✅椰青好大個呀😍仲好清甜、好爽呀🥳