2020-04-15 23 瀏覽
在新寶戲院附近開了一家小店,主要售賣香港特色街頭懷舊小吃👉車仔麵🍲。車仔麵靜靜由細吃到大,是伴成長的食物之一,所以就決定進去試試看。💥車仔麵淨餸 HKD$38起(4餸),因為想吃餸所以沒有點麵食🤣。點了好幾款食物:辣魷魚/辣豬皮/豬紅/豬腸/雞翼尖/蘿蔔/牛腩,另外每加一款餸就HKD$9。食物味道很入味但不會太咸挻不錯,蘿蔔也很入味而且夠腍身。我們選擇了沙嗲,味道很香帶微微辣味很惹味🤤。💥瑞士雞翼(小食) HKD$20,味道甜甜的而且很香,雞翼肉質滑身挻嫰滑的口感,食起上來覺得很入味🤩,這個一份裡面有5隻感覺不錯。💥瑤柱鮑汁雞腳(小食) HKD$20,熱辣辣送到來味道很香🤤,雞腳不會太過腍身而且有咬感,靜靜挻喜歡這個味道呢。💥滷水豬腸(小食) HKD$20,這個豬腸靜靜最喜歡吃😍因為很入味,而且豬腸不會散開,可以看到層次分明😆,間中吃一吃也不會感到邪惡。

2020-04-06
15 分鐘 (堂食)
2020-04-14 30 瀏覽
喺旺角呢個咁繁華嘅地區 竟然仲有38蚊3餸1麵嘅車仔麵 價錢極度親民又大眾 實在難得餐廳除咗有車仔麵之外 仲有飯類,小食及冷/熱飲/汽水提供車仔麵麵底有六種選擇咁多 若果想加底 或者轉烏冬 需額外+$3 車仔麵配料多達32種 選擇真係多羅羅 好想全部都試哂佢唷叫咗碗三餸車仔麵 配料包括:白蘿蔔,豬紅,牛腩(腩汁) 配料份量夠多 好抵食 非常大碗豬紅完完整整的四方形 冇腥味 口感非常Q彈牛腩脂肪比例平均 是半肥瘦的 充滿牛脂香味 入口軟熟 唔黐牙白蘿蔔必點 炆得好林 清清的蘿蔔味道又甜又多汁 嫩口非常油麵軟硬度適中 還帶點趙口及彈性 有陣陣蛋香 每次食車仔麵我都會揀油麵 是我的最愛餐廳自家製嘅辣菜脯 超好味 辣辣地又鹹鹹地 菜脯非常脆口 可以增加湯底嘅味道之餘 又可以增加口感嘅層次度醬料方面 除咗有辣菜脯,仲有辣椒油,麻辣醬,胡椒粉,紅醋,美極……相當講究另外點咗兩款招牌小食 款款$20鹵水豬大腸 大腸又厚又肥 口感極為滿足 煙煙靭靭 回彈嘅口感 我非常鍾意 大腸清洗得夠乾淨 沒有腥臭味 反而鹵水味勁濃郁瑞士雞翼 鹹甜度適中 雞翼炆到好淋 而且入味 雞肉嫩滑而且帶有肉汁今天二人用餐 叫到

餐廳除咗有車仔麵之外 仲有飯類,小食及冷/熱飲/汽水提供

豬紅完完整整的四方形 冇腥味 口感非常Q彈

白蘿蔔必點 炆得好林 清清的蘿蔔味道又甜又多汁 嫩口非常

另外點咗兩款招牌小食 款款$20

今天二人用餐 叫到一枱都係嘢食 200蚊有找 即係平均每人100蚊都唔使 已經食到勁飽 真心抵食 抵食之餘仲要食物質素一啲都唔差
2020-04-13 21 瀏覽
大大碗招牌麵喺旺角購物後覺得肚子餓,隨意入咗阿四車仔麵醫肚,挑選咗招牌麵,貪佢有九個餸才$58。仲叫左一個喜愛嘅小食香辣魷魚配上凍檸茶就最佳配搭。整碗招牌麵, 我最欣賞嘅係辣魷魚好惹味又爽口,豬大腸則好粗粒但係好腍入味,最初見到蘿蔔好大嚿又好淺白色,以為一定唔好味,點知好意外地夠味不苦。 另外我都好欣賞枱上面可以自己添加菜脯,好惹味。最重要就係食完之後覺得冇口乾,整體嚟講我都覺得今次冇揀錯地點, 享受了美味的午餐。
大大碗招牌麵

喺旺角購物後覺得肚子餓,隨意入咗阿四車仔麵醫肚,

• 招牌面
  • 香辣魷魚
2020-04-13 46 瀏覽
去咗旺角,嘆下午茶😎結果搵到間新開無耐嘅車仔麵店😛裝潢新穎,地方寬敞👌飯麵配搭,任君選擇😆價錢合理,份量十足😍全日供應,非常抵食🤤慢煮豉油雞脾飯🍗$38豉油雞脾真係好大隻😎而且醃製得香甜入味🤤咬落完全唔會腍到肉散👍配埋肉燥飯,份外惹味😋份量十足,實在好豐富😍三餸一麵/飯🍜$38三餸叫咗滷水腩肉、瑞士雞翼同牛腩,配上幼麵😛全部都醃得好入味😘瑞士雞翼,顏色呈現深啡色🤤見到已經好吸引🤩雞肉唔會煮到過火,入口腍滑帶甜😋滷水腩肉亦滷得夠曬入味👍仲要厚切,肥瘦均勻,正😝秘製香辣魷魚🦑$20魷魚夠曬新鮮,爽口彈牙😋味道濃郁,辣度適中,非常惹味 😊阿四車仔麵 (旺角)旺角豉油街108號地下
去咗旺角,嘆下午茶😎
結果搵到間新開無耐嘅車仔麵店😛

裝潢新穎,地方寬敞👌
飯麵配搭,任君選擇😆
價錢合理,份量十足😍
全日供應,非常抵食🤤

慢煮豉油雞脾飯🍗$38
豉油雞脾真係好大隻😎
而且醃製得香甜入味🤤
咬落完全唔會腍到肉散👍

配埋肉燥飯,份外惹味😋
份量十足,實在好豐富😍

三餸一麵/飯🍜$38
三餸叫咗滷水腩肉、瑞士雞翼同牛腩,配上幼麵😛
全部都醃得好入味😘

瑞士雞翼,顏色呈現深啡色🤤
見到已經好吸引🤩
雞肉唔會煮到過火,入口腍滑帶甜😋

滷水腩肉亦滷得夠曬入味👍
仲要厚切,肥瘦均勻,正😝

秘製香辣魷魚🦑$20
魷魚夠曬新鮮,爽口彈牙😋
味道濃郁,辣度適中,非常惹味 😊

阿四車仔麵 (旺角)
旺角豉油街108號地下
1K
2020-04-12 16 瀏覽
如果想吃車仔麵又要乾淨又要好味,這裡就係近排食過一間抵食加埋質素高嘅車仔麵店,座位闊落,按照指示,入去先探熱,加埋酒精搓手液給你消毒雙手,枱與枱之間都夠晒距離食得絕對放心!這裡用點餐紙落單,有麵有飯選擇,今晚就係點了個招牌麵,一次過有9款口味,比起每樣加更抵吃,另外跟餐叫埋飲品可以將飲品嘅價錢減$8,當然要追加埋,招牌小食$20亦十分推介選擇多之餘,個價錢抵同份量大大份,不會因為呢個價而少了!炸唐掦雞塊,雞塊大大件炸得十分香口,配埋個酸辣汁十分好味!今晚主角招牌麵,上面鋪滿了不同嘅食物,有爽口辣魷魚、超級軟淋大蘿蔔、彈牙辣魚蛋、超入味雞翼尖、煙韌豬大腸、一入口骨肉分離嘅超入味瑞士雞翼,彈牙豬紅、超入味嘅滷水蛋!麵底就係彈牙嘅油麵,湯底味道都十分濃郁,還要加上調味盒內嘅辣菜脯,真係十分滿足好味!加埋杯冰凍嘅凍檸茶,消一消今餐嘅油膩,又係一個搵食好地方

炸唐掦雞塊,雞塊大大件炸得十分香口,配埋個酸辣汁十分好味!

加埋杯冰凍嘅凍檸茶,消一消今餐嘅油膩,又係一個搵食好地方
2020-04-11 6 瀏覽
今日得閒就自己一個走左去旺角信和買碟,買野前都要去食左個午餐先,自己一個就去食米線,但行開見到有車仔麵,我都好來冇食過車仔麵,見到就想去食,咁就入左去食阿四車仔麵三餸一麵$38溏心蛋+雞腎+牛腩+米線(辣醬)溏心蛋一咬開,蛋黃汁就流哂出黎,蛋黃味道香濃,帶有一點甜味,我以為只係日式拉麵店先食到,估唔到依間車仔麵都有,雞腎食落爽口,牛腩有牛味,唔會煮得過火,好容易就可以咬開,辣醬味道唔會太辣,但又可以令到湯底味道得以提升細支可樂$9食米線飲可樂,超爽口日式吉列蠔$20吉列蠔係即叫即整,所以食落口,個時非常熱辣辣,而且炸粉唔會太厚,裏面既蠔,唔會炸到收哂水,每口都食到蠔汁,仲好肥美多汁滷水豬大腸$20豬大腸滷得好入味,最緊要唔會硬到食唔到,質感仲好軟滑

三餸一麵$38
溏心蛋+雞腎+牛腩+米線(辣醬)

細支可樂$9
食米線飲可樂,超爽口

日式吉列蠔$20

滷水豬大腸$20
豬大腸滷得好入味,最緊要唔會硬到食唔到,質感仲好軟滑
2020-04-11 11 瀏覽
今日就同朋友出左黎旺角行街,順便去食埋午餐,下午就想食米線類,所以就去左食車仔麵三餸一麵$38(另加餸+$9)我選左豬紅,魚皮餃,滷水腩肉+米線(沙嗲醬)豬紅好新鮮,食落口感唔會太實,爽口而且味道鮮甜,魚皮餃皮薄,唔會太厚,肉質鮮嫩,滷水腩肉味道滷得好入味,咬落有質感,容易咬開會太乾身,有d似食緊梅菜扣肉,仲要係大大塊,所以非常抵食,加上同埋沙嗲醬一齊食,更加惹味仲有可以用優惠價減$8要杯野飲要左凍檸檬茶,味道清甜,特別在係用外賣杯裝,飲唔哂都方便拎走秘製香辣魷魚$20咖喱汁味道香濃,魷魚爽滑,吸哂醬汁,食完又會想再食,根本食唔停口炸唐揚雞塊$20雞塊炸得香口,做到外脆肉嫩,雖然炸過,但雞塊既肉汁都可以好好咁保持到

三餸一麵$38(另加餸+$9)
我選左豬紅,魚皮餃,滷水腩肉+米線(沙嗲醬)

仲有可以用優惠價減$8要杯野飲

秘製香辣魷魚$20

炸唐揚雞塊$20
2020-04-10 14 瀏覽
平時已經成日做阿四,放工不要聚集,快速吃個車仔麵然後回家煲劇。鍾意去阿四車仔麵,因為地方夠闊落乾淨企理,我哋唔使搭枱!入門口首先探熱然後消毒雙手,已經變成大家嘅習慣,食得安心啲!當老公揀緊食乜嘢車仔餸嘅時候,我突然聞到好香嘅咖喱味,原來有大碗飯食。日式咖喱吉列豬扒飯$38 果然係齊心抗疫價錢啊!吉列豬扒配咖喱雜菜,吉列豬扒外脆肉嫩,豬扒厚切,肉厚多汁,味道濃郁。日式咖喱味道香濃惹味,微微的辣味,越食就越開胃。花膠碗仔素翅 $20如果就咁食碗飯會比較乾,所以特登嗌碗魚翅撈飯,平民的魚翅,花膠件件有咬口,碗仔素翅口感爽脆,碗仔翅味道很有從前街頭小食的風味。瑤柱鮑汁雞腳 $20招牌小食之一,瑤柱鮑汁真的有瑤柱,雞腳炆得非常入味 ,入口軟腍。樽仔奶茶 $16樽仔奶茶味道比一般凍奶茶更加香濃,因為沒有加冰的關係,樽仔預先封好,衛生安全。

日式咖喱吉列豬扒飯
$38 果然係齊心抗疫價錢啊!

花膠碗仔素翅 $20

瑤柱鮑汁雞腳 $20

樽仔奶茶 $16

• 瑤柱鮑汁雞腳
  • 花膠碗仔素翅
2020-04-10 13 瀏覽
行行下旺角突然好想食車仔麵,於是即刻上openrice搵下附近有冇,點知前面街真係有間阿四車仔麵,試下先!台面有好多款醬料,仲有辣菜蒲,又辣又爽口好開胃!有好多款餸俾你揀,仲分埋類俾你添。由於我實在太肚餓,我決定喪叫,一次過試多幾款餸,結果叫左7個餸哈哈哈哈!蘿蔔:炆到好軟仲甜到不得之了,係本人今餐最愛的餸!溏心蛋:本人第二最愛,蛋黃好入味,出面食一隻溏心蛋要大約$15蚊,呢到只係$9算好抵食!雞腎:夠入味,口感爽!冬菇:嘩呢個又係勁入味,一定係煮左好耐先會咁索味,出色!最後我轉左讚岐烏冬,因為本人太愛彈牙烏冬,湯地加左沙嗲醬,所以個湯有d濃,配烏冬好似沾麵咁食好正好惹味。小食我地就叫左腐乳生菜,炸墨魚卷同瑞士雞翼,生菜呢d就唔多講喇,炸墨魚卷好脆,墨魚肉好滑牙,點埋小小辣油食好正!雞翼d肉勁林,輕輕一咬就出晒黎,真係冇牙都食到,味道岩岩好唔會太咸,推薦!叫左咁多野食最後仲叫埋杯凍檸茶,2個人埋單都唔洗$200蚊,真心抵食!

台面有好多款醬料,仲有辣菜蒲,又辣又爽口好開胃!

有好多款餸俾你揀,仲分埋類俾你添。
N餸車仔麵

蘿蔔

蘿蔔:炆到好軟仲甜到不得之了,係本人今餐最愛的餸!
溏心蛋

雞腎

雞腎:夠入味,口感爽!
冬菇

冬菇:嘩呢個又係勁入味,一定係煮左好耐先會咁索味,出色!

腐乳生菜

腐乳生菜
炸墨魚條
瑞士雞翼
2020-04-09 10 瀏覽
這間新開車仔麫店!!位於旺角人流多的地方!店舖環境雖然裝修唔係好特別!但係好似過去年代的設計!坐低都覺得好舒適整潔!非常之唔錯!食物方面都好多款式!隨咗食麫還有特式大碗飯!每碗麵價錢都唔算貴!價錢適中!只需付38元三餸一麵!再加餸每一款只需加9元!食物方面我叫咗店舖最特別的幾款是吓!.瑞士雞翼、鹵水豬大腸、.蘿蔔、鹵水牛腩、甜酸齋、雞翼尖、秘製香辣油魚!我先介紹鹵水豬大腸非常之好食!好夠腍又入味!一咬入口都唔需要咬好多吓就吞咗!非常之正!蘿蔔真係入哂味!軟硬適中、蘿蔔味道食入口感覺到又夠甜!非常之唔錯!瑞士雞翼非常之入哂味!味道恰恰好!咸甜適中!咬入口即刻鬆開!真係夠哂腍!我覺得如果食嘢!唔係一定要食出名!又時唔一定要食出名!唔出名的食物未必唔好食!這間店舖我都係第一次去食!想唔到真係好有水準!價錢又唔貴食物真係又有水準!比小小價錢食到好野!正呀!😋😋🤭

這間店舖我都係第一次去食!想唔到真係好有水準!
2020-04-03
2020-04-08 11 瀏覽
很久沒有吃過車仔麵,今天突然很想吃,跟工友下班一起找吃,上網search到這間阿四車仔麵,就去試一下。一入到店內感覺非常寬敞,舒適,裝潢都非常有特色。職員非常友善,馬上遞上點單紙,見到有部份餸都是一般車仔麵店都沒有的,反而令我很想試下。在辣醬和沙嗲醬之間都猶豫了一會,最後我點了沙嗲湯底,沙嗲汁醬分開另上,一上來就非常香沙嗲味。將醬倒了入麵裡,就見到我的車仔麵餸了。三餸一麵$38 市區來說價錢真的很不錯。我點了我最喜歡的豬紅,甜酸齋和芋絲。另外今天吃好點,再加錢試試它的滷水蛋及辣魷魚。豬紅是我喜歡的質感,有點咬口黏牙的那種,最怕吃到一咬即散的那種,所以這個很不錯。甜酸齋平時很少車仔麵店是有得點的,遇到有的我一定會點。平時有些餐廳會分開另上,這間是放在湯內,是另一種食法,這個會吸了沙嗲湯,非常juicy。加上甜甜酸酸的酸齋,非常開胃。另外很喜歡它的辣魷魚,我比較能吃辣,所以不會覺得辣,但它的味道及口感都幾好吃。魷魚爽滑彈牙有咬口。米粉竟然是新竹米粉!幼身的米粉,又不會煮得很淋,吸了湯的味。另外我欣賞枱上竟然還有新菜脯可以加呢!這個有點點辣,加了麵內一起吃增加風味及口感。跟工友再share
跟工友再share 兩個小食,吃得健康點加了個腐乳時菜,今天是生菜。生菜很爽甜,腐乳是腐乳醬來的,很香也不會太鹹。
另一個小食就是瑞士雞翼,雞翼以$20 的價錢來說比想像中多,很抵食。咬下去非常軟淋,易入口,可見它都花了點時間來炆它。味道是偏甜的,適合小朋友及女士的口味。
有那麼多餸選擇的車仔麵,價錢抵食都是一個不錯的選擇。今餐吃了很多不同的食物,對我就夠飽的。男生可能未必夠食但可以加底。而且小食都很抵食,還可以大家一起share 呢!
2020-04-08
2020-04-08 10 瀏覽
每次行街仲有機會食到多款港式美食,不過係云云咁多款美食之中,人氣首選就一定係車仔麵夠晒地道風味,可以自由配搭多款配料,是日去咗豉油街呢間港式風味十足嘅車仔麵店品嚐一下美食係餐牌上已有各式各樣食材,連同招牌小食同大碗飯提供,食住車仔麵嘅同時食到其他港式小食一定滿足到我嘅食慾,先點了呢款招牌車仔麵,已有九款特選配料咁多再襯個粗麵底,點埋招牌小食連飲品是日晚餐正式開始先來有小食日式吉列蠔,炸得金黃香脆,入口鬆化啖啖鮮甜嘅蠔肉,點埋醬汁一邊食更惹味輪到招牌車仔麵有辣魚蛋、魷魚、豬皮、豬紅、雞翼尖呢D車仔麵不同缺少嘅食材品嚐之前記得落埋枱上不同醬料一齊食更加滋味,尤其係辣菜脯必定要吃先食件大蘿蔔入口甘甜美味特別多汁,接住有瑞士雞翼肉質吸收晒瑞士汁香味特別正仲有肥美爽滑嘅豬大腸同滷水蛋食得津津樂道繼續一邊食住一邊享受一餐原汁原味港式美食。
輪到招牌車仔麵
有辣魚蛋、魷魚、豬皮、豬紅、雞翼尖呢D車仔麵不同缺少嘅食材
仲有肥美爽滑嘅豬大腸同滷水蛋食得津津樂道
繼續一邊食住一邊享受一餐原汁原味港式美食。
  • 招牌車仔麵
喺旺角地區車仔麵差唔多到到都有得食, 但要搵間乾淨衛生坐得舒服嘅車仔麵就唔係度度都有。 今次就去咗位於黑布街的阿四車仔麵, 餐廳座落喺一幢新酒店的地下, 整體環境乾淨衛生, 即使食那渣麵, 都分外感覺乾淨衛生。 招牌麵 阿四車仔麵最出名嘅就係佢個招牌麵,有曬9款配料:魷魚、 豬紅 、豬皮、豬大腸、 魚蛋 、雞翼尖、 雞翼 、滷水蛋,最推薦 辣魷魚同魚蛋, 自家製咖哩汁 微辣帶惹味, 豬大腸洗得乾淨冇壓味,而且滷得爽口。 順帶一提 ,湯底是用大地魚粉及豬骨熬製,味道鮮香,但 不過咸。 小食每款$20 當然要叫多兩款 , 慢煮瑞士雞翼 慢煮瑞士雞翼香甜入味,肉滑而皮彈,香甜肉嫩; 碗仔翅 碗仔翅有花膠、冬菇、雲耳及素翅,花膠味濃, 而且材料十足,抵食。

招牌麵

小食每款$20 當然要叫多兩款 ,
慢煮瑞士雞翼

慢煮瑞士雞翼香甜入味,肉滑而皮彈,香甜肉嫩;

碗仔翅

曾經以為自己唱得下兩咀,發過一埸好真實既夢,而呢個夢令我浪費左好多時間,行左好多冤枉路。當我醒返既時間,反而先明白到腳踏實地咁簡單既道理,其實有d野試過就算,唔好太執著,虛名、虛榮,都只不過係浮雲黎咖姐。就好似80年代比人起左個花朵叫做「揦鮓麵」既車仔麵,你點會估得到今時今日佢依然可以屹立不倒,長江後浪推前浪,成為香港人既最愛?今次就黎到呢間「阿四車仔麵」將一碗平平無奇既「揦鮓麵」發揚光大,話比全世界知,車仔麵都可以上到大枱,一樣有佢既存在價值!👇📌招牌麵 - $58👉一碗經典既車仔麵,一般不外乎將所有香港人最愛既掃街小食擺埋一齊,而呢到既招牌麵正正就係最佳既選擇。一碗集齊哂豬皮、豬紅、蘿蔔、豬大腸、辣魚蛋、辣魷魚、滷水蛋、滷水蛋、瑞士雞翼,全部都係經典之選。要大讚既係,呢到既瑞士雞翼同埋蘿蔔用慢煮方式處理,做到肉質非常軟腍,味道相當入味;而魚蛋同埋魷魚經餐廳自家製咖喱汁煮過,食落帶少少辣,夠哂惹味;豬紅唔會一夾就散,最重點係無果陣腥味,好食;加上湯底係老闆用大地魚粉同豬骨熬製超過四個鐘,想唔鮮都幾難啦!麵條質感軟硬適中,係我期望之中,整體認真抵食。📌腐乳油菜 - $20👉出街食好多時

話比全世界知,車仔麵都可以上到大枱,一樣有佢既存在價值!👇

📌招牌麵 - $58

而呢到既招牌麵正正就係最佳既選擇。一碗集齊哂豬皮豬紅蘿蔔豬大腸
辣魚蛋辣魷魚滷水蛋滷水蛋瑞士雞翼,全部都係經典之選。要大讚既係,

豬紅唔會一夾就散,最重點係無果陣腥味,好食;加上湯底係老闆用大地魚粉豬骨熬製超過四個鐘,

📌腐乳油菜 - $20
👉出街食好多時都想嗌返碟菜食,吸收多D纖維呀麻。一於整返碟我最鍾意既腐乳生菜啦,
食落鮮甜爽口,用黎送麵一流呀。
2020-04-06
10 分鐘 (堂食)
  • 招牌麵
  • 腐乳油菜
2020-04-06 13 瀏覽
旺角最近開左間新店食車仔麵🍜車仔麵簡直就係香港🇭🇰既代表作🤤🤤價錢唔貴又可以食飽既野一入鋪頭既裝修好企理🙂燈光又充足 仲有新裝修既感覺 新店既代表 餐廳外會貼住menu😆見到38蚊有3餸 再加餸就9蚊個 以旺角黎講 呢個價錢真係幾抵食 🍱除左車仔餸之外仲有d小食 比你可以加餸原本諗住比較餓既關係 所以就叫左五個餸 再外加一個小食 叫左特別既讚岐烏冬 平時食幼面河粉就食得多 又真係未試過讚岐 又幾好味😋五個餸🍜枱上面仲放左d辣菜餔 平時車仔面都唔常見 幾好食 辣辣地蘿蔔 呢樣真係直係無得輸 完全無渣 又好甜 應該用湯浸左好耐 唔會好淡無味 最重要 厚厚切左三大塊 結果食蘿蔔都有d飽飽地冬菇都好入味 好腍 食得出有香料既炆煮 另一推介食品溫泉蛋 做左有岩岩熟又未熟哂既蛋黃 未至於一食就會爆開哂d生蛋汁 加分😆雞翼同豬腸都係車仔面既常客 兩樣都好入味 豬腸明顯有花心機去清洗 無異味 又唔會太un嚼唔開😙另加左個小食 鮑汁雞腳 雖則貴過車仔餸 但係佢份量都好多下 而且鮑汁成碗上 完全唔會慳住比你 雞腳又炆得入味 可以一邊食車仔面一邊妹下雞腳又點少得一杯港式凍檸茶呢 一邊食一邊飲👍🏻👍🏻話說一

枱上面仲放左d辣菜餔 平時車仔面都唔常見 幾好食 辣辣地

冬菇都好入味 好腍 食得出有香料既炆煮 另一推介食品

又點少得一杯港式凍檸茶呢 一邊食一邊飲👍🏻👍🏻

話說一入去 老闆既服務都好友善 因為限聚令既關係 好好咁安排座位 加分