今次同朋友嚟到佐敦打邊爐,呢棟大廈真係美食之地,淨係邊爐都有好幾間,而鍋霸今年係開幕五周年了。我哋揀嘅係無限時火鍋$313,比起2小時都係加多$40,無限時更加抵食!啱晒同好朋友邊食邊吹水,卡位坐得闊落又舒適,如果一大班人仲可以book vip房,私隱度高。湯底係台灣養生火鍋湯底,有辣有唔辣,唔食辣嘅我當然揀藥膳湯底配我最喜歡嘅胡椒豬肚雞鍋。調味料區打邊爐前可以揀啲前菜開胃同炸物唔洗等🤣🤣,木耳同青瓜雖然係麻辣,但我哋唔食辣嘅都覺得可以接受,炸物鹽酥雞仲可以自己揀四款調味粉shake shake~火鍋配料方面有超過70款式,包括肉、炸物、手工配料、海鮮、蔬菜、麵類。淨係是日海鮮都同朋友兩個人食咗10碟😆,因為蝦、沙白、蟶子全部都好新鮮🥹,任食火鍋入面都有呢個質素真係好正😍!飲品方面除咗有罐裝汽水、紙包罐裝無糖茶、支裝鴻福堂飲品外,有驚喜嘅係自家製嘅枝裝茶同泰國罐裝梳打水。雪糕方面有HaagenDazs、Movenpick、Dreyer’s同雀巢合共11款可以揀😋😋,總有一款你鍾意。好朋友們見到我呢個推介後,記得約我打邊爐啦😆😆😆

調味料區

好朋友們見到我呢個推介後,記得約我打邊爐啦😆😆😆
  • 雪糕
2024-06-20 3597 瀏覽
Wow !!! 鍋霸 開幕五周年啦🎉餐廳推出 全新時間自主吃到飽火鍋套餐❣️入座後120分鐘/無限時+$40就食到❤️‍🔥Or 7:30pm前離場最平$219就食到🤤想幾點開始食都得,真正時間自主,用餐時間自己決定💗我同朋友選擇左 吃到飽養生火鍋套餐-美國 Prime Grade 牛肩胛肉及西班牙無激素豬肉片湯底真係好多選擇,好多都好吸引!最後選擇左藥膳養生花膠雞❤️‍🔥雞件同花膠都唔少!而且大大件,好足料!飲料區好多選擇,有餐廳自家岀既花茶果茶有汽水,令我最欣賞係餐廳有熱飲區,好貼心!至於火鍋配料都好多選擇Qr code落單 豬牛雞丸菜 都花多眼亂😍我極推薦👇🏻自家製手工香菇雞軟骨餃(咬落粒粒口感分明,入味又好食)自家製台灣手工拉麵(有少少彈牙口感,又特別)手工黑松露墨魚滑(好香黑松露味,好爽口,贊👍🏻)當然肥牛都夠牛味👍🏻其他都ok,起碼每樣都新鮮🥰最後仲有甜品👉🏻雪糕🍦係我最愛既movenpick朱古力味同咖啡😍

Wow !!! 鍋霸 開幕五周年啦🎉
餐廳推出 全新時間自主吃到飽火鍋套餐❣️
入座後120分鐘/無限時+$40就食到❤️‍🔥
Or 7:30pm前離場最平$219就食到🤤
想幾點開始食都得,真正時間自主,用餐時間自己決定💗

湯底真係好多選擇,好多都好吸引!
最後選擇左藥膳養生花膠雞❤️‍🔥
雞件同花膠都唔少!而且大大件,好足料!

飲料區好多選擇,有餐廳自家岀既花茶果茶
有汽水,令我最欣賞係餐廳有熱飲區,好貼心!

至於火鍋配料都好多選擇
Qr code落單 豬牛雞丸菜 都花多眼亂😍

我極推薦👇🏻
自家製手工香菇雞軟骨餃
(咬落粒粒口感分明,入味又好食)
自家製台灣手工拉麵
(有少少彈牙口感,又特別)
手工黑松露墨魚滑
(好香黑松露味,好爽口,贊👍🏻)

當然肥牛都夠牛味👍🏻其他都ok,起碼每樣都新鮮🥰

最後仲有甜品👉🏻雪糕🍦
係我最愛既movenpick朱古力味同咖啡😍

• 藥膳養生花膠雞涮涮鍋
✅鍋霸今年開幕5週年啦 呢間主打台式嘅養生火鍋長期都大排長龍今次終於同朋友預約咗去食😚平時仼食火鍋最多都係食兩個鐘但最近佢哋仲推出咗自由選擇時間仼食套餐!可以揀食120分鐘 或者係無限時!大家冇睇錯!係無限時啊!!!無限時都只需要係套餐+$40就食到啦😻 好抵食!🔆Prime Grade 牛肩胛肉無限時套餐   $313呢到嘅湯底種類有好多款選擇 真係會選擇困難症㗎!有成20款咁多㗎!😆😆 所以我哋就決定加$48要鴛鴦鍋 可以食到兩款湯底!麻辣蕃茄都會有分牛肉湯底或者雞肉湯底我哋叫咗麻辣蕃茄牛肉湯 & 養生姫松茸雜菌湯前者個湯底就相對上比較濃厚 酸酸哋又帶少少麻辣味牛肉湯唔係淨係用牛骨湯咁簡單而真係有一舊舊牛肉!好足料!😎😎而雜菌湯就真係好鮮好清 同麻辣湯有好強嘅對比!雜菌湯入面除咗有唔同嘅菇菌 仲唔少得姫松茸啦💛要嚟淥菜就一流!呢個套餐跟咗Prime Grade牛肩胛肉同西班牙無激素豬肉片雖然係屬於第一個套餐 但一啲都唔輸洩㗎啲肉質都好靚 薄身淥一淥就食得啦!仲有其他配料例如丸類 菇菌同菜類!種類都幾多選擇 仲有蝦滑 餃子等~前菜有蒜香青瓜同陳醋雲耳 好開胃!仲可以加$48 要炸花枝
✅鍋霸
今年開幕5週年啦 呢間主打台式嘅養生火鍋長期都大排長龍
今次終於同朋友預約咗去食😚
平時仼食火鍋最多都係食兩個鐘
但最近佢哋仲推出咗自由選擇時間仼食套餐!
可以揀食120分鐘 或者係無限時!
大家冇睇錯!係無限時啊!!!
無限時都只需要係套餐+$40就食到啦😻 好抵食!

🔆Prime Grade 牛肩胛肉無限時套餐   $313
呢到嘅湯底種類有好多款選擇 真係會選擇困難症㗎!
麻辣蕃茄都會有分牛肉湯底或者雞肉湯底
我哋叫咗麻辣蕃茄牛肉湯 & 養生姫松茸雜菌湯
前者個湯底就相對上比較濃厚 酸酸哋又帶少少麻辣味
牛肉湯唔係淨係用牛骨湯咁簡單
而真係有一舊舊牛肉!好足料!😎😎
而雜菌湯就真係好鮮好清 同麻辣湯有好強嘅對比!
雜菌湯入面除咗有唔同嘅菇菌 仲唔少得姫松茸啦💛
要嚟淥菜就一流!

雖然係屬於第一個套餐 但一啲都唔輸洩㗎
啲肉質都好靚 薄身淥一淥就食得啦!
仲有其他配料例如丸類 菇菌同菜類!
種類都幾多選擇 仲有蝦滑 餃子等~

前菜有蒜香青瓜同陳醋雲耳 好開胃!
仲可以加$48 要炸花枝丸或者鹽酥雞做小食
呢到好特別有唔同口味嘅shake shake粉
例如麻辣味 紫菜味 芝士味等 可以點鹽酥雞食!

每人仲有一杯雪糕 幾款大牌子都有
仲有雪條或者甜筒添!

地址: 佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓

今日探完屋企人,襯有時間不如打下邊爐,最後揀左位於佐敦的鍋霸吃到飽台式養生火鍋。咁岩撞正鍋霸慶祝開幕五周年,推出咗全新嘅時間自主吃到飽火鍋套餐。客人可以自由選擇120分鐘或者無限時嘅用餐時間,只需加多$40就可以享受無限時嘅美食。如果你選擇120分鐘套餐,7:30前走最平價格只係$219。俾你可以根據自己嘅需求來決定用餐時間。我今次試咗第二級別套餐,主打食品係Prime grade 牛頸脊同埋西班牙黑毛豬。牛頸脊肉質薄滑,有濃郁嘅牛肉香味,配上麻辣湯底,即使唔加任何調料都好味。而令我驚喜嘅係西班牙黑毛豬,佢嘅美味程度令我覺得自己好似食緊優質嘅牛肉,仲帶有一絲油香,令我都點咗豬肉。湯底方面有二十款選擇,我最後選擇咗我平時最愛嘅麻辣牛肉涮涮鍋,除左平時麻辣味,仲有藥繕的味道。手打配料好新鮮,包括手工梅菜豬肉丸、手工黑松露墨魚丸同埋近期流行嘅潮汕豬肉丸等等。每一粒丸嘅大小都啱啱好,俾我可以試多啲種類嘅丸子。手工餃子方面,香菇雞軟骨餃同埋麻辣粟米豬肉餃都好特別。其他配料如台灣鴨血浸落麻辣湯底入味十足,8吋長蟹棒同埋流心爆醬濃芝牛丸都有特色。飲品同甜品方面基本上都有,首推佢地自家出的冬瓜檸檬茶同
其他配料如台灣鴨血浸落麻辣湯底入味十足,8吋長蟹棒同埋流心爆醬濃芝牛丸都有特色。飲品同甜品方面基本上都有,首推佢地自家出的冬瓜檸檬茶同埋山渣而雪糕就有Movenpick揀,仲要有特別的椰子味,對於呢個價位嚟講,我覺得算唔錯了。
如果你選擇第二級別嘅牛肉套餐,每四位就會額外送一碟價值$168嘅手切安格斯prime grade 牛肉。而如果你選擇第三級別嘅牛肉套餐,每兩位就會送一碟價值$168嘅手切安格斯prime grade 牛肉。咁下次要再黎試下第三級先。
知道 鍋霸 開幕5周年🎊 推出全新時間自主吃到飽火鍋套餐!J當然要來探店!😆可以自選120分鐘任食 / +$40 無限時任食!而且離座入座時間自主!用餐時間由自己決定!😆 仲有20款養生火鍋湯底選擇 (單鍋 +$0 / 鴛鴦鍋 +$48) 🍲 最抵食的 LV 1 Prime Grade牛肩肉及西班牙無激素豬肉片120分鐘吃到飽套餐,若7:30pm前離座的話,只需要 $219起入座後,店員會送上前菜小食,有手拍青瓜、麻辣木耳、Shake Shake鹽酥雞和Shake Shake花枝丸。選了藥膳椰子雞涮涮鍋 x 藥膳養生花膠雞涮涮鍋,2款味道都好濃郁!而且十分足料!尤其是藥膳椰子雞涮涮鍋,絕對必點!😋 同時都聽到鄰座食客大讚麻辣蕃茄牛肉涮涮鍋,下次有機會的話J都order!飲品方面,除了紙包裝、支裝、罐裝茶飲及泰國梳打水外,仲有酸香開胃的烏梅山楂茶、甜甜酸酸的台灣黑糖冬瓜檸檬茶及2款冷泡茶(四季春茶、桂花烏龍茶) ,4款鍋霸自家茶飲都不錯!而且更有暖飲櫃。甜品方面(每人限叫一件) ,除了Häagen-Dazs雪糕、Mövenpick雪糕、Dreyer’s雪糕外,仲有 kitkat雪糕批。

🌟 LV 2 美國 Prime Grade 極上牛頸脊及西班牙伊比利亞黑毛豬吃到飽養生火鍋套餐🍲

(星期五至星期日,公眾假期及前夕每位 +$10)

✨ 7:30pm前離座
$299 (120 mins) / $331 (無限時)

✨ 正價時段
$373 (120 mins) / $413 (無限時)

✨ 9:30pm後入座
$318 (120 mins) / $352 (無限時)

✨ 鍋霸 LV 2 吃到飽套餐 ✨
每4位額外送多一碟 $168 手切安格斯prime grade 牛肉

✨ 鍋霸 LV 3吃到飽套餐 ✨
每2位便送多一碟$168既手切安格斯prime grade 牛肉

_______________

鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (莊士倫敦廣場) (佐敦)
佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓

_______________
5天前 0 瀏覽
- 鍋霸吃到飽台式養生火鍋 @ 佐敦 -不嬲放題火鍋大家都預咗要限時食,但鍋霸開幕五周年呢段時間出咗新優惠🤩除咗有全新既吃到飽火鍋套餐,最平$219就可以食足2個鐘🤩最特別既優惠係加$40竟然可以唔限時任食😱今次同朋友揀咗第一級既Prime Grade牛肩胛肉同西班牙無激素豬肉片。如果揀第二級既牛肉套餐,四位一齊去就送多一碟$168既手切安格斯prime grade 牛肉🫣揀第三級既話,只要兩位就會送一碟!🫢淨係揀湯底已經超多選擇,樣樣都想試,好難揀🤣最後我哋揀咗麻辣蕃茄牛肉同埋養生姬松茸什菌湯底,一上枱已經見到2款湯底都好足料🤩我哋仲試咗佢既前菜同小食。2款小食係拍青瓜同雲耳,帶有微辣,幾開胃。小食有鹽酥雞同花枝丸,佢仲放咗幾款粉俾大家Shake🤣2樣小食都炸得香脆😋飲品除咗最普通既汽水同罐裝飲品之外,仲有佢哋自家沖既茶,好多選擇😆配料選擇好多😆 海鮮新鮮,每日有是日海鮮選擇,我哋今日就有沙白,size一d都唔細,估唔到放題海鮮質素有咁高!菜都有好多選擇🙂‍↕️餃子方面,佢最特別既款式係香菇雞軟骨餃,有菇既餃就不嬲都好食🤣加埋雞軟骨仲多咗d脆口既口感🤣最後一人仲可以叫杯雪糕,由Haag
- 鍋霸吃到飽台式養生火鍋 @ 佐敦 -

最後一人仲可以叫杯雪糕,由Haagen Dazs到Movenpick都有,而且有多款口味揀🙂‍↕️
5天前 0 瀏覽
朋友話鍋霸開幕五周年,推出全新時間自主吃到飽火鍋套餐,可揀120分鐘或無限時。鍋霸位於莊士倫敦廣場6樓。選擇第二個級別牛肉套餐 ,每四位額外送手切安格斯prime grade 牛肉,選擇第三個級別牛肉套餐,每兩位送手切安格斯prime grade 牛肉,仲有多款養生湯底可供選擇。座位非常闊落,仲有卡位。飲品選擇多,仲有自家製冷泡茶。鹽酥雞、花枝丸外脆內軟,配上四款調味粉,食出四種味道。養生姬松茸雜菌、養生蟲草花桃膠雞非常足料,味道濃郁,花膠營養高,含豐富膠質、女士養顏珍品。無激素豬肉片口感柔軟,肉汁豐富,有咬口。肥牛片油脂分布平均,肉質爽滑,甘香味濃。脆鯇魚片、脆骨腩、白鱔片海鮮種類多,而且非常新鮮。麻辣鴨血鴨血彈牙,軟嫩入味,火鍋絕佳選擇。 唐生菜、羽衣甘藍蔬菜新鮮翠綠,非常健康。甜品每人有雪糕一份,推介椰子味。
鍋霸位於莊士倫敦廣場6樓。
座位非常闊落,仲有卡位。
飲品選擇多,仲有自家製冷泡茶。
鹽酥雞、花枝丸
外脆內軟,配上四款調味粉,食出四種味道。
養生姬松茸雜菌、養生蟲草花桃膠雞
非常足料,味道濃郁,花膠營養高,含豐富膠質、女士養顏珍品。
無激素豬肉片
口感柔軟,肉汁豐富,有咬口。

肥牛片
油脂分布平均,肉質爽滑,甘香味濃。
脆鯇魚片、脆骨腩、白鱔片
海鮮種類多,而且非常新鮮。
麻辣鴨血
鴨血彈牙,軟嫩入味,火鍋絕佳選擇。
唐生菜、羽衣甘藍
蔬菜新鮮翠綠,非常健康。
甜品每人有雪糕一份,推介椰子味。
  • 雪糕
5天前 0 瀏覽
今日同老公食台式養生火鍋,叫左Prime牛頸脊吃到飽餐!我地揀左椰子雞鍋,雞肉好嫩滑,椰子香味勁鮮甜,呢個湯底好好飲!PRIME肥牛片油花多但又唔會太肥膩,油香肉嫩,Prime Grade安格斯牛頸脊肉質鮮嫩爽滑,牛肉味真係超濃郁,性價比真係超高沙茶牛肉配埋濃郁嘅沙茶,非常濃郁,仲好香口惹味,原來沙茶牛肉打邊爐係咁有驚喜仲有好多火鍋配料可以無限追加!我地都叫左台灣鴨血、帆立貝、香菇貢丸、魚片頭..仲有足八吋長蟹棒我地仲叫左雜菇拼盤,鮮淮山、鮮腐竹、唐生菜同埋羽衣甘藍等等,真係食到好飽!甜品仲有好多選擇,仲有我最鍾意食嘅movenpick雪糕餐廳舒適寬敞,上菜速度快,餐廳店員服務態度友善!仲有幾多唔同暖嘅飲品供應
甜品仲有好多選擇,仲有我最鍾意食嘅movenpick雪糕
2024-09-09 0 瀏覽
上星期我哋經開佐敦,醒起朋友話鍋霸開幕五周年推出咗新套餐,味道唔錯又抵食,我哋一於去試試佢!😋🍽️美國Prine Grade極上牛肩胛及西班牙無激素豬肉片 $313 (無限時套餐)湯底我哋揀咗養生醉雞,花雕香味非常濃郁,勁吸引🤤佢同好多肉嘅味道都好夾,滾熟嘅牛肉帶上花雕香,食到停唔到!🤪牛肩胛油脂都多,味道唔錯😋不過略嫌切得太薄,好易會斷開,打卡效果無咁好🙈反而我哋最欣賞係個雞肉,份份都係髀位,肉質嫩滑有口感,仲吸引晒花雕酒嘅味道🥰海鮮方面,我哋嗌左啲蝦同蜆。蜆好有驚喜🤩上碟嗰時仲郁緊,非常新鮮,食落都好鮮甜無沙👍🏻👍🏻跟餐會送一份小食,另有梅子、香辣、海苔同芝士4款shake shake粉提供。可以shake出啱自己口味嘅鹽酥雞,好玩又好食🤪甜品方面,有Haagen-Dazs, Dreyer’s同Movenpick嘅共十幾款雪糕,選擇都幾多☺️由於我哋食得早,19:30前就離座,所以有8折優惠,最後人均唔過$300😋嫌兩個鐘唔夠,加$40可以變無限時,想食幾耐就幾耐👍🏻(含服務費)味道😋 7/10性價比💰 8.5/10環境🔎 7.5/10服務🫶🏻 7/10打卡指數📸 6.5/10٩(˃̶͈̀௰

(含服務費)

味道😋 7/10
性價比💰 8.5/10
環境🔎 7.5/10
服務🫶🏻 7/10
打卡指數📸 6.5/10
٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 推薦指數🥰 7.5/10
呢間台式火鍋最大特色係可以自主時間打邊爐,可以揀2小時任食或者加$40就可以無限時任食,坐到0000😂 如果19:30離座最平$219。而今次就食咗Level 2 嘅Prime grade極上牛頸脊、西班牙伊比利亞黑毛豬 ($373)。💪🏻 藥膳椰子雞鍋、藥饍養生花膠雞鍋椰子湯底椰子香味都突出,用黎淥牛肉都會食到椰子香味😋 而花膠雞嘅花膠大大塊,係偏硬身嘅花膠,可以淥一段時間。特別一提湯底嘅雞肉都好滑身,味道都唔錯😚💪🏻 美國Prime grade極上牛頸脊、西班牙伊比利亞黑毛豬極上牛頸脊嘅肉同脂肪都比較平均,所以食落口感好淋,亦有微微牛香🤤 另外,西班牙伊比利亞黑毛豬好薄身,脂肪較多,所以食落都係好淋,有微微豬味!💪🏻 海鮮海鮮包括有海蝦、蜆,魚片等等,海蝦同蜆都算鮮,蝦肉食落彈牙,易剝殼😛 蜆肉漲卜卜,肉汁多。💪🏻 火鍋配料餐廳嘅火鍋配料都非常多,基本打邊爐配料,如:響玲、芝心丸、爆汁牛丸、芝士腸等都有齊,亦有好多係餐廳自己手打啲丸類,例如:手打墨魚丸/墨魚滑、手打豬肉丸、手工菜肉雲吞等。💪🏻 Shake Shake 炸物餐廳亦送每人一客Shake Shake鹽酥雞/花枝丸,有4種

💪🏻 藥膳椰子雞鍋、藥饍養生花膠雞鍋

💪🏻 海鮮

💪🏻 火鍋配料

💪🏻 Shake Shake 炸物
餐廳亦送每人一客Shake Shake鹽酥雞/花枝丸,有4種唔同shake shake粉(例如芝士、紫菜…)去調味!

餐廳最後亦送每人一杯雪糕,包括有Movinpick😚

而家鍋霸開業5週年,如果買Level 2套餐會每4人送1碟手切安格斯prime grade牛肉 ($168),如果係Level 3 則每2人送1碟。

味道:8/10
性價比:6.5/10
食住瘦指數:💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻/5
  • Prime Grade安格斯牛頸脊
2024-09-05 343 瀏覽
好耐冇打邊爐喇🔥問朋友有邊間放題好推介🫡佢諗都冇諗就答左我鍋霸🤝🏻旺角佐敦都有分店🙂‍↔️對我嚟講極方便🫶🏻最好嘅位係五周年優惠🤣2小時任食加大概$40就可以變無限時任食😜用餐時間自己話事,7:30前埋單離座最平$219就有交易🤑-最正嘅係有勁多湯底揀😈第一次見到menu總共有20個湯底揀🤩有選擇困難症嘅大家一定好煩惱😛我最後要左鴛鴦鍋🍲藥膳椰子雞同埋田園蕃茄雞肉濃湯🤤湯底超級濃郁🤓就連加湯嘅湯都係雞湯😎-主食牛肉同埋豚肉都勁啱我🫶🏻唔會好多脂肪🤓啱晒怕肥嘅我👉🏻👈🏻-飲品冷熱都有齊🫡唔想飲汽水可以飲自家茶或者攞茶包沖🫖啱晒大人小朋友一齊嚟食🧑‍🧑‍🧒‍🧒-仲有唔同嘅優惠推廣進行中🤘🏻🔥第二級套餐 (每四位額外送多一碟價值$168嘅手切安格斯prime grade 牛肉)🔥第三級套餐(每兩位便送多一碟價值$168嘅手切安格斯prime grade 牛肉)
最正嘅係有勁多湯底揀😈
仲有唔同嘅優惠推廣進行中🤘🏻
2024-09-02 312 瀏覽
話說最近去完旅行返嚟,唔知係唔係食得太多好嘢,開咗個胃,返到嚟好想瘋狂食好嘢,今日就去咗位於莊士敦廣場6樓嘅鍋霸任食台式火鍋,因為我哋比較早去到,所以都唔算好多人,但係食食吓啲人客開始嚟嘅時候,都幾爆下。因為我哋通常食任食都比較少食肉,所以今日就淨係揀咗Level one,包肥牛同豬肉片,7:30pm前離坐仲可以$219一位,性價比都幾高下。見到佢其他食物種類都好多,基本上每樣叫一份都已經飽晒。最特別嘅係佢呢一度有好多手打嘅肉丸,細細粒咁好彈牙而且好特別。而今次我哋就叫咗個鴛鴦火鍋,分別係椰子雞鍋同麻辣雞鍋,佢入邊真係有好多滑雞,而且味道都相當台式,作為湯底嚟講相當唔錯。

2024-09-01 278 瀏覽
今日去咗呢間無限時火鍋! (話說covid 時期我已經食過,無限時比你仼坐真係正!💯💯)無限時只需加$40,又或者120分鐘又得鍋底超多選擇,花多眼亂 🙊樣樣都想食主打養生鍋,我哋就叫左藥膳竹笙雜菌鍋,茹既火鍋超香,而且勁多竹笙 🙌🏻🙌🏻 正至於牛呢,因為我哋叫咗level 2, 牛頸脊無得頂! 🤤請無限encore !!! 厚薄啱啱好,牛味好出但肉質軟棉!🫶🏻咁既價錢,咁既質素,我覺得已經超水準!另外,值得一提係,佢個signature shake shake 炸物,可以揀鹽酥雞或者花枝丸,又或者一半一半有紫菜,芝士, 香辣,同梅粉 比你shake 🤤 又有得玩又有得食野飲方面,有好幾款少見既台灣飲品 ,同好多款冷泡茶,絕對有誠意!最後,千祈唔好唔記得每人一個雪糕 Haagen Dazs, movenpick, dreyers 仼君選擇!
無限時只需加$40,又或者120分鐘又得

鍋底超多選擇,花多眼亂 🙊樣樣都想食

2024-09-01 227 瀏覽
真材實料自己俾錢係食㗎呢間位於佐敦莊士敦道廣場好容易搵得到第一次自費過嚟食,其實真係幾唔錯嘅一家大細同屋企人佢哋原來有好多嘅食物款式㗎除咗黃牛有幾種之外都有好多唔同嘅肉丸我哋嗌咗好多碟啊佢哋啲肉丸好特別同埋真係好爽口㗎,我覺得啲湯底都好正㗎,我哋揀咗椰子湯底好香好甜配上我哋可以自己加調味劑真係好正仲有佢哋啲飲品仲可以任均俾我哋選擇我哋就嗌咗凍茶希望可以紓緩吓個肚啦等我哋食多啲嘢呀嘛我哋仲可以免費每人送一杯雪糕添好多口味㗎
真材實料自己俾錢係食㗎
2024-09-01 0 瀏覽
任食火鍋食到飽既舖頭開得十分之多大部分既湯底都系啲湯包湯底今次試到依間既湯底一啲唔馬虎主打台式養生鍋底一入店好大好闊落間隔好舒適,坐得舒服店員既服務態度要比五粒星超級有禮貌,服務周到外面既醬料,飲品區一應俱全其他既就電子code落單一坐底揀完牛肉同湯底就先比小食涼拌同炸物都好得肉料揀左-prlme grade美國安格斯湯底方面要左鴛鴦鍋揀左-蟲草花桃膠雞鍋,好清甜拼-胡椒豬肚雞鍋,好濃香好足料,雞肉都好多之後配料-海鮮,手打丸,手包餃同好多正常鍋物都應有盡有

任食火鍋食到飽既舖頭
開得十分之多
大部分既湯底都系啲湯包湯底
今次試到依間既湯底一啲唔馬虎
主打台式養生鍋底

一入店好大好闊落
間隔好舒適,坐得舒服
店員既服務態度要比五粒星
超級有禮貌,服務周到

外面既醬料,飲品區一應俱全
其他既就電子code落單

一坐底揀完牛肉同湯底就先比小食
涼拌同炸物都好得
肉料揀左-prlme grade美國安格斯
湯底方面要左鴛鴦鍋
揀左-蟲草花桃膠雞鍋,好清甜
拼-胡椒豬肚雞鍋,好濃香
好足料,雞肉都好多

之後配料-海鮮,手打丸,手包餃
同好多正常鍋物都應有盡有