車仔麵的幸福 hui ceci等級32018-12-05134 瀏覽 關注 本來諗住食番個平凡的車仔麵,怎料有這麼大的驚喜...下午茶的時候,吃番個車仔麵,人生一大享受,我叫了個雞翼尖,蘿蔔,腸仔幻麵...食落幾好,湯底很好,應該係自家製的味道...而蘿蔔入晒味,好好食,雞翼尖則做到平時要求,很易咬開,還有腸仔吸入了少少湯汁,咬果陣有少少滲出黎的效果,幾好...最後,小時候已經發現士瓜灣其實有很她味的店舖,雖然多數細細間,但一定要去試試...…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享車仔麵的幸福 金牌麵將軍 https://s.openrice.com/QrbT00MOn00檢舉 張貼 評分--味道4環境4服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
誠意早餐 肥仔良等級22018-07-17225 瀏覽 關注 收你30蚊嘅早餐, 你點都估唔到有即燒牛肉畀你, 呢間嘅招牌早餐沙嗲安格斯牛肉麵, 即叫即製,即燒牛肉, 再加上好重花生味嘅沙爹汁, 感覺好似食梗九龍城方x榮記火鍋一樣, 真係唔係四圍可以食到。 仲有一份炒滑蛋多士,冰鎮奶茶或咖啡, 收你咁嘅價錢,真係冇得輸。 再加上兩個經常面露陽光笑容既老闆仔, 令人有賓至如歸嘅感覺, 未試過值得黎試下。餐廳位處土瓜灣巷仔,比較難搵, 其實就係天光道對面。 衰在禮拜日休息, 想放假同老婆黎嘆下早餐都唔得。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享誠意早餐 金牌麵將軍 https://s.openrice.com/QrbT0WKul00檢舉 張貼 評分4味道3環境4服務5衛生5抵食推介美食沙嗲安格斯牛肉麵用餐途徑堂食
不錯車仔麵 Hellokitty 2011等級32018-06-21154 瀏覽 關注 屋企附近新開車仔麵,在横街要細心留意才找到,下次可试其它。豬手頗入味,再淋一點更好,湯底也不錯~没味精,試金牌辣汁都幾辣炸魚皮很脆,份量小了一點豆漿有豆味吾太甜…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享不錯車仔麵 金牌麵將軍 https://s.openrice.com/QrbT06zMN00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食用餐途徑堂食
多款車仔面 小KAN等級12018-06-06124 瀏覽 關注 今日約左朋友係土瓜灣,但又未夠鐘咁岩又見到間車仔面新開張🎊,就走入去試下, 順便入去涼下冷氣😛裡面環境都幾舒服,坐底之後入面做既姐姐好耐心咁講畀我知點樣收費,好有禮貌。因為唔係好肚餓,所以我剩係叫左 麻辣豬耳 ,蒜泥白肉 、雞腎、咖哩魷魚,四個餸都好入味,特別係蒜泥白肉,咸味岩岩好 ,d蒜蓉好正👍🏻豬耳少少麻辣,好野味,雞腎唔太靱,係咖哩魷魚如果再辣多少少就仲好,價錢都幾低食,真心覺得好有誠意既車仔面😘…查看更多+ 1以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享多款車仔面 金牌麵將軍 https://s.openrice.com/QrbT0RCSk00檢舉 張貼 評分4味道4環境5服務4衛生4抵食用餐途徑堂食
非常就腳的車仔麵店 ElaineSan等級22018-06-01195 瀏覽 關注 我覺得比較就腳嘅車仔麵有一間新開張啦🎉本人覺得這間車仔麵環境舒適 又就腳 喺巴士站隔離好方便 大家可以經過一試今日叫咗個豬手豬皮竹笙油麵腩汁試下, 豬手 我覺得ok嘅如果鍾意食淋啲呢呢個就比較冇咁淋, 豬皮都好乾淨 幾好食 竹笙都非常爽口!之前試過佢嘅甜酸齋都好好食,本人鍾意食甜酸齋配車仔麵係一件非常好好食嘅事, 但佢今天沒有唯有下次再食過都試過蠔油冬菇炆得幾好食嘅總括嚟講 都比較抵食 28蚊兩餸一麵 35蚊三餸一麵…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享非常就腳的車仔麵店 金牌麵將軍 https://s.openrice.com/QrbT0ZhWk00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食推介美食豬手豬皮竹笙車仔麵$38用餐途徑外賣自取