2020-12-06
今日經過大角咀,見到一間小店叫juicy burger, 於是抱住試下既心態入去,點知有驚喜小店面積吾大,裝修都係以簡約為主,不過都吾少人幫襯,好期待小店內燈光光猛,見到廚師們都十分用心咁整緊野食,未食已經聞到香味了仲有d可愛既擺設當然吾少得最重要既點餐環節,真係樣樣都好吸引,選擇困難的我最後簡左兩款招牌醬堡等左一陣,熱辣辣既川式麻辣醬堡就食得啦,大大個份量十足!用左澳洲嚴選草飼牛肉,食落果然係吾同d, 好有牛味,而且一d都吾會韌,再加上川式麻辣醬,成個包好惹味,果種麻辣既香味係口入面揮之不去,再加上蕃茄同靑瓜,成個口感十分豐富跟餐叫左意大利檸檬梳打同鮮果盒。檸檬梳打入口酸酸地,可以解膩。食下鮮果又可以保持健康呢個和風柚子照燒醬堡亦係驚喜之作,用左一隻蒙特利積芝士,仲有柚子照燒醬,呢個包既口感比較清新,同川味麻辣醬堡有一個好強烈既對比,但兩款我都好鐘意粗薯條幾時都係咁吸引,仲要係即炸,十分香口小店出品果然有驚喜,食得出係用心制作,值得繼續支持
小店面積吾大,裝修都係以簡約為主,不過都吾少人幫襯,好期待
仲有d可愛既擺設
粗薯條幾時都係咁吸引,仲要係即炸,十分香口
小店出品果然有驚喜,食得出係用心制作,值得繼續支持