2025-07-01
上星期約咗靚女打邊爐🍲但我唔食得辣,就搵下有其他湯底選擇嘅餐廳~俾我搵到呢間餐廳,依家仲做緊半價😍胡爐醉八鮮鍋🍲有鮑魚、花膠、海蝦🦐、花枝片、青口、蜆等海鮮,職員會即場炒香海鮮🔥,再加入廚師熬煮嘅龍蝦湯底,職員建議我哋打邊爐前飲碗湯先🦞極上手切牛頸脊🥓入口即溶,牛味十足,好好味😋廣島蠔🦪隻隻都大隻又飽滿,味道鮮甜🫶🏻鮮蝦滑🦐墨魚滑🦑個人覺得鮮蝦滑好食啲,啲蝦無完全打成滑,仲有啲蝦肉,口感彈牙🫶🏻叫埋娃娃菜和飲品,埋單只係8百幾,真係好抵食🤩仲有一定要讚係職員服務非常周到👍🏻好照顧客人所需,態度友善良好❣️值得再去!*・゜゚・*:.。.☻.。.:*・☆・*:.。. ☻.。.:*・゜゚・*😋#kellydiscovery_food 🫶🏻#kd_food_tst🫶🏻#kd_food_尖沙咀#尖沙咀美食 #尖沙咀打卡 #尖沙咀餐廳#尖沙咀打邊爐 #尖沙咀火鍋 #打邊爐 #火鍋 #烚下烚下 #海鮮鍋
胡爐醉八鮮鍋🍲
極上手切牛頸脊🥓
入口即溶,牛味十足,好好味😋
廣島蠔🦪
隻隻都大隻又飽滿,味道鮮甜🫶🏻
鮮蝦滑🦐墨魚滑🦑
😋#kellydiscovery_food