2025-05-24 77 瀏覽
在天后美城花園的「酒屋一杯喜」,日本居酒屋風格🏮,超寬敞座位+有吧枱位,適合三五知己小酌嘗鮮~🔸吉列蠔$88有四件裹上金黃薄脆的日式麵包糠現炸上桌!外皮酥脆不油膩,咬開後蠔肉飽滿爆汁,鮮甜海味瞬間湧出,搭配他他醬🔸爆蔥吞拿魚蓉 $48🔸蟹羔蟹肉 $48都為自家製玉子燒串系列😍厚切玉子甜而滑🥹 yummy 🤤 🔸刺身沙律 🥗 $158三文魚、蟹籽🦀、三文魚籽、油甘魚刺身等鋪滿整碗😍搭配蕃茄、新鮮沙律菜,淋上柚子醋更開胃🔸辣味鐵火卷 $108以辣味明太子醬為亮點,結合左吞拿魚身製成的鐵火卷🔸雞頸 $42選用雞頸部位稀有軟骨與肉質,炭火直烤後外皮焦脆,肉質彈牙且帶有獨特油脂香氣。師傅掌握火候精準,確保肉🔸七里香 $62即係雞屁股,經細心處理去除異味,炭烤後外皮酥脆如薄紙,內層油脂化開,膠質豐潤🔸免治雞肉棒 $68手打雞肉混入軟骨粒超有口感!戳破蛋黃瞬間流心,蘸滿蛋液+燒烤醬的雙重享受😋🔸墨魚香腸 $42鹹香味好出~口感彈牙🔸豚肉泡菜鍋 $128足料既泡菜鍋,有豆腐、冬菇、白菜、金菇泡菜味道唔會過重,豚肉片份量十足❣️🔸柚子鹽味叉燒拉麵 $88柚子鹽味無諗過咁濃呀~日式叉燒肥瘦均勻,煮得軟嫩🤤個

🔸吉列蠔$88
有四件裹上金黃薄脆的日式麵包糠現炸上桌!

🔸爆蔥吞拿魚蓉 $48
🔸蟹羔蟹肉 $48
都為自家製玉子燒串系列😍
厚切玉子甜而滑🥹 yummy 🤤

🔸刺身沙律 🥗 $158
三文魚、蟹籽🦀、三文魚籽、油甘魚刺身等鋪滿整碗😍
搭配蕃茄、新鮮沙律菜,淋上柚子醋更開胃

🔸辣味鐵火卷 $108
以辣味明太子醬為亮點,結合左吞拿魚身製成的鐵火卷

🔸雞頸 $42

🔸七里香 $62

🔸免治雞肉棒 $68

🔸墨魚香腸 $42
鹹香味好出~口感彈牙

🔸豚肉泡菜鍋 $128
足料既泡菜鍋,有豆腐、冬菇、白菜、金菇
泡菜味道唔會過重,豚肉片份量十足❣️

🔸柚子鹽味叉燒拉麵 $88
柚子鹽味無諗過咁濃呀~
日式叉燒肥瘦均勻,煮得軟嫩🤤
個溫泉蛋♨️都大讚呀~

天后發現高質日式居酒屋‼️串燒、刺身、佐酒小食都勁高質之餘兼且拉麵都一樣咁出色⁉️🔸燒明太子作為佐酒菜超出色😍 味道濃郁,外焦內嫩,鹹香可口🫢 雖然就咁食可能會比較鹹,但配搭埋爽脆清甜嘅青瓜就完美中和咗😆🔸牛汁大根蘿蔔吸收左牛汁的精華,軟滑入味,配合牛肉的香氣,真係好夾🥰 個湯雖然唔多,但都必須要飲晒🤭🔸刺身沙律新鮮的刺身配上清爽的沙律,口感清新,特別適合而加炎熱嘅天氣食😮‍💨 而且角切刺身既份量都好多,絕對唔戲場,面頭嘅Toppings 擺得好靚好鮮艷,打卡一流🔸刺身盛合5點係廚師精選每日唔同嘅刺身五款。今日就有帶子、赤身吞拿魚、三文魚、大蝦同埋真鯛。每種質量一流,鮮味十足😍😍 尤其欣賞帶子刺身,超級鮮甜同埋冇渣;真鯛肉質都好彈牙,而且鯛魚味喺口入邊好耐都唔散🤭 三文魚好肥美,而且大蝦超級鮮甜🥹🔸串燒鹿兒島黑豚五花腩:肉質豐腴,油脂分布均勻,燒得剛好,超好味! 雞肝:外脆內滑,味道濃厚,喜歡內臟的朋友一定要試! 厚切牛舌:口感彈牙,肉味濃郁👍🔸魚介豚骨叉燒拉麵湯底好濃郁,叉燒軟滑,魚介的鮮味提升了整碗拉麵既層次感。好欣賞嘅係雖然呢間餐廳主打居酒屋、串燒同埋刺身,但係竟然拉麵都做到咁出
天后發現高質日式居酒屋‼️
串燒、刺身、佐酒小食都勁高質之餘
兼且拉麵都一樣咁出色⁉️

🔸燒明太子

🔸牛汁大根

🔸刺身沙律

🔸刺身盛合5點

🔸串燒
雞肝:外脆內滑,味道濃厚,喜歡內臟的朋友一定要試!
厚切牛舌:口感彈牙,肉味濃郁👍

🔸魚介豚骨叉燒拉麵
湯底好濃郁,叉燒軟滑,魚介的鮮味提升了整碗拉麵既層次感。好欣賞嘅係雖然呢間餐廳主打居酒屋、串燒同埋刺身,但係竟然拉麵都做到咁出色,媲美出邊主打豬骨濃湯嘅拉麵舖,真係好難得🤩🤩

有日放假去開天后,見橫街有間日本菜都幾多人食,午市套餐仲免加一tim💰岩哂附近番工既打工仔午市(免加一)🥚茶碗蒸、麵豉湯主菜都會包呢2款,茶碗蒸好滑,仲有蟹肉好有誠意,好鮮美🦀麵豉湯亦有蜆肉💯🐋5點刺身定食配牛肉烏冬 $168刺身🐟有油甘魚、扇貝、赤蝦🦐、白身魚、八爪魚🐙全部都切得好厚身,口感好好、夠新鮮☺️牛肉烏冬🐮🍜牛肉都算多、有肉味,烏冬是亮點💡係比平時食更粗身,更有靭勁同咬口,正🍱燒鯖魚便當 $78有燒鯖魚、炸三文魚鮫、日式薯餅、沙律超值之選💯勁多嘢食,而且夠晒飽肚🫃🏻,炸物夠熱夠脆,鯖魚好大條,魚肉肉質有彈性唔會霉🉐,配埋檸檬🍋同醬汁,酸酸甜甜好好送飯🥳,推介overall:餐廳裝修同音樂好有居酒屋既氣氛🍢夜晚仲會有live band好好feel🏮,岩哂同朋友黎食串燒飲下酒🍻記得openrice訂座仲有9折

午市(免加一)
🥚茶碗蒸、麵豉湯

🐋5點刺身定食配牛肉烏冬 $168

🍱燒鯖魚便當 $78
有燒鯖魚、炸三文魚鮫、日式薯餅、沙律

overall:

2025-05-17
午餐
2025-05-21 53 瀏覽
🔹️今日到天后清風街 “酒居一杯喜” 午餐🍶 店內環境舒適、設有多坐位🪑 食物精緻美味😋 店員有禮、高效率👩🏻‍💼👩🏻‍💼價錢親民💰🔸️和牛漢堡定食🐮🍱和牛漢堡脂肪分佈平均、肉質鮮嫩、入口溶化, 香濃牛肉味, 把溫泉蛋與和牛混合, Wow.., 好鮮香, 還有新鮮脆嫩沙律菜🥗🔸️角切魚生丼🐟🍲角切魚生材料豐富, 有三文魚、油甘魚、魚籽、青瓜、玉子和蟹籽, 魚生鮮甜肥美、油脂充足, 配上日本珍珠米, 口感軟糯Yummy🥢💫每款定食配上麵豉湯🥣和茶碗蒸🍵麵豉湯鹹度剛好, 熱騰騰茶碗蒸口感幼滑🤤

🔸️和牛漢堡定食🐮🍱

🔸️角切魚生丼🐟🍲

💫每款定食配上麵豉湯🥣和茶碗蒸🍵
麵豉湯鹹度剛好, 熱騰騰茶碗蒸口感幼滑🤤

午餐
✨沙甸魚乾 $48烤到脆卜卜,送酒一流🍶 ✨ 明太子小龍蝦沙律 $68明太子鹹香爆棚,小龍蝦肉爽甜,撈勻食超開胃~ ✨九州煙燻雞刺身 $138雞肉好嫩滑,食落好似煙燻三文魚 但同時又帶點雞嘅香味😆✨鐵板大板燒 $88正宗關西風,海鮮料多到瀉,木魚花仲識跳舞㗎💃 ✨魚介豚骨拉麵 $98湯底濃而不膩,叉燒淋到入口即化🍜 ✨串燒系列▫️雞中翼 $45燒到好岩岩好,帶少少鹽味▫️牛肉芫荽卷 $68牛肉好多汁,芫荽味不太重▫️墨魚香腸 $42 香腸入面有啲彈牙嘅墨魚粒

✨沙甸魚乾 $48
烤到脆卜卜,送酒一流🍶

✨ 明太子小龍蝦沙律 $68
明太子鹹香爆棚,小龍蝦肉爽甜,撈勻食超開胃~

✨九州煙燻雞刺身 $138
雞肉好嫩滑,食落好似煙燻三文魚 但同時又帶點雞嘅香味😆

✨鐵板大板燒 $88
正宗關西風,海鮮料多到瀉,木魚花仲識跳舞㗎💃

✨魚介豚骨拉麵 $98
湯底濃而不膩,叉燒淋到入口即化🍜

✨串燒系列
▫️雞中翼 $45
燒到好岩岩好,帶少少鹽味
▫️牛肉芫荽卷 $68
牛肉好多汁,芫荽味不太重
▫️墨魚香腸 $42
香腸入面有啲彈牙嘅墨魚粒
2025-05-18 35 瀏覽
👩‍❤️‍💋‍👨週年紀念日👰🏻‍♀️🤵🏼老公揀左同我食日本菜🇯🇵因為我地食飽飽要去聽音樂會🎶所以好早就已經到達餐廳🍴🍣餐廳裝修好似去咗日本居酒屋🏮我哋被安排坐吧枱位置❤️可以睇住師傅做壽司🍱感覺唔錯呀💯🥗剌身沙律:呢個刺身沙律嘅顏色都襯得好靚呀😍驟眼睇落去好似一個花環咁靚🌼入邊有好多新鮮嘅蔬菜同埋角切嘅刺身添👍係清新又新鮮嘅味道👅🦐川海老唐揚:細細隻嘅蝦仔炸到脆卜卜🔥入口又香又脆❤️一啖一隻😍基本上係成隻蝦由頭到尾都可以食晒😋好惹味😛佐酒小食😚食唔停口呀🥳🍡串燒:叫咗三串串燒試吓🔥牛舌串燒好軟嫰✅好厚身👍雞皮串燒炸得好香脆🔥最特別嘅係呢個九州產嘅橫膈膜串燒😍雞嘅橫膈膜入口嘅口感係好爽💯燒到脆卜卜又有咬口🔥好惹味🥳🍣刺身盛合5點:五點刺身款款都好新鮮💯仲好鮮甜添😋我自己最鍾意就係帶子刺身😍入口不單止嫰滑✅仲鮮甜到不得了💯🍜濃醬油豚骨味叉燒拉麵:拉麵個湯底夠濃郁🔥拉麵質地爽口彈牙😛叉燒份量多✅呢碗性價比好高🥳🥬鐵板塩汁炒椰菜:炒椰菜就食得多😍用鐵板炒嘅椰菜就真係第一次食🔥炒完嘅椰菜仲帶有清甜味道👅又爽口✅椰菜喺個鐵板上面keep住熱辣辣🔥好正👍

2025-05-16 45 瀏覽
琴日去咗間氣氛感十足嘅居酒屋,成間餐廳嘅裝修好有日本feel,仲要有大大個螢幕播住日文歌,人流都幾多,中午坐爆晒人,佢哋個定食包埋前菜、湯,份量幾大,我覺得幾抵食牛肉壽喜燒定食 $138佢哋個壽喜燒定食甜甜地,都幾多牛肉,仲有隻滑嘟嘟嘅蛋,幾暖笠笠豚肉泡菜鍋定食 $108佢哋呢個泡菜豚肉鍋,個湯底好濃郁,但係唔會話太辣,豚肉每一塊都細細塊,幾易咬巨峰提子梳打 $12鍾意佢哋用酒杯去裝住梳打,成個感覺Level up乳酸梳打 $12

牛肉壽喜燒定食 $138

豚肉泡菜鍋定食 $108

巨峰提子梳打 $12
鍾意佢哋用酒杯去裝住梳打,成個感覺Level up

乳酸梳打 $12
2025-05-16 39 瀏覽
食物質素不過不失,但價錢overpriced 得好厲害,尤其是開瓶費用。5人晚餐,人均約$1000。呢個價錢有更多食物質素和環境更好的選擇。環境狹窄,訂4人後來轉5人,侍應稱full booking不能拍多一張枱。如果真係full book會明白,但一直食到最後埋單隔離張4人跟2人枱都一直無客坐。整體晚餐體驗一般。
2025-05-15
2025-05-12 27 瀏覽
天后都幾多高質食店隱藏依間小店距離地鐵站雖然唔算遠就系偏入啲既小角位,但不算難揾地方唔系好大,但都可以坐到唔小人燈光偏暗,舒適,岩人小小傾下計居酒屋就一定要叫啲餐前小食-川海老唐揚,咸脆香口-沙甸魚乾,魚香味濃,非常特別-牛油果三文魚沙律,好滑好creamy 之後到刺身-特盛刺身五品盛,睇相都知夠新鮮魚肉晶瑩剔透,厚度適中跟住試左小許串燒-白鰻-厚切牛舌-千里香都燒得好好,外層脆,又鎖到肉汁再黎一個鍋物-豚肉泡菜鍋,肉量都好多唔會太辣好開胃最後主食試埋推介菜-松葉蟹之二足爪明太子醬烏冬真系出色既,個醬汁又滑又濃食到停唔到一定要一提系當晚重有live band氣氛超好,唱得好正,必須比讚

天后都幾多高質食店隱藏
依間小店距離地鐵站雖然唔算遠
就系偏入啲既小角位,但不算難揾

地方唔系好大,但都可以坐到唔小人
燈光偏暗,舒適,岩人小小傾下計

居酒屋就一定要叫啲餐前小食
-川海老唐揚,咸脆香口
-沙甸魚乾,魚香味濃,非常特別
-牛油果三文魚沙律,好滑好creamy

之後到刺身
-特盛刺身五品盛,睇相都知夠新鮮
魚肉晶瑩剔透,厚度適中

跟住試左小許串燒
-白鰻-厚切牛舌-千里香
都燒得好好,外層脆,又鎖到肉汁

再黎一個鍋物
-豚肉泡菜鍋,肉量都好多
唔會太辣好開胃

最後主食試埋推介菜
-松葉蟹之二足爪明太子醬烏冬
真系出色既,個醬汁又滑又濃
食到停唔到

一定要一提系當晚重有live band
氣氛超好,唱得好正,必須比讚

• 松葉蟹之二足爪明太子醬烏冬
2025-05-10 23 瀏覽
🥙白松露薯仔沙律🥗餐廳招牌菜之一,薯仔沙律入白松露,味道特別 香味濃郁,另外加埋流心雞蛋,將蛋黃撈埋一齊食 更好味🦐川海老唐揚🦐比櫻花蝦大少少,酥脆香口,送酒一流👍🏻~🐓七里香🐓第一次食雞patpat,感覺好似食緊肥而不膩嘅脂肪~🐓雞肝🐓餐廳將佢燒到9成熟,令雞肝唔會變得‘鞋’口,外皮脆脆地,內裏口感柔嫩🐖豚肉泡菜鍋🐖足料泡菜鍋,有齊豆腐、冬菇、白菜、金菇好泡菜鍋一D都唔辣,如果有埋碗白飯仲正👍🏻🍊柚子鹽味叉燒拉麵🍜日式叉燒肥瘦均稱,煮得軟嫩,幼身拉麵🍜彈牙,湯底加了柚子皮,清新又可中和叉燒的油膩感

🥙白松露薯仔沙律🥗

🦐川海老唐揚🦐
比櫻花蝦大少少,酥脆香口,送酒一流👍🏻~

🐓七里香🐓
第一次食雞patpat,感覺好似食緊肥而不膩嘅脂肪~

🐓雞肝🐓

🐖豚肉泡菜鍋🐖
足料泡菜鍋,有齊豆腐、冬菇、白菜、金菇好
泡菜鍋一D都唔辣,如果有埋碗白飯仲正👍🏻

🍊柚子鹽味叉燒拉麵🍜
星期四夜晚7點嚟到呢間居酒屋有唱隊唱歌,氣氛好好。由於walk in冇訂枱,而且座位都full咗我哋被安排到吧枱,雖然睇唔到樂隊唱歌,但一邊聽,感覺都好正。餐牌嘅食物選擇偏多,每樣嘅菜式睇落都好豐富。食物方便我哋揀咗蟹籽野菜沙律野菜沙律,即係青瓜沙律,味道清爽好食加埋蟹籽,成個口感豐富咗五款刺身刺身蝦同帶子都好好食七里香-原來係雞屁股,肉嘅形狀尖尖,燒完之後,油脂厚食落超香。厚切牛舌 厚肉有牛香有少少口感,不錯墨魚香腸-燒過嘅墨魚香腸熱辣辣好多汁,而且香脆天婦羅蝦-大隻又修長,蝦味較清爽,炸物嘅炸衣炸得夠光透唔會油膩,配埋蘿蔔蓉過熱器。野菜天婦羅和牛炒飯-每粒炒飯都有顆粒咁,而且有滿滿嘅牛脂香味,而且加埋紅蘿蔔一齊炒,好有日式煮飯嘅風格。埋單大概8百幾整體嚟講都OK每款食物嘅味道都好高質素而且睇得出有誠意

星期四夜晚7點嚟到呢間居酒屋
有唱隊唱歌,氣氛好好。
由於walk in冇訂枱,而且座位都full咗
餐牌嘅食物選擇偏多,每樣嘅菜式睇落都好豐富。

食物方便我哋揀咗

蟹籽野菜沙律

野菜沙律,即係青瓜沙律,味道清爽好食
加埋蟹籽,成個口感豐富咗
五款刺身

刺身蝦同帶子都好好食

厚切牛舌 厚肉有牛香有少少口感,不錯
墨魚香腸-
燒過嘅墨魚香腸熱辣辣好多汁,而且香脆
野菜天婦羅

和牛炒飯-

埋單大概8百幾
整體嚟講都OK
每款食物嘅味道都好高質素
而且睇得出有誠意
用餐優惠
試食活動
今日搵食黎天后,搵到間高質居酒屋--「酒屋一杯喜」試下~舖頭空間闊落,有一個大電視螢幕,仲有大量清酒選擇,同三五知己嚟飲酒睇波就最啱🤗首先我哋叫咗個➡️"炸蛋白松露吞拿魚薯仔沙律",半熟嘅天婦羅流心蛋打卡一流,夾開蛋漿,撈埋有吞拿魚嘅薯仔沙律出奇地夾,夠晒醒胃🤤跟住黎係➡️"川海老堂唐揚",外殼炸到金黃酥脆嘅蝦仔,咬落去好爽口又惹味,送酒一流👍🏻👍🏻再嚟係➡️"刺身盛合5點",牡丹蝦同帶子夠晒新鮮,食落去口感好滑,味道鮮甜,而油甘魚、池魚、三文魚嘅油脂分佈得好均勻,肉質都夠晒細膩肥美😍串燒方面➡️"牛舌" 同 "雞腎"燒到啱啱好爽口彈牙,而最特別嘅➡️"雞橫膈膜"非常爽脆,口感有少少似雞軟骨,但雞味會比較突出👍🏻➡️"牛之壽喜燒",甜度適中,味道岩岩好,牛肉都幾足料,加埋蛋漿夠哂鮮嫩
今日搵食黎天后,搵到間高質居酒屋--「酒屋一杯喜」試下~

川海老堂唐揚

• 厚切牛舌
  • 雞橫膈
  • 雞腎
2025-05-04 6 瀏覽
免治雞肉棒明太子味 + 月見 一肝入魂(有5款嘅內臟串燒)鐵板塩汁炒野菜自家製玉子燒串爆蔥吞拿魚蓉豚肉泡菜鍋都幾好食😋👍🏻👍🏻👍🏻Draft Highball巨峰燒酌梳打乳酸燒酌梳打酒精都濃烈😆幾好飲都好多素食嘅選擇,啱晒素食人仕冬菇,新鮮菠蘿,豆腐甜薯南瓜天婦羅冷蕎麥麵海膽炒飯一般,無咩味,有d失望😮‍💨😮‍💨😮‍💨
免治雞肉棒明太子味 + 月見
一肝入魂(有5款嘅內臟串燒)
鐵板塩汁炒野菜

Draft Highball
巨峰燒酌梳打
乳酸燒酌梳打
酒精都濃烈😆幾好飲

都好多素食嘅選擇,啱晒素食人仕
冬菇,新鮮菠蘿,豆腐
甜薯南瓜天婦羅
冷蕎麥麵

海膽炒飯一般,無咩味,有d失望😮‍💨😮‍💨😮‍💨
  • 串燒
  • 豚肉泡菜鍋
2025-04-30 6 瀏覽
餐廳:酒屋一杯喜地址:清風街1A~1B號美城花園大厦地下KL6號舖又係好正嘅美食呀❤️~白松露炸溫泉蛋沙律🥚🥗很有特色的沙律,淡淡松露香味的薯仔沙律,配上一個流心炸蛋,切開炸蛋流出蛋黃混合薯仔一起吃,有很不錯的口感。😋😋~月見海膽拖羅杯🐟大片海膽配以碎拖羅,加上壽司飯,最特別係有一個淡淡酒味嘅蛋黃,可以用紫菜捲起來吃,味道真不錯!~川海老唐揚(炸蝦仔)🦐香脆炸蝦仔,不要小看這些蝦仔,炸得剛剛好,外脆內軟,有鮮蝦味道,用來送酒作小食一流👍🏻👍🏻~魔鬼魚翅亁🐟炭燒魚乾,有濃濃的鹹香烤魚乾味,又不會太乾,燒得剛剛好,吃過一塊就會吃不停口,不錯的小食😋 ~蔥吞拿魚腩卷🍣這個壽司卷,外面是吞拿魚腩碎包著壽司飯,中間夾着香蔥,混合一起吃,就吃到淡淡香蔥味道,味道很配合。~墨魚香腸、厚切牛舌、七里香(雞尾)串燒墨魚香腸有粒粒墨魚肉,真材實料很好味。厚切牛舌是我的至愛,牛舌有濃厚嘅牛舌香味,還有肉汁,燒烤得剛剛好,值得推介👍🏻👍🏻~牛肉壽喜鍋🍲壽喜燒味道不錯,用料不錯,薄薄的牛肉十分香滑,有香濃牛肉味。
餐廳:酒屋一杯喜
地址:清風街1A~1B號美城花園大厦地下KL6號舖

又係好正嘅美食呀❤️

~白松露炸溫泉蛋沙律🥚🥗

~月見海膽拖羅杯🐟

~川海老唐揚(炸蝦仔)🦐

~魔鬼魚翅亁🐟

~蔥吞拿魚腩卷🍣

~墨魚香腸、厚切牛舌、七里香(雞尾)串燒

~牛肉壽喜鍋🍲

2025-04-30 9 瀏覽
天后清風街發現一間勁多野食嘅日式居酒屋🏮入面嘅佈局好有日本居酒屋feel,仲播住日文歌🎵見食物種類超多🤩涵蓋刺身壽司.串燒.鍋物.鐵板料理.拉麵炒飯等🗒️連一啲日本當地嘅料理,例如黑豚沖繩苦瓜炒蛋,福岡九州名物牛腸鍋都有呀😱👍🏻我今次都叫咗特別嘅野食😌👇🏻-👉🏻月見海膽拖羅杯 & 炸蛋白松露油吞拿魚薯仔沙律,兩款建議食法將食材撈勻,齊集多款食材嘅味道所以好特別🤤-🌟月見海膽拖羅杯 ($178)🥗炸蛋白松露油吞拿魚薯仔沙律 ($88)🌟燒明太子($88):好鹹香,配青瓜食好夾🐟腦天刺身2切 ($78):我第一次食腦天刺身,即係吞拿魚腦天肉,油分高、魚味好濃👍🏻😋🍢串燒($38-$68)🐔🐷🐟塩燒白鱔雞皮、雞頸、鹿兒島黑豚五花腩(雞皮好脆口好好味🤤其他都好高質)🥬鐵板塩汁炒野菜 ($78):大碟兼充滿牛油香🍜激辛赤喜牛肉拉麵 ($108)呢款拉麵意外地好食🍜😍麵條軟硬適中,食落唔會即刻感受到辣味,而係咀嚼後會逐漸湧現出少少辛辣感,幾過癮🤩掛住日本野食個陣絕對可以返黎呢間居酒屋食呀~🏮👍🏻

🌟月見海膽拖羅杯 ($178)

🥗炸蛋白松露油吞拿魚薯仔沙律 ($88)

🌟燒明太子($88):好鹹香,配青瓜食好夾

🍢串燒($38-$68)🐔🐷🐟塩燒白鱔
雞皮、雞頸、鹿兒島黑豚五花腩
(雞皮好脆口好好味🤤其他都好高質)

🥬鐵板塩汁炒野菜 ($78):大碟兼充滿牛油香

🍜激辛赤喜牛肉拉麵 ($108)

掛住日本野食個陣絕對可以返黎呢間居酒屋食呀~🏮👍🏻
用餐優惠