部屋咖啡室

homemadecafe
2021-06-23 53 瀏覽
約咗個幾年冇見嘅大學同學派炸彈,選左旺角出名d野好食嘅homemade Cafe😍畢業後眨吓眼就幾年,大家傾吓近況,發現大家都成長咗好多!平日夜晚都full House好彩有book 位,傾咗三個鐘都停唔到!係一個吹水好地方!二人套餐幾抵食$308有一個10吋受拉Pizza一個炸蟹餅一個飯或者意粉兩杯嘢飲黑森林MOCHA$50咖啡朱古力雪糕🍦cream朱古力條!咖啡味道香濃,比想像中好飲!黑松露雜菌意大利飯$148黑松露好香,蘑菇好爽口!至尊辣肉腸pizza🍕肉醬辣肉腸青椒蘑菇手奶pizza$188.10吋#歡樂的一晚#homemadecafe#溫馨小品#家的感覺#味道唔錯#聚一聚#傾偈好地方

二人套餐幾抵食$308
有一個10吋受拉Pizza一個炸蟹餅一個飯或者意粉兩杯嘢飲

黑森林MOCHA$50

黑松露雜菌意大利飯$148
黑松露好香,蘑菇好爽口!

〰️Combo for two 二人套餐 $308二人套餐可以揀一個10吋手拉Pizza、意粉/飯、餐飲兩杯同埋炸蟹餅 🍝:蛋黃汁卡邦尼意粉有忌廉、煙肉、洋蔥同蘑菇煙肉都幾多,食落都creamy ,每條意粉都沾有蛋黃汁!🍕:西西里pizza有茄醬、腸肉粒、辣肉腸、火箭菜、蘑菇Pizza賣點係手拉😍即叫即整,上到枱熱辣辣~餅底夠脆😎芝士仲可以拉絲!🫓:炸蟹餅 總共有六件,蟹餅幾厚身下都係即叫即炸~入面有好多蟹柳肉,配上甜酸醬,食落更加惹味▪️呢度有好多boardgame提供食完可以同朋友仔玩下消遣時間😆〰️〰️📍 部屋咖啡室 (旺角)旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
〰️Combo for two 二人套餐 $308

🍝:蛋黃汁卡邦尼意粉
有忌廉、煙肉、洋蔥同蘑菇
煙肉都幾多,
食落都creamy ,
每條意粉都沾有蛋黃汁!

🍕:西西里pizza
有茄醬、腸肉粒、辣肉腸、火箭菜、蘑菇
Pizza賣點係手拉😍
即叫即整,上到枱熱辣辣~
餅底夠脆😎
芝士仲可以拉絲!

🫓:炸蟹餅
配上甜酸醬,
食落更加惹味

▪️呢度有好多boardgame提供
食完可以同朋友仔玩下消遣時間😆

〰️〰️📍 部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓

2021-06-20 36 瀏覽
讀書果陣最鍾意同fd一齊流連cafe🤣覺得又有得吹水又有得玩下board game又有得食野飲野,真係一個gathering嘅好地方!.📍部屋咖啡室.點左一個2人餐 ($308)~份量都幾夠喎!🍕BBQ烤雞蘑菇pizza (10吋) - 熱辣辣即叫即焗pizza真係好香~烤雞同蘑菇配上BBQ醬汁確實係perfect match呀~批嘅厚度適中,唔會太薄又唔會太厚👍🏻🍚黑松露雜菇意大利飯 - 好creamy好香好好食嘅risotto🥰黑松露同菇類真係好夾~飯粒唔會硬,真係唔錯!🧆炸蟹餅 - 彈牙😆有啲似賣飛佛嘅龍蝦丸,配埋甜辣醬無得輸喎~🍫朱古力沙漠 (+$20) - 係朱古力milk shake🤩甜度適中,好濃朱古力味~🥝奇異果沙冰 (+$20) - 好fresh好啱夏天咁熱嘅天氣飲~🧊飲完透心涼呀
📍部屋咖啡室
點左一個2人餐 ($308)~份量都幾夠喎!

2021-06-18 117 瀏覽
旺角登打士廣場有好多樓上cafe,試過幾間,個人認爲呢間部屋咖啡室既野食最好食。餐牌有pizza,多款意粉,意大利飯,漢堡包,小食,甜品,同選擇好多既野飲等等。忌廉煙三文魚意粉 $115 另加一叫左個忌廉煙三文魚意粉,煙三文魚一大一中一細三塊,肥美油脂重。意粉係幼身spaghetti,整得好有咬口,而香滑忌廉汁適量又好味。仲有少量蘑菇,新鮮菜苗同洋蔥絲增添口感。唔錯!越式炸蟹餅 跟意粉加$23 另加一跟意粉可加$23要指定小食,我地揀左越式炸蟹餅。越式炸蟹餅一客六件,新鮮熱辣,炸得外脆內滑,食落有啲似魚蛋,點隨碟上嘅甜酸醬好味兼降溫。自家制手打牛肉漢堡 $98 另加一另外叫左呢個自家制手打牛肉漢堡,真係超正,保持一貫水準!上下兩塊包都烤得香脆,撒上大量白芝麻粒,另個包更香!牛肉漢堡扒好厚身,煎得唔乾仲有肉汁而個皮仲有少少脆,加埋上面塊熱熔芝士好邪惡!其他配料仲有番茄片,綠葉菜,紫洋葱,好特別既係下底塊包加左茄醬,好味道!跟餐有幾條連皮薯塊,新鮮熱辣炸起,外脆內腍,啖啖澱粉質,點另上嘅茄汁好味。綠茶紅豆奶茶(左)翡翠朱古力碎雪芭(右)跟意粉包熱檸茶或水,可以加$3升級熱飲系列,加$5升級

餐牌有pizza,多款意粉,意大利飯,

漢堡包,小食,甜品

同選擇好多既野飲等等。

忌廉煙三文魚意粉 $115 另加一

越式炸蟹餅 跟意粉加$23 另加一

自家制手打牛肉漢堡 $98 另加一

自家制手打牛肉漢堡

另外叫左呢個自家制手打牛肉漢堡,真係超正,保持一貫水準!
自家制手打牛肉漢堡

上下兩塊包都烤得香脆,撒上大量白芝麻粒,另個包更香!

綠茶紅豆奶茶(左)翡翠朱古力碎雪芭(右)

跟意粉包熱檸茶或水,可以加$3升級熱飲系列,加$5升級朱古力,咖啡或紅茶系列,加$10升級梳打,加$20升級特飲,或加$30升級花茶。我地加$20升級一杯做特飲,另一杯正價$54。綠茶紅豆奶茶主要係綠茶加奶,所以都好滑,紅豆好少,所以好唔甜,最後上面加一pat忌廉撒上少少朱古力粉。翡翠朱古力碎雪芭既薄荷雪芭味道濃得黎可以接受,而冰夠碎同埋可能因為加左奶,質感係滑嘅,朱古力碎唔多覺所以唔甜,條朱古力卷都正常,唔太腍。上面一pat忌廉加左少少朱古力醬。

呢度一共有5張枱,所有座位都係梳化,係有d舊,但係空間上都坐得幾舒服,仲有board games俾你玩。
2021-06-18
2021-06-17 127 瀏覽
想同朋友搵個地方可以坐耐啲就搵到依間樓上cafe,見佢有boardgame玩,可以一邊傾計一邊玩🤣🤣.香辣虎蝦海鮮意粉 $142黑松露雜菇意大利飯 $148美式炸薯角 跟餐+$23 越式炸蝦餅 跟餐+$23熱latte 跟餐+$5黑森林mocha 跟餐+$20.海鮮意粉大約有一大隻虎蝦、兩隻青口同埋一啲蜆肉,意粉主要調味係番茄,重食到啲蕃茄粒😋😋不過佢都真係有啲辣,辣味似係tabasco嘅味道,好惹味開胃!黑松露意大利飯好香黑松露味😍😍雜菇份量都好多,每一啖都食到菇。成個飯味道都好好又好creamy,意大利飯硬度都好適中。兩款炸物都係即炸,超級熱,好少會食到咁熱嘅炸物🤣🤣真係熱到會燙口,正呀!超級香口🌟兩款飲品都唔錯,特別講下杯黑森林mocha! 成個present已經好吸引😍重有球朱古力雪糕🍨好吸引!
香辣虎蝦海鮮意粉 $142

2021-06-16
香辣虎蝦海鮮意粉
  • 黑森林mocha
2021-06-16 139 瀏覽
嚟旺角gathering,想搵間穩陣啲嘅樓上cafe都唔係一件容易嘅事好彩今次大胃食嘅cafe都算係好食啫見Menu標明咗用咗邊隻牌子嘅意大利米,力證真risotto,好難唔試佢,食落好香芝士味,醬汁不錯闊條麵韌性剛好,醬汁唔會乾,烤雞幾嫩口,如果有多幾舊就好喇!好彩蘑菇都多以蝦餅嘅整法,用蟹棒肉整成嘅肉餅,蟹味十足,點埋醬汁嚟食,越南風味即刻出咗嚟西蘭花浸沒喺滿滿忌廉汁之中,有啲芝士焗咗喺上面,西蘭花仲係好爽口,冇變黃呢個係來自黑森林最邪惡嘅Mocha,其實佢唔會太甜,咖啡保留咗有澀味,由得朱古力雪糕嘅甜帶落去跟餐加幾蚊就有咁大杯咖啡,幾抵飲吓

好彩今次大胃食嘅cafe都算係好食啫

烤雞蘑菇闊條麵

芝士西蘭花

黑森林Mocha

薄荷朱古力咖啡

跟餐加幾蚊就有咁大杯咖啡,幾抵飲吓
2021-06-15
烤雞蘑菇闊條麵
芝士西蘭花
黑森林Mocha
  • 黑森林mocha
2021-06-14 51 瀏覽
好好彩咁係附近泊到架車,就直接係登打士廣場揀一間食晚飯,好耐都冇去過cafe食野🙈一如既往,呢間都係sell坐得耐,叫一個2人set可以坐成晚咁💜建議預先book定位,可以坐去主場,冷氣勁好多(PS:我地臨時上去,只可以坐隔離房,開左冷氣都可以流汗😅)我地最後叫左個2人set(比單叫好似平啲)1. D3 忌廉煙三文魚意粉就係一般cafe嘅質素🤭各有一塊大同細嘅煙三文魚,如果啲汁多小小會好啲🙊2. P1 西西里Pizza 反而呢個pizza有驚喜,個底脆脆地,上面都幾足料,醬汁岩岩好!😜好食過pizza hut! 3. 炸蟹餅炸蟹餅竟然有6舊,都算有誠意,入面係蟹柳+粉醬,油多左小小,但味道比其他cafe黎講唔錯!4. 紅棗茶&生薑茶呢兩杯唔洗加錢,係即沖個啲,不過餐廳都俾左好多紅棗同生薑,唔算好甜

我地最後叫左個2人set(比單叫好似平啲)

1. D3 忌廉煙三文魚意粉

2. P1 西西里Pizza

3. 炸蟹餅

4. 紅棗茶&生薑茶
2021-06-10 53 瀏覽
同男朋友想搵間Cafe玩board game hea下,所以黎左依到😌。小店十幾張枱,最好book定先啦。嗌左兩主食、一小食、兩飲品,以我食咁少野,我都估唔到我地會食晒😂。蛋黃汁卡邦尼意粉 $112材料:忌廉 煙肉 蘑菇 洋蔥意粉好食,個蛋黃汁一早撈埋係意粉入面,好平均地每條意粉都有😌。啲料好足,尤其是係蘑菇同煙肉🤪。有啲淡所以我地加左啲芝士粉就好好多☺️。自家制手打牛肉漢堡 $98配菜既薯角炸得好好,每一舊都好脆!份量好夠,兩個人岩岩清晒💗。burger好食,啲料好足,牛肉大大塊,芝士大大片,菜大大塊。如果用啲會溶既芝士更好🤣。椒鹽魷魚鬚 $45平時去飲茶就咁嗌個炸魷魚鬚都要$45,嚟到呢度差唔多價錢所以我地嗌左😂。個炸法同係茶樓既唔同。依到係細細粒咁樣,可以話一舊一口😛。食到最底有啲油,要改善下。黑森林(咖啡 朱古力 雪糕 Cream 朱古力條)$50朱古力好濃好重咖啡味,好飲😍。雜果賓治 $45(跟餐+$15)好飲唔太甜,好解渴🤟🏻。埋單$347(包加一)

蛋黃汁卡邦尼意粉 $112
材料:忌廉 煙肉 蘑菇 洋蔥

自家制手打牛肉漢堡 $98

椒鹽魷魚鬚 $45

黑森林(咖啡 朱古力 雪糕 Cream 朱古力條)$50
朱古力好濃好重咖啡味,好飲😍。

雜果賓治 $45(跟餐+$15)
好飲唔太甜,好解渴🤟🏻。

埋單$347(包加一)
2021-06-08
2021-06-10 49 瀏覽
部屋咖啡室 homemadecafe+西式+樓上cafe🏠環境:+ 有唔同board game玩 眼見起碼二三十款game 所以好啱一大班朋友去聚舊+ 有一堆旅遊書可以睇 同公仔可以玩 又有WiFi 同充電頭+ at least 可以坐3 小時 最低消費 每人一個套餐/ 飲品‼️ 自家製手打牛肉漢堡 $98好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 呢個係大份之選 有手掌咁大burger 同大量薯角 薯角香脆 同好大舊 真係好飽肚 ✅ hamburger 包皮脆 塊肉肉汁多 ‼️ 蜜糖雞翼 $45好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 雞翼嚟講係 雞中翼果款 唔係全翼✅ 煎封翼位 所以可以做到外脆內軟 油封係肉入面 所以肉質鮮嫩‼️ 芝士西蘭花 $42 好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 佢唔係芝士漿果種 唔太有拉絲效果 不過佢係流質感覺多 味道就咸咸地 西蘭花夠爽脆 ‼️ 椒鹽雞軟骨 $45好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅

部屋咖啡室

‼️ 椒鹽雞軟骨 $45
✅ 份量算幾多 at least 有二三十粒咁
✅ 炸得唔會太油 炸皮唔厚

📍旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
12/F, Dundas Square, 43H Dundas Street, Mong Kok

⏰ 星期一至日
12:00 - 00:00

☎️ 電話號碼 65344336

📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵

離開餐廳🍴 就覺得啱先食嘅漢堡好難忘🤣 係值得食過翻層味嘅😌 首先個飽嘅外層脆卜卜、餐刀切落去果下連芝麻都跳起。內餡嘅洋蔥🧅係紫洋蔥;牛肉漢堡就煎香過外層係脆嘅!薯角擺入口有溫度😍 外脆內軟。成件事加埋,我覺得好食過Burgeroom 少少添🤣 因為我再配一杯熱嘅薄荷咖啡都係+$5 !傻左。但佢個Carbonara 就相對有啲失色。😂😂 可能係因為佢走在漢堡之後。煙肉嘅份量其實係正常,但係意粉嘅汁醬就有啲——唔識講,但未係超好。基於$112(貴過漢堡),所以覺得唔太抵食。薄荷咖啡(熱)以樓下Cafe計,拉花算係處理得幾好。杯咖啡溫度就大概暖,未算熱。我覺得可接受。有3.5/5分

自家製手打牛肉漢堡配薯角

牛肉漢堡
黑森林
  • 自家製手打牛肉漢堡
2021-06-04 60 瀏覽
部屋咖啡室💕係旺角好多餐廳都大排長龍 🤣🤣要食餐晚飯都好難💕諗起係登打士廣場有D樓上cafe 😳又可以放工鬆下同fd靜靜地傾下計玩下 😻board game 坐下✨叫左個combo 二人套餐 $308📍有小食 有pizza 有野飲 仲有個意粉2個人食一定夠晒飽✨🥰✨炸蟹餅玩緊board game既時候 最岩搵D小食一路玩 一路食🤪✨10 吋Sicila Pizza 招牌手拉pizza🤨叫得招牌佢個pizza😋叫得佢應該都有唔少信心🥰食落又真係唔會乾噌噌 pizza一定要熱食 煙煙韌韌餅皮配料上食落去唔會過少 ☺️份量剛剛好😋😋✨烤雞蘑菇寬條面😄忌廉汁唔錯 唔會好似出面食到過於油膩有時出面好怕好油 食兩啖就要收手😋但呢個寬條面都真係唔錯✨餐飲朋友叫左雜果賓治 ☺️以前細個去cafe 唱K 一定要飲懷念青春一下自已就叫左杯 😻熱檸菜 一上野飲 即刻比隻杯吸引左心機野 唔似出面比個普通玻璃杯你就算😎💯呢間餐廳睇得出有心機整野食💯 雖然環境有D舊 但同朋友上黎都幾舒服🌟 仲可以玩下board games hea下 傾下計🤪🤪
部屋咖啡室💕

以前細個去cafe 唱K 一定要飲懷念青春一下
自已就叫左杯 😻熱檸菜 一上野飲 即刻比隻杯吸引左
心機野 唔似出面比個普通玻璃杯你就算😎💯

2021-06-01 64 瀏覽
還記得十幾年前, 突然興起樓上cafe, 放學就會一班同學仔去呢啲cafe到玩board game,吹水, 食小食, 加杯野飲坐幾個鐘都閒閒地!!今日本身出黎行下無咩野做,但落雨濕淋淋, 又悶熱, 咁岩係旺角想搵個地方食lunch同打發時間, 就諗起樓上cafe!! 一去就係登打士廣場12樓, 因為食物有保證!見到叫完主食可以跟餐,咁飲品會平好多,仲可以平嗌小食S1-S4可以用23蚊加黑松露意大利飯, 美味野味卡邦尼意粉, 真材實料蜜糖雞翼,入面 juicy 外脆2杯mocha, 有雪糕,正他他條條又一日2個人埋單,坐一日,正

一去就係登打士廣場12樓, 因為食物有保證!

見到叫完主食可以跟餐,咁飲品會平好多,仲可以平嗌小食

S1-S4可以用23蚊加

黑松露意大利飯, 美味野味

卡邦尼意粉, 真材實料

蜜糖雞翼,入面 juicy 外脆

2杯mocha, 有雪糕,正

他他條條又一日

2個人埋單,坐一日,正

2021-05-31 1711 瀏覽
旺角樓上cafe 超多board game 任玩😍今次又去左登打士廣場嘅樓上cafe環境舒服好適合一班朋友gathering 😍我地叫左個二人套餐$308已經食到超飽.🎈至尊辣肉腸pizza初頭冇為意 後尾睇番先見menu有寫呢到嘅pizza係用意大利麵粉製成我對麵粉認識唔多 但pizza食落就係有少少麥香味😋Pizza烤得香脆 再加上微微拉絲嘅芝士🤤整體食落唔錯 係比較有surprise嘅👏.🎈烤雞磨菇闊條麵麵底個汁味道有少少似忌廉湯 白汁幾好食 不過好容易飽好大份🤣雞肉帶點香草味 都叫有誠意😋.🎈炸蟹餅配有泰式辣醬 幾有風味👏佢嘅做法唔係炸 但都煎到表面微微香脆底下好貼心地加左吸油紙 食之前印一印就唔怕太油啦.🎈熱水果茶 (跟餐+$30)雖然跟餐有兩杯餐飲 但嚟到cafe又點少得要叫野飲!叫呢個水果茶嘅原因顯而易見 就係打卡🤣佢一大個茶壺下有小蠟燭 可以令水果茶保到溫入面仲有少少水果切左小粒 倒茶出嚟都會有水果😋友人覺得味道偏甜 我就幾中意.🎈巨蜂提子Q果梳打 (跟餐+$10)夏天又點少得叫凍野飲!梳打超夠氣 仲有少少荔枝啫喱係底超有口感😋.🎈總括而言樓上cafe嚟講食物質素算係唔
旺角樓上cafe 超多board game 任玩😍

配有泰式辣醬 幾有風味👏
佢嘅做法唔係炸 但都煎到表面微微香脆
底下好貼心地加左吸油紙 食之前印一印就唔怕太油啦
水果茶

🎈熱水果茶 (跟餐+$30)
雖然跟餐有兩杯餐飲 但嚟到cafe又點少得要叫野飲!
叫呢個水果茶嘅原因顯而易見 就係打卡🤣
佢一大個茶壺下有小蠟燭 可以令水果茶保到溫
入面仲有少少水果切左小粒 倒茶出嚟都會有水果😋
友人覺得味道偏甜 我就幾中意
🎈巨蜂提子Q果梳打 (跟餐+$10)
夏天又點少得叫凍野飲!
梳打超夠氣 仲有少少荔枝啫喱係底
水果茶
  • 越式炸蟹餅
  • 烤雞蘑菇闊條麵
2021-05-31 57 瀏覽
旺角其實超多cafe, 特別登打士廣場成層樓都係,點樣能夠突圍而出就真係要靠口碑。今次試左位於12樓既部屋咖啡室,野食認真一流好食,旺角的cafe 多,但好少cafe shop可以做得野食係好食既。我們三人其實點了一個combo 二人套餐,可以有個10寸pizza, 一個意粉或飯,一份炸蟹餅及兩杯野飲。Pizza 有多款選擇,我們點了西西里pizza, 這個特色是有辣肉腸同火箭菜,加上番茄醬酸媚媚,好開胃。而且呢個手拉pizza 芝士濃郁,可以做到拉絲效果,果然好正啊。另一個主食選了黑松露risotto,正宗的risotto 需要一些時間烹飪,而味道及口感都有相當水準,見到廚師係年輕人,都令我驚嘆。另外炸蟹餅新鮮炸起脆卜卜,點上甜酸醬味道剛剛好。最後點了兩杯邪惡的特色飲品,一杯黑森林,一杯薄荷翡翠朱古力碎,都係大大杯超級creamy, 食完成餐飯都未必飲得晒,當埋甜品都仲得😋超抵飲。
另外炸蟹餅新鮮炸起脆卜卜,點上甜酸醬味道剛剛好。
2021-04-22
10 分鐘 (堂食)
2021-05-29 30 瀏覽
今日一早便做完一堆工作,可以有多少少時間享受午餐,便與同事到附近的cafe坐著靜靜地慢慢吃~我們選了二人餐,蠻豐富的🤪有pizza、飯、炸蟹餅😁而且上菜速度挺快的~㑡女物又夠熱😊🔶西西里pizzaPizza選了這個~比較喜歡這種original 的✌🏾餅底較薄身不太厚,不怕吃麵粉吃到飽😂pizza上的材料都很多,都是舖得滿滿的,紅紅綠綠,顏色很鮮艷☺️食慾大增😂每件pizza都會舖滿腸、菇、火箭菜😋🔶黑松露雜菇意大利飯飯放面,我們選了這個,因為我們都很喜歡吃黑松露🤩這個飯很creamy😊有淡淡的忌廉香,菇粒也有很多👍🏾黑松露也不少啊😏每一啖都充滿黑松露的味道🙌🏾🔶炸蟹餅想不到這碟蟹餅數量很多啊😱而且每件都很大塊,又厚身~蟹肉粒有很多!咬下去很彈牙🤪炸粉不多👍🏾🔶榛子朱古力、百香果紅茶餐飲選了這兩杯,熱朱古力是有拉花的😍超漂亮啊🥰而百香果紅茶有一粒粒類似椰果的東西,非常滋味😜⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️二人套餐$30810吋手拉pizza(西西里pizza)黑松露雜菇意大利飯炸蟹餅餐飲(榛子朱古力、百香果紅茶)+$5餐飲(百香果紅茶)+$5📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍部屋咖啡室 (旺角)旺

🔶西西里pizza

🔶黑松露雜菇意大利飯

🔶炸蟹餅

🔶榛子朱古力、百香果紅茶

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
二人套餐$308
10吋手拉pizza(西西里pizza)
餐飲(榛子朱古力、百香果紅茶)+$5
餐飲(百香果紅茶)+$5
📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍
部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓