部屋咖啡室

homemadecafe
2023-07-14 61 瀏覽
同朋友經過旺角,想坐低chill下,再玩下board game,而呢間餐廳就可以滿足到😌😌叫左combo for 二人餐(388)黑松露磨菇意大利飯,意大利飯口感唔太硬又唔會太淋,啱啱好,菇味香濃,必吃之選。西西里pizza,餡料豐富,有茄醬、辣肉腸、腸肉粒、蘑菇、火箭菜。Pizza底好鬆脆,唔好太厚,而味道好惹味!炸蟹餅,外脆內軟,口感彈牙,唔會太油,再配上甜酸醬,好好食!煙三文魚雜果沙律($108)煙三文魚新鮮,好香!再配上沙律菜、不同種類既雜果,好健康又好味。蜜糖雞翼($55)雞翼外層有香甜既蜜糖,雞翼肉質嫩滑,咬落去又有肉汁,好juicy啊!蛋黃汁卡邦尼意粉($135)意粉好香蛋黃味,亦好creamy,但又唔會好油膩。意粉口感剛剛好,唔會太淋。飲品不錯!最推介係楊枝甘露,好足料,有好多柚子同芒果粒,啱晒夏天天氣,飲完即刻好爽。

叫左combo for 二人餐(388)

煙三文魚雜果沙律($108)

蜜糖雞翼($55)

蛋黃汁卡邦尼意粉($135)

• 黑松露雜菇意大利飯
  • 薄荷朱古力
旺角登打士廣場呢間部屋真係好耐歷史了~ 估唔到咁耐仲可以再次返黎呢度食野~ 記得上一次黎已經係中學時期同班朋友黎玩board games 🤣🤣 呢度既感覺依然好有住家既感覺,咁耐冇黎,食物質素高左! 啲野食幾好食~ 我地今次係上黎食既加閒聊既~ 呢度就最適合啦~ 我地叫左個大蝦番茄汁海鮮意粉,個汁好岩我食,酸酸甜甜咁,番茄味又濃~ 意粉又軟硬適中!隻大蝦都好好肉~ 😋之後我地叫左3款小食🥰有蜜糖雞翼~ 雞翼烤得好脆~ 外層充滿蜜糖味😋好惹味! 芝士焗西蘭花🥦呢個焗西蘭花夠晒邪惡~ 上面鋪滿左濃濃既芝士,食落啖啖都係芝士醬🤤鐘意食芝士既朋友一定好想食~跟住最後呢個炸魷魚鬚😍都好吸引,咬落好鮮甜好爽口~ 唔會乾爭爭~仲叫左兩杯特飲,一壳花茶~ 同一杯楊枝甘露🥰楊枝甘露真係好好飲~ 入面好足料,好似食緊甜品咁~ 花茶好大壳,兩個人都夠飲~~呢度真係同朋友黎食野加閒聊加玩board game 既好地方!

大蝦番茄海鮮意粉

之後我地叫左3款小食🥰
有蜜糖雞翼~ 雞翼烤得好脆~ 外層充滿蜜糖味😋好惹味!
蜜糖雞翼

芝士焗西蘭花🥦
芝士西蘭花

炸魷魚鬚

仲叫左兩杯特飲,一壳花茶~ 同一杯楊枝甘露🥰

楊枝甘露真係好好飲~ 入面好足料,好似食緊甜品咁~
楊枝甘露

花茶好大壳,兩個人都夠飲~~
水果花茶

炸魷魚鬚
楊枝甘露
水果花茶
2023-07-13 45 瀏覽
今晚約咗朋友去旺角食飯,想坐耐啲傾下計就搵左呢間樓上cafe🥰上到去差唔多坐滿晒,記住要book定位呀🤣呢間cafe同朋友聚會一流,有board game玩,有梳化凳坐,坐得幾舒服,食物質素又唔錯,值得推介😍今次試咗二人套餐,包一個10吋手拉Pizza、一個蟹餅小食、一個意粉或者飯,仲有兩杯餐飲,食物好豐富,呢個份量兩個女仔食到幾飽,性價比幾高😍炸蟹餅🥰呢度上菜速度幾快,叫咗嘢食冇耐就嚟咗呢個小食啦😚蟹餅炸到金黃色、熱辣辣😃千島夏威夷Pizza😋Pizza一嚟到熱辣辣,記住要趁熱食啊🥰手拉Pizza係唔同啲,餅底唔厚,食落口感好脆又唔會好硬好乾身🤤Pizza好足料,有煙火腿同菠蘿鋪係面,配埋千島醬好惹味🤣分量好足夠,可以share嚟食👍香辣虎蝦海鮮意粉❤️另一個主食揀咗呢個意粉,賣相幾靚幾吸引😍放心唔食得辣嘅朋友都食到😆意粉配合茄醬好開胃,海鮮材料有虎蝦、青口同硯肉,海鮮料都唔錯,虎蝦幾爽口,如果可以再多啲海鮮料就好啦😜朱古力沙漠🍫 +$22飲品有好多款可以揀,呢杯朱古力味好濃,飲品味道較甜🤗楊枝甘露🍹+$22呢杯味道較fresh,甜甜地酸酸地🤗📍 部屋咖啡屋旺角登打士街43H號登打士廣

炸蟹餅🥰

千島夏威夷Pizza😋

香辣虎蝦海鮮意粉❤️

朱古力沙漠🍫 +$22
飲品有好多款可以揀,呢杯朱古力味好濃,飲品味道較甜🤗

楊枝甘露🍹+$22
呢杯味道較fresh,甜甜地酸酸地🤗

📍 部屋咖啡屋
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
2023-07-13 38 瀏覽
旺角既係購物天堂,亦都係一個美食天堂!除左中英美食,都有一D好特別既日式簡約cafe比自己輕鬆下食下野!今次去左一間預約幾FULL的cafe食野傾下計;位置於登打士廣場12樓的餐廳!入到去,我覺得好有日系風格,座位好足夠同闊落,燈光好有放鬆眼睛既感覺!再加上餐廳感覺唔會太嘈雜,約三五知已黎食野傾心事就更加正!今次我會叫左飲品同甜品先,點解?因為我眼睛己經比佢地相片吸引住左,同睇到都流哂口水!首先叫左個朱古力醬朱古力雪糕既甜厚磚!厚磚係大大舊麵包哄脆而成!質感內軟外脆,再配上雪糕更加正!簡直就似食緊藝術品甘!之後飲品叫左個多樣水果茶,水果日日唔同,好有驚喜!菠蘿水百香果,薄荷葉好清新,又解膩!顏色都好靚!最後小食朋友叫左個雞軟骨同芝士焗西蘭花!真係好香好正,西蘭花軟淋淋!雞軟骨輕脆,炸得岩岩好,份量亦好抵食❤️

• 雪糕伴朱古力香蕉厚多士
2023-07-12 42 瀏覽
揀呢到因為有好多種類既Board game玩,食飽仲可以玩陣先走,同埋之前已經聽朋友介紹過話食物高質好好味,今次就黎試試佢,結果以樓上咖啡室既質素真心出色,店員仲要好好人主動提我地轉套餐會抵食啲,飲品推介熱朱古力特飲,我點左熱薄荷朱古力,朋友點左熱薄荷朱古力咖啡同埋鮮奶朱古力,三杯都好好飲,唔係平時好平嗰種可可豆味,係真熱濃郁朱古力,薄荷味都啱啱好,凍飲可以試吓楊枝甘露,非常足料,飲完好飽哈哈,主菜叫咗卡邦尼意粉、黑松露意大利飯、西西里薄餅,真係每樣嘢食都好高質😂我哋都冇諗過有驚喜,特別黑松露飯粒煮得煙煙韌韌,證明廚師經驗十足,真係識得煮意大利飯,薄餅即叫即焗,包皮香脆,小食我哋叫咗芝士西蘭花同煙三文魚沙律,套餐仲有炸蟹餅,三個人埋單每人三百蚊而己,有野玩有好野食,非常之抵,朋友果然冇介紹錯🥳🥳
  • 黑松露雜菇意大利飯
  • 西西里Pizza
  • 薄荷朱古力
2023-07-11 44 瀏覽
自從無做學生後都無再去旺角既樓上咖啡室旺角樓上咖啡室既特點就係可以又玩boardgame又食又坐絕對係消磨時間既好地方😄😄今次俾我搵到哩間—部屋咖啡室見食評唔錯 地方又方便 今次就試下佢啦推薦度: 3.5/5🍴烤雞闊條麵 $138賣相好靚,麵質ok,又掛汁,雞都好食唔錯,做得唔錯👍🏻🍴蜜糖雞翼 $55size唔細,都唔錯,但有一兩隻咸左少少,可能味道唔均勻🍴椒鹽魷魚鬚 $58好大條 好肥美 合格🍴芝士西蘭花 $48汁多既西蘭花 唔會太杰一pat pat芝士 我鐘意咁多芝士汁👍🏻🍴越式炸蟹餅 $25哩個似魚餅之類,無乜蟹味,唔當係蟹餅既話都ok🍴朱古力沙漠$60朱古力唔夠濃,圖中跟威化餅亦都寫明係朱古力威化,但最後係跟朱古力條🍴翡翠朱古力雪芭 (跟餐+$23)即係薄荷朱古力,仍然係朱古力唔夠濃,跟朱古力條咖啡室都唔細,有兩邊地方,我被安排坐「別館」,比較安靜,細少少,梳化座位都舒服,枱夠大,可以俾我邊玩邊食😄 叫咁多小食張枱仍然夠位擺得落👍🏻
自從無做學生後
都無再去旺角既樓上咖啡室
旺角樓上咖啡室既特點就係可以又玩boardgame又食又坐
絕對係消磨時間既好地方😄😄
今次俾我搵到哩間—部屋咖啡室
見食評唔錯 地方又方便 今次就試下佢啦

推薦度: 3.5/5

🍴烤雞闊條麵 $138
賣相好靚,麵質ok,又掛汁,雞都好食唔錯,做得唔錯👍🏻

🍴蜜糖雞翼 $55
size唔細,都唔錯,但有一兩隻咸左少少,可能味道唔均勻

🍴椒鹽魷魚鬚 $58
好大條 好肥美 合格

🍴芝士西蘭花 $48

🍴越式炸蟹餅 $25
哩個似魚餅之類,無乜蟹味,唔當係蟹餅既話都ok

🍴朱古力沙漠$60
🍴翡翠朱古力雪芭 (跟餐+$23)
即係薄荷朱古力,仍然係朱古力唔夠濃,跟朱古力條

2023-07-11 30 瀏覽
琴日經開旺角,同朋友食飯,周圍都好多人,所以就諗吓有冇一啲樓上Cafe ,就見到呢一間有好多好評,所以就一於試吓。嚟到依間樓上Cafe,環境清靜,見到佢有好多唔同種類嘅桌上遊戲,一大班朋友應該可以玩好耐我今次食嘅套餐$388,真係物超所值,全部嘢都好好食!其中我最鍾意嘅係烤雞闊條麵,麵條有啲彈牙,烤雞肉汁夠香。另外一款千島素菜pizza,薄脆pizza底配上啲蔬菜同千島醬,味道爽口又唔會太油膩,真係一款好健康嘅pizza,同埋佢落芝士唔會手軟,啖啖都食到芝士。小食炸蟹餅亦好好食,外脆內軟,炸得剛剛好。不過最特別嘅,就係兩杯嘢飲啦!第一杯係黑森林mocha,黑咖啡同黑巧克力混合,再加上一朱古力雪糕,味道好濃郁又唔會太甜。第二杯係奇異果沙冰,奇異果打成泥,再加上啲冰沙,好清爽又健康。整體而言,我真係好鍾意呢間咖啡屋,唔單止食物好味,環境亦好舒適,仲有好多款桌遊可以玩,可以令我消磨一個下午時光。下次有機會,我一定會再黎試其他嘅食物同埋玩其他款桌遊。整體味道指數:😋😋😋/5性價比:💰💰💰/5環境:❤️❤️❤️/5服務:✅✅✅/5

整體味道指數:😋😋😋/5
性價比:💰💰💰/5
環境:❤️❤️❤️/5
服務:✅✅✅/5
⪡ Combo for two 二人套餐 ⪢ ($388)🍕10吋手拉pizza - 千島夏威夷pizza最鐘意加咗菠蘿嘅pizza🤪批底好鬆脆,菠蘿、煙火腿呢個簡單嘅配搭再配千島醬都好惹味!手拉pizza唔係浪得虛名,芝士真係拉到絲😍正呀!🍝香辣虎蝦海鮮意粉海鮮配料好豐富,有虎蝦、青口、蜆肉等,虎蝦好大隻啖啖肉;意粉軟硬適中,掛滿蕃茄醬食落好開胃~🦀炸蟹餅外面炸得金黃色,口感彈牙,點埋甜酸醬好香口惹味🤪🥝奇異果沙冰 (+$23)甜度恰到好處,奇異果味道香甜,做成沙冰解膩一流~🍫榛子朱古力 (+$8)朱古力都有靚靚拉花🤎散發住淡淡的榛子香氣,味道唔會太甜唔錯👍🏻
⪡ Combo for two 二人套餐 ⪢ ($388)

🍕10吋手拉pizza - 千島夏威夷pizza
最鐘意加咗菠蘿嘅pizza🤪

🍝香辣虎蝦海鮮意粉

🦀炸蟹餅
外面炸得金黃色,口感彈牙,點埋甜酸醬好香口惹味🤪
奇異果沙冰

🥝奇異果沙冰 (+$23)
甜度恰到好處,奇異果味道香甜,做成沙冰解膩一流~

🍫榛子朱古力 (+$8)
奇異果沙冰
🤹🏻‍♀️香辣虎蝦海鮮意粉($158)很大份味道香辣 不會過辣有淡淡蕃茄味 還有適量香草🌿海鮮類有蝦 青口 和蜆肉另有洋蔥 青椒和蘑菇🍄意粉軟硬度適中🍝味道不錯😚.🤹🏻‍♀️All Day Breakfast ($138)這款All day breakfast比較港式🇭🇰多士 沙律菜 滑蛋 牛仔腸 煙肉 炸薯條烘過的多士頗香脆✅炸薯條偏厚身 較軟身🍟有適量茄醬和蛋黃醬.🤹🏻‍♀️越式炸蟹餅 (+$25)一份6件 一口能吃的大小😆餡料口感軟和多汁提供泰式辣醬供配搭🙌🏻.🤹🏻‍♀️蜜糖雞翼 ($55/4隻)蜜糖醬份量適中🍯不會過甜外層有焦脆感雞肉也不會乾😸/餐廳寬闊 全都是沙發凳 坐得很舒服🥰提供大量免費的board game和朋友聚會時可任意使用🙌🏻
🤹🏻‍♀️香辣虎蝦海鮮意粉($158)
很大份
味道香辣 不會過辣
有淡淡蕃茄味 還有適量香草🌿
海鮮類有蝦 青口 和蜆肉
另有洋蔥 青椒和蘑菇🍄
意粉軟硬度適中🍝
味道不錯😚
🤹🏻‍♀️All Day Breakfast ($138)
這款All day breakfast比較港式🇭🇰
多士 沙律菜 滑蛋 牛仔腸 煙肉 炸薯條
烘過的多士頗香脆✅
炸薯條偏厚身 較軟身🍟
有適量茄醬和蛋黃醬
🤹🏻‍♀️越式炸蟹餅 (+$25)
一份6件 一口能吃的大小😆
餡料口感軟和多汁
提供泰式辣醬供配搭🙌🏻
🤹🏻‍♀️蜜糖雞翼 ($55/4隻)
蜜糖醬份量適中🍯
不會過甜
外層有焦脆感
雞肉也不會乾😸
餐廳寬闊 全都是沙發凳 坐得很舒服🥰
提供大量免費的board game
和朋友聚會時可任意使用🙌🏻
2023-07-06 31 瀏覽
️位於旺角登打士廣場的樓上ᴄᴀғᴇ, 環境簡約、全店均是梳化椅, 多款ʙᴏᴀʀᴅɢᴀᴍᴇ提供, 非常適合朋友聚會的好地方✨每個座位附近都有按鈴, 方便下單及用餐服務我們點了ᴄᴏᴍʙᴏ ғᴏʀ ᴛᴡᴏ 二人套餐套餐包自選一個10吋手拉ᴘɪᴢᴢᴀ🍕一個意粉/飯小食 - 炸蟹餅 兩杯餐飲西西里ᴘɪᴢᴢᴀ🍕茄醬、辣肉腸、腸肉粒、蘑菇及火箭菜薄餅即叫即製, 餅皮很薄餡料滿滿, 鋪滿一整塊、香味十足烤雞磨菇濶條麵配料很豐富, 有忌廉、烤雞肉、磨菇、洋蔥及青椒, 份量非常多, 建議可以sʜᴀʀᴇ食, 濶條麵很掛醬汁, 非常ᴄʀᴇᴀᴍʏ炸蟹餅 外層炸至金黃色, 一口一個蟹肉、每啖充滿香味配上泰式甜辣醬十分惹味飲品🍹朱古力沙漠朱古力奶加上朱古力威化, 冰涼口感, 非常邪惡小紅帽🍓特調飲品賣相很吸引, 士多啤梨奶加士多啤梨醬, 質感像奶昔、酸酸甜甜, , 味道不錯晚市時段坐無虛席, 建議預先訂座

每個座位附近都有按鈴, 方便下單及用餐服務

我們點了
ᴄᴏᴍʙᴏ ғᴏʀ ᴛᴡᴏ 二人套餐
套餐包自選
一個10吋手拉ᴘɪᴢᴢᴀ🍕
一個意粉/飯
小食 - 炸蟹餅
兩杯餐飲

西西里ᴘɪᴢᴢᴀ🍕
茄醬、辣肉腸、腸肉粒、蘑菇及火箭菜
薄餅即叫即製, 餅皮很薄餡料滿滿, 鋪滿一整塊、香味十足

烤雞磨菇濶條麵

飲品🍹
朱古力沙漠
朱古力奶加上朱古力威化, 冰涼口感, 非常邪惡

小紅帽🍓

晚市時段坐無虛席, 建議預先訂座
  • 西西里Pizza
  • 烤雞蘑菇闊條麵
2023-07-06 27 瀏覽
喺旺角登打士街呢一間Cafe已經開咗好多年 不過依然好多人去 成日都full booking, 我由以前中學已經同啲同學去 又有board games玩 食物又唔錯👍🏻今日兩個人去,叫咗個二人餐 $388,有Pizza🍕 飯/意粉🍝 一個小食,仲有兩杯飲品 好豐富。Pizza我要左千島夏威夷,有菠蘿嘅pizza好好食🤣 而且即叫即整一出爐就上台 餅邊邊位外脆內軟👍🏻呢份要咗雞肉闊條麵 味道比較清淡 但係奶油味好香 鍾意白汁嘅人簡呢個就啱😋小食冇得選擇 係炸蟹餅,配上泰式甜辣醬😋 飲品推薦凍朱古力好濃味🍫

2023-07-04 28 瀏覽
收工下班,想食西式cafe,就諗起旺角有好多cafe,於是就嚟到登打士廣場😄一上到12樓,有連住兩間店,一邊主要放水吧,一啲board game同旅遊書,方便客人可以任玩任睇,而我就安排坐另一個店,店全部都係sofa坐位,非常闊落同舒服,而且好適合傾偈,環境唔錯,空間好足,另外有個好細心位,就係每個座位旁邊,都有一個鐘仔呼叫侍應,非常貼心😍我望見餐牌,好多食物都好吸引,由於唔太肚餓,我二人叫咁⚫️烤雞蘑菇闊條麵闊條麵軟硬度,整得啱啱好,最出色係啲汁調校得非常之好,食落去唔會太漏,亦都好夠味🤤⚫️煙三文魚鮮果沙律煙三文魚唔會太鹹,最好味都係啲鮮果沙律汁,水果配搭好多款,沙律汁非常之夠誠意,唔係普通人沙律醬撈成,而係應該有調校過,酸酸地又唔會話過分多汁,配上生果少少水份,非常美味⚫️蜜糖雞翼即叫即整,外皮非常脆,蜜糖唔會太甜😀⚫️飲品方面,叫咗楊枝甘露同埋黑森林Mocha飲品最令我選擇困難,因為望見每一款都非常之吸引,最後我都冇叫錯,因為兩款都好出色,楊枝甘露好多配料,而黑森林,配搭雪糕、cream再加餅乾層次非常多總結嚟講,依家cafe俾我感覺非常舒服,而且食物都好好味,好適合傾偈或者聚會嚟呢度

我望見餐牌,好多食物都好吸引,由於唔太肚餓,我二人叫咁
⚫️烤雞蘑菇闊條麵

⚫️煙三文魚鮮果沙律

⚫️蜜糖雞翼
即叫即整,外皮非常脆,蜜糖唔會太甜😀

⚫️飲品方面,叫咗楊枝甘露同埋黑森林Mocha

總結嚟講,依家cafe俾我感覺非常舒服,而且食物都好好味,好適合傾偈或者聚會嚟呢度,二人大約食咗$300左右😋😋

部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
  • 黑森林mocha
2023-07-02 90 瀏覽
最近來了一位新同事今日同佢去左旺角樓上cafe食晚飯😋裝修同一色系,燈光柔和,梳化座位舒適,大玻璃窗,談天天聚會好去處,仲有好多桌遊任玩。服務員甜美可愛🥰食物飲品多選擇最後揀左個二人餐✅炸蟹餅:外脆內軟,蟹肉豐富✅烤雞肉pizza:餅底挺身,脆口,燒汁帶甜味, 美味。✅煙三文魚意粉:份量都唔少, 2大片煙三文魚,微咸,醬汁濃郁。✅蜜桃柚子梳打:甜甜酸酸,冰冰涼涼,幾適合夏天。✅熱薄荷朱古力:估唔到朱古力奶都有拉花,好有心思,配上薄荷香氣,醒曬。環境服務都一流一定會再來哦下次約埋三五知己可以叫多幾款美食又可以一齊玩桌上遊戲so happy😍
最近來了一位新同事

✅炸蟹餅:
外脆內軟,蟹肉豐富

烤雞肉pizza

✅烤雞肉pizza:
餅底挺身,脆口,燒汁帶甜味, 美味。

煙三文魚意粉

✅煙三文魚意粉:
份量都唔少, 2大片煙三文魚,微咸,醬汁濃郁。

✅蜜桃柚子梳打:
甜甜酸酸,冰冰涼涼,幾適合夏天。

薄荷朱古力

✅熱薄荷朱古力:
估唔到朱古力奶都有拉花,好有心思,配上薄荷香氣,醒曬。

環境服務都一流
煙三文魚意粉
薄荷朱古力
  • BBQ烤雞蘑菇pizza
2023-07-02 33 瀏覽
登打士街廣場嘅Cafe真係讀書時候嘅回憶,以前讀書最鍾意就係同一班同學嚟呢度嘅Cafe食嘢玩board game😚部屋咖啡室開業左好多年,所以裝修唔算新,但勝在坐幾耐冇限時,仲有好多唔同款嘅board game俾大家玩,啱晒一班朋友消磨時間!🖤黑白配⚪️成日都覺得呢類型Cafe啲嘢食質素麻麻,但部屋咖啡室真心有驚喜👍👍二人套餐 $358🖤黑白配⚪️計過嗌餐比散叫抵食,二人餐包括一個10吋手拉pizza,意粉🍝/飯,炸蝦餅同埋兩杯餐飲至尊辣肉腸薄餅上枱熱到辣手,果然係即點即拉即焗🤣超新鮮!因為手拉嘅關係,Pizza皮好有彈性,口感煙韌,上面舖滿肉醬、辣肉腸、青椒同蘑菇,唔會死咸,好食😋黑松露雜菇意大利飯餐廳用Castello意大利米,忌廉汁濃度恰到好處,雖然淨係得雜菇,不過黑松露個味已經好搶,食曬呢個飯都唔會覺得寡炸蟹餅蟹餅有6粒,食落啖啖肉,炸粉好薄,點埋雞醬一流薄荷朱古力咖啡 +$6好香薄荷味,唔會比朱古力味搶咗,仍然有好香嘅咖啡味水果茶 +$30水果茶有橙、士多啤梨、藍莓、火龍果,健康之選👍仲有蠟燭幫手熱住,坐幾耐都唔怕凍曬

二人套餐 $358

至尊辣肉腸薄餅

黑松露雜菇意大利飯

蟹餅有6粒,食落啖啖肉,炸粉好薄,點埋雞醬一流

薄荷朱古力咖啡 +$6
好香薄荷味,唔會比朱古力味搶咗,仍然有好香嘅咖啡味

水果茶 +$30
2023-06-26 74 瀏覽
行開旺角想搵間餐廳同朋友Happy Friday聚聚,就簡咗一間有桌遊玩,又可以無限時輕鬆一聚嘅Coffee Shop😋一上到餐廳,見到好多款式嘅桌遊真係即時心心眼😍餐廳環境好和諧,桌椅又係沙發,坐得好舒服😊!😋二人聚餐 $358😋🌟 炸蟹餅蟹餅熱辣辣咁上檯,一客六件,內饀係多汁多肉,入口鬆化,唔會覺得油膩,食落都幾滋味,真係抵食又好味。🌟 千島夏威夷Pizza(10吋)係由煙火腿加菠蘿🍍,再配埋千島醬加芝士嘅Pizza,第一啖食落已經好Juicy😋芝士好多,有拉絲嘅感覺,菠蘿份量亦好足,好好食!🌟 卡邦尼意粉同一般卡邦尼意粉一樣,意粉軟硬適中,好味😋!🌟 黑森林x 2 +$22@1咖啡、朱古力、雪糕、Cream 同朱古力棒,味蕾享受多層次。本身以為咖啡有啲淡,但慢慢攪埋雪糕同Cream,味道出奇地夾,夠晒濃郁,甜度又剛剛好🥳!

😋二人聚餐 $358😋

🌟 炸蟹餅

🌟 千島夏威夷Pizza(10吋)

🌟 卡邦尼意粉
同一般卡邦尼意粉一樣,意粉軟硬適中,好味😋!

🌟 黑森林x 2 +$22@1