2007-08-21
我d fd成日都會來呢間通達食野,仲話係花園街既no.1,我仲心唸...有無咁巴閉先?...我今日去過食,真係好好,我同我另外3個朋友一齊,所以可以叫到好多野食,我地叫左話係最出名既油渣麯,魚肉翅,魚旦燒賣,餃子,三寶,粉果,腸粉..haha真係好多,仲驚食唔哂,但係佢地話好食既,就一定食得哂wor..haha,咁我食過又真係不得不讚好!!油渣麯,我第1次食,仲驚會係好油既,點知又唔係,佢除左油渣仲有好多火腿菜圃咁,好清新,魚肉翅足料又夠味,唔會好似其他地方咁,好似食緊生粉水咁,其他小食都好好,魚旦夠哂咖哩味,d三寶仲要係好新鮮既,腸粉勁滑,樣樣都好好,好到無野好講,最唔好既就係間野太多人la,迫左d,但係好食既地方一定係咁ga la,我一定會成日去食既,而家已經真係好難搵到一間咁心水既食店!