2022-06-07
元朗小店必食😋鍾意食辣唔好錯過啦😜涼拌貓耳朵$48入口帶陳醋味,麻辣味後勁上,辣得黎好好食,一流呀👍🏻👍🏻會有種食上癮嘅感覺🙈🧏🏻♀️麻辣豬肚雞煲$138半隻雞肉大件嫩滑,豬肚爽口,有青椒紅椒洋蔥西芹同埋大蔥作配料,勁香雞煲醬味,咸香味十足,半隻雞夠2至3人食,必食👍🏻👍🏻黃金皮蛋$48黃金皮蛋比起一般既皮蛋size較細,外層晶瑩剔透,蛋中心有微微流心,配埋尖椒同埋麻辣紅油,食到停唔到口👍🏻😽老乾媽炒肚絲$78豬肚絲大件勁有咬口😽聽到老乾媽好驚佢勁辣?完全唔會呀,小編只係食得小辣,再辣啲都食唔到🙈所以呢個真係好啱唔太食得辣既人😙仲有好多青椒、紅椒、乾扁辣椒、大蔥嘅配料麻辣牛脷$58超有牛味,面頭有大量辣椒粉, 食落好重辣椒味🌶️牛冇雪藏味仲有d甜甜地😆,有芽菜係底食下可以解辣!必食👍🏻👍🏻最後仲飲咗兩罐清熱嘅飲品😋食完咁好味既辣嘢要飲返啲甜嘢中和下💁🏻♀️💁🏻♀️🍹🍹🍻🍻
涼拌貓耳朵$48
麻辣豬肚雞煲$138半隻