2003-12-21 10 瀏覽
來食午飯﹐餐牌上照片幾吸引﹐但一個人食量有限﹐冇幾多選擇﹐就來個烤豬肉湯河再加杯石榴子(椰汁)冰。價錢算是公道﹐碗河粉同飲品都不過不失。小店人手不多﹐午飯時間一定忙。但當天收銀處的像是老闆娘的樣子﹐招呼幾週到﹐雖然幫襯唔多﹐但都笑住講多謝~
2003-12-21 13 瀏覽
兩個人來吃,呢度舖面不很大,加上午市原來都幾多人的,所以近一點已經要等位。見午市有套餐,價錢又唔貴,所以諗都無諗就在其中選擇了。叫了沙嗲牛河同椰汁海鮮焗飯,我的沙嗲牛河都幾香沙嗲味,但就油左少少,碟頭都足夠;椰汁海鮮焗飯同事話味道一般,不比大家樂的好,但我就聞到幾香的椰汁味。連飲品兩杯埋單六十多,算幾平。不過因為好多人,有點此地不宜久留的感覺,所以都係快快食完埋單走人。
2003-08-03 17 瀏覽
上次兩個人黎食都係60幾個香茅chicken wing好大隻好入味正~18蚊3隻杯可力就水左d.....~3色既唔記我咩冰就唔得喇但個唔記得咩炒飯就好好味做野幾快手1service全部係阿姐幾好既
上次兩個人黎食都係60幾
個香茅chicken wing好大隻好入味正~18蚊3隻
杯可力就水左d.....~
3色既唔記我咩冰就唔得喇
2002-03-18 1 瀏覽
試左一個香茅雞扒湯蒙, 同香茅豬扒, 可能係因為煎的關係, 所以覺得都幾多油. 湯底味度一般.
2002-01-20 5 瀏覽
個日放lunch,同d朋友唔知食咩好,結果就黎左依間食,入面多數都係叫越南野食,我地每人叫左個學生餐,都係二十幾蚊,有一個粉,一杯野飲,個cooker都有一手,碟碟整d味道都係咁上o下,幾好食,特別係d沙爹汁,唔錯、唔錯~
2000-09-16 9 瀏覽
這裡原汁原味的菠蘿真係好正,D飯炒得好香,加埋菠蘿同菠蘿汁,特別好味。 <br>仲有D炸蝦片,無論係豬定牛都好食,不過我就鍾意豬肉多D。 <br>不過蝦餅就差少少啦! <br>價錢都算合理,$65一個菠蘿炒飯,但足以兩個人食,簡直平、靚、正!
不過蝦餅就差少少啦! <br>