2023-01-13 50 瀏覽
同家姐約食Tea,佢帶我去左呢間<<走過十萬八千里找到你>>餐廳名夠特別,令人印象深刻❤️餐廳天花全部乾花,超級有心思感覺好舒服好清新❤️啱哂打卡!法式蟹肉蝦膏汁扁意粉 $148+$55跟餐包是日餐湯、餐包、$60以下飲品餐湯係南瓜湯,食到粒粒南瓜蓉👍🏻好入味,唔會太膩!正。擺碟好用心,值得相機食先🤭好多新鮮蟹肉,而蝦膏汁都分佈平均🙌🏻意粉質感亦非常煙韌👍🏻北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178🙌🏻帆立貝好大粒,海膽醬好多,偏鹹咗少少🤏^_

同家姐約食Tea,佢帶我去左呢間
<<走過十萬八千里找到你>>
餐廳名夠特別,令人印象深刻❤️
餐廳天花全部乾花,超級有心思
感覺好舒服好清新❤️啱哂打卡!

法式蟹肉蝦膏汁扁意粉 $148+$55跟餐
包是日餐湯、餐包、$60以下飲品

餐湯係南瓜湯,食到粒粒南瓜蓉👍🏻
好入味,唔會太膩!正。

擺碟好用心,值得相機食先🤭
好多新鮮蟹肉,而蝦膏汁都分佈平均🙌🏻
意粉質感亦非常煙韌👍🏻

北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178🙌🏻
帆立貝好大粒,海膽醬好多,偏鹹咗少少🤏^_

2023-01-12 1608 瀏覽
朋友大推依間少女心滿滿嘅乾花餐廳,除咗有打卡位置,食物都不錯🤭適合帶女友食、同好友小聚😋😋💬 酥炸軟殼蟹黑松露扁意粉軟殼蟹炸起唔乾身咬落好juicy😋 仲大大隻同幾多肉,扁意粉掛汁唔錯🤤 沾滿濃濃嘅黑松露醬汁,十分美味回頭食: ⓨⓔⓢ💬 日式壽喜燒牛肉茶漬意大利飯牛肉同飯吸收日式壽喜燒汁,加上滑滑流心溫泉蛋,食起嚟好豐富;而意大利飯口感偏硬身,唔會因為茶漬而太軟爛感👍👍回頭食: ⓨⓔⓢ💬巨峰提子梳打梳打水加入巨峰提子果醬,顏色上已經充斥對比嘅美🤗,飲落唔會太甜,甜中帶微酸,特別開胃👍回頭食: ⓨⓔⓢ💬草莓白茶(熱)白茶陣陣清香,加上草莓淡淡香甜,入口舒服仲有種解膩嘅感覺☺️ 熱花茶佢都有乾花放旁邊,岩哂鍾意打卡嘅朋友,一齊感受文青vibes 🤭回頭食: ⓨⓔⓢ仲有是日餐湯同餐包添,當日有西蘭花濃湯👍質地濃稠,正🤭總結一下,環境方面真係相當高分🤭 係充滿住我最愛嘅乾花,而食物飲品都用心製作😋值得一試!💛走過十萬八千里找到你💛旺角彌敦道575號Ladder Dundas10樓💛9889 8055▂﹍▂﹍▂﹍▂﹍▂﹍▂﹍▂﹍▂喜歡我跟小貓的分享ʕ⁠っ⁠•⁠ᴥ⁠•⁠ʔ⁠っ

💬 酥炸軟殼蟹黑松露扁意粉

💬 日式壽喜燒牛肉茶漬意大利飯

💬巨峰提子梳打
回頭食: ⓨⓔⓢ

💬草莓白茶(熱)
回頭食: ⓨⓔⓢ

仲有是日餐湯同餐包添,當日有西蘭花濃湯👍質地濃稠,正🤭

💛走過十萬八千里找到你
ʕ⁠っ⁠•⁠ᴥ⁠•⁠ʔ⁠っ
午餐
  • 酥炸軟殼蟹黑松露忌廉汁扁意粉
2023-01-11 47 瀏覽
一早已經聽過呢間餐廳個名,因為佢個名比較長同埋好特別😆終於過黎試下啦!座位不多,餐廳佈滿好多乾花,成片花海咁,岩哂打卡呀!------------------------------.🟡北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178小編好鍾意食海膽,即刻揀左呢款,果然無揀錯。兩粒帆立貝好大粒,海膽醬味濃,啖啖意粉都食到海膽味🔴三文魚子海鮮龍蝦汁意大利飯$178呢個意大利飯好濃龍蝦汁味,意大利飯比較結身,岩哂鍾意食濃味既朋友!而龍蝦既份量都唔少,仲有隻青口。.🔵黑松露薯條配黑松露醬$68友人想食薯條就叫左黎食,呢度係用粗薯條,上面灑左黑松露粉,個醬幾夠濃! .🟠Matcha Latte叫左杯Latte 飲,抹茶味好濃又唔會有陣苦味,幾好飲!.🟠紅寶石巧克力草莓鮮奶見到好多人推進呢款飲品,所以友人揀左黎試。賣相完全岩哂打卡,上面有d 玫瑰花瓣,底部粒粒草莓!友人好鍾意呢杯飲品!.

🟡北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178

🔴三文魚子海鮮龍蝦汁意大利飯$178

🔵黑松露薯條配黑松露醬$68

🟠Matcha Latte
叫左杯Latte 飲,抹茶味好濃又唔會有陣苦味,幾好飲!
🟠紅寶石巧克力草莓鮮奶
呢間餐廳個名好特別💕一入門口已經見到天花吊滿咗乾花 一大片花海好浪漫好靚 🌸🌺🌼牆身仲畫咗好多好靚嘅畫 而且食物同埋飲品賣相靚 味道都唔錯👍🏻☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º*̣̩⋆̩*̣̩⋆̩北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178用石盤上碟真係好靚🥰仲可以keep到溫度融合咗西日式嘅fusion 好有驚喜每條意粉都掛滿海膽醬,味道濃郁😎當中仲有兩大粒香煎帆立貝配上好多木魚花同紫菜絲,大滿足😋*̣̩⋆̩*̣̩⋆̩三文魚子海鮮龍蝦汁意大利飯 $178Risotto時間煮得啱啱好 唔會太半生熟😎口感煙韌重點每粒飯都有龍蝦汁加上三文魚籽點綴真係鮮味十足仲有大蝦 青口 同魷魚做配料😋 好新鮮 任何食品可以+$45跟餐 包餐湯同餐包 仲包$55以下嘅飲品(可補差價)性價比非常高!餐湯係忌廉蘑菇湯 味道好濃郁同好creamy🍄而且放餐湯個碗仔係貓貓造型好可愛🐱餐包係燕麥包,重點上枱時仲係微暖😋燕麥味好正!*̣̩⋆̩*̣̩⋆̩ Rose Matcha $56拉花靚賣相吸引💚 仲有個乾花小花束做裝飾💐抹茶latte經常都飲🤣但呢杯會散發出玫瑰香氣同味道🌹成件事好清新 而且用咗丸久小山圓抹茶☺️好好味*̣̩⋆̩*̣̩⋆̩紅寶石巧克力草莓鮮奶 $

呢間餐廳個名好特別💕

*̣̩⋆̩*̣̩⋆̩北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178
用石盤上碟真係好靚🥰
仲可以keep到溫度
融合咗西日式嘅fusion 好有驚喜
每條意粉都掛滿海膽醬,味道濃郁😎
當中仲有兩大粒香煎帆立貝
配上好多木魚花同紫菜絲,大滿足😋
北海道帆立貝海膽醬扁意粉

*̣̩⋆̩*̣̩⋆̩三文魚子海鮮龍蝦汁意大利飯 $178
Risotto時間煮得啱啱好 唔會太半生熟😎
口感煙韌重點每粒飯都有龍蝦汁
加上三文魚籽點綴真係鮮味十足
仲有大蝦 青口 同魷魚做配料😋 好新鮮

任何食品可以+$45跟餐 包餐湯同餐包
仲包$55以下嘅飲品(可補差價)
性價比非常高!餐湯係忌廉蘑菇湯
味道好濃郁同好creamy🍄
而且放餐湯個碗仔係貓貓造型好可愛🐱
餐包係燕麥包,重點上枱時仲係微暖😋
燕麥味好正!

紅寶石巧克力草莓鮮奶
  • 玫瑰抹茶
  • 三文魚籽龍蝦汁意大利飯
2023-01-09 69 瀏覽
聽講呢間Cafe好啱打卡,已經久仰大名,今次終於有幸嚟到。 一入到去成間花店咁,天花板、牆身同窗邊都有好多乾花嘅擺設, lift口嘅玄關亦有唔同嘅特色擺設,牆壁又有啲壁畫,整體感覺都唔錯,係經過精心嘅佈置。不過我嫌個空間有啲狹窄同侷促。點左2個dinner sets,有是日餐湯、餐包同埋$55以下飲品👉🏻日式原條鰻魚意大利飯 $178👉🏻北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178大就唔算大條,不過係原條同夠厚,都好吸睛夠霸氣。鰻魚味道一般,肉質算細嫩。Risotto 食落香濃又煙韌,有埋木魚絲、紫菜、菇絲加埋翠玉瓜,配上甜甜燒汁,不過不失。兩粒帆立貝,算大,煎得幾香。配上木魚絲、紫菜,另有蝦米、蜆肉、墨魚仔同魷魚。意粉口感彈牙,掛到汁,洋蔥加海膽醬汁,質地creamy。

👉🏻日式原條鰻魚意大利飯 $178
👉🏻北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178

2023-01-06 113 瀏覽
乾花係幾靚,不過環境比預期細,如果只係食環境都一般接受到重點食物份量、質素、價錢唔成正比,其中個餐係$245(加左1),食個鰻魚意大利飯加個花茶,餐包仲要硬未叮熱,湯係個碗一半份量都無,而且稀淡加上染金色短髮女待應態度好一般,眼神好唔有善,唯一果個黑色頭髮女待應態度有禮貌埋單時亦有插曲,對單時發現佢地入既價錢錯,改左2次先糾正到。其實餐牌上有重複套餐,價錢有分別,就統一下,落單果個易出錯,消費者睇少眼就比多左,感觀真係好差係各項問題加限時情況下,依間野無下次,都唔會推介比身邊親戚朋友
乾花係幾靚,不過環境比預期細,如果只係食環境都一般接受到

2023-01-05 970 瀏覽
淨係聽到呢個帶點感性嘅名字,都會覺得餐廳係佈置上應該會落點苦功🫢果然,餐廳以乾花作為主要裝飾完素,無論天花板、牆身以至窗邊,都會佈滿各式各樣嘅乾花擺設,由一出lift就望到一片花海,確實係幾靚😍今次我同朋友點左兩個午市套餐,跟餐加$45就會包埋是日餐湯、餐包同埋$55以下飲品一杯✨餐湯今次就係椰菜花湯。。。🔘酥炸軟殼蟹黑松露扁意粉🦀🍝 | $148評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 淨係睇圖都知呢碗意粉有幾吸引😍大大隻軟殼蟹訓係意粉上面非常吸精!原隻酥炸軟殼蟹上碟 可以同朋友share👩🏼‍🤝‍👩🏻軟殼蟹炸到好酥脆,食落覺得帶有少少海水嘅咸味,好鬼正😎黑松露汁嘅濃稠度做得幾好,唔會太稀,每條扁意粉都俾啲黑松露汁包裹住,黑松露味道夠晒Creamy同好濃👍🏻。。🔘日式原條鰻魚意大利飯 | $178評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 個人認為呢個”日式”+”意大利”嘅組合幾特別下😳用咗日式嘅醬汁同材料,以意大利式嘅烹調手法煮出一個意大利飯。首先一嚟就見到大大條鰻魚上場,夠哂霸氣😳意大利飯係用日式燒汁去取代咗忌廉汁,雖然話係意大利飯,但真係好食到日本嘅味道出嚟!成個飯都好入味!。。🔘Hot Black Latte

🔘酥炸軟殼蟹黑松露扁意粉🦀🍝 | $148
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑

🔘日式原條鰻魚意大利飯 | $178
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑

🔘Hot Black Latte | $56
評分: 🌕🌕🌕🌗🌑
評語: 呢杯Black Latte其實即係黑芝麻拿鐵,唔知係咪事先有將黑芝麻炒過,飲落去芝麻香好重好實在。黑白分明嘅配搭,加埋咖啡拉花影相都幾靚架!

🔘柚香菠蘿檸檬梳打 | $58
評分: 🌕🌕🌕🌗🌑
評語: 柚子同梳打呢組合應該冇乜人會質疑,呢杯梳打仲加入左菠蘿🍍同檸檬🍋多左陣鮮甜同酸澀味🤤

🔻旺角同油麻地之間,近油麻地多啲㗎!
🔻窗口位最為”IGable”,book枱時記得request!
推介指數: ⭐⭐⭐️⭐
  • 柚香菠蘿檸檬梳打
  • 酥炸軟殼蟹黑松露忌廉汁扁意粉
2023-01-05 46 瀏覽
對上一次12月夜晚去食…3個人 食物還好咁岩有信用卡優惠 性價比OK 今日諗住中午去食個lunch 價錢同晚市一樣比較貴湯同主食都好咸 有啲失望但係培茶latte好飲 唔會太甜環境係高啲分 啲花嘅裝飾幾靚🫶🏻
對上一次12月夜晚去食…3個人 食物還好
咁岩有信用卡優惠 性價比OK

今日諗住中午去食個lunch
價錢同晚市一樣比較貴
湯同主食都好咸 有啲失望
但係培茶latte好飲 唔會太甜

環境係高啲分 啲花嘅裝飾幾靚🫶🏻
2023-01-05 50 瀏覽
⁣🐽 - 油麻地 - 走過十萬八千里找到你⁣⁣⁣⁣近日同朋友想係油尖旺搵間交通方面又靚靚地Cafe食下野吹下水,就俾我埋到尼間人氣Cafe😍⁣⁣除左環境好適合女仔打卡之外,坐位亦都好寬敞舒適!⁣⁣⁣食物方面,除咗分別叫咗個主菜,亦都加錢要多左個餐湯同餐包,鍾意飲白湯既朋友真係值得一試🤤⁣蘑菇湯好足料,每一啖都有香濃既菇味,絕對唔係茶記個啲”麵粉湯”🫣餐包亦都唔係普通餐包,而係較為健康既麥麵包,而且上枱微暖🫰🏻⁣⁣⁣- 磯燒魷魚筒墨魚汁意大利飯 💰$148⁣⁣上枱既擺盤同賣相都好靚,魷魚燒得岩岩好,食落口唔會好”un”,反而個墨魚汁意大利飯就偏濃味,少少鹹,鍾意清淡少少既朋友建議可以選擇番意大利粉⁣⁣⁣⁣- 酥炸軟殼蟹黑松露扁意粉 💰$148⁣⁣軟殼蟹食得出係新鮮炸起,食落口香脆熱辣辣🤤⁣⁣黑松露扁意粉亦都好creamy 又夠多汁,每一啖都沾滿黑松露汁,而且配料入面既菇亦都份量不少,性價比好高🫰🏻⁣⁣⁣⁣飲品方面我地分別都補左唔同既差價,去試左啲比較有特色既野飲:⁣⁣⁣⁣- 手工黑芝麻Latte 💰$56⁣⁣一上枱已經見到個畫花畫得好靚好有心🫶🏻⁣⁣溫度亦調得剛剛好,即刻飲都唔會太熱,而

🐽 - 油麻地 - 走過十萬八千里找到你⁣⁣
⁣⁣
除左環境好適合女仔打卡之外,坐位亦都好寬敞舒適!⁣⁣

- 磯燒魷魚筒墨魚汁意大利飯 💰$148⁣⁣
- 酥炸軟殼蟹黑松露扁意粉 💰$148⁣⁣
軟殼蟹食得出係新鮮炸起,食落口香脆熱辣辣🤤⁣⁣
- 手工黑芝麻Latte 💰$56⁣⁣
一上枱已經見到個畫花畫得好靚好有心🫶🏻⁣⁣
溫度亦調得剛剛好,即刻飲都唔會太熱,而且芝麻味亦都好香濃,令到奶味唔會蓋過哂本身既芝麻味⁣⁣
- 咖啡師特調 💰$68⁣⁣
尼杯咖啡真係要大推!!真心好出色,首先落單既時候侍應都係完全唔會話你知係咩味🤣到左上枱既時候一飲,真係有少少驚為天人既感覺😳⁣⁣
有別於其他咖啡,杯中加左少少果肉,飲落係酸酸甜甜既味道,但又出奇地同啲咖啡好夾,仲會越飲越開胃添🤣⁣⁣
⁣⁣⁣
2023-01-03 25 瀏覽
乾花浪漫打卡 真的美到要來一次食物細節也有design過餐具也很美 食物的味道也正常Mushroom 湯幾rich 配合麵包good意粉味偏啖 合我口味雞翼食得好方便 不用拆骨 非常好味道也好
乾花浪漫打卡 真的美到要來一次
食物細節也有design過
餐具也很美 食物的味道也正常

Mushroom 湯幾rich 配合麵包good
意粉味偏啖 合我口味
雞翼食得好方便 不用拆骨 非常好
味道也好

2023-01-03 31 瀏覽
一生中有多少人可以陪伴自己走過十萬八千里?這餐廳一直都想去潮聖終於有機會了餐廳內天花掛滿乾花及乾草牆上畫上各式主題的壁畫北海道帆立貝海膽扁意粉$178擺盤好有心思,用石盤上菜意粉軟硬適中(ง •̀_•́)ง而且每條都掛滿海膽醬!佢既咸香味加上燒熟帆立貝非常合拍三文魚子籽龍蝦汁意大利飯$178必食推介龍蝦汁超濃郁(ง ˙o˙)ว飯面放上青口。虎蝦同蟹柳吸晴又好味餸呢都相當足料豐富有:八爪鱼粒,蟹肉.蜆肉餐湯:甘笋忌廉湯忌廉味濃沃,而且好濃唔会太过稀
一生中有多少人可以陪伴自己
走過十萬八千里?
這餐廳一直都想去潮聖
終於有機會了

餐廳內天花掛滿乾花及乾草
牆上畫上各式主題的壁畫

北海道帆立貝海膽扁意粉$178
擺盤好有心思,用石盤上菜

三文魚子籽龍蝦汁意大利飯$178
必食推介
龍蝦汁超濃郁(ง ˙o˙)ว
飯面放上青口。虎蝦同蟹柳
吸晴又好味
餸呢都相當足料豐富
有:八爪鱼粒,蟹肉.蜆肉

餐湯:甘笋忌廉湯

忌廉味濃沃,而且好濃唔会太过稀

2023-01-01 29 瀏覽
🔻 走過十萬八千里找到你 (旺角)又一高質打卡餐廳,環境同食物質素都唔錯,周圍都有靚靚既乾花裝飾。🔻北海道帆立貝海膽醬扁意粉($178)有一粒好大粒帆立貝,個海膽醬幾特別,係出面都未見過有呢隻調味,都唔錯,意粉煮得岩岩好同好掛汁,面頭有木魚同紫菜更豐富口感同香味~🔻磯燒魷魚筒墨魚汁意大利飯($148)除阻面頭有好大隻魷魚筒之外,估唔到意大利飯入面都有好多魷魚粒,啖啖都好有口感,意大利飯偏硬身,淋少少會更佳~🔻跟餐湯、餐包、飲品($55)餐包熱辣辣上枱又好軟熟,餐湯今日係南瓜湯好香滑,唔會好漏~🔻髒髒咖啡咖啡香滑唔會好淡口。🔻自家製草莓醬梳打滿滿士多啤梨果肉,mix 埋有氣梳打,開胃解渴,甜度同酸度都岩岩好~
🔻 走過十萬八千里找到你 (旺角)

🔻北海道帆立貝海膽醬扁意粉($178)

🔻磯燒魷魚筒墨魚汁意大利飯($148)

🔻跟餐湯、餐包、飲品($55)
餐包熱辣辣上枱又好軟熟,餐湯今日係南瓜湯好香滑,唔會好漏~

🔻髒髒咖啡
咖啡香滑唔會好淡口。

🔻自家製草莓醬梳打
2022-12-31 724 瀏覽
第一次嚟走過十萬八千里找到你,個名好感性咁🤭有貓耳朵😺 貓耳朵唔係好普遍係香港餐廳有,但係敵不過想食海膽醬,唉也~北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178Hokkaido Scallops Lingone with sea urchin sauce木魚絲、紫菜同埋洋蔥混海膽醬既汁,另有蝦米、蜆肉、墨魚仔同魷魚。海膽醬包圍哂扁意粉,一開始以為係喺意粉上面一堆仔,咸鮮!+$55 有南瓜湯同埋麵包個南瓜湯幾好飲,比較水狀但順口。日式原條鰻魚意大利飯 $178Japanese Eel Risotto木魚絲、紫菜、菇絲加埋翠玉瓜,燒汁比較重味,偏咸~ 原條鰻魚掂,唔係薄,係有點厚度!因為係精選午餐,所以+$45就可以有南瓜湯同埋麵包,抵啲啦。玫瑰果洛神花茶 $52Rose hips hibiscus safatigua tea可以無限refill水飲盡佢既~ 酸為主,開胃。玫瑰抹茶$56Rose Matcha Latte 好飲,重抹茶味!睇人op叫,哈哈!玫瑰花味集中喺上面嗰啲玫瑰花,而唔係抹茶溝玫瑰花個種!
第一次嚟走過十萬八千里找到你,個名好感性咁🤭

北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178

+$55 有南瓜湯同埋麵包
個南瓜湯幾好飲,比較水狀但順口。

日式原條鰻魚意大利飯 $178
Japanese Eel Risotto

玫瑰果洛神花茶 $52
可以無限refill水飲盡佢既~ 酸為主,開胃。

玫瑰抹茶$56

Rose Matcha Latte
午餐
餐湯的杯子太多餐湯痕跡,不太乾淨,味道正常。嗌咗茶漬飯、貓耳朵、安格斯牛肉漢堡和白硯扁意粉。茶漬飯唔知係我哋食唔慣定係點,好水,好淡,冇飯咁滯貓耳朵就一半,好似未煮熟咁,裏面仲有浸麵粉味,調味僅限於表面,唔入味,凍咗似食橡皮糖安格斯牛肉漢堡好低質,芝士應該係超市買返嚟嗰啲幾十蚊有好多塊嗰啲,完全冇溶到,牛肉排到爆仲要有怪味,菜就普通菜。白硯扁意粉好dry,得浸辣味,仲要浸辣味毫無層次。全部嘢食送上嚟都係唔係好係係嗰個得熱幾廿嘅嘅,嗰個安格斯牛肉漢堡等咗20分鐘送上嚟,但係全部都係凍嘅,好笑唔講仲以為喺大風吹左20分鐘再送上嚟,咁所以到底點解我要等20分鐘呢?你加熱都好過咁樣啦😅仲要好好笑嘅係成餐食到唯一熱嘅嘢,係個包同個湯😅咪住,都仲有樣嘢係熱嘅,餐具囉😅仲要個環境都麻麻,首先冇expect到間嘢咁細,仲要我哋坐嗰個位係喺雪櫃隔離,完全唔舒適呢間餐廳真係俾人吹捧得太勁,希望努力改善下,大把進步空間!
餐湯的杯子太多餐湯痕跡,不太乾淨,味道正常。
嗌咗茶漬飯、貓耳朵、安格斯牛肉漢堡和白硯扁意粉。
茶漬飯唔知係我哋食唔慣定係點,好水,好淡,冇飯咁滯
白硯扁意粉好dry,得浸辣味,仲要浸辣味毫無層次。
仲要好好笑嘅係成餐食到唯一熱嘅嘢,係個包同個湯😅
咪住,都仲有樣嘢係熱嘅,餐具囉😅
呢間餐廳真係俾人吹捧得太勁,希望努力改善下,大把進步空間!
2022-12-27
慶祝紀念
生日
  • 加配嘅餐包
2022-12-26 33 瀏覽
朋友生日肯定要搵好feel既環境,賞心之餘可以傾下計,環境同燈光都好適合女生黎打卡.嗌左2份set餐餐前既南瓜湯我覺得都不錯 味道濃郁意粉醬汁亦恰到好處,不會太膩
嗌左2份set餐
餐前既南瓜湯我覺得都不錯 味道濃郁
意粉醬汁亦恰到好處,不會太膩