2006-01-08
一行二人係apm食完lunch,夜晚再食dinner 馬拉盞通菜–幾惹味,d通菜幾靚,唔老,有少少辣雜菜炒河–都唔錯,有鍋氣,口感清爽椰林樹影(飲品) –之前網友話唔錯,所專登試! 杯飲品都無令我失望,原本以為係幾甜既椰子汁味,但第一淡飲落覺得有少少酸味,好似有d怪,再飲落去又覺得幾fresh,又解渴,比起剩椰子汁味更特別,無咁溜! 而且大大杯,又夠涷,飲完覺得好滿足,為呢餐加分。食物方面真係唔錯,夠濃味。但座位安排方面,應該要好好改善! 其實餐廳環境本身幾好,但將一張4人拆做兩張雙人,搞到好迫。而且似搭,因為兩既距離好近,無晒私人空間。後來,我地轉去卡位坐,先舒服晒! 待應轉時既態度唔錯,見佢都幾緊張,有禮貌咁話一有會好快幫我轉過去。我眼見好多客開見到要坐呢d 位都唔係咁滿意。有兩個坐一陣重走埋,有個待應見佢地咁樣,就連忙追出去同佢地講多謝,請下次再光臨。佢識得咁補飛,算執生得快!整體服務幾好,走陣有個待應仲同我傾計,問我覺得d野好唔好食,而且好多待應都有講byebye!但座位安排方面如果唔改善,會嚇走好多客!
馬拉盞通菜–幾惹味,d通菜幾靚,唔老,有少少辣
雜菜炒河–都唔錯,有鍋氣,口感清爽
椰林樹影(飲品) –之前網友話唔錯,所專登試!
食物方面真係唔錯,夠濃味。
但座位安排方面如果唔改善,會嚇走好多客!