2006-03-22 133 瀏覽
貪近走去食lunch, 人多就預左啦, 但係個menu又唔係多choice, 叫左個义雞河包飲品$28, 個义燒無味之餘又勁硬, 個d雞好油, 皮好肥下, 搞到個碗湯油淋淋, 本來諗住食清d, 點知重油左.....反而同事食個set lunch牛肉炒意粉, 雖然油d, 但係個味好得, 加埋辣油真係幾正~~~

2006-01-04 137 瀏覽
差不多朝朝早都係呢度買早餐, 佢個d 早餐set都唔平架, 雖然係公價$18-$22, 但係個size細d同埋無左奄列個碟架, 不過個飽係比個大size的飽, 唔係一般餐飽, 食到你飽門口有外賣的麵飽, 每朝即焗當然新鮮啦, 不過有時會烘得過時個底會硬左, 另外, tea time緊係要食蛋撻啦, 不過佢個撻皮係勁多花生醬味, 我就麻麻啦, 好似油左同咁好漏, 佢都有個蛋白撻但我未食過, 下次話你知好無味伙記係一般茶記阿叔, 醒目但係態度差個d囉

伙記係一般茶記阿叔, 醒目但係態度差個d囉