2010-03-05
服務極差的餐廳!1) 一行兩人,訂咗位,準時到達,到咗門口完全冇人招呼,企咗一陣先有待應黎問我地幾位。其實星期五人多係正常既,不過估唔到入咗去其實有位,但冇人帶。2) 我地最後坐係露天的位置,最慘叫天不應,叫地不聞,1點去到,1點半先有人幫手落單,其間搵待應幫手,個個答我『係』,但『係』後就走咗去,激死!3) 好唔容易先黎咗個飯,但係落錯單,叫人黎換叫咗好耐都冇人理,結果我係自己拎返個飯去櫃枱同佢地講錯咗單。4) 再過一陣,仲未有野黎,估唔到個待應問我地『啲野係咪黎齊!』。真係火都黎埋!5) 食完飯,見到隔離左右既枱都有啡咖同甜品,問下待應係咪有包埋,結果得出以下既答案,妙到不得了!!甜品:老闆話《睇下我地忙唔忙啦!唔忙既,我地會special做俾你,忙既話,我地咪唔俾你囉!》 啡咖:待應話《你地趕唔趕吖!我地啲咖啡仲煲緊,如果你趕既就走先,唔趕既,就等下啦!因為要應該有排煲》其實唔恨佢地杯啡咖同甜品,只係奇怪點解大家食一樣既餐,都係lunch hour食,坐隔離枱,但人多食就有野送,人少食既service可以差咁多呢!坦白講,啲野食唔錯,魚生飯幾好味,不過啲服務就....諗清楚受唔受
坦白講,啲野食唔錯,魚生飯幾好味,不過啲服務就....諗清楚受唔受得氣先好幫襯呀!