2019-06-15
一望落去既景已經係無敵海景啦! 裝修算靚有誠意, 環境乾淨和寬落, 價錢唔算貴 平均都係200左右一位.呢到好似仲可以搞結婚tim.佢主要分2部分既, 一邊係圖中既玻璃屋 可以睇到無敵海景.另一邊就係正常bbq 場個d 台. 睇下d客中意去邊啦, 一般都會比較中意玻璃屋,比較新鮮!海鮮方面 , 鮮味一定有嫁啦,仲會比較鮮甜tim, 新鮮捉返黎, 有人代燒既呢d, 不過要另外加錢!一般自由拎既食物全部放係呢到, 我覺得環境算係乾淨, 食物係bbq場黎講味道算係比出面優勝, 當中例如雞翼都有多種味道選咖哩味我覺得最好食, 小小香辣既口味. 牛扒就正常黑椒味, 口感似係茶餐廳個d薄牛咁.呢到既芝士腸質素算幾高, 有d腸仔都有分好多品牌呢隻係芝士味都濃.丸就保持原味, 無咩調過味, 煙肉都係原味. 豬柳係呢到黎講算係幾好食, 可以一試, 味道比較濃烈, 野飲就都係任飲, 橙汁呢, 有果肉既, 味道有小小偏甜, 好似有加糖既感覺.汽水無咩好講原味, 苹果汁都係偏甜.爐一開始係有人幫你起爐既, 所以無咩好驚, 但係打後加炭就自己加啦.如果有d食物你覺得味道唔夠 呢到都好多醬料加,蜜糖個d都有嫁啦
汽水無咩好講原味, 苹果汁都係偏甜.
但係打後加炭就自己加啦.