2022-07-22 76 瀏覽
我真係好鍾意食魚,今日去到深水埗,以為餐廳名有個豬字,就係食住啦,點知唔係,係佢嘅牛雞豬,仲有條魚都超正!大家可以睇吓啲相,條魚同個波一樣咁大,超級好食,一食上癮!佢嘅火鍋湯底好正,根本就係特登為條魚而設,食落口唔單止有少少辣味,仲有魚嘅香味,而且條配得好好,食得好開心!當然仲有嗰啲好好食嘅配料,你睇佢啲牛幾靚,絕對係貴野!好正!同埋佢個價錢都幾實際,唔係太貴之餘,真係比足料你,我諗呢個價錢喺深水埗來講唔算好平,但係整個香港來講,呢個價錢算係物有所值!

大家可以睇吓啲相,條魚同個波一樣咁大,超級好食,一食上癮!

2022-07-18 74 瀏覽
深水埗烤魚雞煲火鍋放題好耐冇食烤魚啦,又想食下刺身,同埋打邊爐🍲圍爐取暖。呢間餐廳有好多間分店,出名烤魚,因為唔係周圍都有烤魚食,而且仲要係放題嚟㗎。另收+1服務費。餐廳有好多野食,四川烤魚+四川雞煲+安格斯牛肉等多款牛肉+多款火鍋配料,小食任飲任食。期間限定每枱包一鍋燴牛尾煲1鍋餐廳面積很大,環境寬敞舒適,裝修港式茶餐廳風格。平日晚上人多,記得book位。提供紙巾、自助醬料、飲料、菜、火鍋配料、雪糕自己拎。湯底有辣有唔辣,任君選擇。唔想咁熱氣,簡咗唔辣嘅番茄湯,味道濃郁惹味,沒有蕃茄味但同烤魚好夾。必食烤魚!好大條炸魚,皮微脆,好香肉嫩,非常惹味,食辣應該會幾過癮飲品必拎:粒粒燒仙草爽火鍋配料牛肉厚切大片,半肥瘦,肉嫩味濃雪糕🍦必拎芝麻味,好似芝麻糊咁,濃得來唔會太甜服務質素:7/10環境舒適度:7/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8/10
深水埗烤魚雞煲火鍋放題

餐廳面積很大,環境寬敞舒適,裝修港式茶餐廳風格。
平日晚上人多,記得book位。
提供紙巾、自助醬料、飲料、菜、火鍋配料、雪糕自己拎。

湯底有辣有唔辣,任君選擇。

飲品必拎:粒粒燒仙草爽

火鍋配料牛肉厚切大片,半肥瘦,肉嫩味濃

雪糕🍦必拎芝麻味,好似芝麻糊咁,濃得來唔會太甜

服務質素:7/10
環境舒適度:7/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8/10

2022-07-14
💛良心店🌟蚊蚊豬老火鍋🌟,$268 除了任飲任食,最抵係連湯底都任食呀!🔥包括四川烤魚、四川雞煲、多款湯底,都任轉任食!🤩(請留意部分鍋底需要預訂)仲有任食刺身🍣、海鮮🦐、安格斯牛肉🥩、蔬菜🥬、小食、啤酒🍻、飲品等!🥰💛120分鐘放題任飲任食 $268🍷紅酒燴牛尾鍋餐廳期間限定每枱包一鍋紅酒燴牛尾鍋,當然要試下!👍🏻有好多件牛尾,肉質軟淋,肉味香濃又炆至入味,好味道呀!😘🥩極品牛皇拼盤包括有手切安格斯肥牛,封門柳,牛板鍵,牛舌心、金錢展及牛柳粒,頭盤都份量十足!💗當中我最喜歡手切肥牛及牛舌心,可一再encore !😆🍣刺身拼盤包括🧡三文魚、🦐甜蝦、仿鮑片、馬刀貝、🐙八爪魚及🦑魷魚,質素不錯!😚🦐海鮮拼盤包括鮮蝦、鮑魚、青口,新鮮彈牙!💗🔥其他火鍋配料、小食 及自助區選擇頗多,質素唔錯!😋

💛120分鐘放題任飲任食 $268

🍷紅酒燴牛尾鍋

🥩極品牛皇拼盤

🍣刺身拼盤

🦐海鮮拼盤

包括鮮蝦、鮑魚、青口,新鮮彈牙!💗

🔥其他火鍋配料、小食 及自助區
選擇頗多,質素唔錯!😋

🌟火鍋放題想食得過癮,當然要無限任食先至最盡情!深水埗嘅「蚊蚊豬老火鍋」任食火鍋放題免加一,最平$228任食2小時烤魚+麻辣雞煲+牛尾鍋+任換鍋底!🥳任飲任食 3款高質牛肉、三文魚刺身,仲送埋高質素海鮮鮑魚,輕鬆回本抵食之選,係時候約班朋友一齊去「滾」啦!🍣首先送上刺身拼盤,二人份量充足,味道鮮甜無雪藏味,最正係三文魚任食,夠曬肥美呀!🐔蟲草花鮮雞鍋& 鮮茄薯仔清湯鍋朋友唔食得辣,所以點左養生鍋,蟲草花滋補唔熱氣,雞件新鮮嫩滑。鮮茄薯仔濃郁香甜,兩款都唔錯!🐂牛肉拼盤基本上一碟已經好飽,prime級安格斯牛、牛板腱、封門柳,最鐘意安格斯牛,肉質嫩滑新鮮,牛味濃郁,絕對可以滿足牛魔王!🦐海鮮拼盤嘅鮑魚爽口彈牙,青口、海蝦都同樣鮮味十足!🍶自助區仲有新鮮蔬菜、特色丸類,多款飲品。特別推薦呢度嘅清酒,清甜易入口,非常好飲!唔小心飲左4壺,最後仲忘記左食雪糕呀!👍🏻 整體食物令人滿意,質素一d都唔求其,性價比超高,成晚都開心食開心飲,而且服務態度良好,下次可以再戰烤魚雞煲!
🌟

🥳

🍣

🐔
蟲草花鮮雞鍋& 鮮茄薯仔清湯鍋

🐂

🦐
海鮮拼盤嘅鮑魚爽口彈牙,青口、海蝦都同樣鮮味十足!

🍶

👍🏻
2022-07-14 50 瀏覽
蚊蚊豬老火鍋 📍深水埗荔枝角道240-244號寶興樓地下A-C號舖 ===================== 如果中意打邊爐,一定要試下呢間😋湯底任轉,而且可以食完烤魚再食雞煲,再轉牛尾煲打邊爐都得😱😱😱一次過滿足哂三種吾同的口味一坐低,每枱會送一份海鮮拼盤、極品牛皇拼盤、以及刺身拼盤牛肉同三文魚刺身可以無限refill🙊我地先叫烤魚🐟 萬州烤魚可以選擇:鱸魚 / 清江魚,亦都可以按自己需要選擇辣度🌶️🌶️🌶️店員推介我地揀清江魚,因為一般少食,而且肉質更嫩滑🤩之後我地轉左食雞煲可以選擇要一隻或半隻雞,我地揀左半隻呢個我哋都係嗌咗BB辣,雞肉好滑吾老,食完雞後,直接在雞煲打邊爐🍲店舖仲可以轉燴牛尾煲,但因為我地實在太飽,所以唯有下次再試呢間CP值高,另外飲品無限飲,亦都有雪糕食🍦人均消費$200左右,兩小時任食必試👍🏻👍🏻👍🏻
蚊蚊豬老火鍋

一坐低,每枱會送一份海鮮拼盤、極品牛皇拼盤、以及刺身拼盤
牛肉同三文魚刺身可以無限refill🙊

我地先叫烤魚🐟 萬州烤魚
店員推介我地揀清江魚,因為一般少食,而且肉質更嫩滑🤩

之後我地轉左食雞煲
可以選擇要一隻或半隻雞,我地揀左半隻

店舖仲可以轉燴牛尾煲,但因為我地實在太飽,所以唯有下次再試

呢間CP值高,另外飲品無限飲,亦都有雪糕食🍦
人均消費$200左右,兩小時任食必試👍🏻👍🏻👍🏻
2022-07-14 78 瀏覽
一定要大大力推薦下呢一間餐廳😍簡直係一次過滿足晒我四個願望🥹烤魚get! ✔️ 雞煲get!✔️打邊get!✔️任食三文魚get!✔️ 全部喺晒同一間餐廳度出現 好難得㗎ಠ_ಠ重點係!一啲都唔貴呀🌟晚市火鍋放題 任飲任食 成人💰$268onlyyy食物質素一啲都唔求其,全部都係新鮮又好味❤️ 連我最愛嘅毛肚(黑柏葉)都有得任嗌😍真係好正!而且所有牛都係即叫即手切,呢個價錢食到牛味重嘅牛肉 真係超難得🫠非常推薦食烤魚🌟我哋揀咗清江魚 魚肉超滑 少骨 而且煎到脆再放落啲汁煮 勁惹味😍入面有啲椰菜花、西蘭花、蓮藕片、雞髀菇 墊底,全部入晒味 真係一路食一路讚😚特別想讚吓呢到啲員工姨姨♥️個個都好細心好有人情味好有禮貌!淨係呢樣都已經值滿分( ̀⌄ ́)唔使諗咁多😌三五知己嚟呢度 吹水吹成晚一定無揀錯!啤酒嘢飲任飲 包你食到飽飽先走人😙

重點係!一啲都唔貴呀🌟
晚市火鍋放題 任飲任食 成人💰$268onlyyy

2022-07-12 29 瀏覽
深水埗嘅蚊蚊豬老火鍋,走親民路線,正價$268已經包晒全場嘅嘢!最特別嘅就係湯底任轉、烤魚任食、啤酒任飲,120分鐘保證食到爽!120分鐘放題任飲任食 $268紅酒牛尾鍋一上菜已經勁香!牛尾有好多舊,仲要炆到入晒味,軟腍仲充滿膠質,水準之作!呢個鍋實在太正,用嚟烚返牛肉就啱晒,直接加湯打邊爐,食盡佢!刺身拼盤包括三文魚、甜蝦、鮑片、馬刀貝、八爪魚!馬刀貝堅爽甜!三文魚嘅質素都唔錯,可以瘋狂Encore!海鮮拼盤包括鮮蝦、鮑魚、青口,大大隻夠爽彈!極品牛皇拼盤手切安格斯肥牛,封門柳,牛板鍵,牛舌心等!手切牛有一定嘅厚度,咬落牛味更出,仲相當Juicy!肥牛真係唔錯,貪佢夠肥美!仲可以order牛筋、牛黃喉呢啲部位,用牛尾湯整個全牛宴!自助區有新鮮蔬菜、丸類等!飲品嘅選擇都幾多,啤酒都有3款!甜品係Gelato,有抹茶同埋香芋味!

120分鐘放題任飲任食 $268
紅酒牛尾鍋

海鮮拼盤
包括鮮蝦、鮑魚、青口,大大隻夠爽彈!

2022-07-05 49 瀏覽
蚊蚊豬老火鍋 地址: 深水埗荔枝角道240-244號寶興樓地下A-C號舖=====================深水埗是平民美食天堂,很多小店門面是其貌不揚,但有高水準收費又合理。見到有特別供應架有牛尾煲,食完仲可以點烤魚鍋及雞煲都可以轉且任食。食完再打邊爐,邊爐配料都係任食架,價錢包括肉類牛豬雞,丸類,蔬菜要個蟲草花雞煲,較健康。小食要麻辣豬耳同子薑皮蛋,個麻辣燙都惹味。這盤海鮮是送的(包一盤),有齊蝦,貝類。仲有牛一碟有齊唔同部位,食完再點有熟食小食飲品外仲有gelato,呢個牌子唔太甜低糖,食多杯都唔會guilty 。成人價錢$268 一位,就有2個hours 時間任食啦!

=====================

要個蟲草花雞煲,較健康。

小食要麻辣豬耳同子薑皮蛋,個麻辣燙都惹味。

成人價錢$268 一位,就有2個hours 時間任食啦!
2022-07-05 53 瀏覽
蚊蚊豬老火鍋 地址: 深水埗荔枝角道240-244號寶興樓地下A-C號舖電話: 60609093=====================任食火鍋,食完連烤魚,雞煲都可以轉架!當然唔小得其他打邊爐配料任食啦,真係試佢幾個口味架鍋都夠飽上心口啦佢收費都好合理,$268 一位有2個hours 時間任食, 有少見架燴牛尾煲食另外仲有四川烤魚同四川雞煲, 真係乜都想試齊佢點左烤魚煲,成大條兩個人吃完都半飽啦,個湯汁好惹味的。食完有quota 仲可以點其他雞煲或再添食魚煲都得。頭一盤海鮮是送的,另外肉類如牛豬雞,丸類,蔬菜等就是任食的,用qr 落單比較難得是仲有熟食小食, 推薦炸饅頭跟甜煉奶同椒鹽雞軟骨汽水飲品都包埋,同埋有清酒飲。仲有gelato 食添,呢杯出面都唔平架,我食左3杯,有成5個味,食左黑芝麻綠茶同芋頭。食一餐飽到聽日中午,好利害!超抵食兼多野食,姐姐好勤快換骨碟又會推薦邊樣好食,又提我地記住雪糕涼快呀!又問洗唔洗添野食怕我地唔飽咁,食得好開心呢!

電話: 60609093
=====================

另外仲有四川烤魚同四川雞煲, 真係乜都想試齊佢

比較難得是仲有熟食小食, 推薦炸饅頭跟甜煉奶同椒鹽雞軟骨

2022-07-01 233 瀏覽
無論咩季節打邊爐都係香港人嘅最愛,深水埗呢間火鍋放題唔止有火鍋食,一個價錢仲包埋烤魚同雞煲,仲要可以免費轉湯底,可以upgrade牛尾鍋。一個價錢,冇隱藏式收費。藥膳鮮雞鍋- 本來想試吓美蛙大魚頭湯,可惜田雞太好賣已經賣晒…- 真材實料,全部都係大大件雞件,藥材份量都比足- 採用比較瘦嘅雞,所以個湯都唔會太油,就咁飲都幾鮮味趁個湯未滾之前,叫幾款小食醫下肚先,落單之後好快就嚟咗。麻辣豬耳- 口感爽脆彈牙,切到條狀方便食用- 都真係好麻辣,食唔到辣嘅朋友要自己斟酌芝麻八爪魚🐙& 辣味螺肉- 估唔到呢度會有日式前菜小食- 八爪魚爽口,辣味螺肉甜甜辣辣幾開胃炸饅頭&炸墨丸&椒鹽雞軟骨- 炸物幾出色,即叫即炸,上碟熱辣辣- 火候啱啱好,炸到外面金黃色,裏面又唔會太乾- 炸墨丸彈牙,加咗少少椒鹽好香口惹味- 炸饅頭外脆內軟,配煉奶當甜品食- 雞軟骨香脆可口,唔會太油膩海鮮拼盤- 海蝦都幾大隻,肉質爽口鮮甜- 鮑魚已經起咗膽囊,肉質結實而不韌,大隻鮮味- 青口都幾厚肉,入口鮮味封門柳 Prime & 牛板腱 Prime- 牛肉都幾肥美,色澤鮮嫩- 個人比較推薦封門柳,肉質結實得來比牛板腱鬆軟,牛味

藥膳鮮雞鍋
- 本來想試吓美蛙大魚頭湯,可惜田雞太好賣已經賣晒…
- 真材實料,全部都係大大件雞件,藥材份量都比足
- 採用比較瘦嘅雞,所以個湯都唔會太油,就咁飲都幾鮮味
藥膳鮮雞鍋

趁個湯未滾之前,叫幾款小食醫下肚先,落單之後好快就嚟咗。

麻辣豬耳
- 口感爽脆彈牙,切到條狀方便食用
- 都真係好麻辣,食唔到辣嘅朋友要自己斟酌

芝麻八爪魚🐙& 辣味螺肉
- 估唔到呢度會有日式前菜小食
- 八爪魚爽口,辣味螺肉甜甜辣辣幾開胃
小食

炸饅頭&炸墨丸&椒鹽雞軟骨
- 炸物幾出色,即叫即炸,上碟熱辣辣
- 火候啱啱好,炸到外面金黃色,裏面又唔會太乾
- 炸墨丸彈牙,加咗少少椒鹽好香口惹味
- 炸饅頭外脆內軟,配煉奶當甜品
- 雞軟骨香脆可口,唔會太油膩

海鮮拼盤
- 海蝦都幾大隻,肉質爽口鮮甜
- 鮑魚已經起咗膽囊,肉質結實而不韌,大隻鮮味
- 青口都幾厚肉,入口鮮味
海蝦
青口

封門柳 Prime & 牛板腱 Prime
- 牛肉都幾肥美,色澤鮮嫩
- 個人比較推薦封門柳,肉質結實得來比牛板腱鬆軟,牛味濃而且有油香。
- 牛肉厚度可能係因為手切關係有啲厚薄不一致
牛肉

- 可以選擇清江魚或鱸魚
- 湯底可以選擇蕃茄湯,泡椒酸湯,香辣蕃茄湯
- 條魚烤得幾香,都幾大條,厚肉少骨
- 肉質幾滑,新鮮結實
烤魚

小食
海蝦
青口
烤魚
今日嚟深水埗食火鍋,呢間火鍋店好有人氣。兩個鐘嘅放題二百幾蚊,除咗可以任食火鍋,仲可以免費任轉湯底,仲有可以免費升級紅酒牛尾煲,仲有萬州烤魚,麻辣雞煲可以食,一次過滿足幾個願望。入座會奉送一份海鮮拼盤,極品牛皇拼盤,刺身拼盤,店員先上左個烤魚。萬州烤魚🐟可以選擇清江魚或鱸魚,店員介紹清江魚肉質比較滑冇咩細骨;鱸魚就比較多肉,我哋揀咗清江魚配蕃茄湯。上碟條魚比想像中大,外皮烤得好香脆,烤到金黃色;魚肉好嫩滑鮮味,厚肉而且冇咩骨,配上酸酸甜甜的蕃茄湯好夾,必食👍🏻刺身拼盤拼盤共有六款刺身,包括三文魚,甜蝦🦐,鮑片,馬刀貝,魷魚🦑,八爪魚🐙,其中三文魚刺身係任食🤩肥美嫩滑又有油香。另外其他刺身我發現咗個隱藏食法,就係拎去涮,特別係馬刀貝同魷魚,涮完爽口鮮味,一物兩食👍🏻海鮮拼盤拼盤有鮮蝦🦐,鮑魚,青口。鮑魚同青口已經清理咗內臟,食起上嚟好方便👍🏻鮮蝦肉質結實,爽口彈牙;鮑魚好厚肉鮮味;青口大隻鮮味,好想再encore,如果可以加錢食海鮮就好啦😝極品牛皇拼盤拼盤有手切安格斯,封門柳,牛板鍵,牛舌心。牛肉油花都幾靚,安格斯同封門柳油花比較重,比較肥美細滑;牛板鍵牛味比較香濃,肉質比較結實,封門柳

萬州烤魚🐟

極品牛皇拼盤
拼盤有手切安格斯,封門柳,牛板鍵,牛舌心。牛肉油花都幾靚,安格斯同封門柳油花比較重,比較肥美細滑;牛板鍵牛味比較香濃,肉質比較結實,封門柳同牛板鍵都可以encore。不過我認為牛肉切得太厚,而且厚薄不一,涮嘅時間耐左所以會有啲韌。
極品牛皇拼盤

火鍋配料可以喺出邊自取或者QR code落單,選擇都幾多,選擇同其他火鍋店都差唔多就唔多講啦,質素中規中矩,仲有雪糕做甜品

特別欣賞佢嘅炸物小食,炸饅頭同炸墨魚丸係必食,我仲encore左兩次😍炸饅頭外皮炸得酥脆,內裏十分軟熟,配上煉奶最佳配搭;炸墨魚丸外皮炸到金黃色,裏面有咬口,爽口彈牙,仲食到好多魷魚粒粒,外面曬左鹽酥粉好惹味,質素拍得住台式小食店😋
炸饅頭

本身想食埋佢個雞煲同紅酒牛尾鍋,無奈食到呢度胃容量已經飽和,戰鬥力下降😂

整體來講,食物選擇非常多,呢個價錢食到咁多款嘢食都好抵食,個人最推薦炸魚,海鮮同炸物小食,湯底款式都有好多;環境舒適,冷氣夠大,枱櫈都寬敞;服務態度熱情親切,店員會主動推介菜式,上菜速度亦都幾快,仲會主動問你要唔要加單。
2022-06-30
10 分鐘 (堂食)
  • 鮑魚
  • 鮮蝦
2022-07-01 39 瀏覽

早兩日bb話要打邊爐🍲我已經一早做好功課訂定位…揀咗呢間可以先食烤魚(可以食完再揀其他湯底添)再烚烚吓嘅任食火鍋店✌🏻✌🏻今晚我哋早早去開餐…19:30前離座…每位只係$228(另加一)…一坐低就叫咗中辣嘅泡椒酸湯味烤清江魚…嚟到bb嫌棄我揀咗淡水魚話下次要記得佢要食海魚喎(😂收到)...睇落色水唔係紅卜卜但食食吓都感受到辣度啦…魚肉幾滑又冇土腥味…唔錯丫…雖然本身想試埋其他湯底(雞煲/牛尾鍋)不過我哋最後都係決定唔轉煲留肚食火鍋料😃等湯滾期間店員會先奉上魚生刺身食住先…有八爪魚、甜蝦、墨魚、馬刀貝、三文魚、鮑片…質素ok無伏…另外每枱會有一盤海鮮拼盤…有鮑魚、青口、海蝦、魚腩…都幾新鮮呀…跟住用code落單都有幾多選擇…有火鍋料… 麻辣燙…各種小食…bb話最中意個即炸饅頭點鍊奶食超好味😘😘之後出去夾咗啲粟米…菜…丸…薯粉呀呢啲…叫嘅安格斯手切牛肉都嚟埋添…都幾有牛味啦…放題嚟講正常發揮…已經勁飽喇…飲吓汽水啤酒…最重要食埋本土品牌da dalce雪糕就perfect啦…bb話朱古力好濃郁好好食!整體而言…店員服務幾親切…食物又正常…烤魚出面食一條都百幾二百蚊啦…而家呢個價位可以任飲任食係抵嘅😁😁
2022-07-01 49 瀏覽
每逢落雨天個mood就跟住情緒化🌂唯有去任點任食cheer up吓!朋友講起有間性價比非常高嘅火鍋店想試!話二百零蚊位就可以無限暢食😍重點係個湯底都可以無限制轉換四川烤魚, 雞煲, 牛尾鍋, 同多款招牌火鍋底!!(雖然最後我哋眼闊肚窄😂要等下次至再試到其他鍋底😂). 六點左右早去到🤫未夠七點已坐滿人!我哋首輪先點咗✨手打濃鮮茄味(小辣)烤魚(鱸魚)!大大條上枱冇欺場!由於整條魚已油炸煎封咗至放落湯!所以外脆內軟滑嘅魚肉鮮甜又美味!大推薦👏🏻👏🏻另外店員會先送上一盤✨刺身拼盤!本身對火鍋放題嘅刺身冇期望嘅情況之下…竟然食落又幾新鮮喎😉當中尤其鍾意閃令令嘅墨魚!跟住會再有每枱一盤嘅✨海鮮拼盤!質素都有驚喜呀!最得Be歡心係鮑魚&仲識郁嘅海蝦👍🏻鮮美彈牙👍🏻我哋仲用QR code點咗啲小食同✨手切安格斯肥牛 &✨封門柳!呢個牛肉拼盤賣相一流呀!肉質就正常放題品質啦🤭除此之外自助區都有正常嘅✨丸類✨蔬菜可供選擇👌🏻👌🏻Be覺得不得不提嘅係以呢個價錢嘅放題嚟講…飲品區竟然有埋「醇滑啤酒」任飲 & 雪糕櫃有「 Gelato」任食!係加分位❤️❤️

六點左右早去到🤫未夠七點已坐滿人!我哋首輪先點咗✨手打濃鮮茄味(小辣)烤魚(鱸魚)!大大條上枱冇欺場!由於整條魚已油炸煎封咗至放落湯!所以外脆內軟滑嘅魚肉鮮甜又美味!大推薦👏🏻👏🏻另外店員會先送上一盤✨刺身拼盤!本身對火鍋放題刺身冇期望嘅情況之下…竟然食落又幾新鮮喎😉當中尤其鍾意閃令令嘅墨魚!跟住會再有每枱一盤嘅✨海鮮拼盤!質素都有驚喜呀!最得Be歡心係鮑魚&仲識郁嘅海蝦👍🏻鮮美彈牙👍🏻我哋仲用QR code點咗啲小食同✨手切安格斯肥牛 &✨封門柳!呢個牛肉拼盤賣相一流呀!肉質就正常放題品質啦🤭除此之外自助區都有正常嘅✨丸類✨蔬菜可供選擇👌🏻👌🏻Be覺得不得不提嘅係以呢個價錢嘅放題嚟講…飲品區竟然有埋「醇滑啤酒」任飲 & 雪糕櫃有「 Gelato」任食!係加分位❤️❤️
2022-06-30 54 瀏覽
街坊系列 – 蚊蚊豬老火鍋 💛黃店們告急都唔係一朝半夕既事黎🥹小編想再呼籲下大家😫如期排隊食美心不如行多幾步🥺幫助下真係鐘意香港既人------------------------------環境: 地方闊落👍🏻啲枱好大可以放到好多野裝修簡潔😝行街坊Style,過程食得輕鬆無壓力清潔方面合格🈴唔會有油漬,都有用到清潔劑作為一間火鍋店😂不得不讚既係冷氣好夠好正------------------------------食物: 午市放題 ($98/位) 😋有四款主食可以選揀🤗小編就揀左萬洲烤魚至於呢款仲可以揀湯底😆小編就揀左蕃茄蕃茄湯底夠香但唔會好濃🍅味道偏清新酸甜夏日炎炎既天氣🥵好岩用黎開胃🤣再大食特食魚肉都係有得揀🐟小編就揀左店員推薦既鱸魚用炸既方法處理🔥魚肉依然好嫰滑,魚皮仲好吸湯雪櫃有大量配料,飲品同埋雪糕🍧全部都任飲任食味道都正正常常🥳存放食物既雪櫃都乾淨夠凍小編最驚喜係有台灣腸😍仲要有2隻味,正呀------------------------------服務: 店員人數非常充足👍🏻一舉手好快有回應出菜都好快手,態度友善💁🏻‍♂️一坐低就會主動俾水仲會介紹佢地個放題有咩食👏🏻同咩
街坊系列 – 蚊蚊豬老火鍋 💛

黃店們告急都唔係一朝半夕既事黎🥹
小編想再呼籲下大家😫如期排隊食美心
不如行多幾步🥺幫助下真係鐘意香港既人
環境: 地方闊落👍🏻啲枱好大可以放到好多野
裝修簡潔😝行街坊Style,過程食得輕鬆無壓力
清潔方面合格🈴唔會有油漬,都有用到清潔劑
作為一間火鍋店😂不得不讚既係冷氣好夠好正

食物: 午市放題 ($98/位) 😋
有四款主食可以選揀🤗小編就揀左萬洲烤魚

至於呢款仲可以揀湯底😆小編就揀左蕃茄
蕃茄湯底夠香但唔會好濃🍅味道偏清新酸甜
夏日炎炎既天氣🥵好岩用黎開胃🤣再大食特食
魚肉都係有得揀🐟小編就揀左店員推薦既鱸魚
用炸既方法處理🔥魚肉依然好嫰滑,魚皮仲好吸湯

雪櫃有大量配料,飲品同埋雪糕🍧全部都任飲任食

味道都正正常常🥳存放食物既雪櫃都乾淨夠凍
小編最驚喜係有台灣腸😍仲要有2隻味,正呀

服務: 店員人數非常充足👍🏻一舉手好快有回應
出菜都好快手,態度友善💁🏻‍♂️一坐低就會主動俾水
仲會介紹佢地個放題有咩食👏🏻同咩套餐最抵食

環境: 7 /10
食物: 7 /10
服務: 8 /10

人均消費: $150 - $ 200
2022-06-12 235 瀏覽
心血來潮想食烤魚及封門柳,得知比店用一個相宜的價錢就可以達成揾食肥華兩個心願,而且午市仲係明碼實價無任何附價費用,二話說就和靚媽在6月11日,到此店食個中午烤魚火煱任食餐,一入此店感覺良好,楼底夠高,座位濶落,枱面夠大,員工待客態度細心欣勤,加上最先上枱的烤魚和刺身拼盆食材新鮮味美可口,稍後隨餐奉上的各部位牛肉拼盆,肥華一睇完三款主食,巳經對此店有高度評價,再加上稍後可無限再添的火煱配料副食,及任飲任食各款飲品及雪榚,當時肥華心態如在天堂,平靚正呢三個字就是呢餐任食放題嘅寫照,好嘞食完烤魚及刺身就轉個火煱湯底打邊爐靚媽要咗個芫茜皮旦湯底,此湯底上枱時卬像又係良好相當足料及味濃但個湯底加熱後,卻有陣臭味湧出來經靓媽撈起煱内食料一睇,啲臭味原自皮旦,肥華即時向此店員工反影,佢都發覺個湯底臭過坑渠水,立即為我人換上另一款五指毛桃鮮鷄湯底,可是肥華受了那個臭坑渠水味的湯底影响,巳食慾大減無興趣再進食其他食材,再加上肚部感到不適要去開大,但此店男洗手間開大厠格,非常狹窄肥華入咗去轉身都成問题,仲要係踎厠,臭嘅湯底,開大如受刑的洗手間,肥華感到如在地獄😤😤😤