2023-06-23
每人都送上一壺意大利玫瑰花茶🌹🫖✨牛油果海蝦沙律配菜非常豐富,配柚子醋更開胃✨黑松露溏心蛋配海膽蟹肉面層鋪左食用金箔,選用左日本做左半熟糖心蛋配埋飽滿既海膽同埋蟹肉,味道濃郁✨火焰黑松露汁煮帆立貝師傅即場喺我地面前做火焰🔥感覺好震撼,夠晒時間俾我地成班打卡影相🤣燒到啱啱好唔會過熟配搭左三文魚子、紫蘇花、黑松露,最驚喜湯汁都係黑松露湯,食完帆立貝可以飲埋個湯✨原隻大鮑魚就咁原味食已經非常鮮甜,配茶有海苔醬、海鹽、鮑魚乾、三文魚子、雞冠草燒完依然保持口感煙韌爽口,配少少海鹽已經帶出鮮味燒香的鮑魚肝配搭埋海苔醬另有一番驚喜✨法國龍蝦師傅將龍蝦拆肉,燒到剛剛好,保持到香口亦都龍蝦肉保持嫩滑爽口醬汁用龍蝦膏同海膽醬調配,龍蝦肉配埋醬汁&黑胡椒非常匹配✨日本熊本A5和牛厚燒我地揀左7成熟,保持到外脆內軟,咬落去仍然有飽滿既和牛肉汁好推薦夾埋蒜片一齊食更突出牛味✨西班牙伊比利亞黑毛豬柳食落好爽口,每一粒都非常Juicy✨三文魚子黑松露海膽炒飯冇諗過單尾炒飯都依然咁豐富,鋪滿一層鋪滿海膽鐵板燒炒飯夠乾身,每一粒都有蛋香味同埋黑松露包着✨鐵板梳芙厘雪糕甜品都好有誠意,梳乎厘口感香甜且富空氣感,配抹茶雪糕
✨牛油果海蝦沙律
配菜非常豐富,配柚子醋更開胃
✨黑松露溏心蛋配海膽蟹肉
✨火焰黑松露汁煮帆立貝
燒到啱啱好唔會過熟
✨原隻大鮑魚
燒完依然保持口感煙韌爽口,配少少海鹽已經帶出鮮味
燒香的鮑魚肝配搭埋海苔醬另有一番驚喜
✨法國龍蝦
醬汁用龍蝦膏同海膽醬調配,龍蝦肉配埋醬汁&黑胡椒非常匹配
✨日本熊本A5和牛厚燒
我地揀左7成熟,保持到外脆內軟,咬落去仍然有飽滿既和牛肉汁
好推薦夾埋蒜片一齊食更突出牛味
✨西班牙伊比利亞黑毛豬柳
食落好爽口,每一粒都非常Juicy
✨三文魚子黑松露海膽炒飯
冇諗過單尾炒飯都依然咁豐富,鋪滿一層鋪滿海膽
鐵板燒炒飯夠乾身,每一粒都有蛋香味同埋黑松露包着
✨鐵板梳芙厘雪糕
甜品都好有誠意,梳乎厘口感香甜且富空氣感,配抹茶雪糕更加美味