2015-09-12
屋企附近多餐廳,但全部好早收同假日通常唔開~ 本人好鍾意港式茶記,呢區我成日幫襯特別有兩間龍邦同新開呢間近期新寵蘇杭,比較餐牌兩間係唔同路缐各有所長~蘇杭有一樣好服務係可以whatsapp落單,可以避免繁忙時間要狂打都無人接~ 同send每日午餐餐牌俾你~堂食同外賣都試過,因鋪位好細,繁忙時間比較難堂食,所以lunchtime通常whatsapp外賣~下午茶時間就有機會堂食,試過蝦仁蛋乾炒河,炒得好香;另外佢有其他茶記少有嘅韓式辛辣麵;試過韓式豬扒蛋烏冬,豬扒好味烏冬滑~Lunchtime外賣我特別鍾情於佢地嘅咖哩吉列豬扒飯,為保持吉列豬扒嘅脆,佢地好周到咖哩汁會分開上,咖哩唔算辣,個吉列豬扒好香口脆,好味!! 第二喜愛係佢地嘅鮮茄豬扒燴意粉,唔係吉列都好味,特別一讚選多鮮茄汁用黎送意粉;另外試過個西冷牛扒飯都好味~總括,食物有水凖不馬夫~
總括,食物有水凖不馬夫~