2020-01-12
因為屋企人入咗富豪酒店會籍, 有些六折coupon。嚫住屋企人生日 用咗會更抵。一行九人被安排在最入嘅座位, 感覺空氣唔太流通。星期六晚上,人流唔算多。 冇乜邊個自助角落有人排隊。 食物當中凍海鮮有蟹腳,凍蟹, 凍蝦, 螺 等等。 蟹柳肉質ok, 但長脚 蟹D肉唔算粗壯 , 味道偏鹹。甜品好似係這裏的主打, 酒店嘅班底,甜品唔會差 得去邊, 印象深刻的有蘋果冧酒提子杯, 芒果拿破崙極推介! 還有細細杯的焦糖燉蛋也非常高質。還有這個movenpick嘅雪糕吧, 也有十多種不同口味可供選擇, 非常吸引有睇頭。 可以唔要整個雪糕球,每樣試少少少, 岩鹽朱古力,青檸雪葩,芒果雪葩也非常美味!熱葷就冇咩特別~~服務 普通, 不過看見枱和枱中間储放了一盤廚餘,不是立刻清走, 非常有礙觀瞻亦唔太衛生。埋單原來有會員綠卡仲有半價優惠~ 如果沒有拆扣成人每位500幾, 地點偏遠,如果唔係去開樂園附近都未必会到那裏開餐。
一行九人被安排在最入嘅座位, 感覺空氣唔太流通。
熱葷就冇咩特別~~