2021-10-03 114 瀏覽
第一次試呢間 雖然間舖既位置有啲吾顯眼 但真心推介 💓飲品全部可以揀凍熱 冰量甜度👍我叫左杯藍莓奶酪 走冰半甜 甜度真係岩岩好😊最正係啲小食 我叫左 烤雞翼同烤排骨(有辣有吾辣)竟然係即整 番到屋企仲熱辣辣 真係好有heart❤️佢仲有好多小食炸物 串燒都有 好多好多款飲品選擇 仲有甜品南瓜露 蕃薯糖水 燉奶燉蛋都有 仲有炸醬撈麵/米線 酸辣粉 (下次會試)重點係又平又正😍 一定會再幫襯我係用openrice呢度落單自取 仲要有9折😱
第一次試呢間 雖然間舖既位置有啲吾顯眼 但真心推介 💓
飲品全部可以揀凍熱 冰量甜度👍
我叫左杯藍莓奶酪 走冰半甜 甜度真係岩岩好😊
最正係啲小食
我叫左 烤雞翼同烤排骨(有辣有吾辣)
竟然係即整 番到屋企仲熱辣辣 真係好有heart❤️
佢仲有好多小食炸物 串燒都有
好多好多款飲品選擇 仲有甜品南瓜露 蕃薯糖水 燉奶燉蛋都有
仲有炸醬撈麵/米線 酸辣粉 (下次會試)

重點係又平又正😍 一定會再幫襯

我係用openrice呢度落單自取 仲要有9折😱
2021-10-03
5 分鐘 (外賣自取)
下午茶
2021-05-10 113 瀏覽
泰式奶茶幾順口,但茶味唔夠濃西瓜西米好差,好似溝水咁,咩味都無🤮🤮野飲種類好多,但小心會中伏雞翼好食,多汁,但濃味左d炸鮮奶個炸皮係好似超薄版蛋捲咁,鮮奶就似固體嘅雙皮奶咁店入面有椅坐同都算闊落,但冷氣唔夠勁,等野食時都幾熱下
泰式奶茶幾順口,但茶味唔夠濃

西瓜西米好差,好似溝水咁,咩味都無🤮🤮
野飲種類好多,但小心會中伏

雞翼好食,多汁,但濃味左d

炸鮮奶個炸皮係好似超薄版蛋捲咁,鮮奶就似固體嘅雙皮奶咁
店入面有椅坐同都算闊落,但冷氣唔夠勁,等野食時都幾熱下

已經喝他們家奶茶喝了半年,真的覺得這是一間被低估的好店。 珍珠非常好吃,茶也都很香,老闆人很好,還時常打折!身為一個台灣人覺得這是我在香港喝過最好的奶茶店,經濟實惠而且珍珠煮的非常好,給料非常大方,比市面上各種網紅店好太多。覺得這間店可惜在於不像其他網紅店一樣會行銷,但正是他們回歸本質好好做奶茶的心態感動到我!真心希望這間店能被更多人知道,這樣的良心店家應該獲得更多的關注和肯定。強烈推薦他們的珍珠系列!可以點3分糖去冰或少少冰,我個人覺得這個比例是最好的!

外賣自取
  • 珍珠奶茶