2023-01-10
茶茶Go 地址:旺角登打士街43P - 43S號鴻輝大廈地下9B號舖Shop 9B, G/F, Hung Fai Building, 43P - 43S Dundas Street, Mong Kok人氣網紅KOL 肉鬆小方, 終於都食到啦, 仲有有芋泥+紫菜肉鬆, 大量肉鬆碎舖面, 很豪爽的用量, 而蛋糕層是海綿蛋糕, 香甜鬆軟, 大大口咬下有蛋香同甜度, 接下是芋泥的厚賓同香條, 匯集一起超級無敵好吃, 是吃一次便會上癮的另外櫃中一盒盒的是不同口味甜品, 一場來到, 買了2個唔同口味來吃。肉鬆小方, $ 38,一口一件超幸福好味 HKD42是有芋泥,岩曬芋泥控。10大人氣 岩燒黑糖珍珠奶茶,甘甜芳香入口順滑,珍珠qq彈牙,加上奶香,証服了我心同胃除了人氣, 更有大量台式手搖飲品
地址:旺角登打士街43P - 43S號鴻輝大廈地下9B號舖
肉鬆小方, $ 38,一口一件超幸福好味
HKD42是有芋泥,岩曬芋泥控。
除了人氣, 更有大量台式手搖飲品