2023-06-05
🥄👩🏻🤝👨🏼天氣熱辣辣☀️係旺角想揾間睇得又食得既cafe坐低傾吓計, 於是就俾我揾到, 原來咁有人氣既樓上cafe喇🥙 💡香煎大蝦凱薩沙拉 ($98)🍤🥗香煎後鮮嫩多汁既大蝦配上新鮮的生菜、蕃茄同芝士碎, 口感豐富, 而且醬汁唔咸, 成為一款不錯既凱薩沙拉~ 💡輕煎北海道刺身帶子 水牛芝士汁手工墨魚麵 ($138)🍽️ 十分有驚喜既一道手工意粉, 大大粒既帶子輕輕煎過後, 保留咗入面鮮嫩既口感; 加上香滑既水牛芝士汁, 搭配上超級掛汁既煙靭手工墨魚麵竟然一d都唔膩, 令人一啖接一啖咁"𠽌”入口😋 💡皇牌牛肉漢堡 配意式風乾火腿 凱撒沙律及薯條 ($168)🥩🍔🥗🍟漢堡肉質扎實咬口, 牛味出眾, 可惜肉汁唔太夠, 而且醬汁少會比較乾身, 不過整體上味道同賣相絕對係合格以上t既漢堡! 風乾火腿咸咸香香配上新鮮既無花果沙律岩岩好; 粗薯條炸得香脆, 外層酥脆內裡軟綿👍🏻 💕漢堡同手工意粉絕對係該店既賣點之一, 不過可惜我地無點到佢哋出名既茶類飲品, 下次一定要試!!!☺️☺️
💡香煎大蝦凱薩沙拉 ($98)🍤🥗