2014-07-05
今日黎左依到呀,咁叫左幾樣野食一黎就叫左依個泰式香腸泡菜乳蛋派配沙拉,價錢就正正常常喇,不過賣相就真係吸引唔到我,因為有比較,不過味道就唔錯既,蛋派既餡料夠哂豐富,除左雞蛋之外佢仲有依個泰式香腸、泡菜同埋洋蔥等,全部食落味道都夠哂香濃,酥皮底都唔錯,食落夠哂香脆,沙拉都配左依個辣汁,整體味道就係用辣為主,但係食太多就濃左少少,之後就叫依個火腿炒蛋白吐司,炒蛋整得非常之幼滑,而且蛋味夠哂香濃,一咬落去,炒蛋火腿加埋依個鬆軟既吐司,口感夾得岩岩岩,,雖然簡簡單單但食落非常好味,,有水準之作,只係價錢貴左少少,最後就要左杯凍印度香料奶茶$45依杯奶茶飲落有D似買個種阿薩姆茶,不過佢係用香料既鮮奶整出黎,茶香加埋奶量都控制得好好,甜度適中,不過飲落香料味太勁,所以唔係太慣。