2019-01-07
黑龍波霸奶蓋 $35.上次8月黎拜訪哩間過江龍叫錯左冇烤奶蓋個款 個時我仲心諗做乜有$找 今次我要試返😎.今次既黑糖紋靚過上次飲個杯 而且有烤奶蓋😍第一啖飲落真心唔同d架😸 我會飲左啖奶蓋先 之後用飲管撈下個底d黑糖同奶.味道其實都唔錯 唔會話好甜 有黑糖味 我幾中意厚奶蓋 鮮奶同黑糖珍珠既飲法 個感覺會rich好多 d冰俾熱既黑糖珍珠溶化左都唔會話好淡口 上次試過珍珠係好q彈好黑糖味 但今次個珍珠好似整得未夠腍呢 要改善下 .價$貴dd 其實都係差$1-$3 計有烤奶蓋la 不過佢又唔似得其他鋪咁半杯都係冰 飲2啖就冇晒 咁打和啦 super🤔伯爵三世奶茶 $26.哩本係新出既 其實我唔知我同事中意飲咩 不過我地平時都係飲開凍既珍珠奶茶 就哩杯送俾佢做生日禮物🎁.好唔好飲我就唔知啦 不過我同事係好開心咁飲晒🤣哩杯野好豐富 有布丁 珍珠 仙草 我覺得應該就唔差既🤔🤔🤔 其實之前我都有收過同事好驚喜咁買珍珠奶茶俾我飲 我覺得都好warm☺️所以我要做返同一樣既動作🤣🤣🤣
伯爵三世奶茶 $26