2010-11-26
第一次寫食評,估唔到要俾劣評,見到雜誌介紹任飲任食&有COUPON有8折昨日決定去試,點知$88 8折價錢換來極差既服務昨日有演唱會,所以8:00PM先開始有得食,我地已經8:00PM前已到門口等入去,個 WAITER仲叫我地寫定野食野飲先(咁呢樣冇問題)點知過左20MIN先入到去,入到去已經即時俾單佢地入,點知飲野個度已出問題,叫左枝可樂&凍朱古力,杯朱古力居然漏左單(咁都得),跟住叫左小食(炸南瓜,春卷,咖哩角)呢D咁基本既小食正常即叫即有,都要20MIN 先有(仲要吹佢先有),D燒烤野食仲衰,30MIN先上到台(人地仲遲過我地都已經有得燒)我地火都O黎埋同個WAITER理論,點知個WAITER仲話剛剛轉埸嘛要執掂D台先(呢個係你地既問題,冇理由要我地等,D生野食有幾難執俾D客,更何況係得6-7台人食,如果係星期六,日咁唔駛做LA,好LA講番食,D野有D明明話有點知DEL晒(炒粉麵飯冇晒)得番D湯粉叫左個白汁意粉好似撈湯粉之前又話有送牛扒&牛仔骨,點知原來要收錢(加$1-2 1件)D青口&羊架都要收錢(以$88任食已經唔算平要加錢食)係我地對面佢地有點以上既野食D其他野食仲靚D,反
見到雜誌介紹任飲任食&有COUPON有8折
昨日決定去試,點知$88 8折價錢換來極差既服務
昨日有演唱會,所以8:00PM先開始有得食,
點知過左20MIN先入到去,入到去已經即時俾單佢地入,
點知飲野個度已出問題,叫左枝可樂&凍朱古力,
叫左個白汁意粉好似撈湯粉
D青口&羊架都要收錢(以$88任食已經唔算平要加錢食)
係我地對面佢地有點以上既野食D其他野食仲靚D,反而我地叫個D野好似荷包縮水咁小,
最後到甜品,焦糖燉蛋一般LA,個芒果布丁係布丁粉加芒果JELLY,唔掂LA
間餐廳未到10點已經清埸,根本食唔夠2H,但係都算食飽&咁既燒烤都幾好玩($88 打8折 $72 1個都可以接受既,如果係五至日&紅假冇得用
COUPON就唔值呢個價)
係服務&食物要改善
但我諗唔會有下次,因為都要山長水遠係屯門O黎食,唔值得